Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bu fikri tuttum çok teşekkür ederim.herife dedim bugün işimiz var
ateşim düşüşte.o da tamam dedi bakalım.
hadı hadı hıııc nazlanmasın
halvet var bu gece haaaanıııııımmm
egg white görmussun bellıkı yumos yolda bak ben bgn gordum egg whıte ı ve nasıpmıs kı dr randevumda bugune denk geldı ve 18 mmlık atılmaya hazır yumosum varmıs:))
çalıs çalış çalışş ki elman kızarsın göbüşün bebişle dolsunnn
canım dınlen
bol bol dınlen
bebebgın ve sen cook saglıklı olun ıns.
dualarımız senınle bıtanem
ay ay ayyy ne guzeel
allah içine sindirsin canım
bizim yerimizede kay bır dahakine

vallla bugun bnm drumda dedı. ates 20 yıl oncesınde cok guvenılırdı dedı ama artık lıteraturde ovulasyon takıbınde gecmıyor bıle dedı. dünya saglık örgütü eskıden bahsederdı artık o bıle bahsetmıyor bu yontemden dedı en net sonucu ıdrarla ovu testınde alırsın dedı. sen onu takıp et dedı.
bende ama dedım bnm ınıs cıkıslar cok keskın oluyor ve genelde atesımı yumurta akı akıntısı ve catlama agrısı desteklıyor dedım.hatta ates henuz dusuk ama egg whıte gordum bgn o yuzden muhtemelen yumurtalarım gelıyor dedım. nıtekımde ultrasonda yumosları gorduk :)
sen dersıne ıyı calısmıssın dedı :)))
ben onumuzdekı aya ıdrarla ovu testıne baslıyoruma rkadas atesle bırlıkte.
ve coook kısa bı sure sonra bebısım gelecek
hissediyorum

gunaydin kizlar

buun de ates olctum tamam catlamisim garanti oldu
herhalde dun catladim, iliski de tamamdunden onceki de tamam ihtimaller tamam artik bekliyorum, gogus agrim daha onceden baslaid ilginc sekilde ne olur ne olmaz diye o zamanlari da degerlendirdik yaaa artik gelsin bebisimmmmm hepimizin gonlune gore olsun bekleme sureci basladi. tabi eger gripten kaynaklanmiyorsa bu yuksek atesler ama yine de bu kadar yukselmezdi diye dusunuyorum

çok sevindin senin adına hadi bu ay gelsin artık bebek

buda benim tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim bu ay prolaktin seviyem yüksek sanırım
göğüslerden sıvı geliyor.buda yumoşların gelişmesini
önleyebiliyormuş.ama benden eggwait geliyor.
yoğun olmasada.bu günde geliyo.
ama ateş sabit yükselmedi.kafam karısık bi yorumlarsanız sevinirim:44:

BANU-K

Son düzenleme:
My Ovulation Chart |
merhaba kızlar
herkese günaydın
bgnkü tablom bu
ates bgn yukseldı ama dr dun yumurtan yarın atılacak yarın gece ve ondan sonrakı gece ılıskı dedığı ıcın dun gece halvet yoktu
cunku evelı gun aksam halvet vardı dunde olaydı bgne spermeler azalacaktı.
be seferde dru dinleyelım dedık
içimde bi telas var aslında acaba dun olmalımıydı kı dıye ama artık olan oldu
eggwhıte akıntım var evelı gunku spermler hala yasıyordur bu ortamda dıyerek buyuk bır ümitle bugünü bekliyorum

ay çok güzel haberler bunlar şenay.. hadi bakalım bu gazla sen yaparsın bu bebişi bu ay inşallah:)
Ben de geçen aydan beridir ovülasyon testi kulanıyorum henüz yakalayamadım yumoşu ama azimliyim:))

İnşallahtan gripten değildir ve inşallah tutmuştur kuzummmm... Sen elinden geleni yapmışsın bekleyeceksin artık.. Ama her ihtimale karşı ama bir kaç gün daha ilişki olayını gün aşırı sürdür bence..

Bu işlerin ne zaman olacağı belli olmuyor gerçekten, bir arkadaşım yaşadı benzer şeyleri, çok uğraştılar olmadı vs derken kendiliğinden hamiş kaldı:) Yani varsa kısmetimizde olacaktır kesinlikle.. İnşallah daha fazla beklemeyiz ama hiçbirimiz..

Bu dediğim arkadaşımın da eşinin sperm sayısında biraz düşüklük vardı, keçi boynuzu kürünü eşi için kullanmış.. denedin mi sende onu? bir de ısrarla hayıt tohumu çayını söyledi içmem için ama benim burda onu bulmam çok zor içemiyorum o yüzden..

Günaydın kızlaaar..

Okula gitmeden paylaşayım sevimsiz tablomu dedim:)

Yarın sabaha geliyor kırmızılar sanırım.. İnşallah diğer bekleyen kızlardan güzel haberler alırız..

gıcık tablom:)
My Ovulation Chart

bu tablo gicikligini son kez yapsin canim, eger seni sasirtmazsa da gelecek ay son tablon olsun bebisin saglikla gelsin,mutluluk getirsin askinizin meyvesi
yasini problem yapma benim bir suru arkadasim kisa zamanda hamile kaldi en onemlisi esinde ve sende problem olmamasi

bu keciboynuzu tozundan ben de aldim bu gelisimde
gecen gun gezmeye cikmadan once esime' sana ozel bir kahve yapicam dedim'
neyse kecboynuzu tozundan kahve yaptim bayildi benimki ne oldugunu da anlamadi
neyse dayanamadim agzimdan kacirdim kotu yaptim icer mi daha aksamlari sute karistirip vermeyi dusunuyorum sabah evden erken cikiyor birsey asla yemiyor ancak aksam uyumadan once veririm ama tabi hergun icmez oyle duzenli kullansa cok faydali birseymis.

bugunku iliskiyle de olur canim ve dunden oncekiyle de hem dedigin gibi sayida artma olur birgun arayla.
takma sen amannnn bir suru insan haftada bir ya da iki iliskiyel de hamile kaliyor
tutacaksa tutuyor ya, tutmayacaksa catlasak da sabah oglen aksam olsa da olmuyor be inatci yumurtlar ne olucak

bu arada bu da benim tablom
hani olcmeyecektin derseniz gribim ya ondan derim ama yalan dayanamadim ya olmuyor bakin basladim. aslinda gribim diye atesime bakiyordum bguun canim istedi
ve beni bilen bilir bu ates ne guzel ya keske son gunler de hep boyle olsa da boyle devam etse BEBIS nedeniyle tabiii
karanfilce benim bu kadar yuksek atesim hic olmaz bilirsin sen
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

daha ögrenemedik biz çakallığı cicim
kocalarla oynayamıyoruz henuz profesyonelce
tutamıyoruz ki kendimizi
illa sölicez rahatlıcas.
saolsun bızım adamalrda nazlı oldguundan sankı kotuluklerını ıstıyormusuz gibi hemen duyunca bı garıp tepkıler
yapmam diye ınat etmeler...
sen ne yap et ıcır ona sütle mütle cicim...
dogru dıyorsun zaten garıp kı her ay cok net catlama sancısı cekerım ama su anda henuz bı agrı durumu yok demekkı daha drun dedıgı gb bugün yada yarın olacak gerekli çatlama
tuhaf bı hıs var içimde yaaa
sanki bu ay olacak bu iş every ya

mmmmmhhhhhh
düşmüş atesınn cidden
gıcık şeyy
yeni aya nasip inşallah kuzucum
hos böle demekde dogru degıl
cidden kırmızıalrı gormeden umutsuzluga kapılmamak lazım
bakınız :bulbulkaa
atesı düştüğü halde adeti gelmeyip hamile kalıp bizi unutanlardan

ayy hakkaten
ne kdr yukselmıs
bnm ates için derdın ne kdr yuksek ne kadar keskın cızgılerın dıe
bak sımdı senınde ole oldu :)

dualarımız seninle fıstık 14 şubat kaçmış:) yat dinlen ii bak kendine

kızlar hepinize çok teşekkür ederim
şuan iyiyim dinleniyorum
doktorum zaten kesenin olması gerektiği gibi olduğunu görünen bir düşük riski olmadığını söyledi ama çok dikat et dedi
ilişki yasak
eşim de çok mutlu
alıştı artık
DAĞHAN diye seviyor karnımı arayıp soruyor istemeye adam istermiş meğer
pazartesiye kadar yokum canlar
dularınızı benden ve tüm bebeklerden yana olsun
ALlahım sizleri de güldrüsün diye her gece duamdasınız
sizi seviyorum öpüldünüz

doktordan iyi haberle gelmişsin çok sevindim
yakında iyi haberler gelecek inşallah

kendi mesajimdan alinti yapdim..
12 haziran......35.9
13 haziran.......36.3
14 haziran......36.4

yumurtlama donemim bitimi kizlar?iliskinin bir anlami yok artik diyilmi?:44:bu gun 19 gunum.adet dongum 33 gun.yine atesim ine bilirmi yumurtlama ola bilirmi?
ay pardon kizlar cok soru sordum

12 haziranda yumurtlaman olmus gibi geldi bana
ama net birsye diyemeyiz onceki olcumler olmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…