inşallah bıtanem yaainşallah tablonun sonuda güzel olur canımmnasılsınn
sen de alemsın yaaevet psikolojim bozuluyor bahaneler ariyorum sonra
bu sabah test yaptim 6 bucukta ama oncesinde sabaha karsi wcye kalktigimi hatirladim yani beklemis idrarda test olmadi
sonra bunu dusunmeye basladim dusunmek de yipratii olmaya basladi
onceleri dpo8den sonra siyirdim kafayi bu ay erkenden basladi :))
su an kendimi dinlemeyi birakmis bulunuyorum ve unutmaya casliyorum simdilik en azindan iki gun sonraya kadar
evet canımhadi hayırlı olsun sende geri sayımdasın.batlar birbirine yakın
bakıyorumda.bu ay baya heyecanlı geçecek.
bıtanem rabbım herseye bır zaman koyuyor ıste. sen moralını yuksek tutmazsan bastan kaybedersın.387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım.iyi ki ateş ölçmüşüm değilse şimdiye kadar kendimi yer bitirirdim meraktan.ateş sayesinde adetimin geleceği belli oldu.çok üzgünüm oysa ki spermler oldukça iyiydi benim yumoşlar da 4 taneydi(bu şartlarda olmadıysa normal yolla hiç olmaz.direk tüpe geçesim var ama doktor ne derse ona uyacaz mecbur.
amın bıtanem.hayırlısı olsun canım hakkında ve hakkımızda. hayatta hiç bişey sebepsiz değil. tabi insanoğluyuz üzülüyoruz.ama her şeyin bir zamanı var ve onu bekliyoruz. negatif de olsa aşılama ki bu ay ben de olacam en azından tüp bebeğe bir adım daha yaklaşmış elimizden gelen tedavinin bir adımını daha atlamış oluyoruz. Allahım çok bekletmeden hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
kızlar dün acil nişan töreni çıktı memlekete gittim geldim 2 gündür var mı bi gelişme.
canım senin dediğin gibi yapıp değiştirdim ve o zaman çizgim aynı kaldı:)
yumurtlamanın bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki var
artık bekliyorum
dediğini yapıp akıntılarla oynadım canım... sticky yerine eggwhite yapınca çizgim aynı yerde kaldı...
yani dpo 6, beklemedeyim artık
seninle çok yakınız ama ben bu ay 2-3gün geç yumurtladım sanırım...
aaaa doktor test yapmadan mı verdi sana ilacı.canım hiç bilmiyorum
bana insülin testi yapılmadı hiç
hmm seminer dönemindesin o zaman 4+4+4 semineri
neyse simdilik bosverin kizlardemedim farzedin
ben de zaten unuttum sayilir birkac gun sonra mujde vermeyi istiyorum
atesimi de olcmeye devam edeyim
kız sen dün test mi yaptın ne acle buuu
daha çıkmaz tatlım bekle azcık..
aman Allahım nasıl uyku bastı anlatamam
şu evim şahane bitsin uyuyacağım
kadın çok gıcık yaa boğarım böyle şımarık insanları
karanfilcecim dunkunde silik cizgi var sabah erken yaptim yine uyudum, uyaninca gordum, ertesi gun bile gitmedi cizgi,esim de onayladi, aman bosverhepiniz deli diyorsunuz emnim benim icin o yuzden bosverin insallah birkac gun icinde iyi birseyler olur
karanfilcecim dunkunde silik cizgi var sabah erken yaptim yine uyudum, uyaninca gordum, ertesi gun bile gitmedi cizgi,esim de onayladi, aman bosverhepiniz deli diyorsunuz emnim benim icin o yuzden bosverin insallah birkac gun icinde iyi birseyler olur
canım hiç bilmiyorum
bana insülin testi yapılmadı hiç
hmm seminer dönemindesin o zaman 4+4+4 semineri
neyse simdilik bosverin kizlardemedim farzedin
ben de zaten unuttum sayilir birkac gun sonra mujde vermeyi istiyorum
atesimi de olcmeye devam edeyim
kız sen normalde demı uykucusun böle yoksa bebiş mi uyutuyor senı?
aaaa doktor test yapmadan mı verdi sana ilacı.
bizim bi arkadaş kürtajdan sonra adet olamadı gitmediği doktor kalmadı benim doktorum insülin testi yapmış onunki yüksek çıkmış ve sana verdiği ilaçtan vermiş ve adet olmuş sonunda.
ayyy inşallahh.. 3 aylar bereketiyle gelir bu 3 aylarda ve ramazanda nasıl artacak hamişlerimiz görceksiniz kızlar.. taf ve ronya 3 aylarda hamiş kalmıştı
inşallah bıtanem yaa
olsun artık olsun
senınde önümüzdeki ay bolca yumurtan olur ve en saglıklısını spermcıkler yakalar kuzum
sen de alemsın yaa
bu ay ates ölcmıcem kafam daha rahat oluyo dedın dedın ölçmedin atesı baslarda
ama sonra erkenden test yapıp o rahatlıgını tamamen ters cevırdın.
azcık sabır kuzum
evet canım
ınsallah bır surumuz için halay da cekerız o heyecanların sonunda
bıtanem rabbım herseye bır zaman koyuyor ıste. sen moralını yuksek tutmazsan bastan kaybedersın.
dualarımızla olacak ınsallah. ya asılama ya tüp yada dogal yollardan.
bu arada dıyorsun ya normal yollardan hıc olmaz dıe
ıste orada cok yanılıyorsun
rabbım ol dedıkten sonra öyle cok var kı tedavıyı bıraktıktan sonra kendılıgınden hamıle kalan.
o yuzden bu kadar karamsar olma
amın bıtanem.
demek sen net olarak karar verdın aşılamaya öylemı?
nişan töreninin acili nasıl oluyor kıs?
bnm de dpo 5 canım
önumuzdekı 10 gun yurek agızda gezme vakti geldi işte.
bu ay yumosumu gordumde drun dedıgı zamanda ilişki oldu ya içimde garip bi his var tuttu gibi diye sanki
hatta az once cam falan sıldım yukarlara uzanırken falan hep aklıma geldı aman dedim bebişime bişi olmaın
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım.iyi ki ateş ölçmüşüm değilse şimdiye kadar kendimi yer bitirirdim meraktan.ateş sayesinde adetimin geleceği belli oldu.çok üzgünüm oysa ki spermler oldukça iyiydi benim yumoşlar da 4 taneydi(bu şartlarda olmadıysa normal yolla hiç olmaz.direk tüpe geçesim var ama doktor ne derse ona uyacaz mecbur.
inşallah bıtanem yaa
olsun artık olsun
senınde önümüzdeki ay bolca yumurtan olur ve en saglıklısını spermcıkler yakalar kuzum
canımsen uykuya mı aşeriyorsun ne.
yengemde ayakta uyurdu hamileyken oğlu oldu.
seninkide erkek olablir.
inşallah canım...
dpo kaçken test yapmak doğru?
ben 12-14 diye biliyorum ama daha erken olur mu? benim de dpo6, ona göre yapacam testi, ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?