Kusuruma bakma canim ciktim daha dogrusu atildim cok bekledigim zaman otomatik atiyor beni cepten girdigim icin.
Simdide esim geldi. Kactim ben byee
Bizide alman sanayiorlar diyecem amma turk oldugumuz anlasiliyor. Tipik turk aileyiz biz esim dogulu laza benziyor bende karadenizli bayan
ayyy kızlar hepinizden bi güzel fırça yemişim :111:
şaka bi yana sağolun beni düşündüğünüz için canım arkadaşlarım
yarın randevu aldım hormonları tekrar edelim bir yılı geçti. hepatit c ye baktırcam bi de insülün mü ne ona baktırcam. bi de doktora aşılamayı bu ay olayım mı bişey olur mu diye soracambakalım ne diycek. aslında aşılamayla çok bi başarı sağlanmıyor da ben tüpe geçişte hızlanmak istediğimden yaptırmak istiyorum..
neyse hayırlısı onu Rabbim nasip etcektir artık.. en azından öyle umuyorum..
bizimkiler dondurmaya çağırıyor kaçtım fıstıklar..
37 derece ateslıykenmı geldı senın kırmızılar???
cok ılgınc
su anda tablonu yorumlamak ıcın erken ama atesın dusmeden adetın gelıosa hep son gune kdr zaten hıc yorum yapamayız bence
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar dpo dediginiz sey ne oluyor ?
dpo: yumurtlamadan sonraki geçen süre demektir canım
Tskkur ederim cnm
kiz shnaay gecmisi mi okuyorsun pek sessizsin
ben de cikiyorum gorusmek uzere iyi muhabbetler sizlere
bu tablo gicikligini son kez yapsin canim, eger seni sasirtmazsa da gelecek ay son tablon olsunbebisin saglikla gelsin,mutluluk getirsin askinizin meyvesi
yasini problem yapma benim bir suru arkadasim kisa zamanda hamile kaldi en onemlisi esinde ve sende problem olmamasi
mmmmmhhhhhh
düşmüş atesınn cidden
gıcık şeyy
yeni aya nasip inşallah kuzucum
hos böle demekde dogru degıl
cidden kırmızıalrı gormeden umutsuzluga kapılmamak lazım
bakınız :bulbulkaa
atesı düştüğü halde adeti gelmeyip hamile kalıp bizi unutanlardan
canım denedik hemde gittim organikçiden aldım hep keçiboynuzlarını bi işe yaramadı sanırım sanki ters tepki yaptı dahada azalttı yada farklı farklı yerlerde baktırdık hep ondanda olabilir
hayıt ilacı varmış eczanelerde ondan da kullananlar var ama bilmiyorum hiçbi sorunun yoksa hormonlarda falan kullanmak gerek mi bilmiyorum
bende duydum onu ama yapmaya çekiniyorum açıkçası çünkü hormonlarda bi dengesizlik yok çok şükür
durduğumuz yerde bozmayalım bide
bende 29 yaşımdayım keşke ilk zamanlar korunmasaymışım diyorum ama ne desek boş işte kısmet böylemiş demek
eskiden evlemeden önce bi komşumuz vardı çocuğu olmamıştı
evlenince sakın korunma hemen yap diodu gerçekten şimdi düşünüyorumda millet boşuna konuşmuyomuş büyük sözü dinlemek lazım
şuanda bende bütün evli çiftlere seslenmek istiyorum en fazla 1 yıl verin kendinize ondan sonra Rabbim verirse verir zararıda yok zaten ne kadar erken o kadar ii demek istiyorum ama tabi beni duyan yok
Tablon çok iyi gidiyor derya.. inşallah sonu da bebişle biter..387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com anlasildi ff cizgimi cekmeyecek.13. Gun asilamam yapildi.ne dersiniz tablom nasil sizce.
İnşallaaaaah kırmızı yerine bebiş haberi alırsın..kızlar bugün adet olmadım. dua edin nolur kırmızılar teşrif etmesin
kızlar benim adet sabah gelmeye başladı şimdi de harbi harbi başladı ağrıyla birlikte tabi :111:
sabah çarşıdaydım haber edemeim..
kızlarr bana ne oluyor aylardır ağlamıyorum adet sıradan geliyor. yoksa ben alıştım mı senelerce çocuğu olmayanların alıştığı gibi ben de alıştım mı yoksa çocuğum hiç olmayacak mı benim
ufff ne ilginç varlıklarız yaaa...
saol banıucum, umarım öyledir
sen ne alemdesin?
LKızlar bugün de size Gaziantep'ten sesleniyorum :) Sabah uaçkla geldim. Erken de olsa ateşimi ölçtüm. 12 dpo henüz düşmedi. 12'de düşmediyse luteal fazım 14 yada 15 gün sürecek demek. Tatile denk geliyor adet ne yazık ki. Önümüzdeki hafta için izin aldık. Kısmetse bodruma gideceğiz.
Ya ne güzel başarıyorsun onu. Ben de önümüzde ay yapacağım. Ne bileyim benimki de gelmiyor. Yinede ben bizi çok yıpratmadan geleceğini düşünüyorum Banucuğum. O nedenle üzülmüyorum. Senin de üzülmemene sevindim. Çok şükür sağlığımız yerinde. Kısmetse bebek de olacak. Sabırla bekleyeceğiz.
' öpüyoruz kızımlaa!!!! ' (fatmagülle ablasının telefon konusmasından alıntı)
nasıl içime dokundu bu söz anlatamam
bende bu cumleyı kurabilmek istiyorum....
' öpüyoruz kızımlaa!!!! ' (fatmagülle ablasının telefon konusmasından alıntı)
nasıl içime dokundu bu söz anlatamam
bende bu cumleyı kurabilmek istiyorum....
benim de var benzer yaşlarda haile kalan arkadaşlarım ama işte insan yine de şüphe içinde kalıyor.. E napiim yani anca bulduk kocayı:))))
İnşallah hepimizin son tablosu olsun hamişler olarak yeni gelenlere yol göstericiler olarak devame delim topiğe istiyorum, çok değil yani istediğim
umutsuzluğa kapılmak değil de kendimi hazırlıyorum diyelim.. Böylece önceden üzülüp bitiriyorum..Ama tabii inşallah yanıltır, adet gelene kadar ufakta olsa ümit devam ediyor hep..
Duyulacak sesimiz ve dualarımız arkadaşım sıkma canını..
Hormonlarda bir sorun olmaması da gayet iyi bir şey.. O zaman hiç ellleme bence de.. Valla ama şu korunma meselesinde haklısın, resmen boşuna zaman kaybı:) Ama bir de korunurken hamile kalanlar var ki onlarda ayrı bir çıldırtıcı konu benim için:) hele çok yakın bir arkadaşım hap kullanırken hamiş kaldı, kızı şimdi 5 yaşında.. düşündükçe alla alla diyorum ya ben de mi hapa başlasam acaba
Tablon çok iyi gidiyor derya.. inşallah sonu da bebişle biter..
İnşallaaaaah kırmızı yerine bebiş haberi alırsın..
karanfilce , ben de yarın sana katılacağım gibi.. yeni döngümüz uğurlu gelsin inşallah.. Dün ben aynı şeyleri düşündüm ama bugün evet ya olacak benim çocuğum aslanlar gibi hamile kalacağım doğuracağım moduna girdim yine
Kırmızıları bekliyorum canımcım.. Tablom beni yanıltmadı şimdiye kadar, böyle düşünce 1 ya da 2 gün içinde geliyor kesin kırmızılar.. bakalım haber vericem gelince..:)
Sen nasılsın?
9ay, inşallah planların aksar alacağın bebiş haberiyleöyle önümüzdeki ayı falan planlamaya başlama şimdiden yani:)
ben de seni bekledim az muhabbet ederiz diye, ama dondurma varsa keyfine bakben de hasta hasta yedim faranjite ceviriyor sanirsam grip bir de
eminim hormonlarin cok iyi cikacak atesinden de anliyoruz guzel yumurtluyorsun atesin iyi yukseliyoricini ferah tut
inşallah canım.. sağol güzel dileklerin için..
ben de özledim muhabbeti.. şimdi eşimin netbook u kullanıyorum çalışma odasında duruyor. o kadar yavaş ki insanın keyfini kaçırıyor şu netbooklar var ya ufak onlardan. ayrıca eşim de bu odada arada kpss çalışmaları için de kullandığından götüremiyorum diğer odaya pc yi. kardeşim de uzun süredir bizde o da kpss ye çalışıyor. geliyorum iki satır yazıyorum bizim sekreter yine başladı diyor
velhasıl canım sıkılınca mecbur oturma odasında tv izliyorum.
shanay cım ben de fatmagülü hiç izlemedim de yer gök aşk var orda havva var. eşime dedim geçen yuh kadın 4 aylık hamile daha yeni öğrendi hamile olduğunu dedim. pkodur o pko diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?