cicim ya bende de ne var bılıomusuncanım nuradamlanın dediği gibi bu belirti prolaktin yüksekliğinde oluyor.prolaktin stresten çok çabuk etkilenen bir hormon ve yumurtaları baskıladığı için gebeliği engelliyor.hani halk arasında emziren bayan hamile kalmaz diye bir söylem vardır çünkü emziren kadınların prolaktin hormonu çok yüksektir ve bu gebeliği engeller.benim de 2 ay önce yüksek çıkmıştı ama sınır 23 benimki 24 tü doktor ilaç verdi 1 ayda hemen düştü o nedenle adet olursan(inşallah olmazsın)3.günü gidip hormonlarına özellikle prolaktine baktır canım.
bu yenı olan bııs dııl ama kızkende vardı: göğüslerimden sıvı gelmıyor ama göğüs ucu böle catlak gibi benim işte bazen o çatlak yerınde bişi toplanıyo. sıvı desem dııl kremsı bııs desem degıl. cok az oluyo yanı ancak tırnagımla alabılıorum.
acaba bende de prolaktınle alakalı bır durummu kı bu?
drum bu ay adet olursam 3. gun cagırdı hormon testlerıne
ayyy bende artık ısten tamamen ayrıldım ve ev ıslerı benı beklıyorrkızlar dün hava atması iyiydi oturma odasını temizlerken. bugün mutfaktayım ve anca fırın çevresi ve aspiratörü hallettim.
aspiratör de hiç bişeye yaramıyo anca temizlemesi ömür törpüsü
dedıgın gıbı her odayı dıp köse bı yapmam gerek
en korktugum yerde mutfaak valla
bırının benı gaza getırmesı lazım
ama su varkı yarın trakyaya luleburgaza gıdıorum pazara kadar ordayım doner donmezde pazartesı kocamla onun ıs seyahatıne katılcam antalya turuna:)
hem iş hem tatil
buda demek oluyorkı ev ıslerı benı bı sure daha bekleyecek :):))
kuzum yaa bole baya bıldıgın sıvı gibimı? damla seklınde falanmı?kizlar uyuyakalmisim, bugun gidemedik doktorun isi bitmemis yarina kaldi demistim sanirim hatirlamiyorum.az once sag gogsumden iki kere sivi geldi cok az miktarda, nasil farkettin derseniz goguslerim patliycak gibi agriyor ben de istem disi mi baktim bilmiyorum gordum sildim bir sure sonra ikinci... ilk defa boyle birsye oldu
bende de kızlıgımdan berı olur uctakı catlakta bı bırıkme ama sıvı dyemem?????
ay yaa acaba bızı anlamıorlar diip de hep klasık cümle olarak 'bu kadar taktıgın ıcın oluor' dıye kızdıgımız ınsanların bır haklılık payı var mı kı yaaeminmisininşallah bebiş vardırda son olur canım.. ama bebiş olsada bizlerde bu huy varken hamileyken de rahat durmayız şöyle gamsız biri olmyı çok isterdim.. hoş gamsız olsaydım şimdiye çoktan olurdu heralde bebiş
cıdden cok takıoruz da ondan mı gelmıyokı bu bebısler?
Allah Allah bende bi gariplik var sanırım:44:
benim 20 lik yumurtalar 4 gün sonra çatlıyor:44:
bi keresinde de 25 lik yumurta 2 gün sonra çatlamıştı. benimkiler büyük olduğundan o da sağlıksız da ondan mı döllenme olmuyor acaba.
canım ateşin hakkında yorum yapamadım ne yazık ki
valla cıcım drum 18 mmlık yumosu gordu ve kurdugu cumle aynen suydu : ''bu yumurta muhtemelen yarın sabaha karsı ATILACAK o yuzden yarın gece ve ondan sonrakı gece ılıskı olsun'' dedı
ATILACAK derken catlıcak demek ıstedıgını dusundum ben cunku ılıskı catladıgında olmalı ya hanı ondan bole dusundum.
belkı de bazı yumurtlara hemen ertesı gunu kımısıde sendekı gb 4 gun sonra catlıodur
yanı belkı degısıodur bılmıorum kı
belkı de ff bana bunu anlatmaya calısıodu. once 14. gune cektıgı cızgıyı sonra 16ya cektı ya hanı atesımde 16dan sonra daha yuksek seyretmeye basladı
ıste bu duurmda belkı 14. gunde yumos var ama catlaması 16. gün olmustur.atesımde o yuzden 16da yukselmıstır
tamamen yorum ıste.
ama sorcam druma gıdınce
14. gun o yumurtayı gorduk ne zaman catlar en gec bı yumos dıe.
Son düzenleme: