evet psikolojim bozuluyor bahaneler ariyorum sonra
bu sabah test yaptim 6 bucukta ama oncesinde sabaha karsi wcye kalktigimi hatirladim yani beklemis idrarda test olmadi
sonra bunu dusunmeye basladim dusunmek de yipratii olmaya basladi
onceleri dpo8den sonra siyirdim kafayi bu ay erkenden basladi :))
su an kendimi dinlemeyi birakmis bulunuyorum ve unutmaya casliyorum simdilik en azindan iki gun sonraya kadar
ff çizgiyi doğru yere çekmiş bence.tecribeliler daha iyi bilir.kızlar günaydın, hafta sonu kayınvalidem ile kayın pederimin yanındaydık yazamadım...
az sonra seminere gidiyorum ama öğleden sonra okuyacağım geçmişi...
VAR MI HAMİŞ ARAMIZDA???
bana yardım edin lütfen...
tablom bu...
3d3b60 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama bugün ateşim 36,7ye yükseldi ve bu değeri yazınca ff çizgimi bi gün ileri kaydırıyo ve ateş çizgimi 36,5e çekiyo... ama bu mümkün değil kızlar...
benim ateşim hep düşük seyreder... 36,5 çizgim olursa adet tarihim gelmeden ateşim çizginin altına iner...
ayrıca şu an ki çizgi benim de yumurtladığımı tahmin ettiğim yerde, 1 gün bile olsa ileri kaydırmaya ne gerek var...
tablo değişmesin diye bugünün ölçümünü sildim... sizce hangi tabloyu baz almalıyım?
tecrübeli arkadaşlarım siz yönlendirin beni lütfen
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
gerı sayım ılerlıyor. cok meraklıyım cooook
hele sukur normal degere yukseldı kızlar atesım
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım.iyi ki ateş ölçmüşüm değilse şimdiye kadar kendimi yer bitirirdim meraktan.ateş sayesinde adetimin geleceği belli oldu.çok üzgünüm oysa ki spermler oldukça iyiydi benim yumoşlar da 4 taneydi(bu şartlarda olmadıysa normal yolla hiç olmaz.direk tüpe geçesim var ama doktor ne derse ona uyacaz mecbur.
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım.iyi ki ateş ölçmüşüm değilse şimdiye kadar kendimi yer bitirirdim meraktan.ateş sayesinde adetimin geleceği belli oldu.çok üzgünüm oysa ki spermler oldukça iyiydi benim yumoşlar da 4 taneydi(bu şartlarda olmadıysa normal yolla hiç olmaz.direk tüpe geçesim var ama doktor ne derse ona uyacaz mecbur.
canim benim cok saol guzel dilegin icinumarim ya gelmistir bu ay
bence cizgin dogru yerde, yani 16.gun
ama eggwhite isaretlemissin ya 17.gunde, onun yerini degistirsene bir belki o zaman cizgi ayni yerde kalir, yani eggwhite 15,gun gir mesela ve bugunku atesini gir bakalim nasil oluyor
hadı bakalım senın içinde geri sayım başladı. hayırlısıyla güzel haberler verirsin
nşallah bu ay.
umudun katlı olsun ve sonu da yüzünü güldürsün canım iyice
ama yarın falan yapma emı ertesı gun yapaRsın tekrar test
psıkolojın bozulacak yavrum bole bı cıkıo bı cıkmıo falan
hamiş yok datlum
bence senın cızgı dogru yerde kuzum
ama eggwhıte mı yanlıs acaba?o stickyi de eggwhite a bi cevırsen degısıklık olacakmı bakalım
bırde sey sorcam bgnkı degerı gırme yrn ölc yrnda 36.5-36.4 falan cıkarsa o zmn gır ıkı degerıde belkı o zaman oynatmaz.
yanı bak bnm tablomu bı ıncele bndede sendekı durum var ates önce 36.4lerde falandı cızgıyıde ona gore cektı bgn de aynı sen gıbı 36.7 cıktı ates acaba kaydırırmı dedım ama kaydırmadı. akıntılarım dogru yerde dıye dusunuorum
sende akıntılarınla bnmkı gıbı oyna bakalım nolacak
ff çizgiyi doğru yere çekmiş bence.tecribeliler daha iyi bilir.
senin içinde geri sayım başladı.
hadi hayırlı olsun sende geri sayımdasın.batlar birbirine yakın
bakıyorumda.bu ay baya heyecanlı geçecek.
yeeşşşiiiiiiiiimmmmmmmmm
karannnffffffiiiiiiiillllll
amin canım inşallah.çok sağol...böyle tabloları gördüğüm zaman hep üzülmüşümdür
ama artık daha da bir üzülüyorum
çünkü bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorum
bu iş gerçekten nasip kısmet işi canım
hiç beklemediğin bir anda gelebilir aynı benım gibi
Rabbim cümlesinin yüzünü güldürsün
doğru söylüyorsun canım en azından tüpe bir adım yaklaştık.inşallah sen güzel haberler verirsin.hayırlısı olsun canım hakkında ve hakkımızda. hayatta hiç bişey sebepsiz değil. tabi insanoğluyuz üzülüyoruz.ama her şeyin bir zamanı var ve onu bekliyoruz. negatif de olsa aşılama ki bu ay ben de olacam en azından tüp bebeğe bir adım daha yaklaşmış elimizden gelen tedavinin bir adımını daha atlamış oluyoruz. Allahım çok bekletmeden hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
kızlar dün acil nişan töreni çıktı memlekete gittim geldim 2 gündür var mı bi gelişme.
yeeşşşiiiiiiiiimmmmmmmmm
karannnffffffiiiiiiiillllll
amin canım inşallah.çok sağol...
doğru söylüyorsun canım en azından tüpe bir adım yaklaştık.inşallah sen güzel haberler verirsin.
dunku cizgi baya guzel bi sekilde duruyor hala icini actim testtin tamam cizgi
ama bugunkunde cizgi yok
neyse bekliycez gorucezz
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nazlim tam ben ben bu konuda yazmistim ama cok erken daha canim test de laboquick, ama umudum var bu aydan insallah
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
gerı sayım ılerlıyor. cok meraklıyım cooook
hele sukur normal degere yukseldı kızlar atesım
hadi canım benim Rabbim senin de yüzünü bu ay güldürsün inşallah
nasılsın canım kaç günlerdir aklımdasın. lekelenmeler kesilmiştir inşalla. nerdesin evinde misin artık.
yeşim canım benimcanım ben hafta sonu yoktum, olayları kaçırdım sanırım...
sen hamiş olma ihtimalin var sanırım
ama daha çok erken...
dpo 6 galiba? bu kadar erken çıkar mı canım?
canım tablomuz çok benziyo dediğin gibi :)
inşallah güzel haberler alırız sonunda:)
ateşimiz de aynı, benim dpo 6...
canım bizim ateşler bu dönem hep yüksek gidiyo ama son 1-2gün düşüyo...
dpo kaçken tahlil yapmak daha uygun? 12-14 mü illa? daha önce yakalayamaz mıyız?
canım zor bi durum,Allah yardımcın olsun...
şimdi seni ümitlendirmek istemiyorum ama ateşin adet için de yüksek değil mi,?
vücudunu sen kendin daha iyi tanırsın, daha önceki aylarda 36,6-36,5 ateşle adet oldun mu?
benim adet ateşim36,2 ile 36 arası olur...
senin değerin bana yüksek geldi...
ağzından bal damlıyo bal
tatlı dilli arkadaşım benim, inşallah canım
yeşim canım benim
sen sınıf öğretmenimiydin neydin kız:44:
canım hiç bilmiyorumderyacım benim insülin 4,5 çıktı ne demek oluyor bu şimdi:44:
seninki kaçtı??
evet canım sınıf öğretmeniyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?