Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu da adet geliyor tablosu.aşılamadan az da olsa ümidim vardı ama maaalesef.tüpe mi geçicez bi aşılama daha mı olur artık bilemiyorumm.

ateşin biraz düşmüş ama adet gelmeden belli olmaz bu işler ateşe bakıpta hayır hamile değilim demek mümkün değil ...sonucu negatif bile olsa 2. aşılamayıda yaptır derim zaten rapordan faydalanmak için iki aşılama şartı vr

yok canım bende herhangi bir sorun yok bi ara prolaktinim yüksekti ilaç kullandım.düştü şimdi.bizim problem spermlerde morfoloji kötü gerçi en son aşılamada %4dü ama olmadı işte...

Evet pardon şimdi hatırladım! Bildiğim kadarıyla bir kaç aşılamadan sonra tüp bebeğe geçerler. Umarım ikinci denemeye fırsat kalmadan kendiliğinden kalırsın. Bakalım yarınki ateşin önemli.

Tabi canım iyi yapmışsın geç de olsa gir tabiki. Ben de 2 gün geç ölçtüm zaten onlar da bakar bakmaz göze çarpıyor :)

Sanırım bir haber yok. Bakalım ben de yarın haber veririm :)

9aaaaayyyyyy
kııııızzz yoksaaaa?
yavrum atesın coook güzelll sabitlenmiş de hem baaak,yarın sırf senın için gircem merakımdan valla
yapacakmısın ates yuksekse test?
lütfen yaaaap

Yaaa canım nerdeee :2: Yüksek olacağını sanmıyorum çünkü akşam düştü ateşim. Ağrılarım da başladı. Her ayki muhabbet. Vücudumu tanıyorum. Hiç ümidim yok.

Teşekkürler senin de kandilin mübarek olsun. Her sabah uyanır uyanmaz başka hiç bir şey yapmadan dil altından ateşini ölçüyorsun. Bir aylık dönem 2 kısımdan oluşuyor. İlk kısım reglinin 1. gününden yumurtlama gününe kadar olan kısım. İkinci kısım da yumurtlamadan bir sonraki adetine kadar geçen süre (luteal). Yumurtlamadan önceki ateşlerinin luteal fazdaki ateşlerinden daha düşük olması gerekiyor. Ateşinin yükseldiği günden bir gün önceki gün de yumurtlama günün. bu yöntemin amacı ne zaman yumurtladığını bulmak.

hayırlı kandiller canımmm
her sabah yataktan kalkmadan 6 8 arası bi saatte ve hergün aynı saat olacak şekilde digital bi dereceyle dil altından ölçüm yapıcaksın
uyanır uyanmaz ölçmen lazım su falan içmeden fazla hareket etmeden.sen ölç kağıda not et sonra burada paylaşırsın yorumlarız ok

yalnız söyle bi durum var. benim sat 3 hazirandı.farkeder mi bilemiyorum.çünkü bu aralar yumurtlama dönemimdeyim ve çalışmalar sürüyor:). ben ateş ölçme işini hiç yapmadım. ve bu gece gördüm burda. kasıklarımda hafif sancılar oluyo batıyo gibi oluyo içerde bişey. arada bir yürürken de saancı oluyor. sizce umut var mıdır? biliyorum çok erken. ama olumlu şeyler duymak güzel olurduolmayı iple çekiyorum

Evet pardon şimdi hatırladım! Bildiğim kadarıyla bir kaç aşılamadan sonra tüp bebeğe geçerler. Umarım ikinci denemeye fırsat kalmadan kendiliğinden kalırsın. Bakalım yarınki ateşin .

Sagolun kizlar tup bebek prosedurunu tam bilmiyorum ama 2 asilama sarti var ama devlette yapilmasi gerekiyormus sanirim ben ozelde yaptirdim asilamayi.o nednle yine ozelde herhangi biseyden faydalanmadan olacak sanirim tup bebek.hayirlisi olsun diyecek yapacak bisey yok.

evet muhtemelen yumurtluyorsun canım ama sen yinede sabahları ölç yarından başla.çatladığın kesinleşir hem.
şimdilik umut var demek saçma olur evet umut var ama yumurtladığına dair gebelik için daha çokkkk erken bu belirtiler

tesekkurler kizlar yorumlariniz icin..
iki dakika koltukta uyuyor sonra kaldirip yataga geciriyorum ya uyku sirasinda herseyi unutuyor beyfendi
ben de her zamanki gibi birsey olmamis gibi davraniyorum :)
zaten ben de balik hafizayim bu konularda hemen unutuyorum, iyi mi kotu mu bilmiyorum...

neyse bugunku atesim de soyle, acikcasi ilk defa bu kadar yuksek ates seviyeleri yasiyorum:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada cok erken biliyorum ama gecen ay 26 gunde adet oldum ya bu ay da belki ben onceden oldum dedim gogusler cok onceden agridi cunku, belki ben farkina varamadim diyeeeeee
annem lapoquick test vermisti 3 tane gelmeden, birini bu kadar erken zamanda denedim ve sabah uyudum tekrar, simdi baktim ikinci cizgi var silik :) ben ilkinde dpo7de birsey gormustum gilda diye bir testte, o koyulukta..
ama laboquicke guven olmaz cok kisiyi yaniltti o yuzden sevinmiyorum onumde zaman var

ama ben hissediyorum hamileyim insallah

aaaaa harika bir haber.insallah insallah. kendine dikkat kuzum.
tamamen kesinleşsin halaya insallah.ayy ne sevindim bilemezsin.

Hadi hayirli olsun ignelerin canim benim hap igne olayini bilmiyorum ama yakinda bende basliycam sanirim onu biliyorum rabbim ilk asilamanda nasip etsin insallah
Gecen gun ablam hamile kalmadan once bi aktardan karisimlar almis onu soyledi dun gittim aldim insallah sifa olurda bende burdaki herkese tavsiye ederim tabi o rahim filmide cektirmisti o ara hangisi etkili oldu bilmem ama insallah budur

Canim seni merak ettim insallah adet gelmez heycanla bekliyoruz

aaaaa harika bir haber.insallah insallah. kendine dikkat kuzum.
tamamen kesinleşsin halaya insallah.ayy ne sevindim bilemezsin.

yok canim ya daha cok erken test beni kandirmis olabilir saatler gecti baktigimda ama hala duruyor cizgi :) o testlerde sikayet eden cok bence yanilirim, ama 9 gun bekleyelim bakalim ne gorucez atese de bakmaya devam edeyim sevinmek cok istiyorum artik

selam canlar
hala kayınvalidemden cepten sesleniyorum sizee
nasılsınız abakalım

KARANFİİLLLLLL iğneye geçmişsiniz canım umarın hayırlı olacak umreye bebeğinle gideceksin

EVERY canım hayırdır test mest anlat bakalım

ya baı 15 hazıran olan kimdi hatırlamıyorum ve merak ediyorum

HEPBERABER
bilirsin ben action yaratirim bir ara severim :) sonra fos cikar ama insallah bu ay guzel seyler olur
Ben Hamileyim diye bagirma sansim our bu topicte

sen de kendine ve bebisine iyi bak
ilk babalar gununu geciriyorsunuz esinle

HEPBERABER
bilirsin ben action yaratirim bir ara severim :) sonra fos cikar ama insallah bu ay guzel seyler olur
Ben Hamileyim diye bagirma sansim our bu topicte

sen de kendine ve bebisine iyi bak
ilk babalar gununu geciriyorsunuz esinle

umarım doğrudur test ama benım battan bir gün sonra çıkmadı lapoguickle
ertesi gün baktım gölge var
sen kaptırma kendini
evet canım ilk babalar günümüz
seneye bebeğimiz kucağımzda kutlarız inşalalh

Benimde kirmizilar dun geldi insallah yeni umutlar yeni ay a battaş ))

İnşallah temmuzdan bebişle çıkarız battaşım..

banucum yeni döngün hayırlı olsun inşallah diğer aya hayırlısıyla bebişinn gelir...

bu arada hepiniizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhh mucckkkk

Canımm.. çok teşekkür ederim.. İnşallah hayatım..

Yumurta çatlamış ve inşallah hedefi tutturmuştur spermcanlar kuzum...

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu da adet geliyor tablosu.aşılamadan az da olsa ümidim vardı ama maaalesef.tüpe mi geçicez bi aşılama daha mı olur artık bilemiyorumm.

Belki ve inşallah yanılıyorsundur hayatım.. Tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş kalmanı canı gönülden diliyorum..

9ay canımm, bugünkü değeri girmemişsin. İnşallah hamilesindir hayatım, heyecanla bekliyorum senden gelecek haberleri..

şenay, benim kırmızılar geldi biliyorsun şimdi sizler için heyecan yapıyorum, hadi bakalım haziran bebeklerinin haberleri gelsin artık peşi sıra:)

Every, test yapmışsın:) İnşallah test yanılmamıştır seni doğruyu göstermiştir hayatım...

Son düzenleme:

Benim 15 hazirandı deryaaa:) Ve kırmızılar geldi.. Ama iyiyim yani, temmuza odaklandım

yok kizlar daha cok erken minimum 6 gun var adete
bekledigim de 9 gun
o yuzden mumkun degil de kocama da teyit ettirdim cizgi hayali degil
insallah ilerleyen gunlerde kopkoyu cizgiyi de gosterme sansi olur
yok kaptirmiyorum hepberabercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…