oy kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah every lütfen stres yapma çok zor biliorum ama olcak olduktan sonra hiç bişey engelleyemez diosuntya öksürütğe bebekmi kalır diye annem en ufak kardeşime hamileyken babamla araları çok bozukmuş hiç istememiş kardeşimi düşsün diye koltuklara çıkmış atlamış ağır kaldırmış halı hemde yıkanmış halı şimdi kardeşim yaz sonu askere gidecek inş:)rabbim ol desin herkese hepimize pazartesiden itibaren başlıorum ateş ölçmeyenazlimmm canimmmm benimm iki oglun da cennette senin, ama gonulden diliyorum kardesleri saglikla gelecekler dogacaklar ve cok mutlu olacaksin .
testlerinin iyi cikmasina cok sevindim canim,eger kurtaj sonrasi bir sorun yoksa ve iyice kontrol olduysan kanamayi dert etme, sonucta icerisinin tam anlamiyla temizlenmesi uzun suruyor. dert etme simdi ilk ay degisiklikler olabilir ates olcmen iyi olabilir yumurtlamayi tespit acisindan. icini ferah tut canim.
benim ateste daha birsey yok dpo4sadece bir dusus var tam yerlesme gibi geldi bana, yani bana oyle gelmistir muhakkak yoktur oyle birsey
Selam kızlar:)
Benim kırmızılar beklediğim gibi bugün geldi..
işte bu da tablo:)
My Ovulation Chart
İnşallah yeni döngüm son döngüm olur temmuzda bebiş müjdesi alırım ve bekleyen tüm kızlar..:)
Moralim iyi ama, 2 gün önce üzüntümü yaşayıp bitirdiğimden hazırdım kırmızılara.. Ateş tablom hiç yanıltmıyor beni, son 3 gün düşüşe geçti mi kırmızılar geliyor demektir.. Bu arada bunu anladım ki, eğer hamiş kalırsam ateşimin 36.6 nın üzerinde seyretmesi lazım.. yumurtlamadan sonra 36.6 ya indiği zaman umut bitiyor genelde benim için..
Hadi bakalım temmuza rastgele..
ben gelebildim ama herkesler de dağılmış. arkadaşlar pikniğe davet etti. çıktık öyle aniden. yarın sabah iğnelere başlıycam korkak ben:18:
oy kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah every lütfen stres yapma çok zor biliorum ama olcak olduktan sonra hiç bişey engelleyemez diosuntya öksürütğe bebekmi kalır diye annem en ufak kardeşime hamileyken babamla araları çok bozukmuş hiç istememiş kardeşimi düşsün diye koltuklara çıkmış atlamış ağır kaldırmış halı hemde yıkanmış halı şimdi kardeşim yaz sonu askere gidecek inş:)rabbim ol desin herkese hepimize pazartesiden itibaren başlıorum ateş ölçmeye
amin canim, sen de beni tanimissin stres yapiyorum yalan degil cnim ya, gecen ay tatildeydim o kadar rahttim ve hersye yolundaydi ki ve adet 26 gunde geldi, bundan onceki aylarda 34, 33 seklinde degisiyordu dusun, rahat olmaya calisiyorum ama gercekten zor ya :) evet annenin durumunu anlatmistin oyle ornekler cok gercekten
stres yaptıkça vucudumuzun dengesini de değiştiriyoruz bana da doktorum bu kanamalar stresten dedi iki kez ayrıntılı ultrasona girdimrahimde hiç bi sıkıntı yok gögüslerim acımaya başladı 2 gündür kanamam var 1.gün yoğun dün azdı bugün hiç gelmemiş adetmi oldum naptım bilmiorum ki
bu arada kandiliniz mubarek olsun kızlarrr
tatlım belki sen de üstüne görmedir.test yaptınmı?göğüslerin hepmi adet zamanı ağrıyordu?
son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8 düşüşe geçmiyorumdur inşallah. bu bekleyiş çok zormuş. Güzel Allah ım herkesin gönlüne göre versin
Benimde kirmizilar dun geldi insallah yeni umutlar yeni ay a battaş))
Canim iste bende o ignelerden cok korkuyorum kac gun kullanicaksin offff Allah im bize yardim et
Bu sureci ayrintilariyla yazarmisin seni takip edicem yorum yapmasamda insallh cektiklerimiz bosa cikmaz
Ayrica sunuda solemek istedim sizde proxeed kullaniyodunz dimi
Biz 5 ay oldu proxeed kullanali hala tik yok gordugun gibi verdigimiz paralarda cabasi
banucum yeni döngün hayırlı olsun inşallah diğer aya hayırlısıyla bebişinn gelir...
bu arada hepiniizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhh mucckkkk
nazlim bebegini dusurdu kurtaj sonrasi kanama o canim
kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.
bir haftadır misafir vardı.biraz önce gönderdim.
hemen netin başına oturdum.uzun bekleyiş sonrası benim atei bugün yükseldi.
her zaman 14.gün yükselirdi.bu ay 16. gün yükseldi.
bakıp yorumlarsanız sevinirim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım prosedür öyle sanırım.bizde yumurtlama problemi olmadığı için önce ilaçla uyarıyorlar.sonra kaliteli olsun güzelce büyüsün diye iğne oluyor.ben de 5 gün serephone sonra 4 gün iğne oldum.sonra çatlama iğnesi ve iğneden 30 saat sonra da aşılama ama maalesef benim aşılama tutmadı.umarım seninki tutar.canım sabah yaptı eşim hiççç acımadı kıl gibi ve kısacık bişey.
adetin 2. günü gittim 3. gün de olur. kontrol ediyor ardından iğneleri yazıyor. bana neden iğne verdi hala anlamıyorum benim seropheneyle 5 yumurtam bile olmuştu. hastane personeli eşiyim diye torpil mi geçti bilmem.tabi alakası yok
7. gün doktora gitcem gerisinde ne olacak ben de bilmiyorum
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm herkese dun tabloma yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim.kizlar benim kafami karistiran bisey var.simdi tabloya gore bariz 12. Gun yumurtlamisim fakat ben o gun atesimi olctum sonra catlama ignemi oldum ve ertsi gun asilamami oldum.yani 13. Gun catlamis olmam gerekiyordu ve gercekten de yumurtlama agrisini 13. Gun yasadim.simdi sizce cizgiyi 12 ye mi yoksa 13 e mi cekeyim.ff cekmiyor.bir de atesim yuksek ama benim umudum yok adet agrilarim basladi zaten.hep yuksek olup beni umtlandirir sonra hayal kirikligi alistim zaten.bi sorum daha olacak atesimin 37 ciktigi 3 gun var ve bu gunlerin hepsinde uykum cok bolunmustu.bundan dolayi yuksek cikmis olabilir mi?
deryalçın tabloların ortalama olarak aynımı ilerler mesele benm değişmez hiç aynı gider son günlere doğru yükselir sonra zart diye düşer ama senin 12. günde ateşin düşmeye başlıyormuş şimdi ise yükselmiş tablolarını kıyaslayabilirsin..
Selam kızlarrr nasılsınız
kaç gndür yogunluktan giremedim istanbuldaydık geldik dünde misafirim vardı fln
ancak gelebiliyorum...
doktordan geldim az önce, yine sorunlarım ve ben bitmiyor bitmiyorrrrrrrrrrrrr
tsh yüksekti biliyosunuz 6,75, bugünkü sonuçlarda homosistein değerimde 22 çıkmış normali 10-12 olması gerekiyo.
tekrarlayan düşüklerin habercisi olabilecek 2 hormon...
doktor homosistein degerini görünce, kan pıhtılaşması testini dedetaylı yine bi mutlaka görelim
hamile kaldıgını anladıgımız anda igneye başlayacağız dedi
coraspirin alayım mı dedim gebelik ıoluşmadan bi işe yaramaz dedi ama
ben yinede alacağım günde bi tane en azndan tutunmasına yardımcı olur belki
testte bişey yakaladığımda da hemen dr a koşacağım...
tiroidim için dahiliye uzmanı bi hap verdi euthyrox diye 25mglik
2 hafta kullanıp 3. hafta tekrar bakılacak tiroid gebelikte önemli yüksek olursa düşk sebebi dedi...
eşimin sperm tahlilleri içinde degerler güzel hareketi brz artırabiliriz belki dedi.
üroloji uzmanına bi görünsün bitkisel bi hap fln verirse sayı ztn iyi ama hareketle de şansımız artar dedi.
bildiğiniz böyle bitkilsel bişey varmı hareketlilik için?
of of offff haftaya aslında yumurta takibine çagırdı beni ama tatilde olacagım için gidemicem.
sinirlerim bozuldu kızlar hergün igne vurulcam bide tutuncakmı bakalım ne kdr sürcek bu serüven..
ağlayamıyrum dondum kaldım böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?