Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorun gelisi 1 saat sonraya ertelendi bekle bekle dur benim isim :)

ama umidim yok kan testi sonucu insallah cikar bugun cikmasa da utrasona girerim zaten bir sekilde ogrenirim durumlari heyecan var ama icimden bir ses birsey yok sende diyor

ayyy beklemek çok zor canım...
inşallah sonu iyi olsun da bu strese değsin

evet canim silik cizgi hakkinda internettentum arastirmalarda hamilelik diyor. illa koyu iki cizgi olmasi gerekmiyor.

bakalim ya eger ben bugun hamile degilim diye ogrenirsem laboquick hakkinda olumsuz yorumum olacak

ama iyi tarafindan da bakalim eger hamile oldugumu ogrenirsme de tum topiclerde olumlu yorumlarim olacak bu testler hakkinda :))
dilerim olumlu olur saol canim

Son düzenleme:
kizlar psikopat arkadasiniz sesleniyorrrr
dun birsey cikmayan evi test var ya
bugun onda golge belirdi :)

heyecandan kalbim cikacak ya hayatimda hicbirseyde bu kadar heyecanlanmamistim sanirim sonuclansa da kurtulsam, gitmeden testin ikincisini de patlattim iyi mi:))))

bu çok iyi yaa inşallah bugün senin hamiş haberini alcaz every...

nasıl yani aynı marka testin yenisine yaptın onda mı gölge çıktı.. yoksa ünkü bekleyen testtemi çıktı anlamadım:44:.. neyse şu kana gitte rahatla canım

Nediyorsuuuuuuuuuunnnnn???

Cooooookkkk ama cooooookkkk sevindim canim benim inan cok mutlu oldum bu haberine
Allahim Insaallah sana guzel rahat bi hamilelik,kolay dogum ve hayirli evlat(lar) nasip eder

kız every benim de dengemi bozdun vallahi
yaptır anacım şu testi kendini de rahatlat bizi de

canım çok teşekkür ederimi
inşallah canım ya...
ama hepimizinki gelsin inşallah, artık sadece kendim için değil sizler için de dua ediyorum, sizler için de istiyorum
aynen bıtanem
burda dualar hepımız ıcın.
prolaktıne de dıgerlerıne de baktırmadım hıc. bılıosun bu ay basında gıttım kıst gordu dr hormonlara bakmadı kıstı ızlıcez once dedı.

14. gun gıttıgım dr da kıst kaybolmus dedı adet olursa 3. gel hormonlara bakalım dedı
ınsallah adet gelemz ama gelırse de 1 temmuz gıbı falan adet olacakgım sanırım
3. gunde de gıtcem ıste

bir saat sonra testimde çizgi çıktı ama üzerinde 30 dk sonrasını dikkate almayın yazıyo.. nevar sanki bu çizgicik ilk 15 dk da çıksaydı
kııııs izmirliiiim
belkı de bı o bırseylerın habercısıdır yaaa
cunku bende bgne kdr silik milik cıkmadı yaaaa hep tek hep tek
sadece bı kac saat sonra baktıgımda pembe boya yayılmıstı. onda bıle pozıtıf cızgısınde belırgınlık yoktu.
belkı de 2 gun sora verırsın hamıs haberını yaaa.ay cok heyecanlııı
tatlıım selaaaam
hııc telas yapma cunku bende de ole oldu
her zaman keskın farklılıkları gordugum ve genelde lutheal fazda yuksek olan atesım bı kac ay oncekı yumos oncesı atesıme dondu
ama hersey kontrol altında
yeterkı yumos gunu ıle oncekılerın arasında 0.3-0.4 gibi bir fark olsun
doktorun gelisi 1 saat sonraya ertelendi bekle bekle dur benim isim :)

ama umidim yok kan testi sonucu insallah cikar bugun cikmasa da utrasona girerim zaten bir sekilde ogrenirim durumlari heyecan var ama icimden bir ses birsey yok sende diyor

ay everrryyyy
yuregımız agzımızda sayendeee
ısın kotusu ben aksam ustu yola cıkıcam ve dee pazara kadar yokum
catlıcııım meraktannn
ama ınsallah dondugumde o guzel haberlerını alırız kuzum

ben de miratech ile test yaptım ama tertemiz kaldı. bırak siliği gölgesi bile yok. inşallah olumludur canım

gerçektenmi canım :44: bakalım bata zaten 2-3 gün var ozamana gelmezse yine yaparım.. zaten eşimin doğumgünü diye yaptım.. inşallah hayırlı olur

keşke canım yaaa ama pek ümitli değilim açıkçası ne bi belirti var ne tablom güzel inşallah Allah hepimize nasip eder tez zamanda

My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya kızlaaar bnm tablom hıc de normal dııl yaa bgnku atesım ortalama atesın altına dusmemek ıcın ramak kaldı.
dunku atesımı gırınce 14. gundekı cızgıyı 16 ya cekmıstı. 14. gunde kalaydı bgnku atesın dusuklugu pek sorun olmayacaktııı.
bebek olsaydı bugunlerde hııc bole dusuklukler olmazdı zaten .
zaten hıııc hıssetmıyorum hamıle oldugumu.
bu ayda yok bişi

Son düzenleme:
keşke canım yaaa ama pek ümitli değilim açıkçası ne bi belirti var ne tablom güzel inşallah Allah hepimize nasip eder tez zamanda

aman yavrum valla ne yalan solııım bende de hıc umıt yok tablo yukselıp ıyılesecegı yerde garıp dususlerde.
amaaaan cok sıkıldım bu işten yaaa
illallah!!!

yaa banada sanki 14. gün yumurtlamışsın gibi geliyor :44: belli olmaz kızz bu tablolara akıl sır ermiyor bugün düşüyor bi bakıyon yarın çıkıyor gün gün değil genele bakmak lazım sanırım :26:

bence sen 14ünde yumurtlamışsın canım...
o zamn da bugünkü ateşin çizginin çok üztünde oluyo...

ben geldimmmm
kizlar birincisi cok iyi bir doktorum var artik cok sukur icim rahat hamilelik varsa da yoksa da ilerisi icin bana buyuk firsat oldu o kadinla tanismak cok seker biri turkcesi az cok var ama rusca problem yasamadik.
ikincisi masaya yatman olmaz kesinlikle alttan bakmam cok tehlikeli, kesinlik kocanla iliskiye girmiyorsun, kesinlikle agir kaldirmiyorsun, kesinlikle topuklu ayakkabiyla dolasmiyorsun,kesinlikle sauna ve sicak banyo yasak ama bol bol yuruyus yapabilirsin spor ayakkabilarini giyip dedi.
sonra testleri gosterdim ve size attigim fotoyu buna gore var dedi ama hcg yaptiricaz yarin sabah ac karnina su bile icmeden dedi, sonuc da ertesi gun :)))) yani bennnn kafayi yemeye devam. ama varsa da yuz kere ustune basti onceden dusuk yapmissin iliski kesinlikle yasak dedi netlesene adet tarihinin uzerinden zaman gecene kadar. yani merakli ben devam ama o kadar cabuk cikmiyormus demek ki dusuk yaptigimda hastanede yatinca hemen cikmis, simdi onumde koca 2 gun var ogrenmek icin.
diger mevzuya geliyorum, benim bikini bolgesinde bacaga dogru ve biraz da vajina dudagina yakin sivilce gibi ama bezeye de benzeyen birseyler cikti iki hafta once ve sanki cogaliyor. ben korkudan bu korkuyu bastiriyordum gider onemsiz diyordum cunku agri yapmiyor hicbir sikayetim yok. ama bir virusmus ve cok ciddi degil dedi ama ayrintiyi tabiki anlamadim malesef yakip tedavi edip yok etmeleri gerekiyormus, nasil oldu nerdne bulasti ayrintisi yok ama tehliklei demedi ama kesinlikle esinde de olmasi lazim dedi. 3 yildir evliyiz tek eslilik soz konusu tatilden dondugumden beri bu sikayet var anlamadim korktum ama sonucta ciddi olsa hemen kan tahlilleri falan filan isterdi. tedavi edicez ama hamile olmaman durumunda dedi, insallah onemli degildir, cocukalrda falan cikan birsey bu dedi, ama diger doktorla arasinda konusurken sonra sana soylerim dedi gitti, yanimda demedi sonradna bakmaya gelen doktor, zaten beni rus sandi anlama ihtimalime karsi sanirim sonra derim dedi ve gitti. yuz ifadesinden korktum ama. benden haberler boyle iki gun susuyorum soz :))

bence sen 14ünde yumurtlamışsın canım...
o zamn da bugünkü ateşin çizginin çok üztünde oluyo...

ya işte zaten şöle bişi gunden berı çözemedıgım seydır hatta bu.
yumurtlamak ve catlamak aynı seymıdır?
farklı seyler ıse catlama yumurtlamadan sonra mı oluyordur?
ve oyleyse ates yumurtlama gununde mı catlama gunundemı artıyordur?

bnm 14. gun drum 18 mmlık 'yarın sabah muhtemelen atılacak' dedıgı bı yumurta görduu zaten
o yuzden ben 14. gune cekmesı gerektıgını dusunuorum.
ama ıste ff catlamaya gore cekıyorsa 14. gunku yumurtam 16. gun catladı da ondanmı 16 ya cektı cızgıyı ?

ben bu aradaki zamanı bilmiyorum canım bitek yumurta 1 günde 2mm büyüyor sanırım ve 20 mm den sonra atlıyor sanırım.. ama çatlama atılır atılmazmı oluyor yoksa mesela 1 gün sonramı bilmiyorum.. sadece 1 videoda izlemiştim.. sanki atılır atılmaz çatlıyo gibiydi..

Ovulation - YouTube bak 1.41 de çatlıyor..

gerçektenmi canım :44: bakalım bata zaten 2-3 gün var ozamana gelmezse yine yaparım.. zaten eşimin doğumgünü diye yaptım.. inşallah hayırlı olur

dün sabah yapmıştım. bu sabahta attım. dediğim gibi bembeyaz kaldı. kan testi yaptırsaydın ya. dün akşam 8 den sonra gittik 1 saat sonra aldık ama değerim 1,49 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…