inşallah cnm ya. senin bat ne zaman. beraberce bekleyeceğiz galiba. doktorumun bir sözü var : tıpta 2+2 her zaman 4 etmez
bir umut bekliyoruz işte
dpo 15 tesin ateşin çok iyi ama kan testinin düşük çıkması garip ,gerçi böyle olan bi kç kişiyi okumuştm forumda adetin gelmezse tekrarla testini bi kaç güne..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm bi garip tablom
My Ovulation Chart
canlaar napıosunuuuuz?
ne var ne yok? ben luleburgazdayım hala nasıpse yarın ızmırde olacagım evımde :)
bnm tablom hıc de ıyı gıtmıyor yaa. ffe gore dpo 8 ama 14. gun yumosum vardı yani bence cızgı 14 de olmalıydı. neyse ne ıste. tablomdakı bu düşüşler adet belırtısı değil çünkü daha dpo 8 ama bebğin olmadıgınında en buyuk göstergesi.
çünkü bebek olsaydı ya sabıt olmalıydı yada az daha yukselmelıydı.
üzülüorum aslında ama yapacak bişi yok.
every sonucun 0 cıkmıs
hayırlısı olsun
cıkmam gerek düğün alayına gıdıoruuz :)
ben pek anlayamadım dersem ayıp etmiş olmam inşallah. henüz ovulasyon olmamış sanırım doğru mu?
doğru tabi canım herşey olabilir hiçbirşey imkansız değildirbelki de senin değerin katlanıyordur kim bilir yarın sabah idrar testi yapsan nasıl olur :26:
olicimtablon gerçekten değişik... sanırım geçyumurtlama durumu söz konusu...
bence de 14.gün yumurtlamışsın canım...
ateşin düşüşünü de hayra yor,hemen olumsuz düşünme
dpo8 yerleşm dnemi neticede
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8
20.06.........36.7 test sonucu 1,49
21.06.........36.8
22.06.........36.8
23.06.........36.9 bel ağrısına dayanamıyorum
canım benim aklıma şu geldi doktorunn sana 7 haziranda yumurtan çatlamış yerine yumurtan var demiş olmasın. o zaman çatlama 9 hazirana denk gelir ve kan tahlilinin de böyle çıkması çok normal olur. dolayısıyla bugün dpo 14 tesindir.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabloma gore olursa 2 ya da 3 gun icinde
bakalim
tabiki atesin iyi senin umut var
benim deger 0, 00 :)) bende yok umut falan canim adet bir an once gelsin istiyorum sadece
baharımmm 11.gün çatlama olabilir yada 14.gün...
ya da tam da bugünlerde çatlayacaksın...
dikkatli ol tatlım
valla ne yalan söyleyeyim. adet olacaksam ben de bir an önce olayım istiyordum. ama artık çok geç. eğer adet olursam tatilim mahvolacak. rezervasyonumuz var. pazartesi giriş yapcaz. ayyyyy düşünmek bile istemiyorum. bir arkadaşım da günde 2 karabiber tanesi yut adetini geçiktirir dedi. o denemiş. denemesi bedava tabi ama ya bebek varsa????? kızlar bu arada adet nasıl geciktirilir? bilgisi olan var mı
canım benim aklıma şu geldi doktorunn sana 7 haziranda yumurtan çatlamış yerine yumurtan var demiş olmasın. o zaman çatlama 9 hazirana denk gelir ve kan tahlilinin de böyle çıkması çok normal olur. dolayısıyla bugün dpo 14 tesindir.
yok bebeğim 11.gün çatlamış olamam çünkü yumurta takibi yapıyordu doktor ve o günlerde daha küçüktü.
benim için önemli olan dün çatlamamdı aşılamanın tutması için.ama bencede çatlamadım.
kendi çabamızla çalışmalara devam edicez artık.
ateşin hep düşük seyretmiş ve yeni yeni yükseliyo...
acaba yerleşme falan var da o yüzden mi yükseliyo...
ama test negatif... kafam karıştı:44:
havaların ısınması da ateş düzenimizi etkiliyo sanırım...
evet tatlım geçen ayda 18. gün çatlamıştım bazen 21. bazen hiç ama böle dümdüz gidince sizede göstermek istedim
yok bebeğim 11.gün çatlamış olamam çünkü yumurta takibi yapıyordu doktor ve o günlerde daha küçüktü.
benim için önemli olan dün çatlamamdı aşılamanın tutması için.ama bencede çatlamadım.
kendi çabamızla çalışmalara devam edicez artık.
ne kadardır bekliyorsun bebek için canım??
bu arada benim bildiğim en kesin yöntem doğum kontrol hapı ama onun için de geç
kısmet değilmiş...
yeni döngün hayırlı olsun canım...
2 günde bir 2 ye katlandığını düşünürsek yarın idrar testinde çıkmaz. işim çok zor. değerimi düşününce yok artık diyorum. ama bir yanım hep bekle diyor. kızımda 13. günde silikte olsa çıkmıştı. kan testi yaptırmamıştım bile. ama bu sefer kanda da baktırdım. beynimle yüreğim çatışıyor bu anlamda. Allah bekleyen herkese sabır versin.
eylülde yasmini bırakmıştım. aralık sonu hamile kalmışım. şubat sonu karnımda öldüğü için kürtaj oldum. kısacası 9 ay oldu. benim durumum çok karışık. evladım var ama bu eşimden değil. çok istiyor ortak bir çocuğumuz olsun. hemen hamile kalan ben olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?