kızlar sticky dediğiniz şey şu yumurtayı kırarız en son yumuşak bişey akar kaygan ve koyu onun gibi bazen hafif sulu bazen iyice lastik gibi elastiki şey mi??
eğer oysa biz ona eggwhite diyoruz kızlar. ve bende o 1 hafta önceden gelmeye başlar. yumurtamın olmadığı ay da vardı. ama yumurtlamadan 1 gün önce su gibi aniden gelen ve iç çamaşırı ıslatan akıntı gelir. tam yumurtamın çatladığı gün hiç bi akıntı olmaz.
yani kişiden kişiye göre değişiyor.
ayy canım çok tatlılar..iyi hemen çıkmış demek ki maydonoz değil bunlar
maydanozlar 2 haftada tereler 2 günde çıkmıştı. hadi hayırlı olsun güle güle büyüt canım
ve o su gibi olan şeye de watery diyoruz. ve farkındaysanız ff W ve E yi önemseyip yeşil renkle onları gösteriyor yani sticky ovulasyonla alakası olmayan creamy gibi sıradan bi akıntı olarak görüyor.
yokh canım bence kullanma aspirini.
bırak şimdi. ve sonra yine başla nasılsa daha yeni ovulasyondasın. senin o hapa yerleşmede ihtiyacın olacak. zaten doktorun da demiş ya gebe kalmadan bi işe yaramaz diye demek ki günlük bi hap
yokh deryoşum güzel dileklerin için teşekkür ederimmm
canım benimmmmm çok umutluyum bu ay gelecek bebişler
çifter çifter halay çekecegiz inşşşşşşş
yiğen sevelim azıcık yaaaa evlat sevemiyoz madem
inşallah bebeğim ama ben tek kendimin değil sizlerinde aynı zamanda kalmasını istiyorummm
inşallah bu ay hepberaber halay çekeriz..
canımsın ya...
inanırmısın bnde o kdr istiyorumki bunu.
tüm o aşamalardan beraber geçelim paylaşalım istiyorum tıpkı bgnkü gibi...
inş canım rabbim duysun sesimizi...
iyi pazarlar kizlar
burasi cok sicak ya yaniyorum evde bunaldim kocam gelince biraz dondurma keyfi yapmaya gitmek lazim
sicakta hic istahim da yok
bu da bu ayki garip tablom, bazen derecem bozuldu gibi dusunuyorum takildi kaldi :)
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir an once gelsin su adet cok sis hissediyorum karnimi
ya ben bekarken falan anneme 'anne karnim agriyor'dedigimde, adet ortasi mi diye soraradi evet dedigimde yumurtluyorsundur ondan diyordu, seffaf uzayan akintin var mi diye soruyordu :) o yuzden ben bu seyleri cok oncelerden ogrendim ve kendimi gozlemliyordum hep zaten gozlemlemesem de akinti ister istemez insanin dikkatini cekiyor, ama sen internetten biraz daha arastirip oku canim daha iyi olur snein icin cunku burada tecrube konusuyor ve herkesin tecrubesi de birbirinden farkli olabiliyor.
ertesi gun sperm gelebiliyor haklisin ama o yumurtlama akintisindan farkli birsey oyle seffaf ve uzayan bir akinti degil, anlatmasi zor canim:44:
canım öncelikle ilişkiden sonra gelen akıntı beyaz ve yapışkan bişey oluyor ve daha katı oluyor.
yumurtlama günlerine yakın olansa aynen dediğin gibi yumurtanın akı.ama tabi bu dışarı çıkmayadabilir
yani o akıntı içerde oluyor ve parmakla alın diyor.ben hiç yapmadım çünkügenelde dışarı geliyor.
stickyde evet yumurtanın içindeki beyaz şey gibi yapışkan.hatta onunla ilişkiden sonra gelen benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?