Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sağol canım güzel dileklerin için..
bu sorunu şu topiğe sorsana canım yaa..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html

yokh kafa karıştırıcı olmuş sorun valla bi fikir oluşmadı bende kuzum ya ..çatlama olmadı sende henüz demi yni bebiş ne varsa bırakma diyecem...

tskkur ederim canim benim, bugun hizla ev islerin koyuldum meger hamileyim diye gunlerdir birsey yapmiyordum :) benim adetin eli kulagindadir canim ya, ama hic uzulmuyorum cunku mesgl olacagim daha onemli mesele var simdi dermotolojiye gidicm adet bitince. kizlar kucuk kil donmesi gibi seyler de gorseniz bikini bolgesinde ciddiye alin, ben onemsemedim 2 tan vardi kil donmesi sandim ama bir cesit hastalikmis neyseki iyi huylu zararsiz cabucak kayboluyormus cok sukur.

yokh kafa karıştırıcı olmuş sorun valla bi fikir oluşmadı bende kuzum ya ..çatlama olmadı sende henüz demi yni bebiş ne varsa bırakma diyecem...

ya sorma cnm bgn dank ettı kafama resmen
1 aydır bu pzt kı randevuyu beklıyorum
sonucta kan pıhtılasmasına bakılcak ve ben sulandırıcı ıcıyorum
1 haftadır

bu arada sanırım catladım ben bugun 16 gunum sbh atesım 36,5 tı
akıntıda stıckye dondu ztn artk
ılaclarıda 8.gunden berı alıyorum
gogsumde sızlama oldu arada o umıtlendırdı benı gene
tuttumu acaba dıye cnku yumurtlamadan heemen snra baslıyo olunca
of bılmıyom artk sadece su konu karıstırdı smdı benı

Son düzenleme:
ben de o topice yazmistim bi ara
benim adetlerim pihti pihti parca parca oluyor resmen
kan pihtilasmasi olanlarda boyle mi oluyor diye aklima takmistim bir ara
ama alakasi yokmus onunla

tatlim benden tavsiye goguslere hicccc takilma en gicik belirti onlardan zaten
benim gogusler catlama sonrasi basliyor patlycak resmen agridan sizlamadan
bu ay yuzustu yatamadim hatta yan yatinca bir yere degse hemen uykudan kaldiriyordu aci beni
gecen gecmisti adet gelecek hala agriyor tas gibi
adet gelse de kurtulsam :)

sticky geldiyse catlamissindir o zaman
aratirmalarimda hep stickyi gorunce ymurtanizin yakin zamanda catladigi ovulasyonun gerceklesitigi soz konusudur diyor hep
ama emin degilse daha degerlendir gun kacirma derim ben :)

konu hakkında çok fikir sahibi olmasam da aspirin kanı sulandırır diye biliriz çocukluktan beri...
dolayısıyla içtiğin coraspirin sonuçlarını değiştirebilir canım...
artık içme ve tahlil öncesi doktoruna bu ayrıntıyı mutlaka söyle

kızlar sticky dediğiniz şey şu yumurtayı kırarız en son yumuşak bişey akar kaygan ve koyu onun gibi bazen hafif sulu bazen iyice lastik gibi elastiki şey mi??
eğer oysa biz ona eggwhite diyoruz kızlar. ve bende o 1 hafta önceden gelmeye başlar. yumurtamın olmadığı ay da vardı. ama yumurtlamadan 1 gün önce su gibi aniden gelen ve iç çamaşırı ıslatan akıntı gelir. tam yumurtamın çatladığı gün hiç bi akıntı olmaz.
yani kişiden kişiye göre değişiyor.

Eki Görüntüle 450682

karanfilce selam

birseyler cikti cok sevindim :) iyice cogaldilar bakalim ne zaman buyuyecekler ve bunlar ne :))
ayy canım çok tatlılar.. iyi hemen çıkmış demek ki maydonoz değil bunlar
maydanozlar 2 haftada tereler 2 günde çıkmıştı. hadi hayırlı olsun güle güle büyüt canım

ve o su gibi olan şeye de watery diyoruz. ve farkındaysanız ff W ve E yi önemseyip yeşil renkle onları gösteriyor yani sticky ovulasyonla alakası olmayan creamy gibi sıradan bi akıntı olarak görüyor.

yokh canım bence kullanma aspirini.
bırak şimdi. ve sonra yine başla nasılsa daha yeni ovulasyondasın. senin o hapa yerleşmede ihtiyacın olacak. zaten doktorun da demiş ya gebe kalmadan bi işe yaramaz diye demek ki günlük bi hap

evet daha gecende ektim dedim szie bu filizleri gorunc nasil mutlu oldum bakip bakip duruyorum :))
o zaman acaba ne buyuyunce anliycam :) cok sIk ekmisim bakalim buyurler umarim, yerim onlari bennnn :))

yok o degil canim benim dusundugum ve bahsettigim
sticky incecik yapiskan birsey ama zok uzamiyor ve hemen kopuyor ince bir akinti seffaf o da
benim catlamadan sonra geliyor ve iki gun kadar goruyorum
eminoluyorum o zaman catladigima
eggwhite dedigin gibi onceden geliyor bazen onu goruyorum ama ates bir turlu yukselmiyor cok sonra catlayabliyor

evet daha gecende ektim dedim szie bu filizleri gorunc nasil mutlu oldum bakip bakip duruyorum :))
o zaman acaba ne buyuyunce anliycam :) cok sIk ekmisim bakalim buyurler umarim, yerim onlari bennnn :))

ayy ben de seviyom ekinlerimi..
ama benim tereler çok küçük oldu maydonozlar da güneşten öldü
maşallah bi biberlerimde iş var döktüler
ha bi de arsız kaktüsüm var hani şu ağda reklamında olandan..
arada dikensiz yerlerine şaplak atıp seviyom

hmm yok canım ben onu hiç görmedim ya da farkedemiyorum E ile ikisini.. ama söylemesi ayıptır E bazen upuzun sallanıyo(ayy çok iğrenç oldu)

hmm yok canım ben onu hiç görmedim ya da farkedemiyorum E ile ikisini.. ama söylemesi ayıptır E bazen upuzun sallanıyo(ayy çok iğrenç oldu)

canim ya soylemsi hos degil belki ama aklinda kalmasin diye yazdim google a birkac sey okuyayim dedim, google resimlere 'ovulation sticky mucus' yazdignda cikan 2.ve 3.resimden bahsediyoum ben, yanilmiyorsam eger stick o ve yumurtlama bitince incelir ve yapiskanlik ozelligi azalir yok olur yaziyor her yerde oyle ogrenmistim ben. bende hic yanilmadi bu yontem:44:

canım benim dediğim yani bende olan 3. resim ve ben de ona Eggwhite diyordum.
sen ona da sticky mi diyorsun..
ne biliyim ben ff e ilk üyeyken de kafam karışıyordu o 3. resimdekini görünce sticky yi işaretliyordum sonra julia filan E dedi. ve baktım ff E ye de yeşil renk veriyor. demek ki sticky başka bişy dedim.
(inşallah tarayıcılarımız aynı resmi gösteriyordur ülke farklılığı var ya.. buraya eklemek istemiyorum resim çok iğrenç duruyo)

evet canim benim de midem bulandi kapadim hemen
belki baska resim olabilir haklisin dusunmedim onu
neyse nasilsa atesle teyit ediyoruz canim ya bosver
ben mesela adetimi bekliyorum ama atese gore bugun gelmeyecegini biliyordum ve cok iyi yontem cidden

çok haklısın

neyse ben çıkayım.. iyi geceler canım..
kardeşimin sekreter esprileri iyice bayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…