Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveet gerçekten yumurta yok gibi duruyor((
ilaç her zman kullanılamıyo galıba dımı canım?
bırde sey dıcektım ya bu incir kürünü denedinmi?
kuuzum yumurtlama gününde daha dogrusu şöle diim ffin cizgi cektıgı yerde ilişki olmasının bir önemi yok
özellikle bir gün öncesindeki gün cok daha önemli.
o yuzden sakın ola kacırdım dıe dusunme ve üzülme
ff bana cizgi mizgi cekmedi hala ama şu anda duruma bakıorumda hep söylenen şeyi yapmışız bu ay, hep gün aşırı denk gelmiş şu ana kadar
dün vardı ilişki bu aksamda olacak bı bugün iki gün üstüste denk gelecek
ffde bgune veya yarına cekerse cızgıyı bir gün oncelerı dolu oldugu ıcın cok sevınecegım
ve snaırım bu ay tutacak
öyle hissediyorum

anladım canım agrımamasına sevındım
hele şu sıcakalrda diş agrısı ıyyyy......
ya bu yumurtlamanın kesın çözümü yok mu yaa.
üzülme sen tatlım

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm herkese dun tabloma yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim.kizlar benim kafami karistiran bisey var.simdi tabloya gore bariz 12. Gun yumurtlamisim fakat ben o gun atesimi olctum sonra catlama ignemi oldum ve ertsi gun asilamami oldum.yani 13. Gun catlamis olmam gerekiyordu ve gercekten de yumurtlama agrisini 13. Gun yasadim.simdi sizce cizgiyi 12 ye mi yoksa 13 e mi cekeyim.ff cekmiyor.bir de atesim yuksek ama benim umudum yok adet agrilarim basladi zaten.hep yuksek olup beni umtlandirir sonra hayal kirikligi alistim zaten.bi sorum daha olacak atesimin 37 ciktigi 3 gun var ve bu gunlerin hepsinde uykum cok bolunmustu.bundan dolayi yuksek cikmis olabilir mi?

bence sen zaten o gün çatlayacakmışsın cnm sadece denk geldiğini düşünüyorum ben o güne hcg girdğin içinde ffnin kafası karışmış olabilir girdiğin hcg yi kaldır bakalım o zman çekebilir çizgini??
bunu herkez söylüyor bende tekrar edeyim gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyormuş umutsuzluğa kapılma ateşinde gayet iyi gidiyor ...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

hiç kür denemedim canım şimdiye kadar.. ilaç 1 ay arayla kullanılyor gelecek ay kullanılcak yani.. üzülmemek elde değil maalesef.. insan o ay yumurtasının olup olmıcağından bile emin olmayınca çok eziyet oluyor.. mesela şu üst sağdaki tabloyu oluşturana dek o ay eziyetti resmen bir iniyor bi çıkıyor. oldu bugün galiba diyosun pat diye yine düşüyor kabus gibi

deryalçın tabloların ortalama olarak aynımı ilerler mesele benm değişmez hiç aynı gider son günlere doğru yükselir sonra zart diye düşer ama senin 12. günde ateşin düşmeye başlıyormuş şimdi ise yükselmiş tablolarını kıyaslayabilirsin..

tatlım o H'yi kaldır ordan emınım o zaman cekecek cızgıyı.
hatta 12. güne cekecek cızgını, 13. gün catladın ya hani,o 1 gun oncesınde yanı yumurtladıgın gune cekecek.
tabi bu benim tahmınım
sen hemen umutsuzluga dusme bakalım daha dur
hepberaberı hatırlamıomusun
adet gelıo agrım var dedı kac gun ama masallah sımdı hamıle
o belırtılerı hıc takma kafana
uykun bölundugunde atesı etkıleyebılır ama bu cok cok barız bı dusme yada artma olmaz yanı 37 cıkan ates uykun bölünmeseydi tutupda 36.5 falan cıkmazdı.

tahmın edebılıyorum bıtanem. zor bir durum gercekten
zaten hıc bır an kafamızdan atamıyoruz bu konuları bırde ustune böle olunca ıyıce strese gırıyoruz.
sanırım senın yerınde olsam ılac almadıgım ay kürü denerdim
kızlar hep bahsedıo degısık bıtkısel seylerden
bolca ıncır tuketen var çınkar suyu mu cayımı ne varmıs onu deneyen varr
onalrı yap bırde bakalım
olur mu olur yavrum bee
umut yanı
en azından denedım dersın bı umudun olur
öyle değilmi?

günaydın kızlar.ben çok üzgünüm
ateşim dün bugün yükselmeliydi.
am yok.b 3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
u ay yumoş yok herharde
bu tablo
canim daha 15. Gundesin gelir insallah yumurtan.umitsizlige kapilmak icin erken bence.

Canim ilk defa bu kadar yuksek goruyorum atesini.yarinki olcum belirleyici olacak bence insallah guzel sonuclanir.

Canim bence olsa kanda cikardi.ilk olcum asil olandir.insallah en kisa zamanda gelir bebisin.
Canim keskin yukselisin olmus zaten bir gun once artik bu sekilde gider dusus cok ciddi degil bence daha yukselir.

Canim az once dedigini yaptim gecekten de hep 12. Gunlerde dusus baslamis bu sefer yukselmis.umarim bu sefer sonu guzel olur.
Canim o hcgyi hergun kaldiriyorum ama cekmiyor cizgiyi.sanirim oncesinde fazla girmedigim icin.cok tesekkur ederim yorum icin

sanirim grip cok agir gecti o yuzden yuksek cikti atesim

tesekurler kizlar yorumlariniz icin
pat diye dustu dsunek istemiyorum umarim yarin daha bir sekillenir ates

yumurta yok gibi...
ama ilaç kullanmadığının hemen ertesi ay bu tablo olduğuna göre, ilacı bıraktığın için vücudunun bi tepkisi de olabilir bu...
çok bildiğim i konu değil ama neticede dışarıdan bişey alıyosun vücuduna... buna bağlı bi değişim olabilir ateşinin bu ay hep düşük seyretmesi...
yani 16-17.günlerde yumurtlamış olabilirsin yine de...
belki foliküllerin sayısı azdır ama yumurtasız olduğunu çok sanmıyorum ben, 36,5 düşük bi ateş değil çünkü

merhaba kızlar.yaklaşık 100sayfa okudum, 20-30tabloya baktım.ama ben bu tablo işinden bir şey anlamadım.2gündür ölçüyorum.dün adetimin 3cü günü 35.8di,bugün de 35.7.bakalım ne olucak.iyiki sizler varsınız,sizlere güveniyorum.bu arada kızlar ben azeriyim, türkçem de bir bozukluk olursa kusuruma bakmayınnnn......

saol tatlı dilli arkadaşım moral verdin bana
sanki annelerimiz falan yumurtlama günü hsaplayarak mı yaptılar bizi
olacağı varsa oluyo, olmayınc da olmuyo işte...
sen gönlünü ferah tut, kafan rahat oldu mu bebek de rahat oluyo

ateşe bakılırsa 12.gün yumurtlamışsın canım dpo hesaplarken 13.günü baz al,garanti olsun bence

canım soğan kürü kullanmanın bana epey faydası olmuştu...
bide ben 2 ay adetten itibaren yumurtlama gününe kadar yani yaklaşık 2 hafta her gün 2 bardak adaçyı ve 1 bardak civanperçemi çayı içtim, yumurta sayımı arttırdı direkt. sen de denesen? belki bi faydası olur? en azından bitkisel, zararı da olmaz ilaç gibi...

ufak iniş çıkışlar gayet normal, takma kafana

canım ilaç dediğim klomen yani belki duymuşsundur yumurtlamak için.. diyorlarki bu ilaçların birdahaki aya da etkisi devam edebiliyormuş ama bellide olmaz.. yani anlıcağın bu tabloyla pek umutlu değilim.. saol cvp yazdığın için.. önümüzdeki aylarda olmazsa kürleri deneyeyim :44:

shannay eşinin dediğine çok güldüm varya alemmiş

everycim belki senin de bu ay ateşin aniden değil de kademe kademe yükselcektir benim gibi. ama biliyorsun kademeli artsada ff in değil bizim dediğimiz oldu

bugün sabah doktoruma gittim randevuyu unutmuşum sormayın saat 9 30 daydı ben o saatte uyandım. zaten hastane 1 saat. doktoruma sordum aşılamayı. umrede korktuğun neler var neler yaparsan düşürürüm diye korkuyorsun dedi. sıcak ve yürümek dedim. onlar etkilemez orda bir sürü insan gebe kalıyor dedi. karar senin dedi. ben de tamam o zaman dedim. tabi doktorun karşısında verilen bi karar ne kadar mantıklı olur düşünün.

şimdi bana kızacaksınız ama ben aşılamayı neden düşündüğümü söyleyim size bi an evvel bu aşamaları geçmek istiyorum her şey zamanında olsun ki tüpe de zamanında başlamış olalım. çünkü aşılamanın çok da etkili olduğunu düşünmüyorum gözlemlerim o yönde.. ne yazık ki oğlağım sayısalcıyım ev arkadaşlarım aduygusal derlerdi bana ama durum böyle. mantık çerçevesinde baktığımda bunun da negatif yüzdesi fazla olursa Rabbimin hediyesi yine.. olmazsa da 1 adım dahayaklaşmış olacam inşallah. bu arada doktorum sona yaklaşıyoruz dedi.. hayırlısııyla inşallah

bu arada kan tahlillerimin bir kısmı çıkmış sanırım. insülin 4,5 çıkmış nasıl iyi mi ki..

canim sence yumurtladim mi ben? ates olcunce kafam karisiyor uzuluyorum hatta
gogus agrim var yumurtlama sonrasi olur di mi
akinti da sticky da geldi
ya ben bu ay ya da onumuzdeki aydan umutluyum 6 ay doluyor dusuk sonrasi insallah saglikla gelir yeniden bebegim
ama doktora gitmedim muayeneye hep soru isarteleri var yoksa yumurtlamiyor muyum yoks abir sorun mu var falan filan neden duzensizlesti

sen umutsuz olma asilama ile cocugu var simdi teyzemin oglunun hemen tuttu
4 sene cocugu olmayan arkadasim da tup yaptirdi, onun asla yumurtlamasi olmuyordu ve ormonlarinda ciddi sorunlar vardi onun da tup de hemen tuttu ve dogurmasina cok az kaldi
insallah seninki dogal yolla olur ama olmazsa da umitsiz oldugun asilamayla hemen yuzun guler canim cok istiyorum senin icin

canım şu an senin yapacağın en mantıklı iş ateşini ister ölç ister ölçme gün aşırı devam etmen zaten eğer olacaksa gün aşırı da da olur. şimdi yumurtladın deriz olmaz.geçenlerde ters köşe olduk senin ateşte hatırlıyorsun.
inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz.
hormon tahlilleri içinde prolaktin çıkmamış öncekinde vardı belki daha çıkmamıştır.
lh 5,53 1 yıl önce 5,41
fsh 6,99 1 yıl önce 6,16
e2 68 1 yıl önce 70

arada çok fark yok gibi zaten bunlar adetin 2. günü önceki 3. günü o kadar da fark olur.

hepatit c de negatif çıkmış insülün de normal değerler içinde görünüyor çok şükür pek bi problem yok gibi hemoglobin 12,8 ve rdw denilen şey her zamanki gibi biraz yüksek.

canim sonuclarinin degismemesine sevindim
ben de oyle dusunuyorum ya prolaktin haric digerlerinde cok bir degisiklik olmaz diyorum ben de
prolaktini de stresten yukseltiyorumdur ancak diye dusunuyorum
senin paylasimin da bunu destekliyor icim rahatladi aslinda

kan seviyen de iyi hepatit negatif cok sevindim. diger dedigini hatirlamiyorum ama ben

ben simdi maydonoz ve dereotu tohumu aticam saksiya turkiyedne getirdim dogal dogal yiycem,s eninkiler nasillar ikisini ayni saksiya atabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…