- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
yok kizlar daha cok erken minimum 6 gun var adete
bekledigim de 9 gun
o yuzden mumkun degil de kocama da teyit ettirdim cizgi hayali degil
insallah ilerleyen gunlerde kopkoyu cizgiyi de gosterme sansi olur
yok kaptirmiyorum hepberabercim
Benim 15 hazirandı deryaaa:) Ve kırmızılar geldi.. Ama iyiyim yani, temmuza odaklandım
iyi günler herkese
benim ateş iyi gidiyor gibi yine de erken gibi.
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
umutluyum bu ay Bat yaklaşırken yaşadığım belirtilerden eser yok gibi. hani 6 his derler ya o da sanki hamilesin der gibi.
gibi gibiyim gibiyim diye bir şarkı vardı değil mi
aslında şu an çok sinirliyim bilgisayarı parçalamak istiyorum o ayrı mesele
ayy hiçbir yerde hiçkimse yok
nerdesiniz yaa
merhaba
profil resmindeki bebek çok tatlı
sanki senin bebeğinmiş gibi geliyor. :)
her gördüğümde bakmadan duramıyorum. bu arada hamileliğin nasıl gidiyor sorabilir miyim?
neyse bugunku atesim de soyle, acikcasi ilk defa bu kadar yuksek ates seviyeleri yasiyorum:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada cok erken biliyorum ama gecen ay 26 gunde adet oldum ya bu ay da belki ben onceden oldum dedim gogusler cok onceden agridi cunku, belki ben farkina varamadim diyeeeeee
annem lapoquick test vermisti 3 tane gelmeden, birini bu kadar erken zamanda denedim ve sabah uyudum tekrar, simdi baktim ikinci cizgi var silik :) ben ilkinde dpo7de birsey gormustum gilda diye bir testte, o koyulukta..
ama laboquicke guven olmaz cok kisiyi yaniltti o yuzden sevinmiyorum onumde zaman var
ama ben hissediyorum hamileyim insallah
Hadi hayirli olsun ignelerin canim benim hap igne olayini bilmiyorum ama yakinda bende basliycam sanirim onu biliyorum rabbim ilk asilamanda nasip etsin insallah
Gecen gun ablam hamile kalmadan once bi aktardan karisimlar almis onu soyledi dun gittim aldim insallah sifa olurda bende burdaki herkese tavsiye ederim tabi o rahim filmide cektirmisti o ara hangisi etkili oldu bilmem ama insallah budur
Canim seni merak ettim insallah adet gelmez heycanla bekliyoruz
9ay canımm, bugünkü değeri girmemişsin. İnşallah hamilesindir hayatım, heyecanla bekliyorum senden gelecek haberleri..
banum nasıl atlatmışsın hemen maşaallah ya inş. temmuzda yüzümüz güler bizimde :))
9ay nerelerde bu arada ya takip edemedim uzun süre ne oldu onun bu ay ki durumu
iyi günler herkese
benim ateş iyi gidiyor gibi yine de erken gibi.
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
umutluyum bu ay Bat yaklaşırken yaşadığım belirtilerden eser yok gibi. hani 6 his derler ya o da sanki hamilesin der gibi.
gibi gibiyim gibiyim diye bir şarkı vardı değil mi
aslında şu an çok sinirliyim bilgisayarı parçalamak istiyorum o ayrı mesele
çok yakışıklı değil mi?
yeğenime benzetiyorum ben de
hamileliği hiç hissetmıyorum daha canım
keseyi gördük çok şükür
kalp atışları için 10 gün sonra gideceğiz
Bugün itibariyle yeni döngüm başladı ne yazık ki canım. Teşekkür ederim merak ettiğin için. Dün de mübaret gğn diye çok dua ettim. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder de hayırlısıyla biz de bebeklerimize kavuşuruz.
.
Canım inşallah öylesinden çok heycanlandım. Kaç gün önce yumurtladın?
Selam kızlar!
Canım inşallah öylesinden çok heycanlandım. Kaç gün önce yumurtladın?
Canım umarım fayda görürsün karışımdan. Malesef benim bugün başladı adet. Son 2 günde çok belli etmişti kendini. O nedenle şaşırtmadı. Sadece üstümde 6 ayı doldurmuş olmanın bir sıkıntısı oluştu. Yarın tatile gidiyoruz. 1 hafta olmayacağız. Kafamı dinledip ardından yine çalışmalara başlayacağız bakalım. Eşim de doktora gidecek dönünce. Bir de onun sonuçlarını görelim.
Cık. Olmadı bu ay da. Neyse güzel bir aydı en azından. Yeni döngüm başladı FF'de. Canım bu arada ben 1 hafta tatilde olacağım. Gelince görüşürüz artık. Özleyeceğim sizi :)
Bugün itibariyle yeni döngüm başladı ne yazık ki canım. Teşekkür ederim merak ettiğin için. Dün de mübaret gğn diye çok dua ettim. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder de hayırlısıyla biz de bebeklerimize kavuşuruz.
:) Canım inşallah öyledir. Umarım tatil dönüşü iyi haberlerini okurum burdan.
Hepberaberrr umarım doğuma kadar böyle rahat geçer hamileliğin senin.
dpo5 olabilir
ama oncesini olcmedim eger gecen ayki gibi 26 gunde gelecekse eger adetim su an dpo8 de olabilir
yani tam bilmiyorum karisik durum ama yarin oylesine yeni bir test yapicam, obur cizgi duruyor baktikca nasil mutlu oluyorum anlatamam, yarinki daha belirgin olursa cekerim yuklerim sizlere.ben hamile gibi hissediyorum Allahim insallah yaniltmazkac aydir ilk defa bu his var
hadi bakalım inş. güzel haberler verirsin bize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?