Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cicim ya bende de ne var bılıomusun
bu yenı olan bııs dııl ama kızkende vardı: göğüslerimden sıvı gelmıyor ama göğüs ucu böle catlak gibi benim işte bazen o çatlak yerınde bişi toplanıyo. sıvı desem dııl kremsı bııs desem degıl. cok az oluyo yanı ancak tırnagımla alabılıorum.
acaba bende de prolaktınle alakalı bır durummu kı bu?
drum bu ay adet olursam 3. gun cagırdı hormon testlerıne
kızlar dün hava atması iyiydi oturma odasını temizlerken. bugün mutfaktayım ve anca fırın çevresi ve aspiratörü hallettim.
aspiratör de hiç bişeye yaramıyo anca temizlemesi ömür törpüsü
ayyy bende artık ısten tamamen ayrıldım ve ev ıslerı benı beklıyorr
dedıgın gıbı her odayı dıp köse bı yapmam gerek
en korktugum yerde mutfaak valla
bırının benı gaza getırmesı lazım
ama su varkı yarın trakyaya luleburgaza gıdıorum pazara kadar ordayım doner donmezde pazartesı kocamla onun ıs seyahatıne katılcam antalya turuna:)
hem iş hem tatil
buda demek oluyorkı ev ıslerı benı bı sure daha bekleyecek :):))
kuzum yaa bole baya bıldıgın sıvı gibimı? damla seklınde falanmı?
bende de kızlıgımdan berı olur uctakı catlakta bı bırıkme ama sıvı dyemem?????
ay yaa acaba bızı anlamıorlar diip de hep klasık cümle olarak 'bu kadar taktıgın ıcın oluor' dıye kızdıgımız ınsanların bır haklılık payı var mı kı yaa
cıdden cok takıoruz da ondan mı gelmıyokı bu bebısler?

valla cıcım drum 18 mmlık yumosu gordu ve kurdugu cumle aynen suydu : ''bu yumurta muhtemelen yarın sabaha karsı ATILACAK o yuzden yarın gece ve ondan sonrakı gece ılıskı olsun'' dedı
ATILACAK derken catlıcak demek ıstedıgını dusundum ben cunku ılıskı catladıgında olmalı ya hanı ondan bole dusundum.
belkı de bazı yumurtlara hemen ertesı gunu kımısıde sendekı gb 4 gun sonra catlıodur
yanı belkı degısıodur bılmıorum kı
belkı de ff bana bunu anlatmaya calısıodu. once 14. gune cektıgı cızgıyı sonra 16ya cektı ya hanı atesımde 16dan sonra daha yuksek seyretmeye basladı
ıste bu duurmda belkı 14. gunde yumos var ama catlaması 16. gün olmustur.atesımde o yuzden 16da yukselmıstır
tamamen yorum ıste.
ama sorcam druma gıdınce
14. gun o yumurtayı gorduk ne zaman catlar en gec bı yumos dıe.

Son düzenleme:
yumurta takibi yaptırıyordum. beklenenden erken çatlamış.

yani?????
erken catladıgı ıcın 28 hazırandan once adet olacaksın ve catladıgı tarıhe gore dpo 13 demısın?
pekı catladıgını dusundugun gunlerın cevresınde ılıskı gunlerını yakalayabılmısmıydın?

8 haziranda randevum vardı ve dr um yumurtamın çatladığını bugünü değerlendirmemizi söyledi. normal döngüm 31 gün zaten. kolay kolay şaşmaz. 7 hazirana göre dpo 13.
31 günlük döngüde 11. gün yumurtam çatlamış. belkide kaliteli değildi. bilemiyorum ki.

kuzum ne mutlu sızee
maşallah dıyelım
allah nazarlardan saklasın
ınsallah cok cok cooook kısa surede gelecek bebegın

canım çok teşekkür ederimi
inşallah canım ya...
ama hepimizinki gelsin inşallah, artık sadece kendim için değil sizler için de dua ediyorum, sizler için de istiyorum

kuzum yaa bole baya bıldıgın sıvı gibimı? damla seklınde falanmı?
bende de kızlıgımdan berı olur uctakı catlakta bı bırıkme ama sıvı dyemem?????

sen pralaktina baktirmis miydin ?
evet ama oyle cok yogun degil sadece ucun ustunde gordum sildim ikinci kez de geldi az miktarda

sut degil de az bir siviydi
ama simdi dusunuyorum ya yasadigim stresten dolayi prolaktini yukselttim eminim
cunku prolaktin bir gecede bile degisen bir hormon
bakalim oncesnde normaldi bugun yaptirinca ne cikacak sonuc
doktorumdan kesinlikle istiycem umarim iyi biri cikar karsima rahatca da iletisim kurararim :18:

hem doktorunuzun eşiymiş gideceğin doktor...
iyi iletişim kuracağına eminim..
hem sen burdaki gibi tatlı tatlı konuşunca senle kim iletişim kuramıycakmış

bir saat sonra testimde çizgi çıktı ama üzerinde 30 dk sonrasını dikkate almayın yazıyo.. nevar sanki bu çizgicik ilk 15 dk da çıksaydı

bir saat sonra testimde çizgi çıktı ama üzerinde 30 dk sonrasını dikkate almayın yazıyo.. nevar sanki bu çizgicik ilk 15 dk da çıksaydı

benim ilk 20 dkda belirmisti cizgilerim ya golge olustu sonrasinda cizgiye donustu 4,5 saat sonra :)
nitekim bence bende kesinlikle birsey yok o his uctu gitti

seninki hangi marka test ?

yumurtlamadan onceki donemde dusuk gitmesi sorun olmaz bence canim ya normalde tamam zikzakli gitmis ve biraz daha yuksek seviyede
ama daha catlamadin ve bence bu normal takma kafana
folik asit nickli arkadasin yumurtlama onesi donemde boyle sabit sabit gidip catlama sonrasi artmisti diye hatirliyorum o ayki tablosu hamile tablosuydu

HAMİLE OLMAK YADA OLMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU
EVERY güzel yorumun için tşk ederim cnm..
çatlama henüz yok ama garip geldi diğer tablolarımı görsen onların çatlama öncesi ısı değerlerimle alakası yok bi gün 36,5 ertesi gün 36,2 sonraki bün 36,4 hep zikzaklı olup bu ay böle olunca tuhaf geldi sadece..
sende durum nedir :18:

doktorun gelisi 1 saat sonraya ertelendi bekle bekle dur benim isim :)

ama umidim yok kan testi sonucu insallah cikar bugun cikmasa da utrasona girerim zaten bir sekilde ogrenirim durumlari heyecan var ama icimden bir ses birsey yok sende diyor

kk'da biçok toikte silik çıkan testlerin ardından bu kişilerin gerçekten hamile olduğunu öğrendiğini okumuştum...
ama bizim bu topikte bu yönden olumsuz yazılar okudum sıkça... oyüzden çok bişey diyemiyorum canım ya...
inşallah gönlünce olur

canım benim daha çatlamamışsın sen... sakin ol...
benim de ilk defa bu ay ateşim 36da sabitlendi...
önceki aylarda zigzaglar vardı ama bu ay 36da sabitlendi hem de yaklaşık 10gün boyunca...
gıcık olup ölçmeyi bıraktım, sıkıntı yaptım.burdaki arkadaşlara da yazdım...
ama çatlama sonrası yükselmeye, zigzaglar çizmeye başladı yine...
o yüzden rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…