cok kaptirdim kendimi sanirim
umarim guzel haber verebilirim saol iyi dileklerin icin
senin icin de sogan kuru ve ari polen acil fayda saglar ve bebegin hemen gelir umarim canim, sogan kuru gercekten cok iyi ben de yapmistim
seni bekliyordum canım hayırlısı olsun yeni döngünün sonu bebiş olsun inş.
son bebeksiz ayımız olur inş. canım yaa bende hepimiz için çok dua ettim gece Allah dualarımızı kabul etsin inş.bende çalışmalara başladım inş. :)) bi de bu ay soğan kürüne başladım canım kolaylaştırıyormuş hamile kalmaya varsa iltihabı da söküyor ayrıca arı sütü bal polen kullanıyorum eşimede yediriyorum inş. faydası olurda bu ay mutlu haberi veririm eşime dün gece birlikte dua ettik ve ilk defa bu kadar çok istediğini hissettim artık onu mutlu etmek istiyorum
dpo5 olabilir
ama oncesini olcmedim eger gecen ayki gibi 26 gunde gelecekse eger adetim su an dpo8 de olabilir
yani tam bilmiyorum karisik durum ama yarin oylesine yeni bir test yapicam, obur cizgi duruyor baktikca nasil mutlu oluyorum anlatamam, yarinki daha belirgin olursa cekerim yuklerim sizlere.ben hamile gibi hissediyorum Allahim insallah yaniltmazkac aydir ilk defa bu his var
CAnim hayirlisi olsun insallah son ayimiz olur hepimizin bencede vakit kaybetmeden esinede baktirin
İyi tatiller
iyi tatiller canimguzel zaman gecirmeni dilerim
teşekkürler
temmuzda da senden bekleriz güzel haberler.
İyi tatiller
Aynen canım biz de beraber dua ettik. Eşim de meryem suresini okudu ben de. Allah kabul etsin dualarımızı. Soğan kürü çok güzel. Ben 3 ay yaptım. Kendimi bildim bileli regl başladığında bir ağrı kesici almak zorunda kalırım. Soğan kürünü yaptığım ilk ay aşırı ağrım oldu. Her zamankinden fazla. Sonraki ay hiç olmadı ve ondan beri de hiç ağrı kesici falan almıyorum. Artık karnım ağırmıyor. Ondan sonra 1 kere daha doktora gittim. Kist vardı ben de. Onda bir değişiklik olmamış ama onun dışında her şey temiz görünüyordu. Ben de bu ay yeniden yapmaya karar verdim. Çok düzenli yapmamıştım. Belki düzenli olunca kisti de küçültür. İnşallah sen de faydasını görürsün.
İnşallah canım çok teşekkürler. Bu kadar uzamasına bile çok şaşırıyorum. Ben hemen olacak sanıyordum.
banum nasıl atlatmışsın hemen maşaallah ya inş. temmuzda yüzümüz güler bizimde :))
iyi günler herkese
benim ateş iyi gidiyor gibi yine de erken gibi.
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
umutluyum bu ay Bat yaklaşırken yaşadığım belirtilerden eser yok gibi. hani 6 his derler ya o da sanki hamilesin der gibi.
gibi gibiyim gibiyim diye bir şarkı vardı değil mi
aslında şu an çok sinirliyim bilgisayarı parçalamak istiyorum o ayrı mesele
Herşeyin yolunda olmasına sevindim derya, inşallah hep böyle gider..çok yakışıklı değil mi?
yeğenime benzetiyorum ben de
hamileliği hiç hissetmıyorum daha canım
keseyi gördük çok şükür
kalp atışları için 10 gün sonra gideceğiz
Selam kızlar!
Cık. Olmadı bu ay da. Neyse güzel bir aydı en azından. Yeni döngüm başladı FF'de. Canım bu arada ben 1 hafta tatilde olacağım. Gelince görüşürüz artık. Özleyeceğim sizi :)
günaydın bayanlar insallah iyi bir tatil geçiriyorsunuzdur.
ff çizgimi çekti.hayırlısı.artık.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tam bekledigimiz bildigimiz gunde
geri sayim baslasin
kuzum o testlerden şikayet edenler çok biliosun inşallahhh seni yanıltmaz da bebeğin seninledir keşke bu kadar üstüne düşmesen ama bilirim seni yapamazsın:)bide kayıplardan sonra insan daha da hırslanıyo sanki yarım kalan yaşanmamışlıklar yeni bebek istediğini çoğaltıyodunku cizgi baya guzel bi sekilde duruyor hala icini actim testtin tamam cizgi
ama bugunkunde cizgi yok
neyse bekliycez gorucezz
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nazlim tam ben ben bu konuda yazmistim ama cok erken daha canim test de laboquick, ama umudum var bu aydan insallah
kuzum o testlerden şikayet edenler çok biliosun inşallahhh seni yanıltmaz da bebeğin seninledir keşke bu kadar üstüne düşmesen ama bilirim seni yapamazsın:)bide kayıplardan sonra insan daha da hırslanıyo sanki yarım kalan yaşanmamışlıklar yeni bebek istediğini çoğaltıyo
dunku cizgi baya guzel bi sekilde duruyor hala icini actim testtin tamam cizgi
ama bugunkunde cizgi yok
neyse bekliycez gorucezz
nazlim tam ben ben bu konuda yazmistim ama cok erken daha canim test de laboquick, ama umudum var bu aydan insallah
canim benim cok saol guzel dilegin icingünaydın kızlar...
every umarım içine doğan şey gerçekleşir bu ay insan kendini tanır helede bizim gibiler artık sende kendi vücudunu tanıyorsun her yönüyle umarım seni yanıltmaz ve bebeğinle buluşursun...
kızlar günaydın, hafta sonu kayınvalidem ile kayın pederimin yanındaydık yazamadım...
az sonra seminere gidiyorum ama öğleden sonra okuyacağım geçmişi...
VAR MI HAMİŞ ARAMIZDA???
bana yardım edin lütfen...
tablom bu...
3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama bugün ateşim 36,7ye yükseldi ve bu değeri yazınca ff çizgimi bi gün ileri kaydırıyo ve ateş çizgimi 36,5e çekiyo... ama bu mümkün değil kızlar...
benim ateşim hep düşük seyreder... 36,5 çizgim olursa adet tarihim gelmeden ateşim çizginin altına iner...
ayrıca şu an ki çizgi benim de yumurtladığımı tahmin ettiğim yerde, 1 gün bile olsa ileri kaydırmaya ne gerek var...
tablo değişmesin diye bugünün ölçümünü sildim... sizce hangi tabloyu baz almalıyım?
tecrübeli arkadaşlarım siz yönlendirin beni lütfen
hadı bakalım senın içinde geri sayım başladı. hayırlısıyla güzel haberler verirsingünaydın bayanlar insallah iyi bir tatil geçiriyorsunuzdur.
ff çizgimi çekti.hayırlısı.artık.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umudun katlı olsun ve sonu da yüzünü güldürsün canım iyicedunku cizgi baya guzel bi sekilde duruyor hala icini actim testtin tamam cizgi
ama bugunkunde cizgi yok
neyse bekliycez gorucezz
kızlar günaydın, hafta sonu kayınvalidem ile kayın pederimin yanındaydık yazamadım...
az sonra seminere gidiyorum ama öğleden sonra okuyacağım geçmişi...
VAR MI HAMİŞ ARAMIZDA???
bana yardım edin lütfen...
tablom bu...
3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama bugün ateşim 36,7ye yükseldi ve bu değeri yazınca ff çizgimi bi gün ileri kaydırıyo ve ateş çizgimi 36,5e çekiyo... ama bu mümkün değil kızlar...
benim ateşim hep düşük seyreder... 36,5 çizgim olursa adet tarihim gelmeden ateşim çizginin altına iner...
ayrıca şu an ki çizgi benim de yumurtladığımı tahmin ettiğim yerde, 1 gün bile olsa ileri kaydırmaya ne gerek var...
tablo değişmesin diye bugünün ölçümünü sildim... sizce hangi tabloyu baz almalıyım?
tecrübeli arkadaşlarım siz yönlendirin beni lütfen
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
gerı sayım ılerlıyor. cok meraklıyım cooook
hele sukur normal degere yukseldı kızlar atesım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?