Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrrr izmirr çoookkkkk sıcaaaakk bayılcam sıcaktann. Allah hamilelere kolaylık versinnn :111:

aynı kaderı paylasıorum canım yaa
izmir yanıyoooooor
keske hamıle olsaydık da bu sıcaklarla basa cıkmak ıcın bebegımı dusunuyor olsaydıkkk :)))

canım ben onu benden çok daha uzun süre bekleyenler var o anlamda demiştim ama
ayyy canım utanırmış da taze anne..
biliyorum canım ne manada söylediğini ama insanın bebeği yokken bunu söyleyemiyor. yani kendi de çok uzun beklemiş gibi hissediyor hatta hiç bebeği olmayacakmış gibi geliyor

doktora daha sonucu göstermedim nette araştırdım şeker hastalarında insülin hiç olmazmış, 10 un altı iyiymiş ve karbonhidrat alımında aniden insülin artarmış. bundan çıkarttığıma göre aç karna gitmiş olarak normal.

ben de kaçıyorum arkadaşlar yemek yapcam o pişerken de balkon yıkayım yarın temizlik yapcam.. sınavlarla dolu 2 hafta beni bekliyor. konya bugün gayet serin rüzgarlı bunu fırsat bilerek kıştan beri daha hiç dokunmadığım oturma odası balkonunu yıkayım..

selam kizlar.size sorum oldukca yaziyorum.cok sagolun cevabliyorsunuz.atesimi yeniden yaziyorum.eski sayfalarda kaldi alinti yapmam zaman aliyor bende yeniden yazayim dedim....

27 mayis......regl gunu...
4 haziran...36.3
5 haziran.....36.2
6 haziran......36.2
7 haziran.....36.1
8 haziran........olcmedim
9 haziran.....36.3
10 haziran......36.3
11 haziran.....36.0
12 haziran....35.9
13 hazuran......36.3
14 haziran...36.4
15 haziran....36.5
16 haziran.....36.5
17 haziran.....36.5
18 haziran......36.5

kizlar ne dersiniz iyimi kotumu.birde adetim 10 gun kaldi

son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7 kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? adetime henüz 10 gün var.

son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7 kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? adetime henüz 10 gün var.

12 haziranda çatlamış gibi şimdilik iyi gidiyor bence

canım 8 haziranda çatladıysan adete 10 gün yokki zaten 10. gündesin 4-5 güne kadar adet olmazsan test yap bence

12 haziranda çatlamış gibi şimdilik iyi gidiyor bence

canım 8 haziranda çatladıysan adete 10 gün yokki zaten 10. gündesin 4-5 güne kadar adet olmazsan test yap bence

cevab icin sagol canim.sadece atesim 36.5 den yukselmiyor.niye acaba......benim vucut isimla ilgili o zaman:26::26::26:

12.gün çatlamış görünüyorsun canım.tecrübelilere göre sabit ateşe iyi
diyorlar.ama önemli olan adet günü ateşinin düşmemesi.

28 günde bir oluyorsan 5,6 günü kalmış adet günün ateşin düşmezse hemen test yap.

canım 12sinde çatlamışsın... benim de çatlama günüm seninle aynı...
1 hafta daha bekleyip haftaya pazar ya da oazartesi ateşim düşmezse test yapıcam ben, sen de yap o dönem...
şu an ateşin iyi gidiyo... sabiy ya da yükselerek gitmesi iyi...
ama adete 1-2gün kala aniden düşüyo ateş eğer bebek yoksa...

benim de son adetim 28 mayıstı ama ben 12haziranda çatladım...
ama doktor sana 8inde çatladın demişse seninki erken döllenme sanırım...
o zaman yumurtlamanın üstünden 10 gün geçmiş, 4 gün daha bekleyip test yap bence...
eğer bebek varsa çıkar testte

hayirlisi olsun canim.....

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada dikkatimi birşey çekti. Sabahları hep aynı saatte ölçüm yapıyorum.Fakat gün içerisinde de ara ara ateşimi ölçmeye devam ediyorum(1-2 defa). Isım hep 37 ve üstü çıkıyor. Aylar önce vucut ısımı ölçmeye başladığımda sabah değil de günün herhangi bir saatinde ölçüp not almışım. Fakat hiç 37 yi görmemişim. Sizler hiç denediniz mi? Acaba mı diyorum....

hayirlisi olsun canim.....

sağol canım, sonu güzel olsun inşallah

ümit verici olabilir ama sen yine de temkinli ol canım...
gün içinde yüksek devam eden ateş, ertesi sabahki ateşin hakkında fikir verebiliyo...
yani gün içi ateşin yüksekse ertesi gün de yüksek devam edebiliyo...
zaten 4gün kalmış, az sabır canım, 4 gün sonra test yap, iyi hebr ver bize

sağol canım. beklemek lazım biliyorum. cuma sabah test yapmayı düşünüyorum. inşallah ateşim düşmezse cuma günü sonucumu paylaşırım

kızlar bişi sorucam.adet olmadan bir iki önce vücut ısısı yükselirmi,yoksa adet olacağın zaman aniden mi düşüyor

bünyeden bünyeye değişiyo canım... bazılarının 2 gün kala düşüyo...
bazılarının tam adet günü düşüyo...
ama adete 2 gün kala yükselme olmaz

kızlar bişi sorucam.adet olmadan bir iki önce vücut ısısı yükselirmi,yoksa adet olacağın zaman aniden mi düşüyor

birdende düşebilir bikaç günde de düşebilir.. ama düşmesi beklenir..yükselmesi değil ama şuda var bazı insanlar mesela ben yüksek ateşle adet oluyorum yani illa ateş yüksek devam ediyor diye bebek var da diyemeyiz böyle bi karmaşık bişe işte

peki ateş döllenmeden sonra mı hep yüksek gider,yoksa adete bir kaç gün kalamı yükselir

peki ateş döllenmeden sonra mı hep yüksek gider,yoksa adete bir kaç gün kalamı yükselir

bu çok zor bi soru oldu şimdi :))bikere çatlamadn sonra çıkması beklenir.. ama adete yakın yükselenlerde gebelik olma ihtimali daha yüksek sanırım.. tablon yokmu canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…