kızlar maalesef kırmızılarım dün akşam geldi.çok sinir oldum. o kadarda ümitlenmiştim. napalım şimdi bat 10 temmuz.
Selam kızlarrr nasılsınız
kaç gndür yogunluktan giremedim istanbuldaydık geldik dünde misafirim vardı fln
ancak gelebiliyorum...
doktordan geldim az önce, yine sorunlarım ve ben bitmiyor bitmiyorrrrrrrrrrrrr
tsh yüksekti biliyosunuz 6,75, bugünkü sonuçlarda homosistein değerimde 22 çıkmış normali 10-12 olması gerekiyo.
tekrarlayan düşüklerin habercisi olabilecek 2 hormon...
doktor homosistein degerini görünce, kan pıhtılaşması testini dedetaylı yine bi mutlaka görelim
hamile kaldıgını anladıgımız anda igneye başlayacağız dedi
coraspirin alayım mı dedim gebelik ıoluşmadan bi işe yaramaz dedi ama
ben yinede alacağım günde bi tane en azndan tutunmasına yardımcı olur belki
testte bişey yakaladığımda da hemen dr a koşacağım...
tiroidim için dahiliye uzmanı bi hap verdi euthyrox diye 25mglik
2 hafta kullanıp 3. hafta tekrar bakılacak tiroid gebelikte önemli yüksek olursa düşk sebebi dedi...
eşimin sperm tahlilleri içinde degerler güzel hareketi brz artırabiliriz belki dedi.
üroloji uzmanına bi görünsün bitkisel bi hap fln verirse sayı ztn iyi ama hareketle de şansımız artar dedi.
bildiğiniz böyle bitkilsel bişey varmı hareketlilik için?
of of offff haftaya aslında yumurta takibine çagırdı beni ama tatilde olacagım için gidemicem.
sinirlerim bozuldu kızlar hergün igne vurulcam bide tutuncakmı bakalım ne kdr sürcek bu serüven..
ağlayamıyrum dondum kaldım böyle.
demekki vakti var ve bu ufak tefek sorunlar bundan kaynaklanıyor olabilir çok kaderci bi insanım böyle olmak iyi geliyor insana düşünsene bi insan gelecek dünyaya bi çok insanın hayatında yer alacak bi çok insanı hayatına etki edecek o yüzden zmanı var cnm...bu işler kader sırasıyla ...ne bileyim canım moralim çöküyor artık her gidişte bi sorunla dönmekten yoruldum
dün belim için gittim adam iyisin maşallah dedi ama hala diyoki ayaklarındada sorun var
kilo alırsan çökme yapabilir hamilelik için daha dur diyo, yine biton egzersiz veriyo 1 ay snra yine kontrol.
hamile kalacam kısmese onu tutacam da bide bakalım bu belimden ne çekeceğim ben.
istemiyorum işte durmak yani bunlardan daraldım artık
olmaması için sanki sürekli bi hata bi sorun mı çıkıyo
rabbimin takdiri asla isyan etmiyorum ama artık güzel şeyler duymak istiyorum...
ilaçlara güveniyorum dedigin gibi inş çözülecek sorunlar gelecek bebegimiz..
iğne de vurulurum ne yapayım o yeterki sağlıkla gelsin...
yarın tatile çıkıyoruz sonunda. sağol ttatlım inş güzel bi tatil olur
tam yumurtlama haftama da geliyo umarım güzel degerlendiririz, dönüştede güzel haberler alırız..
coraspirini ben yinede aldım eczaneden
drun demek istedigi şuydu aspirinle tutunması ztn zor sen igneliksin
alsanda bi fayda olmaz demeye getirdi sanki
ama olsun ben yinede alacağım günde bi tane 100 mg.
bunu aç yada tok nasıl almak gerekr bilmiyorum bilen varmı kızlar.
ancak gelebiliyorum...
tsh yüksekti biliyosunuz 6,75, bugünkü sonuçlarda homosistein değerimde 22 çıkmış normali 10-12 olması gerekiyo.
doktor homosistein degerini görünce, kan pıhtılaşması testini dedetaylı yine bi mutlaka görelim
2 hafta kullanıp 3. hafta tekrar bakılacak tiroid gebelikte önemli yüksek olursa düşk sebebi dedi...
eşimin sperm tahlilleri içinde degerler güzel hareketi brz artırabiliriz belki dedi.
üroloji uzmanına bi görünsün bitkisel bi hap fln verirse sayı ztn iyi ama hareketle de şansımız artar dedi.
of of offff haftaya aslında yumurta takibine çagırdı beni ama tatilde olacagım için gidemicem.
sinirlerim bozuldu kızlar hergün igne vurulcam bide tutuncakmı bakalım ne kdr sürcek bu serüven..
canım benım
bende öyle alıştım ki size, ne olsa kosup sıze anlatmak istiyorum
her derdımızı paylasabılıoruz ya burda bundan guzel bısı varmı
hanı bak kıme anlattın sımdı derdını kım senın gıbı aynı seylerı yasadıgından senı bızım kadar anladı?
şahsen bende öle oluyor
bır sız anlıosunuz en ıyı benı
bence şimdi sen kalk elıne ne gecıosa doldur valıze
bırde neselı muzıkler ac hep güzel seyler olsun dıe de dua et
ve tatılının taıdını cıkar
bende bu aksam annemın yazlıgına ordan da kayınvalıdenın yazlıgına gıdıcem
haftasonu yokum
malum babalar gunu
kayınpederın elını opup ordanda babacıgımı zıyeret edıcem yattıgı,o cok huzur bulduguna ınandıgım yerde..
basında yasinımı ammemı tebarekemı okucam
ona su anda ıhtıyacı olan en guzel hedıyeyı verıcem nasıpse
babama sızlerı anlatıcam bırde dıcem kı
babacım melekelrıne sole bıze bızım meleklerımızı gondersınler
belkı bu sefer orada edecegım dualar kabul olur hepımız ıcın ha ne dersın?:)))
demekki vakti var ve bu ufak tefek sorunlar bundan kaynaklanıyor olabilir çok kaderci bi insanım böyle olmak iyi geliyor insana düşünsene bi insan gelecek dünyaya bi çok insanın hayatında yer alacak bi çok insanı hayatına etki edecek o yüzden zmanı var cnm...bu işler kader sırasıyla ...
eczanaye sorarsın cnm bence farketmiyordur tok karnına al bide mideni rahatsız etme..
canim keciboynuzu kuru pekmezi ya da tozu bunlardan birini yapin en faydalisi bunlar.
bende sizi yakaladıgıma nasıl sevindim varyaaa
çok daraldım 2-3 gündür, bgnde canım sıkıldı ztn..
halbuki hazırlamam gereken koca bi valiz var
azcık kafamı dagıtmam lazım, özledim sizi koştum geldimmm
demek bebeğimi çalıp feyslere koymşlar heee
yicem onu ben yaa masaüstümde de o var bbnm pcyi her açışımda içim açılıyooo
aa evt kahveyi yapayım geçen ayda yapmştım onu içireyim kocaya
havuç kürü için evt sigara içmememsi gerekiyomuş bizimki içiyo arada ondan yapamıcam
düşüğün sebebi ne diye kafa patlatıp duruyodun canım, en azından sorunun kaynağını buldun ve bu çok büyük bi gelişme bence...
ve çok şükür ki sorunun çözülemeyecek bi dert değil...
artık sen gereken tedaviyi uygulamaya odaklanacaksın...
sorunun ne olduğunu bulmak ve tedavisine başlamak işin en büyük kısmu bence...
inşallah en yakın zamnda yüzünü güldürecek o müjdeyi alırız senden
canim keciboynuzu kuru pekmezi ya da tozu bunlardan birini yapin en faydalisi bunlar.
evet canım o yönden mutluyum, sebebi bilmemek
yada sebepsiz bunları yaşamak çok daha zor.
umarım doğru tedaviyle bebegim gelir ve benimle kalır artık.
hepimize rabbim nasp etsin mucizelerimizi artık..
sonraki sürecimizi de burda beraber paylaşabilelim, çok istiyorum bunu..
pekmezi bi ara içti ztn o ara ben işte bu kimyasalları oldum
faydası var geçekten, şmdi içmiyo sinir ediyo beni
zorla morla içircem artık canım..geçen ay her halvetten önce kahvede içirmiştim
bu ay da bu yönteme devam en iyisi..
bal tarçın çörek otuda yapıyorum ben bu ay kendime, alcam yanıma hepsini
bu gidişle tatile kıyafetten bol kavanozlarla gitçez desene
kızlar merhaba...
yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim
son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
kızlar bahar yok ortada kaç gündür...
haberiniz var mı?
nisbhr mı? serophene ye başlamış canım diğer topikte yazmış..
prolaktinim de 16 çıkmış kızlarr o da gayet normal bence..
bu arada kızlar iğneli tedavide ne kadar ilaç fiyatı yüksek öyle
176 tutmuş bizimki pazarlıkla 160 a indirmiş
senin annelik yolundaki en büyük adımın oldu bu bence...
devamı gelecek inanıyorum ben...
ben ısrarla aynı şeyi söylüyorum; adetten itibaren tam yumurtlama gününe kadar yani10-14 gün adaçayı ve civanperçemi çayı için...
civan perçeminin tadı çok kötü
ama hem adaçayı hem civanperçemi kesinlikle yumurtalık kalitesini arttırıyolar
bunu da dene tatlım bi de eşine arısütü+polen karışımı yedirmeyi dene
benim de son adetim 28mayıs ama ben 12 haziranda çatladım...
ama senin ateşinden de belli 12.günb çatladığın yani doktorun da onaylamış zaten...
ateşin şu an gayet güzel canım, eğer böyle yüksek devam ederse yani adetine 1-2gün kala ya da tam adet günü düşmezse bebek olma ihtimali yüksek demek...
yumurtlayalı 8gün olmuş, 6 gün daha beklemek zorundasın malesef
ancak gelebiliyorum...
yok canım klomen gibi yumurta geliştirici ilaç.evet canım nisbhr... serophene şekeri dengeleyen ilaç mıydı?
Canm diğer hormonunu bilmem ama troidin çok kötü değil inan bana.. söylemiştim 25 lik verir diye.. en düşük doz o yüzden merak etme emi bende ayn ilacn 100 ünü alyorum işte.. inşallah tedavin hayrlı olurda en kısa zamanda bebek haberini alrız senden.. bu arada tatile nereye gidiyonuz kız:131: bizde haftasonu dikiliye gidicez kaynvalidemlere orda denize girerim bari.. geçen pazar çeşme deydik.. iş için akşama doğru 4 gibi işim biter girerim diye aldım mayoyu yanıma ama taa akşam 8 de bitti iş giremedim denize felannnhemde insanlar ne güzel yüzüyolardı
yok canım klomen gibi yumurta geliştirici ilaç.
benim de canım çok tatil çekti ama bu yıl çok sıkışcaz biraz zor anca gölün plajına gidebiliriz
Canm diğer hormonunu bilmem ama troidin çok kötü değil inan bana.. söylemiştim 25 lik verir diye.. en düşük doz o yüzden merak etme emi bende ayn ilacn 100 ünü alyorum işte.. inşallah tedavin hayrlı olurda en kısa zamanda bebek haberini alrız senden.. bu arada tatile nereye gidiyonuz kız:131: bizde haftasonu dikiliye gidicez kaynvalidemlere orda denize girerim bari.. geçen pazar çeşme deydik.. iş için akşama doğru 4 gibi işim biter girerim diye aldım mayoyu yanıma ama taa akşam 8 de bitti iş giremedim denize felannnhemde insanlar ne güzel yüzüyolardı
teşekkür ederim güzel yorumun için. 6 gün demişsin.. bu idrar testi için mi yoksa kan testi için mi? adet tarihim henüz çok uzak 28 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?