Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ha şimdi oldu galiba.tontişlerim ya benim ateşim neden boğle düşükki?sadece bir gün 36 oldu.aranızda ateşi 35lerde olan varmı.tablolarınızı takip ediyorum da böğlesini görmedim hiç.

ha şimdi oldu galiba.tontişlerim ya benim ateşim neden boğle düşükki?sadece bir gün 36 oldu.aranızda ateşi 35lerde olan varmı.tablolarınızı takip ediyorum da böğlesini görmedim hiç.

dil altindan olcuyorsun di mi?
oluyor canim ya vucut isisi hep farkli
dusuk ateslivar yumurtlama oncesi benim de 35,8 seklinde gidiyor genelde
sen kendi ortalamana gore tablona bakinca normal artislar oluyorsa sorun degil
dusuk atesle hamile olunuyor fark yok

eveeeeett işteeee :84: anlaşılmıyor benim adetimin geldiğiiiii çokkk kötü oluyor tabi böyle oluncaaaaa

dur bakalım gelmeden stres yapma hemen. benim 4 gündür adet sancılarım var. bugün de kuru. ateşimse 38.9 ah bir çözebilsem.

canım olsa idrar testinde çıkardı çünkü dpo 14.. geç döllemede olmaz ilişki ozaman olmuştu bitek.. sıcaktan bi atraksiyon olmadı başka yani olmadığı kesin gibi bişey..

08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8
20.06.........36.7 test sonucu 1,49
21.06.........36.8
22.06.........36.8
23.06.........36.9 bel ağrısına dayanamıyorum

cok iyi gidiyor masallah
insallah adetin gelmez degerin yukselir bunu dusunelim biz
tabi kotuye de alistir kendini ama adetin gelmedigi srece hersey yolunda bence

canım olsa idrar testinde çıkardı çünkü dpo 14.. geç döllemede olmaz ilişki ozaman olmuştu bitek.. sıcaktan bi atraksiyon olmadı başka yani olmadığı kesin gibi bişey..

bol bol kaynak araştırdım, okudum. ha derdine çare oldu mu dersen olmadı. yerleşme süresi her dr a göre aynı değil. kimi 10 gün diyor kimisi de 12-14 diyor. hcg salınımı yerleşmeden sonra artmaya başlıyormuş. ben böyle teselli buluyorum. 14. gün yerleşme olduysa her türlü test için erken... belkide kişiye göre değişiyordur yumoşun yolculuğu

bu tablolari yaptigimiz sitelerde pozitif test ornekleri var dpo5te de cikan var
dpo14te silik goren de var
herkeisn dedigin gibi farkli sekilde oluyor, onceden de cikan var, gecikmedne sonra da cikan var
ama tabiki uzman tvde de izledim kaan doktorun dedigi gbi gecikmeden sonra yapilmali test her zaman icin

dpo 15 tesin ateşin çok iyi ama kan testinin düşük çıkması garip ,gerçi böyle olan bi kç kişiyi okumuştm forumda adetin gelmezse tekrarla testini bi kaç güne..

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm bi garip tablom

Son düzenleme:
My Ovulation Chart
canlaar napıosunuuuuz?
ne var ne yok? ben luleburgazdayım hala nasıpse yarın ızmırde olacagım evımde :)
bnm tablom hıc de ıyı gıtmıyor yaa. ffe gore dpo 8 ama 14. gun yumosum vardı yani bence cızgı 14 de olmalıydı. neyse ne ıste. tablomdakı bu düşüşler adet belırtısı değil çünkü daha dpo 8 ama bebğin olmadıgınında en buyuk göstergesi.
çünkü bebek olsaydı ya sabıt olmalıydı yada az daha yukselmelıydı.
üzülüorum aslında ama yapacak bişi yok.

every sonucun 0 cıkmıs
hayırlısı olsun
cıkmam gerek düğün alayına gıdıoruuz :)

doğru tabi canım herşey olabilir hiçbirşey imkansız değildir belki de senin değerin katlanıyordur kim bilir yarın sabah idrar testi yapsan nasıl olur :26:

Gunaydin Arkadaslarim

Guzel bir haftasonu olsun hepiniz icin

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bence sen 18.gün tekrar yumurtlamış olabilirsin ve bu durumda dpo 8...
ümitlendirmek istemiyorum seni ama çok erken daha...
yani 8gün içindedaha yerleşme yeni tamamlanmış olmalı ve bta hcg yeni yeni salgılanmaya başlamış olur...
4gü daha ekle, regl olmazsan testi tekrarla canım...
ben senin adına hala beklemek gerektği düşüncesindeyim...

herkesin adette ateşi düşer benimki çıkıyo nasıl işse

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşin hep düşük seyretmiş ve yeni yeni yükseliyo...
acaba yerleşme falan var da o yüzden mi yükseliyo...
ama test negatif... kafam karıştı:44:
havaların ısınması da ateş düzenimizi etkiliyo sanırım...

kırmızıyı gördüm oyun dışıyım
görmeseydim iyiydi de şimdi pek iyi bir hafta sonu olmayacak benim için
senin için umut hala var bence

kısmet değilmiş...
yeni döngün hayırlı olsun canım...

3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba kızlar.böğle tablomu göre biliyormusunuz?

daha yeni yumurtlamışsın sen, 1gün olmuş henüz...
beklemen gereken en az 10gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…