Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi günler herkese
benim ateş iyi gidiyor gibi yine de erken gibi.

3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com

umutluyum bu ay Bat yaklaşırken yaşadığım belirtilerden eser yok gibi. hani 6 his derler ya o da sanki hamilesin der gibi.
gibi gibiyim gibiyim diye bir şarkı vardı değil mi
aslında şu an çok sinirliyim bilgisayarı parçalamak istiyorum o ayrı mesele

Canim tablon cok guzel sabit giden ateslerin sonu bebis olur genelde insallah son gunlerde de boyle guzel olur gelir bebisin

Son düzenleme:
ayyyyyy ne güzel bir yorum yapmışsın çok sevindim. şu anda bu konuları eşime bile anlatmıyorum. sizden güzel şeyler duymak harika,
inşallah ölçümü yanlış yapmıyorumdur.

merhaba
profil resmindeki bebek çok tatlı
sanki senin bebeğinmiş gibi geliyor. :)
her gördüğümde bakmadan duramıyorum. bu arada hamileliğin nasıl gidiyor sorabilir miyim?

çok yakışıklı değil mi?
yeğenime benzetiyorum ben de
hamileliği hiç hissetmıyorum daha canım
keseyi gördük çok şükür
kalp atışları için 10 gün sonra gideceğiz

herşey yolunda gitsin inşallah.
kalp atışını duymak çok heyecan verici olacaktır.
bu arada sen gebe olduğunu öğrenmeden önce kasıklarında batma hissi olduğunu söylemiştin. o aklımda kalmış.
şimdi ne zaman bi batma hissi yaşasam seni hatırlıyorum ve umutlanıyorum.

iki gundur nerelerdesiniz herkes geziyor herhalde
biz de baya yuruyus yaptik dun de cok yurumustum 3 ya da 4 saat yuruyorum araliksiz baya iyi geldi bu yaz gelisi benim icin :)

Selam kızlar!

Canım inşallah öylesinden çok heycanlandım. Kaç gün önce yumurtladın?

Canım umarım fayda görürsün karışımdan. Malesef benim bugün başladı adet. Son 2 günde çok belli etmişti kendini. O nedenle şaşırtmadı. Sadece üstümde 6 ayı doldurmuş olmanın bir sıkıntısı oluştu. Yarın tatile gidiyoruz. 1 hafta olmayacağız. Kafamı dinledip ardından yine çalışmalara başlayacağız bakalım. Eşim de doktora gidecek dönünce. Bir de onun sonuçlarını görelim.

9ay canımm, bugünkü değeri girmemişsin. İnşallah hamilesindir hayatım, heyecanla bekliyorum senden gelecek haberleri..

Cık. Olmadı bu ay da. Neyse güzel bir aydı en azından. Yeni döngüm başladı FF'de. Canım bu arada ben 1 hafta tatilde olacağım. Gelince görüşürüz artık. Özleyeceğim sizi :)

banum nasıl atlatmışsın hemen maşaallah ya inş. temmuzda yüzümüz güler bizimde :))

9ay nerelerde bu arada ya takip edemedim uzun süre ne oldu onun bu ay ki durumu

Bugün itibariyle yeni döngüm başladı ne yazık ki canım. Teşekkür ederim merak ettiğin için. Dün de mübaret gğn diye çok dua ettim. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder de hayırlısıyla biz de bebeklerimize kavuşuruz.

:) Canım inşallah öyledir. Umarım tatil dönüşü iyi haberlerini okurum burdan.

çok yakışıklı değil mi?
yeğenime benzetiyorum ben de
hamileliği hiç hissetmıyorum daha canım
keseyi gördük çok şükür
kalp atışları için 10 gün sonra gideceğiz

Hepberaberrr umarım doğuma kadar böyle rahat geçer hamileliğin senin.

son bebeksiz ayımız olur inş. canım yaa bende hepimiz için çok dua ettim gece Allah dualarımızı kabul etsin inş.bende çalışmalara başladım inş. :)) bi de bu ay soğan kürüne başladım canım kolaylaştırıyormuş hamile kalmaya varsa iltihabı da söküyor ayrıca arı sütü bal polen kullanıyorum eşimede yediriyorum inş. faydası olurda bu ay mutlu haberi veririm eşime dün gece birlikte dua ettik ve ilk defa bu kadar çok istediğini hissettim artık onu mutlu etmek istiyorum

Canım inşallah öylesinden çok heycanlandım. Kaç gün önce yumurtladın?

dpo5 olabilir
ama oncesini olcmedim eger gecen ayki gibi 26 gunde gelecekse eger adetim su an dpo8 de olabilir

yani tam bilmiyorum karisik durum ama yarin oylesine yeni bir test yapicam, obur cizgi duruyor baktikca nasil mutlu oluyorum anlatamam, yarinki daha belirgin olursa cekerim yuklerim sizlere.ben hamile gibi hissediyorum Allahim insallah yaniltmaz kac aydir ilk defa bu his var

CAnim hayirlisi olsun insallah son ayimiz olur hepimizin bencede vakit kaybetmeden esinede baktirin
İyi tatiller

hadi bakalım inş. güzel haberler verirsin bize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…