Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok kaptirdim kendimi sanirim
umarim guzel haber verebilirim saol iyi dileklerin icin

senin icin de sogan kuru ve ari polen acil fayda saglar ve bebegin hemen gelir umarim canim, sogan kuru gercekten cok iyi ben de yapmistim

inş. kan testi sonunun da pozitif olduğunu söylersin bi gün bize canım ..
inş. faydası olur canım yaa ama tam 14. gün umreye gideceğiz tamamlayamayacağım 15 gün kullanmak gerekiyormuş ya yine de faydası olur de mi ama ya

seni bekliyordum canım hayırlısı olsun yeni döngünün sonu bebiş olsun inş.

İnşallah canım çok teşekkürler. Bu kadar uzamasına bile çok şaşırıyorum. Ben hemen olacak sanıyordum.

Aynen canım biz de beraber dua ettik. Eşim de meryem suresini okudu ben de. Allah kabul etsin dualarımızı. Soğan kürü çok güzel. Ben 3 ay yaptım. Kendimi bildim bileli regl başladığında bir ağrı kesici almak zorunda kalırım. Soğan kürünü yaptığım ilk ay aşırı ağrım oldu. Her zamankinden fazla. Sonraki ay hiç olmadı ve ondan beri de hiç ağrı kesici falan almıyorum. Artık karnım ağırmıyor. Ondan sonra 1 kere daha doktora gittim. Kist vardı ben de. Onda bir değişiklik olmamış ama onun dışında her şey temiz görünüyordu. Ben de bu ay yeniden yapmaya karar verdim. Çok düzenli yapmamıştım. Belki düzenli olunca kisti de küçültür. İnşallah sen de faydasını görürsün.

Aaay canım inşallah. Senin erken çıkıyormuş zaten ilkinden bildiğin gibi. Umarım yarın da çıkar o çizgi. Malesef ben göremeyeceğim. Ama inşallah gelince okurum hamile haberini.

CAnim hayirlisi olsun insallah son ayimiz olur hepimizin bencede vakit kaybetmeden esinede baktirin
İyi tatiller

Amin canım çok teşekkürler. Eşim de çok merak ediyor zaten. Bakalım gelir gelmez başlıcaz çalışmaya, yumurtlama biter bitmez de doktora gidicek. Özlicem sizleri. Görüşmek üzere...

iyi tatiller canim guzel zaman gecirmeni dilerim

Teşekkürler canım görüşürüz :)

teşekkürler
temmuzda da senden bekleriz güzel haberler.
İyi tatiller

İnşallah canım ya gelsin artık şu bebek! Teşekkürler. Döner dönmez gelip neler olup bittiğini okuyacağım :)

Sizlere de iyi bir hafta dilerim

bende çok faydası olacağını düşünüyorum canım ya bu sefer düzenli yapmaya çalışıyorum ama işte tam 15. günü tamamlayamadan gideceğim inş. yine de faydasını görürüz canım ...
bende meryem suresini 41 gün her gün 1 tane olmak üzere okuyup suya üfleyip (zemzem olsa daha makbul) en son günde o suyu içince Allahın izni ile çocuk isteyenlerin çocuğunun olacağını okumuştum bi yerde

İnşallah canım çok teşekkürler. Bu kadar uzamasına bile çok şaşırıyorum. Ben hemen olacak sanıyordum.

aynen ben de hemen olur diye düşünüyordum çalışmalara başlamadan önce :)etrafımdakilerde hemen hamile kalıyordu.kısmet zamanı var işte ilk gece olanlara sinir oluyorum:))

9ay canım temennin için sağol
ben daha küçük ondan mı böyle diyorum ama bilemiyorum

RZENE canım ben de hiç kasık batması olmadı
hala daha da olmuyor
ben bildiğin adette olan kasık ağrısı çektim

banum nasıl atlatmışsın hemen maşaallah ya inş. temmuzda yüzümüz güler bizimde :))

alıştım galiba tatlım ya:)) bi de ağlayarak olmuyor yani bu bebiş o yüzden kendime o günlerde oyalanacak bir şeyler buluyorum öyle daha kolay oluyor atlatmam.. İnşallah ama temmuz son olsun arkadaşım gelsin bebişlerimiz.. bu arada ben de soğan kürü yaptım 3 ay boyunca bitirdim nisan ayında bakalım ne zaman işe yarayacak bekliyorum:)

sabit ateşin iyi olduğunu söylüyor kızlar seninki de sabitlenmiş.. inşallah bebişli biter tablon..

çok yakışıklı değil mi?
yeğenime benzetiyorum ben de
hamileliği hiç hissetmıyorum daha canım
keseyi gördük çok şükür
kalp atışları için 10 gün sonra gideceğiz
Herşeyin yolunda olmasına sevindim derya, inşallah hep böyle gider.. 10 sonrada pıt pıtlarını duyacaksın bebişin, ay ne güzel ve heyecanlı bişey..

Sağlık olsun 9ay, inşallah temmuza deyip denemeye devam.. Sıkma hiç canını az kaldı çok az , gelecek bebişlerimiz Tatile gitmeniz de çok iyi olacak bence.. Sana şimdiden iyi eğlenceler bol dinlenceler.. Özleyeceğiz seni çok..

herkese izmirin uyutmayan sıcak geceklerinden iyi geceler hanımlar
dun gec olcupde oldukca yuksek cıkan atesımı gırmıyorum bgnde olctum ve kaydettım ama şaşılacak şey yaa benım atesım lutheal fazda baya bıldıgın tavan yapardı 36.6 ve yukarısı olurda ama son ıkı aydır hıc goremıorum o ateslerı ne hıkmetse.
genel oalrak grafıgı cızdırecek kadar bır fark oluşuyor ama acaba hormonlarımda bı anormallık var da hormonlarım yeterınce yukselmıyor da ondan mı bole dusuk kalıyor dıye meraklanmıyor da degılım.
neyse bu dra gıtme ısı cok ıyı oldu benm ıcın ya esımın gözlerındekı heyecanı ve en az bnm kadar heyecanla bekleyısını bununda diline yansımasını görmek cok hosuma gıdıyor. sureklı aşkım tuttu dimi bu sefer diyor :) iki lafından biri o. denızde yüzüyordum kendını cok yorma belkı bebıs rahatsız olur dııp benı yüzdürmedi mesela. cok degısık bır duyguydu bu.
muhtemelen kendımı kandırıyorum da ıste bakalım bı 12 gün sonra gorcez
My Ovulation Chart || Ovulation Chart

every
canım şaşırdım bu kadar erken cıkmasına. guzel hıslerınde var anladıgım kadarıyla. emın ol kı burda hepımız en az senın kadar ıstıyoruz hamıle olmanı.dılerım hislerin dogru cıkar ve bu kez halayı senın ıcın cekerız

9ay
bitanem öncelıkle hayırlı olsun yenı dongun. ne yalan solıım saat gec oldu dıe gırmıcektım ama merakıma yenık dustum senden haber alabılmek ıcın.
tatıle gıdıormussun ne guzel
bence hepımızın bı temız tatıle ıhtıyacı var bosalttıgımız kafalarımızla ınsallah yenı aylarda daha saglam calısmlar yapıcaz

karanfilce
canım naber? gecmısı cok okuyamadım ama bırı yazmıs ıgneye baslıomussun öyle mi?
aşılamaya karar mı verdin? ne alemdesın
hele bana bı haber et yaa meraklandım.

hepberaber
tatlım ınsallah bebgınle sen cok saglıklı olursun. lekelenmen falan yok dımı?

banu-k
pozıtıflıgıne hastayım canım yaa
ınsallah en kısa zamanda rabbım senınde kucagını doldurur bıtanem

kızlar bu arada
bn bugun babama gıttım mezarlıga
ve sıze dedıgım gıbı
dualarımı okuduktan sonra
burdaakı hemen herkesın adını soleyerek ve kendım ıcın meleklerınde soyle bızede meleklerımızı göndersınler dıye dua ettım.
ınsallah bu sefer rabbım dualarımız duyacak
hepınızı cok sevıyorum...

kuzum o testlerden şikayet edenler çok biliosun inşallahhh seni yanıltmaz da bebeğin seninledir keşke bu kadar üstüne düşmesen ama bilirim seni yapamazsın:)bide kayıplardan sonra insan daha da hırslanıyo sanki yarım kalan yaşanmamışlıklar yeni bebek istediğini çoğaltıyo

ya canim bir de ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi diye dusunmeye basladim bu ara, hemen doktora kosmak icin, tabi en guzeli adet gecikmesini beklemek de bu bana gore cok zor :)

insallah bu sefer olmustur keske beklesem en azindan yarin test yapsaydim diyorum simdi bugunku aklimi karistirdi,yenisini iki gun sonra artik:)

kızlar günaydın, hafta sonu kayınvalidem ile kayın pederimin yanındaydık yazamadım...
az sonra seminere gidiyorum ama öğleden sonra okuyacağım geçmişi...
VAR MI HAMİŞ ARAMIZDA???

bana yardım edin lütfen...
tablom bu...
3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ama bugün ateşim 36,7ye yükseldi ve bu değeri yazınca ff çizgimi bi gün ileri kaydırıyo ve ateş çizgimi 36,5e çekiyo... ama bu mümkün değil kızlar...
benim ateşim hep düşük seyreder... 36,5 çizgim olursa adet tarihim gelmeden ateşim çizginin altına iner...
ayrıca şu an ki çizgi benim de yumurtladığımı tahmin ettiğim yerde, 1 gün bile olsa ileri kaydırmaya ne gerek var...

tablo değişmesin diye bugünün ölçümünü sildim... sizce hangi tabloyu baz almalıyım?
tecrübeli arkadaşlarım siz yönlendirin beni lütfen

günaydın kızlar...
every umarım içine doğan şey gerçekleşir bu ay insan kendini tanır helede bizim gibiler artık sende kendi vücudunu tanıyorsun her yönüyle umarım seni yanıltmaz ve bebeğinle buluşursun...

canim benim cok saol guzel dilegin icin umarim ya gelmistir bu ay

bence cizgin dogru yerde, yani 16.gun
ama eggwhite isaretlemissin ya 17.gunde, onun yerini degistirsene bir belki o zaman cizgi ayni yerde kalir, yani eggwhite 15,gun gir mesela ve bugunku atesini gir bakalim nasil oluyor

günaydın bayanlar insallah iyi bir tatil geçiriyorsunuzdur.
ff çizgimi çekti.hayırlısı.artık.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hadı bakalım senın içinde geri sayım başladı. hayırlısıyla güzel haberler verirsin
nşallah bu ay.
umudun katlı olsun ve sonu da yüzünü güldürsün canım iyice
ama yarın falan yapma emı ertesı gun yapaRsın tekrar test
psıkolojın bozulacak yavrum bole bı cıkıo bı cıkmıo falan

hamiş yok datlum
bence senın cızgı dogru yerde kuzum
ama eggwhıte mı yanlıs acaba?o stickyi de eggwhite a bi cevırsen degısıklık olacakmı bakalım
bırde sey sorcam bgnkı degerı gırme yrn ölc yrnda 36.5-36.4 falan cıkarsa o zmn gır ıkı degerıde belkı o zaman oynatmaz.
yanı bak bnm tablomu bı ıncele bndede sendekı durum var ates önce 36.4lerde falandı cızgıyıde ona gore cektı bgn de aynı sen gıbı 36.7 cıktı ates acaba kaydırırmı dedım ama kaydırmadı. akıntılarım dogru yerde dıye dusunuorum
sende akıntılarınla bnmkı gıbı oyna bakalım nolacak

evet psikolojim bozuluyor bahaneler ariyorum sonra
bu sabah test yaptim 6 bucukta ama oncesinde sabaha karsi wcye kalktigimi hatirladim yani beklemis idrarda test olmadi
sonra bunu dusunmeye basladim dusunmek de yipratii olmaya basladi
onceleri dpo8den sonra siyirdim kafayi bu ay erkenden basladi :))
su an kendimi dinlemeyi birakmis bulunuyorum ve unutmaya casliyorum simdilik en azindan iki gun sonraya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…