slm kızlar. adetime 6 gün var. dpo ise 15. ateşim hala 36.8 yaptırdığım kan testi negatif. fakat üç gündür kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrılar var. sağ bacağım çekiyor sanki. hiç böyle olmazdı oysa. adet günümden bir gün önce ağrım olurdu sadece. birde ara ara içim bulanıyor. offff ne zormuş. bekleyen herkese bol bol sabır diliyorum.
kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. 1 tane yumoşum olmuş. pazar aşılama yapılacak Allah izin verirse.. dualarınız bekliyorum
inşallah aşılaman başarılı olur ve bebişin sıkıca tutunur.
sağol canım. bu arada sen kan testini ne zaman yaptırdın
çarşamba akşamı yaptırdım
dpo 10 ama erken değil mi
ben dpo 14'deyim ateşim düştü testim negatif ama hala umudum var. Çok polyanna gördüm kendimi
geç döllenme var diyorlar yerleşme olmamış olabilir ne biliyim bir çok şey aklıma geliyor senin için
canım dpo 10 dasın daha ve kanı da dün verdin değil mi..
çok erken daha..
deryanın tablosunu bulursan bi ara bi bak.. onda hafif bi düşme olmuş. ben kan değerini 2 güne bir 2 ye bölerek gitmiştim. tam o düşmeye ve kırmızı lekelenmenin başladığı tarihe denk geliyordu. ve dpo11lerde filandı sanırım yerleşme sen çok erken davrandın canım
kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. 1 tane yumoşum olmuş. pazar aşılama yapılacak Allah izin verirse.. dualarınız bekliyorum
di mi takintili kizin tekiyim ya
bu bebek olayi bende oyle takinti oldu ki artik hastalik resmen
dpo4te basladim strese iste bu haldeyim sonuc olarak
soyle beklesem rahat olsam son gune gelsem ne olur sanki ama yapamiyorum iste
tabiki cok erken kani bu sabah verdim karanfilcecim olsa cikardi diyorum ama tabiki ornekler cok sonradan olabiliyor. sadece sabretmek ve beklemek ana kural ama oyle bir hastalik boyutuna getirdim ki bebek olayini aklimdan cikmadikca daha bir can sIkIcI oluyor. bilmiyorum nasil toparliycam ama su anki ruh halim annemden yedigim azarlar yuzunden :) onca laf saydi takinti yapmam konusunda. testler bunyemi altst etti kan testi 0 testler nasil silik cikiyorsa
canim aklimizdasin kendimi dusunmekten bircok kisiyi ihmal ettim burda
insallah dollenicek ve bebisin sana tutunacak
sağol canım güzel dilkelerin için..
canım senin yerinde kim olsa ümitlenirdi ama o kadar erken yapmak hata çünkü daha 1 haftada anca döllenir ki yerleşme filan ne zaman olsun.
ben alıştım ama sen bir gebelik yaşadın canım.. tabi ki gebelik yaşadığın için her ay tekrar olacağını düşünmen çok normal. aslında rahattın bu ay neden bu kadar erkenden başladın canım.. üzme kendini inan burda yaşanılan her hüsran beni de üzüyor.. ne diyelim Rabbim bizleri daha fazla bekletmesin.. ne denilebilir ki.. hiç bişey..
herkesin adette ateşi düşer benimki çıkıyo nasıl işse
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
eee sikayet etme adet olmadigina gore ve ates yukseldigine gore bu iyiye isaret canim
Gunaydin Arkadaslarim
Guzel bir haftasonu olsun hepiniz icin
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
herkesin adette ateşi düşer benimki çıkıyo nasıl işse
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet olmaya yakın benim ateş bariz bir şekilde düştü ;ama senin yükselmiş
test yapmış mıydın?
eski sayfalarda okumuştum ama hatırlayamadım
tabiki hayatta neler oluyor canim ya her zaman umut olmalikırmızıyı gördüm oyun dışıyım
görmeseydim iyiydi de şimdi pek iyi bir hafta sonu olmayacak benim için
senin için umut hala var bence
bugün adet ağrılarım başladı canım muhtemelen en geç yarın gelir..her ay aynı şey gerçekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?