tatlım ileri hareketli %42 miydi 47 mi neysede %25 iyi sayılıyor yani sizin spermlerin maşallahı var sayı iyi hareketli iyi daha ne olsun morfolojide gayet iyi spermlerde sıkıntı yok eğer sendede sorun yoksa sakin sakin bebişini bekle derim..
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8
20.06.........37.7 8 inde dr yumurtan çatlamış demişti.
çok ama çok teşekkür ederim canım benim
ben de yara var ama doktorum gebeliğe engel değil dedi...
bekliyorum ama gelmiyo bebiş olicim, sakin beklemek ne mümkün
seni ümitlendirmek istemem canım ama ateşin çok iyi, belki de idrarda çıkmadı...
eğer kan tahlili yaptırma şansın varsa onu yaptırmalısın bence
evet canim rus arkadaslarimin nerdeyse hepsinde var yara ve ikinci ucuncuyu dogurmaya hazirlaniyorlarçok ama çok teşekkür ederim canım benim
canım benim, kötü şey yazmaktan, kötü şeyler yazıp insanın umutlarını kırmaktan nefret ederim,kimyasal gebelik geçirdiyim de her okuduğum kötü fikre çok sinirlenmiştim.ama internette araşdırdım senin için, prolaktin hormonu yüksekse göğüslerden süte benzer sıvı gelir, yani gebelik belirtilerinin içinde böğle bir şey yazmıyor.üzgünüm, benim söğleyeceyim işte böğle kötü haber.testler geldikteyse, ben kimyasal gebelik zamanı, adetten sonra tam 5testte silik 2ci çizgiyi gördüm, fakat hiç belirginleşmiyordu, internette belirginleşmesi gerektiyini okuduğumdaysa çooook sinirleniyordum,üstüne gördüğümü düşünüyordum, ama bu ay baya adet oldum, yine aşırı gebelik belirtileri yaşadığım halde,3gün geçikmeyle.çok kötü olmuştum sen de üzülme tatlım,........diyorum ama elde deyil biliyorum......:)
canım nuradamlanın dediği gibi bu belirti prolaktin yüksekliğinde oluyor.prolaktin stresten çok çabuk etkilenen bir hormon ve yumurtaları baskıladığı için gebeliği engelliyor.hani halk arasında emziren bayan hamile kalmaz diye bir söylem vardır çünkü emziren kadınların prolaktin hormonu çok yüksektir ve bu gebeliği engeller.benim de 2 ay önce yüksek çıkmıştı ama sınır 23 benimki 24 tü doktor ilaç verdi 1 ayda hemen düştü o nedenle adet olursan(inşallah olmazsın)3.günü gidip hormonlarına özellikle prolaktine baktır canım.
dün sordum özel bir polikliniğe. 2 gün sonra veriyorlarmış sonucu. ben de vazgeçtim. şimdi özel hastaneye götürecek eşim. yaparlarsa tabi bu saatte
seni ümitlendirmek istemem canım ama ateşin çok iyi, belki de idrarda çıkmadı...
eğer kan tahlili yaptırma şansın varsa onu yaptırmalısın bence
2 gun sonra da ne gecmis yaaa bakalim benimkinin sonucu ne zamna verecekler ben de merak ettim burdaki durum nasil olacak? hastanede yatarken bakilmisti hcgye o zaman sabah vermistim ogleden sonra almistim bakalim.
zaten benim adte sancim basladi :) umidim zaten sifirlandi da yine de madem gordum silik cizgileri kimyasal miydi diye aklimda soru isareti kalmasin bakalim kan testine de diyorum
umarim seninki idrarda cikmamistir ve hamilesindir
tatlım adet sancısını düşünüp hemen umutsuzluğa kapılma.çünkü çok duyduk ki gebeliktede oluyor.
inşallah gördüğün o çizgiler gerçekten pozitiftir.ne zamana kan verceksin
beklenir cnm beklenir bak bnm 4. senem rabbim dert veriyor ama sabrınıda veriyor ölürüm biterim derken hiçte bişi olmuyo aksine dahada duruluyorsun daha skinleşiyorsun vakit geçtikçe çok bekletmesin rabbim...
geçen tüp bebek formunda 20. senesinde gebe kalanı gördükten sonra kendime bende çok bekledim demeye utanır oldum...
dün sordum özel bir polikliniğe. 2 gün sonra veriyorlarmış sonucu. ben de vazgeçtim. şimdi özel hastaneye götürecek eşim. yaparlarsa tabi bu saatte
evet canim rus arkadaslarimin nerdeyse hepsinde var yara ve ikinci ucuncuyu dogurmaya hazirlaniyorlarcok da kolay hamile kaliyorlar. esinin sperm degerleri de arkadaslarin dedigi gbi iyiymis masallah, artik gelsin bebisssss
evet kizlar saoln ben de oyle dusundum zaten bu ay varya omrumden omur gitti yumurtlama bitti benim stres basladi patlama noktasina geldim tabi bu kadar strese de prolaktin tabiki yukselir, gogusler zaten bomba gibi o kadar aci cekiyorum ki, yarin 4te randevum alinmis cok sukur gidicem o zaman gogus agrimdan ve bu sividan bahsedicem bir d eprolaktin istiycem zaten bu hormona istedigin zaman bakiliyor ac tok farketmiyor. daha once normal cikmisti bir hamileyken bakildi yani hamile oldugumu bilmeden once o zaman30lu deger cikmisti ama ben hamilelikten kaynaklandigini dusundum o zaman ve doktorum da normal karsiladi bu yuzden.. yok ben hamilelik belirtisi olarak dusunmedim zaten asiri aci ve sivi gelince tamam dedim stres yine basa bela beni bu hale soktu. yarin bakalim ogreniriz.hcg ve prolaktin ayni anda isterim bakilsintesekkurler yorumlariniz icin umarim normaldir cok korktum siviyi gorunce
bugun 12.gun ve eger yarin da ertesi gun de yuksek cikarsa ne guzel canim
ama buyuk ihtimal simdi kan testini yaptirip 2 bucuk saat sonra ogrenirsin sonucu
haber ver bize de
kızlar kanda beta hcg değerim 1,49 çıktı
kızlar kanda beta hcg değerim 1,49 çıktı
bat ne zaman canım.
bat ne zaman canım.
bat ne zamandı bilmiyorum o kadar takip etmedim ama dpo 13 dü...
ateşi de gayet yüksekti...
kısmet
31 gün benim döngüm yani 28 haziran gibi bekliyorum
bat ne zamandı bilmiyorum o kadar takip etmedim ama dpo 13 dü...
ateşi de gayet yüksekti...
kısmet
çok ama çok teşekkür ederim canım benim
beklenir cnm beklenir bak bnm 4. senem rabbim dert veriyor ama sabrınıda veriyor ölürüm biterim derken hiçte bişi olmuyo aksine dahada duruluyorsun daha skinleşiyorsun vakit geçtikçe çok bekletmesin rabbim...
geçen tüp bebek formunda 20. senesinde gebe kalanı gördükten sonra kendime bende çok bekledim demeye utanır oldum...
28 hazırandakı bat ıcın dpo nasıl 13 oluyor ya anlamadım
ayrıca 28 hazıranda beklenen adet ıcın bugun kana baktırmak cok erken dıılmı?
ben bişi mi kaçırdım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?