Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olicimtablon gerçekten değişik... sanırım geçyumurtlama durumu söz konusu...

bence de 14.gün yumurtlamışsın canım...
ateşin düşüşünü de hayra yor,hemen olumsuz düşünme
dpo8 yerleşm dnemi neticede

doğru tabi canım herşey olabilir hiçbirşey imkansız değildir belki de senin değerin katlanıyordur kim bilir yarın sabah idrar testi yapsan nasıl olur :26:

2 günde bir 2 ye katlandığını düşünürsek yarın idrar testinde çıkmaz. işim çok zor. değerimi düşününce yok artık diyorum. ama bir yanım hep bekle diyor. kızımda 13. günde silikte olsa çıkmıştı. kan testi yaptırmamıştım bile. ama bu sefer kanda da baktırdım. beynimle yüreğim çatışıyor bu anlamda. Allah bekleyen herkese sabır versin.

evet tatlım geçen ayda 18. gün çatlamıştım bazen 21. bazen hiç ama böle dümdüz gidince sizede göstermek istedim

canım benim aklıma şu geldi doktorunn sana 7 haziranda yumurtan çatlamış yerine yumurtan var demiş olmasın. o zaman çatlama 9 hazirana denk gelir ve kan tahlilinin de böyle çıkması çok normal olur. dolayısıyla bugün dpo 14 tesindir.

kesinlikle çok mantıklı karanfilim... canım yarın testi tekrarlamalısın sen

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabloma gore olursa 2 ya da 3 gun icinde
bakalim
tabiki atesin iyi senin umut var
benim deger 0, 00 :)) bende yok umut falan canim adet bir an once gelsin istiyorum sadece

valla ne yalan söyleyeyim. adet olacaksam ben de bir an önce olayım istiyordum. ama artık çok geç. eğer adet olursam tatilim mahvolacak. rezervasyonumuz var. pazartesi giriş yapcaz. ayyyyy düşünmek bile istemiyorum. bir arkadaşım da günde 2 karabiber tanesi yut adetini geçiktirir dedi. o denemiş. denemesi bedava tabi ama ya bebek varsa????? kızlar bu arada adet nasıl geciktirilir? bilgisi olan var mı

baharımmm 11.gün çatlama olabilir yada 14.gün...
ya da tam da bugünlerde çatlayacaksın...
dikkatli ol tatlım

yok bebeğim 11.gün çatlamış olamam çünkü yumurta takibi yapıyordu doktor ve o günlerde daha küçüktü.
benim için önemli olan dün çatlamamdı aşılamanın tutması için.ama bencede çatlamadım.
kendi çabamızla çalışmalara devam edicez artık.

ne kadardır bekliyorsun bebek için canım??
bu arada benim bildiğim en kesin yöntem doğum kontrol hapı ama onun için de geç

dr muayene sırasında bana dün ağrın oldu mu diye sordu. ben de göğüslerimde çok ağrı oldu ama kasığımda hafif bir batma vardı dedim. belkide 8 sabah çatladı yumurtam. dün çatlamışsın demedi zaten. sadece yumurtan çatlamış dedi. değerlendirelim bu günü dedi. ne zaman çatlamış die sormak aklıma bile gelmedi. sadece spermin yumurtaya ulaşması ne kadar sürer diye sordum. hemen dedi. tabii şok oldum birçok kaynakta 6-10 saatten bahsediyorlardı. sevindim ve hemen evee tabiiii. ben nolur nolmaz die 3 gün devam ettim hayırlısı yaaa

bahar vücutta yavaş ilerleyen şeylerden biri de hormonlardır. şimdi yumurta çatlayacak, progesteron salgılanacak, progesteron ateşi arttıracak derken zaman geçebilir. 1 gün daha bekle ateşin yükselmezse o zaman çatlamadığını düşünürsün. ben her zaman ff in çizgiyi çektiğinden 1 gün öncesinin de önemli olduğunu düşünürüm. çünkü belki de o zaman çatlıyor ve anca yükseliyordur diye.. ilişkilerde de iki günde de olmasına dikkat ederim.

evet muhtemelen havaların etkisi var canım yaa

evet tatlım geçen ayda 18. gün çatlamıştım bazen 21. bazen hiç ama böle dümdüz gidince sizede göstermek istedim

sabit ateşten korkma canım... benim de yumurtlama öncesi ateşim 36da sabitlendi hem de tam10gün...
daha önceki aylarda iniş çıkışlar olurdu,öyle sabit gidince korkmuştum ama yumurtlama sonrası yükselişe geçti...

canımsen yapabileceğini yaptın...
bundan sonrası kısmet...
inşallah kısmetinde vardır ve olur bu ay:)

ne kadardır bekliyorsun bebek için canım??
bu arada benim bildiğim en kesin yöntem doğum kontrol hapı ama onun için de geç

eylülde yasmini bırakmıştım. aralık sonu hamile kalmışım. şubat sonu karnımda öldüğü için kürtaj oldum. kısacası 9 ay oldu. benim durumum çok karışık. evladım var ama bu eşimden değil. çok istiyor ortak bir çocuğumuz olsun. hemen hamile kalan ben olmuyor işte.

kısmet değilmiş...
yeni döngün hayırlı olsun canım...

sağol canım
sanki böyle hayırlı olacakmış gibi geliyor. Çünkü geçtiğimiz ay kistim olduğunu öğrendim, bir de idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik iğnesi olmuştum. gerçi iğne adetimden önceydi ama etkilemiş olabilir diye korkmuyor değildim.kadın doğumcu idrar yolları enfeksiyonunda sanırım antibiyotikten kaynaklanan mantar için fitil felan da vermişti. Bir çok müdehale olmuştu vücuduma. aslında böyle içim daha rahat olacak.

zaten insanı beklemek ve bu düşünceler yoruyor.. üniversite sınav sorusu sanki çatladı çatlamadı yerleşti yerleşmedi dpo şukadarsa şu olmuştur.. ateş indiyse adet ama çıktıysada adet gelebir bla bla bla blaaaaa

eşinin değerlerine baktırdınız mı gerçi bi problem olsa aralıkta hamile kalmazdın

bu arada hemen hamile kalan ben demişsin daha ne olsun canım kalmışsın ya işte hemen. sen senelerce beklemediğin için bunu geç sanıyorsun ama bence yine de hemen kalıyorsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…