benim bu grip oksuruge cevirdi kizlar cok oksuruyorum icten icten
karnimi tutuyorum oksururken sanki hamileyim birsey olacak gibi :)
ama cidden bu kadar oksurmeye bebek durur mu diyorum varsa da
kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiii yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nabersiniz canlar bugün benim adetimin 7.günü 8.günden itibaren ateşimi ölçeceim bense sahalara giriş yapıyorum
bu ay aşılama düşünüyorum doktor serophene verdi şimdi onu kullanıyorum.pazartesi kontrol var yumoşlara bakılcak ama ben çok korkuyorum aşılamadan.
her ne kadar acımıyor deselerde korkuyorum..
ykılıç canımcım beni merak etmişsin teşekkür ederim ilgine.benden gelişmeler böyle.
bi kaç gündür pek sık giremiyorum yoğunum bu aralar.
gelişmelerden haberdar ederim sizi öpüldünüzzzzzzzzzzzz
benim bu grip oksuruge cevirdi kizlar cok oksuruyorum icten icten
karnimi tutuyorum oksururken sanki hamileyim birsey olacak gibi :)
ama cidden bu kadar oksurmeye bebek durur mu diyorum varsa da
kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiii yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nabersiniz canlar bugün benim adetimin 7.günü 8.günden itibaren ateşimi ölçeceim bense sahalara giriş yapıyorum
bu ay aşılama düşünüyorum doktor serophene verdi şimdi onu kullanıyorum.pazartesi kontrol var yumoşlara bakılcak ama ben çok korkuyorum aşılamadan.
her ne kadar acımıyor deselerde korkuyorum..
ykılıç canımcım beni merak etmişsin teşekkür ederim ilgine.benden gelişmeler böyle.
bi kaç gündür pek sık giremiyorum yoğunum bu aralar.
gelişmelerden haberdar ederim sizi öpüldünüzzzzzzzzzzzz
Selam kızlar:)
Benim kırmızılar beklediğim gibi bugün geldi..
işte bu da tablo:)
My Ovulation Chart
İnşallah yeni döngüm son döngüm olur temmuzda bebiş müjdesi alırım ve bekleyen tüm kızlar..:)
Moralim iyi ama, 2 gün önce üzüntümü yaşayıp bitirdiğimden hazırdım kırmızılara.. Ateş tablom hiç yanıltmıyor beni, son 3 gün düşüşe geçti mi kırmızılar geliyor demektir.. Bu arada bunu anladım ki, eğer hamiş kalırsam ateşimin 36.6 nın üzerinde seyretmesi lazım.. yumurtlamadan sonra 36.6 ya indiği zaman umut bitiyor genelde benim için..
Hadi bakalım temmuza rastgele..
sanki önümüzdeki 1 hafta hiç geçmeyecek gibi geliyor.
acaba bu ateş ölçme olayını bıraksam mı diyorum bazen
takıntı oldu sanki duvarımda bir kağıda çizelge hazırladım. yanına kalem ve termometre.
sonra burada keşfettiğim ateş kaydettiğimiz site. offff herşeyi biz mi düşüneceğiz hamile kalmak kadınların sorumluluğu, kalmamak da kadınların sorumluluğu herşey gerçekten bizlerin üzerine yıkılmış.
eşim geçen gün ben yaptım yapacağımı bundan sonrasını sen düşün dedi, deli oldum. Erkek için yolla gitsin. Kadınlar da yok ateş yok belirti yok kanama düşünsün, bu ne yaaaaaaa
yeni döngün hayırlı olsun canım
sen kac aydır bu yontemı denıodun?
Selam kızlar:)
Benim kırmızılar beklediğim gibi bugün geldi..
işte bu da tablo:)
My Ovulation Chart
İnşallah yeni döngüm son döngüm olur temmuzda bebiş müjdesi alırım ve bekleyen tüm kızlar..:)
Moralim iyi ama, 2 gün önce üzüntümü yaşayıp bitirdiğimden hazırdım kırmızılara.. Ateş tablom hiç yanıltmıyor beni, son 3 gün düşüşe geçti mi kırmızılar geliyor demektir.. Bu arada bunu anladım ki, eğer hamiş kalırsam ateşimin 36.6 nın üzerinde seyretmesi lazım.. yumurtlamadan sonra 36.6 ya indiği zaman umut bitiyor genelde benim için..
Hadi bakalım temmuza rastgele..
ööpppp öpppp öööppp
benim aşılama hakkında bi fikrim yok ama acımıyodur herhalde canım ya...
hatırladığım kadarıyla sen hsg çektirmiştin, bu da onun gibi bişey olmalı acı-hissetme olayı açısından...
inşallah faydasını görürsün hapın... sakin ol...
yeni döngün, yeni ayın hayırlı olsun canım, Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah...
bu arada adım yeşim...
baharrrrrr kuzum görüşemiyoruzzzzz
hadi bakalım sende benden snraki gün adet oldun demek
bnmde bgn 8. günüm.
hadi bakalım aşılama olcak he hayırlısı cnm yaaa
bebiş gelir inşş bu ay
korkma allaha emanetttttt
gelsin bakalım yumurcakkkkk artıkkkkk
insan kendi vücudunu yine en iyi kendisi biliyo...
ve vücudumuzu tanıdığımızda kendimizi neyin beklediğini biliyoruz ve hazırlı olduğumuz için sarsılmadan atlatıyoruz...
sen de srtık vücudunu tanımışsın...
çok güzel niyetlerde bulunmuşsun...
inşallah gerçek olurlar banucum
yeni döngün, yeni umutların hayırlı olsun kuşum :)
yeni döngün hayırlı olsun canım..
Göçmenkuşlar canım seninde öyle, inş önümüzdeki ay bebişleriniz gelir kızlar..
ve biz yarın sabahtan yola çıkıyoruz bi süre sizden ayrı kalıcam
hepinizi özliycemmmmmmm
sizde beni özleyin emi anacımmm
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben gelebildim ama herkesler de dağılmış. arkadaşlar pikniğe davet etti. çıktık öyle aniden. yarın sabah iğnelere başlıycam korkak ben:18:
:)) korkma hayatım, iyi bir şey için katlanacaksın öyle düşün..
günaydın bebeğim tablonu açamıorum sinir oldum merak ettim naber ya every ben kürtaj olduumdan beri kanamam hiç kesilmedi yani durup durup tekrar başlıo muayne oldum bi sıkıntı yok ateş ölçmeye başlıcam korunmana gerek yok dedi doktor testlerimde temiz en önemli olanlar bebğimde sağlıklıymış oğlum olcakmış
bu arada kızlar bilmiodur ben 2.bebeğimide kaybettim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?