doktorun gelisi 1 saat sonraya ertelendi bekle bekle dur benim isim :)
ama umidim yok kan testi sonucu insallah cikar bugun cikmasa da utrasona girerim zaten bir sekilde ogrenirim durumlari heyecan var ama icimden bir ses birsey yok sende diyor
kizlar psikopat arkadasiniz sesleniyorrrr
dun birsey cikmayan evi test var ya
bugun onda golge belirdi :)
heyecandan kalbim cikacak ya hayatimda hicbirseyde bu kadar heyecanlanmamistim sanirim sonuclansa da kurtulsam, gitmeden testin ikincisini de patlattim iyi mi:))))
heyecandan kalbim cikacak ya hayatimda hicbirseyde bu kadar heyecanlanmamistim sanirim sonuclansa da kurtulsam, gitmeden testin ikincisini de patlattim iyi mi:))))
evet canim silik cizgi hakkinda internettentum arastirmalarda hamilelik diyor. illa koyu iki cizgi olmasi gerekmiyor.
bakalim ya eger ben bugun hamile degilim diye ogrenirsem laboquick hakkinda olumsuz yorumum olacak
ama iyi tarafindan da bakalim eger hamile oldugumu ogrenirsme de tum topiclerde olumlu yorumlarim olacak bu testler hakkinda :))
dilerim olumlu olur saol canim
bir saat sonra testimde çizgi çıktı ama üzerinde 30 dk sonrasını dikkate almayın yazıyo.. nevar sanki bu çizgicik ilk 15 dk da çıksaydı
aynen bıtanemcanım çok teşekkür ederimi
inşallah canım ya...
ama hepimizinki gelsin inşallah, artık sadece kendim için değil sizler için de dua ediyorum, sizler için de istiyorum
prolaktıne de dıgerlerıne de baktırmadım hıc. bılıosun bu ay basında gıttım kıst gordu dr hormonlara bakmadı kıstı ızlıcez once dedı.sen pralaktina baktirmis miydin ?
evet ama oyle cok yogun degil sadece ucun ustunde gordum sildim ikinci kez de geldi az miktarda
sut degil de az bir siviydi
ama simdi dusunuyorum ya yasadigim stresten dolayi prolaktini yukselttim eminim
cunku prolaktin bir gecede bile degisen bir hormon
bakalim oncesnde normaldi bugun yaptirinca ne cikacak sonuc
doktorumdan kesinlikle istiycem umarim iyi biri cikar karsima rahatca da iletisim kurararim :18:
günaydın kızlarrrbugün eşimin doğum günü bende dpo 12 deyim bi test yapayım belki silik milik bişey çıkarda eşime sürpriz olur diye ama nafile gerçi dikkatli bakınca ordaki şeriti görebiliyorum beni kalite kontrol de işe alabilirler
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kııııs izmirliiiimbir saat sonra testimde çizgi çıktı ama üzerinde 30 dk sonrasını dikkate almayın yazıyo.. nevar sanki bu çizgicik ilk 15 dk da çıksaydı
tatlıım selaaaamGÜNAYDIN KIZLAR BU ENTRESAN TABLONUN NEDEN BÖLE OLDUĞUYLA İLGİLİ Bİ FİKRİ OLAN VARMI ???
ÇOK GARİP GELİYOR ÇÜNKÜ HİÇ BU KADAR DÜŞÜK SEVİYEDE VE TÜM ÖLÇME SÜRELERİNİ KAPSAMAMIŞTI..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
doktorun gelisi 1 saat sonraya ertelendi bekle bekle dur benim isim :)
ama umidim yok kan testi sonucu insallah cikar bugun cikmasa da utrasona girerim zaten bir sekilde ogrenirim durumlari heyecan var ama icimden bir ses birsey yok sende diyor
ben de miratech ile test yaptım ama tertemiz kaldı. bırak siliği gölgesi bile yok. inşallah olumludur canım
kııııs izmirliiiim
belkı de bı o bırseylerın habercısıdır yaaa
cunku bende bgne kdr silik milik cıkmadı yaaaa hep tek hep tek
sadece bı kac saat sonra baktıgımda pembe boya yayılmıstı. onda bıle pozıtıf cızgısınde belırgınlık yoktu.
belkı de 2 gun sora verırsın hamıs haberını yaaa.ay cok heyecanlııı
keşke canım yaaaama pek ümitli değilim açıkçası ne bi belirti var ne tablom güzel inşallah Allah hepimize nasip eder tez zamanda
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya kızlaaar bnm tablom hıc de normal dııl yaa bgnku atesım ortalama atesın altına dusmemek ıcın ramak kaldı.
dunku atesımı gırınce 14. gundekı cızgıyı 16 ya cekmıstı. 14. gunde kalaydı bgnku atesın dusuklugu pek sorun olmayacaktııı.
bebek olsaydı bugunlerde hııc bole dusuklukler olmazdı zaten .
zaten hıııc hıssetmıyorum hamıle oldugumu.
bu ayda yok bişi
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya kızlaaar bnm tablom hıc de normal dııl yaa bgnku atesım ortalama atesın altına dusmemek ıcın ramak kaldı.
dunku atesımı gırınce 14. gundekı cızgıyı 16 ya cekmıstı. 14. gunde kalaydı bgnku atesın dusuklugu pek sorun olmayacaktııı.
bebek olsaydı bugunlerde hııc bole dusuklukler olmazdı zaten .
zaten hıııc hıssetmıyorum hamıle oldugumu.
bu ayda yok bişi
yaa banada sanki 14. gün yumurtlamışsın gibi geliyor :44: belli olmaz kızz bu tablolara akıl sır ermiyor bugün düşüyor bi bakıyon yarın çıkıyorgün gün değil genele bakmak lazım sanırım :26:
bence sen 14ünde yumurtlamışsın canım...
o zamn da bugünkü ateşin çizginin çok üztünde oluyo...
ya işte zaten şöle bişi gunden berı çözemedıgım seydır hatta bu.
yumurtlamak ve catlamak aynı seymıdır?
farklı seyler ıse catlama yumurtlamadan sonra mı oluyordur?
ve oyleyse ates yumurtlama gununde mı catlama gunundemı artıyordur?
bnm 14. gun drum 18 mmlık 'yarın sabah muhtemelen atılacak' dedıgı bı yumurta görduu zaten
o yuzden ben 14. gune cekmesı gerektıgını dusunuorum.
ama ıste ff catlamaya gore cekıyorsa 14. gunku yumurtam 16. gun catladı da ondanmı 16 ya cektı cızgıyı ?
gerçektenmi canım :44: bakalım bata zaten 2-3 gün var ozamana gelmezse yine yaparım.. zaten eşimin doğumgünü diye yaptım.. inşallah hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?