- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
dur hele olacağı varsa her şekilde olurMy Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya kızlaaar bnm tablom hıc de normal dııl yaa bgnku atesım ortalama atesın altına dusmemek ıcın ramak kaldı.
dunku atesımı gırınce 14. gundekı cızgıyı 16 ya cekmıstı. 14. gunde kalaydı bgnku atesın dusuklugu pek sorun olmayacaktııı.
bebek olsaydı bugunlerde hııc bole dusuklukler olmazdı zaten .
zaten hıııc hıssetmıyorum hamıle oldugumu.
bu ayda yok bişi
ben geldimmmm
kizlar birincisi cok iyi bir doktorum var artik cok sukur icim rahat hamilelik varsa da yoksa da ilerisi icin bana buyuk firsat oldu o kadinla tanismak cok seker biriturkcesi az cok var ama rusca problem yasamadik.
ikincisi masaya yatman olmaz kesinlikle alttan bakmam cok tehlikeli, kesinlik kocanla iliskiye girmiyorsun, kesinlikle agir kaldirmiyorsun, kesinlikle topuklu ayakkabiyla dolasmiyorsun,kesinlikle sauna ve sicak banyo yasak ama bol bol yuruyus yapabilirsin spor ayakkabilarini giyip dedi.
sonra testleri gosterdim ve size attigim fotoyu buna gore var dedi ama hcg yaptiricaz yarin sabah ac karnina su bile icmeden dedi, sonuc da ertesi gun :)))) yani bennnn kafayi yemeye devam. ama varsa da yuz kere ustune basti onceden dusuk yapmissin iliski kesinlikle yasak dedi netlesene adet tarihinin uzerinden zaman gecene kadar. yani merakli ben devam ama o kadar cabuk cikmiyormus demek ki dusuk yaptigimda hastanede yatinca hemen cikmis, simdi onumde koca 2 gun var ogrenmek icin.
diger mevzuya geliyorum, benim bikini bolgesinde bacaga dogru ve biraz da vajina dudagina yakin sivilce gibi ama bezeye de benzeyen birseyler cikti iki hafta once ve sanki cogaliyor. ben korkudan bu korkuyu bastiriyordum gider onemsiz diyordum cunku agri yapmiyor hicbir sikayetim yok. ama bir virusmus ve cok ciddi degil dedi ama ayrintiyi tabiki anlamadim malesefyakip tedavi edip yok etmeleri gerekiyormus, nasil oldu nerdne bulasti ayrintisi yok ama tehliklei demedi ama kesinlikle esinde de olmasi lazim dedi. 3 yildir evliyiz tek eslilik soz konusu tatilden dondugumden beri bu sikayet var anlamadim korktum ama sonucta ciddi olsa hemen kan tahlilleri falan filan isterdi. tedavi edicez ama hamile olmaman durumunda dedi, insallah onemli degildir, cocukalrda falan cikan birsey bu dedi, ama diger doktorla arasinda konusurken sonra sana soylerim dedi gitti, yanimda demedi sonradna bakmaya gelen doktor, zaten beni rus sandi anlama ihtimalime karsi sanirim sonra derim dedi ve gitti. yuz ifadesinden korktum ama. benden haberler boyle iki gun susuyorum soz :))[/QUOTEiyi bir doktora denk gelmene sevindim canım
umarım 2 gün sonra burayı inletirsin]
dün sabah yapmıştım. bu sabahta attım. dediğim gibi bembeyaz kaldı. kan testi yaptırsaydın ya. dün akşam 8 den sonra gittik 1 saat sonra aldık ama değerim 1,49 çıktı.
ben geldimmmm
kizlar birincisi cok iyi bir doktorum var artik cok sukur icim rahat hamilelik varsa da yoksa da ilerisi icin bana buyuk firsat oldu o kadinla tanismak cok seker biriturkcesi az cok var ama rusca problem yasamadik.
ikincisi masaya yatman olmaz kesinlikle alttan bakmam cok tehlikeli, kesinlik kocanla iliskiye girmiyorsun, kesinlikle agir kaldirmiyorsun, kesinlikle topuklu ayakkabiyla dolasmiyorsun,kesinlikle sauna ve sicak banyo yasak ama bol bol yuruyus yapabilirsin spor ayakkabilarini giyip dedi.
sonra testleri gosterdim ve size attigim fotoyu buna gore var dedi ama hcg yaptiricaz yarin sabah ac karnina su bile icmeden dedi, sonuc da ertesi gun :)))) yani bennnn kafayi yemeye devam. ama varsa da yuz kere ustune basti onceden dusuk yapmissin iliski kesinlikle yasak dedi netlesene adet tarihinin uzerinden zaman gecene kadar. yani merakli ben devam ama o kadar cabuk cikmiyormus demek ki dusuk yaptigimda hastanede yatinca hemen cikmis, simdi onumde koca 2 gun var ogrenmek icin.
diger mevzuya geliyorum, benim bikini bolgesinde bacaga dogru ve biraz da vajina dudagina yakin sivilce gibi ama bezeye de benzeyen birseyler cikti iki hafta once ve sanki cogaliyor. ben korkudan bu korkuyu bastiriyordum gider onemsiz diyordum cunku agri yapmiyor hicbir sikayetim yok. ama bir virusmus ve cok ciddi degil dedi ama ayrintiyi tabiki anlamadim malesefyakip tedavi edip yok etmeleri gerekiyormus, nasil oldu nerdne bulasti ayrintisi yok ama tehliklei demedi ama kesinlikle esinde de olmasi lazim dedi. 3 yildir evliyiz tek eslilik soz konusu tatilden dondugumden beri bu sikayet var anlamadim korktum ama sonucta ciddi olsa hemen kan tahlilleri falan filan isterdi. tedavi edicez ama hamile olmaman durumunda dedi, insallah onemli degildir, cocukalrda falan cikan birsey bu dedi, ama diger doktorla arasinda konusurken sonra sana soylerim dedi gitti, yanimda demedi sonradna bakmaya gelen doktor, zaten beni rus sandi anlama ihtimalime karsi sanirim sonra derim dedi ve gitti. yuz ifadesinden korktum ama. benden haberler boyle iki gun susuyorum soz :))
Adet Siklusu Ve Gebeliin Oluumu, Gebe Hamile Kalma,adet hesaplama,Bebek ocuk stiyorum adet gecikmesi adet belirtileri
sonunda anladım yaaa
bakın kızlar burada hersey yazıyor
canım sanki 14.de çatlamış gibisin.vayeda yerleşme düşüşü yaşıyorsundur olamazmı.My Ovulation Chart || Ovulation Chart
ya kızlaaar bnm tablom hıc de normal dııl yaa bgnku atesım ortalama atesın altına dusmemek ıcın ramak kaldı.
dunku atesımı gırınce 14. gundekı cızgıyı 16 ya cekmıstı. 14. gunde kalaydı bgnku atesın dusuklugu pek sorun olmayacaktııı.
bebek olsaydı bugunlerde hııc bole dusuklukler olmazdı zaten .
zaten hıııc hıssetmıyorum hamıle oldugumu.
bu ayda yok bişi
ben geldimmmm
diger mevzuya geliyorum, benim bikini bolgesinde bacaga dogru ve biraz da vajina dudagina yakin sivilce gibi ama bezeye de benzeyen birseyler cikti iki hafta once ve sanki cogaliyor. ben korkudan bu korkuyu bastiriyordum gider onemsiz diyordum cunku agri yapmiyor hicbir sikayetim yok. ama bir virusmus ve cok ciddi degil dedi ama ayrintiyi tabiki anlamadim malesefyakip tedavi edip yok etmeleri gerekiyormus, nasil oldu nerdne bulasti ayrintisi yok ama tehliklei demedi ama kesinlikle esinde de olmasi lazim dedi. 3 yildir evliyiz tek eslilik soz konusu tatilden dondugumden beri bu sikayet var anlamadim korktum ama sonucta ciddi olsa hemen kan tahlilleri falan filan isterdi. tedavi edicez ama hamile olmaman durumunda dedi, insallah onemli degildir, cocukalrda falan cikan birsey bu dedi, ama diger doktorla arasinda konusurken sonra sana soylerim dedi gitti, yanimda demedi sonradna bakmaya gelen doktor, zaten beni rus sandi anlama ihtimalime karsi sanirim sonra derim dedi ve gitti. yuz ifadesinden korktum ama. benden haberler boyle iki gun susuyorum soz :))
buda benim tablo
şimdilik iyi başlasakta.ben
bu ay bebek konusunda sıcaktanmıdır nedir
isteksizim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
NOT: olursa yok demem yani. sadece srtes yok.
sımdılık tadını cıkar cıcım kocan ısteksızlıgıne laf ederse bebek varsa sık ilişkide zararı olabilir o yuzden bıraz beklemelıyız de o hemen ceker kendını zaten gerıbuda benim tablo
şimdilik iyi başlasakta.ben
bu ay bebek konusunda sıcaktanmıdır nedir
isteksizim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
NOT: olursa yok demem yani. sadece srtes yok.
çoookkk sıcaaaaakkkkkkev dandini bi iş yapamıyorum sıcaktan kızlaarr yaaa..
ıyı deee ben cıldırıcııım şimdi sen cumartesı ogreneceksın ama ben taaa pazartesı ogrencem yaaaa
bana ozelden mesaj at sonucu emı gırer gırmez ogreneyım. gecmısı kurcuklayıp da bulmak zorunda kalmiim sonucu noluuuur
ınsanın drunun ıyı olması cok guzel bısı yaa.cok önemlı bı kadınla kadın dogumcusunun anlasması. cok sevındım bu konuda senın adına
demekkı bız husnu kuruntu etmıomusuz sılık cızgı konuusnda
dr bıle demıs bunlara gore var dıe...ayyy hadı bakalım ınsallaaahh
kocaya amborga geldı haa? yazık onaa
ama bebiş için onların katlanmak zorunda oldukları tek sey bu dimi???
o virusu de kafana takma dr ne guzel tehlıkelı dııl demıs ıste . muhtemelen tatılde mıkrop kapmıssındır. bulasmıstır bı yerden
denıze havuza fln gırdın mı tr deyken bılmıorum ama gırdıysen belkı ordan olmustur.
ama seyı anlamadım gebelık varsa (kı ıns. vardır) nasıl tedavı edecek acaba?
öncelikle doktorunu sevmene,iletişim kurabilmene çok sevindim everycim...
doktorun hayır gebelik yok diyip kestirip atmamış, yaniiii bebişşş ihtimaliii vaaarrr
sımdılık tadını cıkar cıcım kocan ısteksızlıgıne laf ederse bebek varsa sık ilişkide zararı olabilir o yuzden bıraz beklemelıyız de o hemen ceker kendını zaten gerı
zaten su gunlerde ılıskı olmasının bebek olusumuyla ılgılı bı yararı yok artık beklemedesın
ınsallah tutmusturr kuzum yaa
tutmadıysada obur ay daha da sıcak olacaktır kı o zaman artık klıma mılıma ıdare etcen
ya sorma bnm ev zaten fena ısten ayrılıım yaparım hepsını dıe son 2-3 haftadır ıyıce boşlamıstım
sımdıde luleburgaza dugune gıdıorum pazar doncem pazartesıde kocayla onun ıs seyahatınde pesıne takılıp antalya ya tura gıtcem
10 gunde oyle ellemıcem evı
sonraaa temmuz sıcagında gör halımı
evet tatlım olabılıyor. hamılleıgın erken donemınde sık ılıskı dusuge sebep olabılıyor. cok sukur ben dusuk yasayıp da basıma geldııgnden bılmıorum bunu hep baskalarından duydum ve dusuk tehlıkesı olan kadınlara falan yasak hep ılıskıyooooooooook aksina eger hamile degilsem rezil olucam ben :))
hamileymisim gibi davrandi
onca konustu insallah hamileyimdir de kan da cikar da icim rahatlar
yoksa akdin arayip hamile degilsin diyince utanicam :)
ama evet testlerdeki cizgilerin bir anlami var ona inaniyorum tabi nemli olan hamileligin devam etmesi tutunmasi ve benim adet olmamam gunumun gecmesi ve sonrasinda kese kalp atisi.. devam ediyor
yalniz kizlar aklima takilan birsye var cok onemli
ben bir kere hamile kaldim biliyorsunuz ve o zaman yumurtlama bitti turkiyeye gittim esimle iliski 20 gunden fazla yoktu ve o ara tutunmus bebegim hamile kaldim. 7 ay sonra ilk defa oyle olmustu ve iliski yoktu ya,
bugun de doktor dusunun adete daha var ama kesinlikle iliski yok diyip durdu eger ben test yapmasam bilmesem iliski devam adet o zamna var olan hamileligi de mi bilmiycem yani
adete kadar iliskiler falan tehlikeli olabiliyor mu acaba bazilarinda
:44:
ohh baya bi gezcen kız ne güzelboşver geldiğinde düşünürsün ozaman temizliği şimdi hiç düşünme keşke bizde tatile çıksak yaa
Slm kizlar dun dusuk yaptigimdan suphelenmistim hani bugun hcg bakildi dusuk degilmis.bugun doktora gidecektim doktor cumartesi gel dedi bakalim bekliyorum...bu arada test sonucu bekleyen arkadaslar insallah pozitif sonuclar alirsiniz.
canım ya merakla senin güzel haberlerini bekliyorum.bu gün annemler bizdeydi, o kadddar hazırlık yaptım ve oruldumki, uyumak üzreydim, senden bir haber varmı diye bakayım dedim,ama hala net bir şey yok sanırım, inşşşşşşşşşşşşşşallah yakınlarda olur?tatlım sen nerde yaşıyorsunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?