Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oy kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah every lütfen stres yapma çok zor biliorum ama olcak olduktan sonra hiç bişey engelleyemez diosuntya öksürütğe bebekmi kalır diye annem en ufak kardeşime hamileyken babamla araları çok bozukmuş hiç istememiş kardeşimi düşsün diye koltuklara çıkmış atlamış ağır kaldırmış halı hemde yıkanmış halı şimdi kardeşim yaz sonu askere gidecek inş:)rabbim ol desin herkese hepimize pazartesiden itibaren başlıorum ateş ölçmeye

Benimde kirmizilar dun geldi insallah yeni umutlar yeni ay a battaş ))

ben gelebildim ama herkesler de dağılmış. arkadaşlar pikniğe davet etti. çıktık öyle aniden. yarın sabah iğnelere başlıycam korkak ben:18:

Canim iste bende o ignelerden cok korkuyorum kac gun kullanicaksin offff Allah im bize yardim et
Bu sureci ayrintilariyla yazarmisin seni takip edicem yorum yapmasamda insallh cektiklerimiz bosa cikmaz
Ayrica sunuda solemek istedim sizde proxeed kullaniyodunz dimi
Biz 5 ay oldu proxeed kullanali hala tik yok gordugun gibi verdigimiz paralarda cabasi

amin canim, sen de beni tanimissin stres yapiyorum yalan degil cnim ya, gecen ay tatildeydim o kadar rahttim ve hersye yolundaydi ki ve adet 26 gunde geldi, bundan onceki aylarda 34, 33 seklinde degisiyordu dusun, rahat olmaya calisiyorum ama gercekten zor ya :) evet annenin durumunu anlatmistin oyle ornekler cok gercekten

stres yaptıkça vucudumuzun dengesini de değiştiriyoruz bana da doktorum bu kanamalar stresten dedi iki kez ayrıntılı ultrasona girdimrahimde hiç bi sıkıntı yok gögüslerim acımaya başladı 2 gündür kanamam var 1.gün yoğun dün azdı bugün hiç gelmemiş adetmi oldum naptım bilmiorum ki
bu arada kandiliniz mubarek olsun kızlarrr

son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8 düşüşe geçmiyorumdur inşallah. bu bekleyiş çok zormuş. Güzel Allah ım herkesin gönlüne göre versin

tatlım belki sen de üstüne görmedir.test yaptınmı?göğüslerin hepmi adet zamanı ağrıyordu?

Kandiliniz mubarek, dualariniz kabul olsun kizlar...
Iyi haftasonlari hepinize..
Ben dolasmaya gidiyorum bir arakadas buldum burda yeni, aksam da esimle gezmeye..

ben nedense hamileymisim gibi hissediyorum yatuttuysa eger bu his hemen basladi bende

hayir atesin cok iyi gidiyor
ama onunde birkac gun daha var
dusmeden son gune kadar devam etmsi lazim son gun de dusmezse hamilesin deriz

canım sabah yaptı eşim hiççç acımadı kıl gibi ve kısacık bişey.
adetin 2. günü gittim 3. gün de olur. kontrol ediyor ardından iğneleri yazıyor. bana neden iğne verdi hala anlamıyorum benim seropheneyle 5 yumurtam bile olmuştu. hastane personeli eşiyim diye torpil mi geçti bilmem.tabi alakası yok
7. gün doktora gitcem gerisinde ne olacak ben de bilmiyorum

banucum yeni döngün hayırlı olsun inşallah diğer aya hayırlısıyla bebişinn gelir...

bu arada hepiniizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhh mucckkkk

banucum yeni döngün hayırlı olsun inşallah diğer aya hayırlısıyla bebişinn gelir...

bu arada hepiniizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhh mucckkkk

amin inşallah.. bugün Peygamber Efendimizin s.a.v. miraca çıkıp namazın bizlere hediye edildiği gün. Rabbim namazı hakkıyla ve dosdoğru kılanlardan etsin bizi Amin.

kizlar bugun biriyle gezdim kiz 20 yasinda bir senelik evli 3 aylik cocugu var, kizin tiroidelerde sorun varmis ki bu hamile kalmasina engel olabilirdi.. rahimde eprde varmis cift rahimliymis, ki bu da engel olabilirdi... umidinizi kaybetmeyin hersey olabiliyor, bunun kesinlikle bir zamani var cok iyi anladim. 20 yasinda ama demek ki Allah nasip etmis ustesinden de geliyor anneligin..
saglikla bizler de hamile kaliriz hem hamileligimiz kolay gecer hem de saglikli bir sekilde, saglikla bebekler dogururuz umarim.

canım 15.gün çatlamışsın.bazen gecikebiliyor mevsimsel olabilir.umarım değerlendirmişsindir.

canım prosedür öyle sanırım.bizde yumurtlama problemi olmadığı için önce ilaçla uyarıyorlar.sonra kaliteli olsun güzelce büyüsün diye iğne oluyor.ben de 5 gün serephone sonra 4 gün iğne oldum.sonra çatlama iğnesi ve iğneden 30 saat sonra da aşılama ama maalesef benim aşılama tutmadı.umarım seninki tutar.

Sunumunu çok beğendim :)

Benim de uykum bölününce ateşim yüksek çıkıyor.

Ya cnanım benim her ay farklı :S Bazen 2. yarısından sonra düşüyor bazen son gün. Luteal fazım da 13-14-15 gün arasında değişiyor. O bile sabit değil. Neden acaba?

Canım en azından sorunu buldular. Ağlama zaten sevin. Hemen müdehala edecekler. Kısmetse de tutunacak bebeğin.

Homesistein'in neden yüksekmiş peki? hipotiorid ile mi alakalıymış? Bu arada sen folik asit alıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…