hadı hadı hıııc nazlanmasınayy bu fikri tuttum çok teşekkür ederim.herife dedim bugün işimiz var
ateşim düşüşte.o da tamam dedi bakalım.
halvet var bu gece haaaanıııııımmm
egg white görmussun bellıkı yumos yolda bak ben bgn gordum egg whıte ı ve nasıpmıs kı dr randevumda bugune denk geldı ve 18 mmlık atılmaya hazır yumosum varmıs:))3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda tablom bikarsanız sevinirim.
çalıs çalış çalışş ki elman kızarsın göbüşün bebişle dolsunnn
canım dınlenkızlar ben geldim
ama kkısa süreliğne
bugün kesemizi gördük çok şükür
5 haftalıkmış yanı tam düşündüğüm gibi 1 hafta geç döllenme
1-2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz
ama bu arada çok az da olsa kahve leke ara ara geliyor
doktor iğneye başlayabiliriz ama korkma dedi
dua edın nolur bir testlik olmasın
hepinzii seviyorum
kayınvalidemdeyim
p.tesiye kadar burda kalacağım eşim eve gitti
ben yol gitmeyım die
cuma o da gelecek
işte böylee
öpüldünüz
bol bol dınlen
bebebgın ve sen cook saglıklı olun ıns.
dualarımız senınle bıtanem
ay ay ayyy ne guzeelderyacım çok sevindim adına Allahım miniğine de sana da sağlık sıhhat versin..
bugün çok yoruldum piknikte harikaydı.. hele en son en çok istediğim çılgınlığı yaptım. 3 katlı kaydıraklar varya onda kaydık hem de arkadaşla arkadaş dediğim benden 20 yaş büyük harikaydı. tattaravalli salıncak ne varsa bindim..
tabi utandım önce ama bindim napiimm hafta içi olunca park az kalabalıktı. çok seviyorum kaydırağı. arkadaşların çocukları beni görünce çok sevindiler 3 kat yukarı çıkıyoruz ya karanfil teyze bu tarafa gel diye bağırmazlar mı tamam susun susun diyorum ben kimse farketmesn diiye ne çektim onlar teyze teyze diye bağırıyorlardı ama yine de çok zevkliydii
allah içine sindirsin canım
bizim yerimizede kay bır dahakine
Arkadaşlar bugün nette biraz araştırma yaptım da ateş ölçme yöntemi yumurtlama gününü tayin etmede 3-4 gün hatalı sonuç verebiliyormuş. Ateş ölçen ve aynı zamanda doktor ile takip yapan bir kaç kişi yazmış. Ayrıca bir kaç akademik yazıda da denk geldim. Ben yumurtlamadan sonra tatil ilan ediyorum :) Eğer benim gibi yapan varsa bundan sonra yapmayalım derim.
Çok yorucu olack ama olsun haftada 3 çalışmaya bir süre devam etmek gerekyormuş. Sizlerle de paylaşayım dedim :)
Önümüzdeki ayın planını şimdiden yaptım ama eşime çaktırmayacağım. Yoksa tadı kaçıyor
Arkadaşlar hatta bir çalışmda yumurtlamadan 8 gün öncesi ve 4 gün sonrası olmak üzere 12 gün şaşabiliyormuş. CM, idrarda LH ölçümü, tükrük testleri ve ultrasonla karışılaştırıldığında en güvenilmezi de ateş ölçme yöntemiymiş.
lifeissues.net | Basal Body Temperature Assessment: Is It Useful to Couples Seeking Pregnancy?
gerçi ben de hem ovulasyon kiti hem CM hem de ateş ölçme aynı sonucu veriyor o nedenle muhtemelen doğrudur ama yinede çok bel bağlamamak lazım
vallla bugun bnm drumda dedı. ates 20 yıl oncesınde cok guvenılırdı dedı ama artık lıteraturde ovulasyon takıbınde gecmıyor bıle dedı. dünya saglık örgütü eskıden bahsederdı artık o bıle bahsetmıyor bu yontemden dedı
bende ama dedım bnm ınıs cıkıslar cok keskın oluyor ve genelde atesımı yumurta akı akıntısı ve catlama agrısı desteklıyor dedım.hatta ates henuz dusuk ama egg whıte gordum bgn o yuzden muhtemelen yumurtalarım gelıyor dedım. nıtekımde ultrasonda yumosları gorduk :)
sen dersıne ıyı calısmıssın dedı :)))
ben onumuzdekı aya ıdrarla ovu testıne baslıyoruma rkadas atesle bırlıkte.
ve coook kısa bı sure sonra bebısım gelecek
hissediyorum