Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

senin durumu bir türlü çözemedim kafam karıştı
dpo 21 gün mü olacak o zaman
neyse çok kere sorulmuş sana ama anlamak zor yine de

di mi takintili kizin tekiyim ya
bu bebek olayi bende oyle takinti oldu ki artik hastalik resmen
dpo4te basladim strese iste bu haldeyim sonuc olarak
soyle beklesem rahat olsam son gune gelsem ne olur sanki ama yapamiyorum iste
tabiki cok erken kani bu sabah verdim karanfilcecim olsa cikardi diyorum ama tabiki ornekler cok sonradan olabiliyor. sadece sabretmek ve beklemek ana kural ama oyle bir hastalik boyutuna getirdim ki bebek olayini aklimdan cikmadikca daha bir can sIkIcI oluyor. bilmiyorum nasil toparliycam ama su anki ruh halim annemden yedigim azarlar yuzunden :) onca laf saydi takinti yapmam konusunda. testler bunyemi altst etti kan testi 0 testler nasil silik cikiyorsa
kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. 1 tane yumoşum olmuş. pazar aşılama yapılacak Allah izin verirse.. dualarınız bekliyorum

canim aklimizdasin kendimi dusunmekten bircok kisiyi ihmal ettim burda
insallah dollenicek ve bebisin sana tutunacak

sağol canım güzel dilkelerin için..
canım senin yerinde kim olsa ümitlenirdi ama o kadar erken yapmak hata çünkü daha 1 haftada anca döllenir ki yerleşme filan ne zaman olsun.
ben alıştım ama sen bir gebelik yaşadın canım.. tabi ki gebelik yaşadığın için her ay tekrar olacağını düşünmen çok normal. aslında rahattın bu ay neden bu kadar erkenden başladın canım.. üzme kendini inan burda yaşanılan her hüsran beni de üzüyor.. ne diyelim Rabbim bizleri daha fazla bekletmesin.. ne denilebilir ki.. hiç bişey..

amin canim
insallah guzel gunler yakindir bizim icin ve dileklerimize ulasiriz yakin zamanda
haklisin bu ay bana ders olsun, anlik heyecanlara kapilmamak lazim

ben de doktorumu aradim
kan testini soyledim o da o zaman adetin gelecek carsamba yanima gel dedi, su sivilce problemlerini halledicez, tabi esimle gidicem onun yillardir bacakalrinda alerji gibi kucuk sivilceler vardi onemsemiyorduk cocukluktan beri varmis, meger bu molloskum dedikleri hastaliktanmis. sayemde ogrenmis olduk ama bana bulasti ve kotu etkiliyor, muhtemelen bizim tedavi 1 ayi bulur ve iliski yok olana kadar yasaklanir o da kesin, kismet ya herseyin hayirlisi bunu hallettikten sonra kafam rahatlar sonra da hamilelik konusunda kontroller yaptiririm kadinla konusurum ayrintili.

bu arada benim atese gore daha 3 gun var adete ve kadin carsamba gel dedi :) ben de ates olcuyorum adete var diyemedim artik gunu degistirirz duruma gore

Son düzenleme:
kırmızıyı gördüm oyun dışıyım
görmeseydim iyiydi de şimdi pek iyi bir hafta sonu olmayacak benim için
senin için umut hala var bence
tabiki hayatta neler oluyor canim ya her zaman umut olmali
dun gezerken ogrendim rahiminde perde olan, tiroid sorunu olan ve surekli kistlerle problem yasayip cikolata kisti olan kiz ilk gecesinde hamile kalmis simdi bebegi var
kimse umudunu kaybetmemeli gecende bahsetmistim sizlere bu kisi hakkinda ama bir de cikolata kisti oldugunu ogrendim o zamanlarda
kismet iste hicbir problem yokken bebek gelmiyor ben bazen sikayet ediyorum bu duruma, ama sonra Allah bilir vardir bir zamani demek ki onun kismetiymis diyorum.

bugün adet ağrılarım başladı canım muhtemelen en geç yarın gelir.. her ay aynı şey gerçekten yoruldum

canim senin gecen ayki tablonda da oyle olmus
adetten onceki guns enin yukseliyor yuksek atesle adet oluyorsun demek
o zaman kotuymus canim ya anlamak zor
biz dusunce anliyoruz sen yukselince gercekten
ama daha gelmeden umudunu kaybetme tatlim
adet agrisi oluyor aynisi yasaniyor ama geciyor sonra hamileysen
ama tabi baslayincahemen adet geliyor diye insan uzuluyor
benim de vuruyor ara ara bakalim gelse de bir an once bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…