- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canim sonuclarinin degismemesine sevindim
ben de oyle dusunuyorum ya prolaktin haric digerlerinde cok bir degisiklik olmaz diyorum ben de
prolaktini de stresten yukseltiyorumdur ancak diye dusunuyorum
senin paylasimin da bunu destekliyor icim rahatladi aslinda
kan seviyen de iyi hepatit negatif cok sevindim. diger dedigini hatirlamiyorum ama ben
ben simdi maydonoz ve dereotu tohumu aticam saksiya turkiyedne getirdim dogal dogal yiycem,s eninkiler nasillarikisini ayni saksiya atabilir miyim
canım stresten yükselse yumurtlaman da bozulur bence. senin prolaktinin kaçtı? benimki geçen yıl 12 ydi. ve benim düzenli denemelerimizin 2. ayıydı stresten öldüğüm aylar. doktora bile gidip hüngür hüngür ağlamıştım.şimdi de çok yüksek çıkcağını ummuyorum senin de öyledir. sanırım benim prolaktin çıkmayacak. çünkü onu ayrı bi testle almışım. acaba eşimi arasam mı çünkü kanı bekletiyolar daha şansım var gibi.
canım bence saksının yarısına maydonoz yarısına dereotu at diğerini bilmiyorum ama maydonoz geç çıkıyor. bi de çok sık atma az at. ben tere ekmiştim çok sık bittiler 2 günde çıktılar ama sıklıktan çok irileşmediler. maydonoza gelince sonları hazin oldu. 2 haftada zor çıktılar bir de çıkanlar aşırı güneşten yanıverdi. seninkiler sıcaktan kavrulmaz zannımca
benim aldığım adam tohumların üstüne yazmıştı.soyle genel uzunlamasina saksiya attim cok sik degiller sanirim bilemedim:44:
ama elimdeki tohumlari kullanmak icin tohumlarin birini kullandim bilmiyorum ne o supriz olacakbir ara saksi toprak alip diger tohumlari ekerim. aslinda onalrin ne odlugunu tam bilmiyorum babam aldi verdi bana belki yanlis almis olabilir maydonoz nane feslegen dereotu hersye olabilir cok komik olacak bakalim, burasi simdi sicak ama sayili gunler tabi dedigin gibi gunesten yanamazlar
prolaktin rusyada bakildi normal cikmisti sonra trde bakildi ama o ara hamileymisim belki o etkiledi bilmiyorum 38,88 cok mu acaba :44: ama doktor bakti birsye demedi cunku kan testimle gitmistim belki hcg den kaynakli artiyor prolaktin
canım ilaç dediğim klomen yani belki duymuşsundur yumurtlamak için.. diyorlarki bu ilaçların birdahaki aya da etkisi devam edebiliyormuş ama bellide olmaz.. yani anlıcağın bu tabloyla pek umutlu değilim.. saol cvp yazdığın için.. önümüzdeki aylarda olmazsa kürleri deneyeyim :44:
benim aldığım adam tohumların üstüne yazmıştı.
tabiki prolaktin hamilelerde artar canım. o yüzden çıkmıştır merak etme.
eşime telefon ettim tamam bi söyleyim dedi. inşallah onu da aradan çıkarıverirler. bi daha kan vermeyim
evet ya cok iyi olur bakilirsa simdi ona da yenidne gitmek zorunda da kan vermek zorunda da kalmazsin
benim burda bir rus arkadasim vardi surekli baski kurardi hamilelik dusunuyoruz diyen herkese, once arkadasima baski kurdu' biz hemen bebek yaptik, bir kerede, hemen oldu' diyerek, ve arkadasim takmadi ama sonucta gicik oluyordu..sonra bende baski kurdu baya bir, araya mesafe koyup gorusmeyince rahatlamistim. simdi baska bir kizda kuruyormus, biz hemen yaptik hemen oluyor. kocam da diyor bizim bebek hemen oluyor sen dusunme ne zaman istersek olur diyeAllahim ya ne manyaklar var kocasi da Turk.. neyse yeniyilda ikinci cocugu dusunuyordu en son duydugumda digerini buyutmeden digerine bakamadan ikinciyi istiyordu dogurmayi cok seviyorum diyordu her firsatta, haziran oldu ses yok hala, aslinda konuscak olsam hemen baski kurardim 'ayyy hala olmadi mi hani hemen oluyordu, sorun mu var yoksa' gibi.neyse Allah herkesin gonlune gore versin isteyen herkesin kucagini dolsun bebekle bir soz soylemiyorum ama dusununce insan kotu oluyor o laflarini.
Selam kızlarrr nasılsınız
kaç gndür yogunluktan giremedim istanbuldaydık geldik dünde misafirim vardı fln
ancak gelebiliyorum...
doktordan geldim az önce, yine sorunlarım ve ben bitmiyor bitmiyorrrrrrrrrrrrr
tsh yüksekti biliyosunuz 6,75, bugünkü sonuçlarda homosistein değerimde 22 çıkmış normali 10-12 olması gerekiyo.
tekrarlayan düşüklerin habercisi olabilecek 2 hormon...
doktor homosistein degerini görünce, kan pıhtılaşması testini dedetaylı yine bi mutlaka görelim
hamile kaldıgını anladıgımız anda igneye başlayacağız dedi
coraspirin alayım mı dedim gebelik ıoluşmadan bi işe yaramaz dedi ama
ben yinede alacağım günde bi tane en azndan tutunmasına yardımcı olur belki
testte bişey yakaladığımda da hemen dr a koşacağım...
tiroidim için dahiliye uzmanı bi hap verdi euthyrox diye 25mglik
2 hafta kullanıp 3. hafta tekrar bakılacak tiroid gebelikte önemli yüksek olursa düşk sebebi dedi...
eşimin sperm tahlilleri içinde degerler güzel hareketi brz artırabiliriz belki dedi.
üroloji uzmanına bi görünsün bitkisel bi hap fln verirse sayı ztn iyi ama hareketle de şansımız artar dedi.
bildiğiniz böyle bitkilsel bişey varmı hareketlilik için?
of of offff haftaya aslında yumurta takibine çagırdı beni ama tatilde olacagım için gidemicem.
sinirlerim bozuldu kızlar hergün igne vurulcam bide tutuncakmı bakalım ne kdr sürcek bu serüven..
ağlayamıyrum dondum kaldım böyle.
deryaaaa
yakaladım seni
senin bu avatar resmini gecen facede yazilarin birinda gordum sasirdim
hareketlilik icin iliskiden 1 saat once esine turk kahvesi icirebilirsin canim
havuc kuru de hizlandiriyordu sanirim ama esinin sigara icmemesi gerek
kuzum kuzum hosgeldınnn
bence herseyden önce sorununun sebebini bilmek öğrenmek çok güzel bir gelişme şekercim.
düne kadar neden düşük oluyor diip de kafa yoruyorduk şimdi ise öğrendik
ve nitekimde hepsinin tedavisi var
sebepsiz yere bi problem oldugundan haberdar bile değilken yasadın o kötü şeyleri
ama şimdi herseyin bilincindesin.
tedavi aşamaları biraz bizim sabırsızlıgımızdan ötürü sancılı gecıyor, halbuki ne var hapları ılacları yutcaz bır ıkı test yaptırıp drlara görunces gebelık olustugunda da herkes 1 kere gıdıosa dra bız 2kere gıtcez ve bıraz daha dıkkat etces o kadar.
işte o kadar sabırsızız ki hemen koy verioruz, sanki herşey bitmiş gibi...
sen şimdi ilk anın şokuyla üzlüosun ama tedavılerın sonuc verdıkce senden iyisi olmayacak kuzum ebn biliyorum
bide ne var derya biliomusun...
en azından gebe kalabiliyorsunuz....
ben onu bıle bılmıorum 12 aydır...düşüge sebep olan seyı buldugunda gereklı tedbırı alırsın ve dogurursun ama gebe kalamamak hem çözümü bıraz daha zor ve bıraz daha aklı mesgul eden bı süreç.
o yuzden bıtanem
sen hiiiç üzülme, inanki güzel olacak kısa bir süre sonra hersey senin için.
deryacım geçmiş olsun canım.. bebeğin sana tutunsun da gerisi mühim değil inşallah hayırlısıyla başarıcaz anne olmayı..
Selam kızlarrr nasılsınız
kaç gndür yogunluktan giremedim istanbuldaydık geldik dünde misafirim vardı fln
ancak gelebiliyorum...
doktordan geldim az önce, yine sorunlarım ve ben bitmiyor bitmiyorrrrrrrrrrrrr
tsh yüksekti biliyosunuz 6,75, bugünkü sonuçlarda homosistein değerimde 22 çıkmış normali 10-12 olması gerekiyo.
tekrarlayan düşüklerin habercisi olabilecek 2 hormon...
doktor homosistein degerini görünce, kan pıhtılaşması testini dedetaylı yine bi mutlaka görelim
hamile kaldıgını anladıgımız anda igneye başlayacağız dedi
coraspirin alayım mı dedim gebelik ıoluşmadan bi işe yaramaz dedi ama
ben yinede alacağım günde bi tane en azndan tutunmasına yardımcı olur belki
testte bişey yakaladığımda da hemen dr a koşacağım...
tiroidim için dahiliye uzmanı bi hap verdi euthyrox diye 25mglik
2 hafta kullanıp 3. hafta tekrar bakılacak tiroid gebelikte önemli yüksek olursa düşk sebebi dedi...
eşimin sperm tahlilleri içinde degerler güzel hareketi brz artırabiliriz belki dedi.
üroloji uzmanına bi görünsün bitkisel bi hap fln verirse sayı ztn iyi ama hareketle de şansımız artar dedi.
bildiğiniz böyle bitkilsel bişey varmı hareketlilik için?
of of offff haftaya aslında yumurta takibine çagırdı beni ama tatilde olacagım için gidemicem.
sinirlerim bozuldu kızlar hergün igne vurulcam bide tutuncakmı bakalım ne kdr sürcek bu serüven..
ağlayamıyrum dondum kaldım böyle.
neden ağlıycaksın kuzu sorun varmış çözüldü iğne dediğin nedirki yaa sana vız gelir bak her iğnede bebeğini düşün ..
sperm hareketliliği için keçiboynuzu kürü meşhurdur ama daha kolay tüketebileceği arısütü -polen -ve kestane balı karışımını tavsiye edebilirim daha önce okuduğum yazılardan aklımda kalmıştı ...ve tabi sigara içiyorsa bırakması veya en azından azaltması lazım az kaldı cnm sık dişini ...
tatile gidiyorsun rahat ol tadını çıkar ayrıca aspirin konusuna gelince bencede al günde bir tane bebiş gelirse hazırlıklı olursun en azından ..
bol güneşler cnm
bende sizi yakaladıgıma nasıl sevindim varyaaa
çok daraldım 2-3 gündür, bgnde canım sıkıldı ztn..
halbuki hazırlamam gereken koca bi valiz var
azcık kafamı dagıtmam lazım, özledim sizi koştum geldimmm
[/COLOR]
[COLOR="
coraspirini ben yinede aldım eczaneden
drun demek istedigi şuydu aspirinle tutunması ztn zor sen igneliksin
alsanda bi fayda olmaz demeye getirdi sanki
ama olsun ben yinede alacağım günde bi tane 100 mg.
bunu aç yada tok nasıl almak gerekr bilmiyorum bilen varmı kızlar.[/COLOR]
kızlar maalesef kırmızılarım dün akşam geldi.çok sinir oldum. o kadarda ümitlenmiştim. napalım şimdi bat 10 temmuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?