ay nerde kaldın kızz.bir saat sonra evden çıkıcam
merak ediyorum.çatladım yaa. hayırlı haber ver bize.
ne olursa olsun yanındayız.
kısss neler oldu anlat hadiiii
every, kuzum 1saattir yoksun, gelsene yaaaaaaaaaaa.......
ayy bugün güzel haberler gelsin every
seni merak ediyorum.aksi gibi bugün memlekete
gidiyorum gitmeden haberler gelsinnn
inşallah hayırlı haberler alırsın canım..
ya kızım nerdeysen gel de şu tatlı haberi verde topicde parti yapalım kuzum yaaaa......
çokk sağol tatlım inşallah rast gider uğraştığımıza değer hayırlısıyla.
gerçekten çok zor bir durum o spermi vermesi beklemesi insanların yüzüne bakmak onlardan utanmak.
allahım inşallah hiçbiriniz bu aşamalara gelmeden bebeklerinize kavuşursunuz.
benim içinde bu çaba son olur inşallahhhhhhh
hadi senin sonuçta çıkıyormuş inşallah hayırlı haberlerle dönersin buraya...
Eki Görüntüle 450075
resmen dalga geciyor benle ya
gundemi mesgul ettigim icin ozur dilerim kizlar moralim cok bozuk
Eki Görüntüle 450075
4 gündür yorgunluktan ölüyorum hem temizlik hem sınavlar bir de üstüne dün piknik gece uykusuzluk. uzak kaldım ama aklım sendeydi everycim..
ne denilebilir ki.. hayırlısı Allahtan.. neyse daha erken nasılsa
kıyamam ben sana... üzme kendini canım,bu ay kısmet değiliş,inşallah bi dahaki aya olur...
strese bağlı belki de bu gebelik belirtileri yaşaman kimbilir...
sen sakin olmaya çalış,sen bizlerden şanslısın yine bi tane var elinde yavrun...
toparlan i dahaki ay için...
yok kiz 0.00 gozumun icine sokar gibigulsem mi aglasam mi cok kotuyum ya
esim icin uzuluyorum kendimi sallamiyorum
umitlendi var dedi hamielyim diye konustuk resmen
neyse hayirlisi olsun, su virusu tedavi ettirmek gerekiyor zaten esli tedavi korunuruz herhalde bu ay ve belki bir dahaki ay da ben de azicik kafami dinlenirim
bakalim kismet insallah yeniden saglikla hamile kalmam yakindir ne diyim, digeri dusuktu ama artik hic olmayacak mi diye korkmaya basladim.
LABOQUICK KULLANMAYINN KIZLAR
kıyamam ben sana... üzme kendini canım,bu ay kısmet değiliş,inşallah bi dahaki aya olur...
strese bağlı belki de bu gebelik belirtileri yaşaman kimbilir...
sen sakin olmaya çalış,sen bizlerden şanslısın yine bi tane var elinde yavrun...
toparlan i dahaki ay için...
saolun canlarim sizleri seviyorum
aksama kocam geldiginde cok kotu olucak
onu bosuna heveslendirdim kendimden utaniyorum
dunyanin en guzel duygusu sayemde lackalasti
Eki Görüntüle 450075
slm kızlar. adetime 6 gün var. dpo ise 15. ateşim hala 36.8 yaptırdığım kan testi negatif. fakat üç gündür kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrılar var. sağ bacağım çekiyor sanki. hiç böyle olmazdı oysa. adet günümden bir gün önce ağrım olurdu sadece. birde ara ara içim bulanıyor. offff ne zormuş. bekleyen herkese bol bol sabır diliyorum.
dpo 15 adetine 6 günmü var :44: bu nasıl mümkün olabilirki.. yumurta dpo 16 da atılıyor en geç :26:
yumurta takibi yaptırıyordum. 11 ya da 12. gün çatlamış yumurtam. döngüm 31 gün oysa. valla ben de şaşkınım. dr um da şaşırdı. bu günü değerlendirmemizi istedi, biz de öyle yaptık. ama 2 gün önce kan tahlilinde 1.49 çıktı.
canım eğer doktorun çatladığından eminse ve gebelikte yoksa yarın adet olman lazım.. ama eğer doktorun yanıldıysa ve sende döngüm şaşmaz 31 gün diyorsan senin ayın 14 ünde felan çatlaman lazım :44: bu durumda da testte çıkmaz zaten gebelik :44: bekle bakalım ne olucak sonuç.. bende merak ettim :26:
Eki Görüntüle 450075
çok üzme kendini
biz de senin kadar umut etmiştik senin hamile olduğuna
hayırlısı artık tedavini de olursun için rahatlar.
ben de senin sözünü tutmadım dün test yaptım negatif çıktı. üzüldüm mü? biraz
son 3 gündür ateşim de düştü yani 2 sarı kart, bugün adet olursam kırmızı kart yemiş olacağım.
beklemedeyim.
ben fotografta bir bolumu cektim sizin icin.yanda ayrinti var ama kucuk yazili.degerler soyle rus sisteminde: 0-30(hamilelik yok)üzülme canım yaaaa... adetini bekle bakalım. diyorum ama senden ve diğer kızlardan da farkım yok. yalnız sıfır çıkması bana biraz garip geldi.
hani değerlerde 0-5 arası yazar ya ondan herhalde.
ahhh nerdeee canim, yoktatlım everynin çocuğu varmı ki?
kesinlikle oyle ya iyki varsiniz hakkinizi odeyemem kkdaki tum arkadaslarim, gercekten insanin ici rahatliyor sizle konusurken yoksa kimle paylasicam, bir de anneme anlatiyorum o kadar..burda ilk geceden hamile kalan arkadaslarim beni nasil anlasin, ya da evlenip hic korunmayip kaza oldu hemen hamile kaldim diye soyleyip duranlar mi anlasin..yani iyki sizler varsinizeverycim sen kadar şanslısınki, derdine bu kadar üzülen, seni bu kadar önemseyen birileri var, biz hepimiz yanındayız.kocan için de hiç üzülme,onların çok ta umrunda olmuyor zaten
evet oluyormus annem sordu degeri 0 dedim belki gec dollenmistir diyor. anneeee sacmalama o,0 diyorum sana dedim, oluyor diyor :)) Allahim bir an once aet olayim da su yeni donemim baslasintatlım seni hiç ümitlendimek istemem.ama şimdi başka bir sitede okudum, kadının biri yazmışki adet günü kan testi yaptırmıştım, 0 çıkmışdı, yani negatif,6gün geçince yaptırmıştım, 262 çikmiştı, demekki adet gelene kadar halen bir ümit var.senin ateşin nasıl gidiyor kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?