Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gorusuruz canim kendine iyi bak
haberdar et kendinden bize

ayyy kızlar hepinizden bi güzel fırça yemişim :111:
şaka bi yana sağolun beni düşündüğünüz için canım arkadaşlarım
yarın randevu aldım hormonları tekrar edelim bir yılı geçti. hepatit c ye baktırcam bi de insülün mü ne ona baktırcam. bi de doktora aşılamayı bu ay olayım mı bişey olur mu diye soracam bakalım ne diycek. aslında aşılamayla çok bi başarı sağlanmıyor da ben tüpe geçişte hızlanmak istediğimden yaptırmak istiyorum..
neyse hayırlısı onu Rabbim nasip etcektir artık.. en azından öyle umuyorum..
bizimkiler dondurmaya çağırıyor kaçtım fıstıklar..

ben de seni bekledim az muhabbet ederiz diye, ama dondurma varsa keyfine bak ben de hasta hasta yedim faranjite ceviriyor sanirsam grip bir de

eminim hormonlarin cok iyi cikacak atesinden de anliyoruz guzel yumurtluyorsun atesin iyi yukseliyor icini ferah tut

37 derece ateslıykenmı geldı senın kırmızılar???
cok ılgınc
su anda tablonu yorumlamak ıcın erken ama atesın dusmeden adetın gelıosa hep son gune kdr zaten hıc yorum yapamayız bence

37 olmasının sebebi enfeksiyon. idrar yollarında enfeksiyon vardı ve o gün son antibiyotik iğnemi olmuştum. ondan olması gerekiyor diye düşünüyorum.

haaay allahım ben bu fatmagülün......
yaaaa ne guzel ögrendiler hamile olduğunuuuuu
bende allahım bendeee
hatta bizde bizdeeeee

' öpüyoruz kızımlaa!!!! ' (fatmagülle ablasının telefon konusmasından alıntı)
nasıl içime dokundu bu söz anlatamam
bende bu cumleyı kurabilmek istiyorum....

benim de var benzer yaşlarda hamile kalan arkadaşlarım ama işte insan yine de şüphe içinde kalıyor.. E napiim yani anca bulduk kocayı:))))

İnşallah hepimizin son tablosu olsun hamişler olarak yeni gelenlere yol göstericiler olarak devam edelim topiğe istiyorum, çok değil yani istediğim

umutsuzluğa kapılmak değil de kendimi hazırlıyorum diyelim.. Böylece önceden üzülüp bitiriyorum.. Ama tabii inşallah yanıltır, adet gelene kadar ufakta olsa ümit devam ediyor hep..

Duyulacak sesimiz ve dualarımız arkadaşım sıkma canını..
Hormonlarda bir sorun olmaması da gayet iyi bir şey.. O zaman hiç ellleme bence de.. Valla ama şu korunma meselesinde haklısın, resmen boşuna zaman kaybı:) Ama bir de korunurken hamile kalanlar var ki onlarda ayrı bir çıldırtıcı konu benim için:) hele çok yakın bir arkadaşım hap kullanırken hamiş kaldı, kızı şimdi 5 yaşında.. düşündükçe alla alla diyorum ya ben de mi hapa başlasam acaba

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com anlasildi ff cizgimi cekmeyecek.13. Gun asilamam yapildi.ne dersiniz tablom nasil sizce.
Tablon çok iyi gidiyor derya.. inşallah sonu da bebişle biter..

kızlar bugün adet olmadım. dua edin nolur kırmızılar teşrif etmesin
İnşallaaaaah kırmızı yerine bebiş haberi alırsın..

karanfilce , ben de yarın sana katılacağım gibi.. yeni döngümüz uğurlu gelsin inşallah.. Dün ben aynı şeyleri düşündüm ama bugün evet ya olacak benim çocuğum aslanlar gibi hamile kalacağım doğuracağım moduna girdim yine

saol banıucum, umarım öyledir
sen ne alemdesin?

Kırmızıları bekliyorum canımcım.. Tablom beni yanıltmadı şimdiye kadar, böyle düşünce 1 ya da 2 gün içinde geliyor kesin kırmızılar.. bakalım haber vericem gelince..:)

Sen nasılsın?

9ay, inşallah planların aksar alacağın bebiş haberiyle öyle önümüzdeki ayı falan planlamaya başlama şimdiden yani:)

Son düzenleme:
' öpüyoruz kızımlaa!!!! ' (fatmagülle ablasının telefon konusmasından alıntı)
nasıl içime dokundu bu söz anlatamam
bende bu cumleyı kurabilmek istiyorum....

inşallah çok yakındır bizim de böyle cümleleri kuracağımız zamanlar şenay..

Son düzenleme:

canım ne desem bilemiyorum... ümitlendirmekten korkuyorum, üzüldüğünde benim de payım olur diye...
geçen ay şenaya hep hamişsin dedim durdum, kırmızıları gelince öyle üzüldüm, utandm, mahçup oldum ki
o yüzden artık kimseye ümit vermek istemiyorum...
ama sen kırmızılar gelene kadar bekle, olmazsa bi dahaki ay yeniden başlarız, yeni ay yeni umut demek

ben de 2gün önce yumurtladım... bi önceki günü kaçırdım ama ertesi günü değerlendirdim
artık bekliyorum ama çok kaptırmadım bu ay...
temmuz için çok umutluyum çokk

inşallah canım.. sağol güzel dileklerin için..
ben de özledim muhabbeti.. şimdi eşimin netbook u kullanıyorum çalışma odasında duruyor. o kadar yavaş ki insanın keyfini kaçırıyor şu netbooklar var ya ufak onlardan. ayrıca eşim de bu odada arada kpss çalışmaları için de kullandığından götüremiyorum diğer odaya pc yi. kardeşim de uzun süredir bizde o da kpss ye çalışıyor. geliyorum iki satır yazıyorum bizim sekreter yine başladı diyor
velhasıl canım sıkılınca mecbur oturma odasında tv izliyorum.

shanay cım ben de fatmagülü hiç izlemedim de yer gök aşk var orda havva var. eşime dedim geçen yuh kadın 4 aylık hamile daha yeni öğrendi hamile olduğunu dedim. pkodur o pko diyor

Ewet canim ya bende İzliyorum yer gok aski
daha ilk yaptiklarindan beri nasil hamile kalmadi bu diye sasiriyodum sonunda cikti ortaya ))

Son düzenleme:
gunaydin kizlar

yine kafa karisti moral bozuldu
gecen tatildeyken ne guzeldi ates olcmezkn ilgilenmezken
simdi nasilsa catladim diyorum sticky geldi durdu ates de yukseldi
bugunku tablom boyle olunca kafa karistiriyor catlamadim mi ne oldu diye
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
offf ya nerden oclmeye basladim yine kiziyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…