Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dur hele olacağı varsa her şekilde olur

dün sabah yapmıştım. bu sabahta attım. dediğim gibi bembeyaz kaldı. kan testi yaptırsaydın ya. dün akşam 8 den sonra gittik 1 saat sonra aldık ama değerim 1,49 çıktı.

canım kan testi vermek beni çok geriyor :18: bugüne kadar kaç tane verdimse hepsi fos çıktı tabi.. fobi oluştu resmen.. idrar testinde çift çizgiyi görmeden vermek istemiyorum artık..

öncelikle doktorunu sevmene,iletişim kurabilmene çok sevindim everycim...
doktorun hayır gebelik yok diyip kestirip atmamış, yaniiii bebişşş ihtimaliii vaaarrr

canım sanki 14.de çatlamış gibisin.vayeda yerleşme düşüşü yaşıyorsundur olamazmı.

insallah 2 gün sonra hayırlı haberi alırız.bu arada hamilesin diyorum ben son 3 aydır yapmadığım idrar
testi kalmadı hiçbirinde gölge mölge yok.sende birşeyler olmaza onlar çıkmazdı.
doktorun dediği gibi kendine dikkat et.göğüslerdeki sıvıya gelince
ben gebe kaldığımın 1 haftasında sıvıı gelmeye başlamıştı.gebeliktende olabilir.
iyi düşünelim iyi olsun.

çoookkk sıcaaaaakkkkkk ev dandini bi iş yapamıyorum sıcaktan kızlaarr yaaa..

ıyı deee ben cıldırıcııım şimdi sen cumartesı ogreneceksın ama ben taaa pazartesı ogrencem yaaaa
bana ozelden mesaj at sonucu emı gırer gırmez ogreneyım. gecmısı kurcuklayıp da bulmak zorunda kalmiim sonucu noluuuur
ınsanın drunun ıyı olması cok guzel bısı yaa.cok önemlı bı kadınla kadın dogumcusunun anlasması. cok sevındım bu konuda senın adına
demekkı bız husnu kuruntu etmıomusuz sılık cızgı konuusnda
dr bıle demıs bunlara gore var dıe...ayyy hadı bakalım ınsallaaahh
kocaya amborga geldı haa? yazık onaa
ama bebiş için onların katlanmak zorunda oldukları tek sey bu dimi???
o virusu de kafana takma dr ne guzel tehlıkelı dııl demıs ıste . muhtemelen tatılde mıkrop kapmıssındır. bulasmıstır bı yerden
denıze havuza fln gırdın mı tr deyken bılmıorum ama gırdıysen belkı ordan olmustur.
ama seyı anlamadım gebelık varsa (kı ıns. vardır) nasıl tedavı edecek acaba?

buda benim tablo
şimdilik iyi başlasakta.ben
bu ay bebek konusunda sıcaktanmıdır nedir
isteksizim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
NOT: olursa yok demem yani. sadece srtes yok.
sımdılık tadını cıkar cıcım kocan ısteksızlıgıne laf ederse bebek varsa sık ilişkide zararı olabilir o yuzden bıraz beklemelıyız de o hemen ceker kendını zaten gerı
zaten su gunlerde ılıskı olmasının bebek olusumuyla ılgılı bı yararı yok artık beklemedesın
ınsallah tutmusturr kuzum yaa
tutmadıysada obur ay daha da sıcak olacaktır kı o zaman artık klıma mılıma ıdare etcen
çoookkk sıcaaaaakkkkkk ev dandini bi iş yapamıyorum sıcaktan kızlaarr yaaa..

ya sorma bnm ev zaten fena ısten ayrılıım yaparım hepsını dıe son 2-3 haftadır ıyıce boşlamıstım
sımdıde luleburgaza dugune gıdıorum pazar doncem pazartesıde kocayla onun ıs seyahatınde pesıne takılıp antalya ya tura gıtcem
10 gunde oyle ellemıcem evı
sonraaa temmuz sıcagında gör halımı

evet ve tekrar test yapmami getirmemi soyledi yeniden gorusunce eger hamileysem 29 haziranda yeniden gorusucez
kan testi sonucunu telefonda ondan ogrenicem
Allahimmm yaaa bu kadini bulmam cok iyi oldu telefonu da var eger hamileysem her an ulasma sansimiz var is yerinden doktorun esi nasilsa evine gitme sansi var

yok iste o yuzdne brisey yapmalari zor, eger hamilelik yoksa ilk isim tedavi
ama dusunuyorum da varsa bunlar artarsa korkunc birsey bir yandan
ayrintilari okuyorum netten virus hakkinda

evet cinsel yol, havuz, havlu.. diye ayrintilar var
belki tatilde kaptim esimi iyice kontrol etmeliymisim aksam onda yuzde yuz vardir diyor bana doktor :44: ufffff korktum

öncelikle doktorunu sevmene,iletişim kurabilmene çok sevindim everycim...
doktorun hayır gebelik yok diyip kestirip atmamış, yaniiii bebişşş ihtimaliii vaaarrr

yooooooooook aksina eger hamile degilsem rezil olucam ben :))
hamileymisim gibi davrandi
onca konustu insallah hamileyimdir de kan da cikar da icim rahatlar
yoksa akdin arayip hamile degilsin diyince utanicam :)
ama evet testlerdeki cizgilerin bir anlami var ona inaniyorum tabi nemli olan hamileligin devam etmesi tutunmasi ve benim adet olmamam gunumun gecmesi ve sonrasinda kese kalp atisi.. devam ediyor

yalniz kizlar aklima takilan birsye var cok onemli
ben bir kere hamile kaldim biliyorsunuz ve o zaman yumurtlama bitti turkiyeye gittim esimle iliski 20 gunden fazla yoktu ve o ara tutunmus bebegim hamile kaldim. 7 ay sonra ilk defa oyle olmustu ve iliski yoktu ya,
bugun de doktor dusunun adete daha var ama kesinlikle iliski yok diyip durdu eger ben test yapmasam bilmesem iliski devam adet o zamna var olan hamileligi de mi bilmiycem yani
adete kadar iliskiler falan tehlikeli olabiliyor mu acaba bazilarinda
:44:

ohh baya bi gezcen kız ne güzel boşver geldiğinde düşünürsün ozaman temizliği şimdi hiç düşünme keşke bizde tatile çıksak yaa

evet tatlım olabılıyor. hamılleıgın erken donemınde sık ılıskı dusuge sebep olabılıyor. cok sukur ben dusuk yasayıp da basıma geldııgnden bılmıorum bunu hep baskalarından duydum ve dusuk tehlıkesı olan kadınlara falan yasak hep ılıskı
aslında ne var bılıomusun
bu ılıskı yasagı bence alttan muayene etmemekle es deger
bak senın drun alttan muayene kesınlıkle olmaz demıs
dusuk rıskıne karsı
ıste ılıskıde muhtemelen bu yuzden yasak
ohh baya bi gezcen kız ne güzel boşver geldiğinde düşünürsün ozaman temizliği şimdi hiç düşünme keşke bizde tatile çıksak yaa

ya bızımkı tatıl degıl tam olarak
bana degısıklık olsun ıste maksat. 3 yıldır hıc tatılsız ve ınanılmaz huzursuz yerlerde calısmanın stresını atmak.
luleburgaza dugune gıdıp gelmek baslaı basına yorucu aslında akrabalar dugun telası falan pek tatılden sayılmıor bnm ıcın
antalya turuda sole olacak esım gunduzlerı aksam 7ye kdr fln musterılerı gezecek bende yegenımın evınde onu beklıcem falan ıste bı yaparsak aksamları gezerız. bıde donusten oncekı hafta sonu olımposamı kacsak dıoruz olursa orda kısa bı tatıl olacak ıste

kızlar dayanamadım yazmayacaktım bekleyecektim
tabloma bakkkın ne oldu
My Ovulation Chart
bir de bugün sabah dayanamadım test yaptım net tek çizgi
neyse dedim olur belki erkendir filan falan üzmedim kendimi, hayırlısı dedim önce hayırlısı geç olsun güç olmasın kendimi avuttum
adet günüm henüz geçmediği için sakin sakin bekliyorum. Ateşim de bu durumda iken yavaştan rezene kaçar.
Ama üzülmez.
2 gün içinde neler olacak bakalım.

kızalr allaha emanet olun
dondugumde guzel haberler almak dılegıyle
opuorum hepınızı
şenay kacaaaaar
bıy bıııy

Slm kizlar dun dusuk yaptigimdan suphelenmistim hani bugun hcg bakildi dusuk degilmis.bugun doktora gidecektim doktor cumartesi gel dedi bakalim bekliyorum...bu arada test sonucu bekleyen arkadaslar insallah pozitif sonuclar alirsiniz.

Slm kizlar dun dusuk yaptigimdan suphelenmistim hani bugun hcg bakildi dusuk degilmis.bugun doktora gidecektim doktor cumartesi gel dedi bakalim bekliyorum...bu arada test sonucu bekleyen arkadaslar insallah pozitif sonuclar alirsiniz.

sevindim canim en azindan aklinda soru isareti kalmadi senin de hcg ye baktirarak

umarim yakinlarda cok fazla kisi var bati olan ve guzle haberler veririz umarim
gundemi ben baya mesgul ettim ama daha zaman var malesef sonuc icin

canım ya merakla senin güzel haberlerini bekliyorum.bu gün annemler bizdeydi, o kadddar hazırlık yaptım ve oruldumki, uyumak üzreydim, senden bir haber varmı diye bakayım dedim,ama hala net bir şey yok sanırım, inşşşşşşşşşşşşşşallah yakınlarda olur?tatlım sen nerde yaşıyorsunki?

merhaba canim cok saol dusunulmek o kadar guzel ki iyi dileklerde bulunmaniz hepinizi seviyorummmm
insallah iyi haberolur canim sabah yeniden test yapicam doktorum test yapmami ve saklayip kendisine gostermemi soyledi
ve hcg icin sabah kan vericem ama sonuc malesef dedigim gibi cumartesiye :44: rusyadayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…