Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım sticky dedigim bnm beyaz böyle yapış yapış hiç uzamayan bişey.
ben bu ay gerçi eggwhite da görmedim tatilde oldugumdan
o yüzden hiç bilmiyorm ne zmn yumurtladım
ama erken yumurtlamış olabilecegimi düşünüyorum bu ay
çnkü bal tarçın çörek otu yaptım daha hızlı büyümüş olablir yumurtalar.
son ilişki 14. gün oldu bizde. dün yol yorgunu gece geldik hal yoktu ztn.
bugün itibaryle de beyfendiyle kavgalıyım hiççç halvet hatrına bile olsa gururumu ayaklar altına alamıcam.
ne hali varsa görsün. bebekte tuttuysa tuttu o güne kdr.
aspirinide yarın almiyim en azından bakalım. umarım hapın etkisi 24 saati geçmiyordur da pzt ye kdr normale döner kanım.
hayırlısı olsun artık.

Ayyy bi baktım konuya 11 ziyaretçi ve bitek ben kalmışız,
bi korku filmi vardı ziyaretçiler diye,
tırstım bak şmdi :18:

canım benimmmmm çok umutluyum bu ay gelecek bebişler
çifter çifter halay çekecegiz inşşşşşşş
yiğen sevelim azıcık yaaaa evlat sevemiyoz madem

inşallah bebeğim ama ben tek kendimin değil sizlerinde aynı zamanda kalmasını istiyorummm
inşallah bu ay hepberaber halay çekeriz..

inşallah bebeğim ama ben tek kendimin değil sizlerinde aynı zamanda kalmasını istiyorummm
inşallah bu ay hepberaber halay çekeriz..

canımsın ya...
inanırmısın bnde o kdr istiyorumki bunu.
tüm o aşamalardan beraber geçelim paylaşalım istiyorum tıpkı bgnkü gibi...
inş canım rabbim duysun sesimizi...

ne güzel anlatmışsın canım ya.egg white omu tatlım?ben de hani yumurlama döneminde gelir ya şöyle baya yumurta akına benzer bir akıntı, bende o eggwhite sanıyodum. lütfen şu akıntıları ayrıntılı anıatərməsən bana kuzum.galiba yanlış biliyorum ben.

canımsın ya...
inanırmısın bnde o kdr istiyorumki bunu.
tüm o aşamalardan beraber geçelim paylaşalım istiyorum tıpkı bgnkü gibi...
inş canım rabbim duysun sesimizi...

evet deryoşum inşallah beraber başladığımız bu yoldan alnımızın akıyla çıkacağız belki biraz üzüleceğiz belki biraz gecikecek
ama yinede bi zaman gelecek bu günleri bir anı olarak konuşucaz.allahım bizi daha fazla üzmeyecek buna inanıyorumm.

kızlar ya şimdi benim kafama takıldı ya.internette resimlerden benim anladığım kadarıyla, resmen yumurta akına benzeyen akıntı eggwhite, yumurta akının içinde olan beyaz şeye benzeyen akıntıysa sticky oluyor.ama bunalrın ne zaman geldiyini pek anlayamadım.hadi tontişlerim şu iyrençleşmeyi boş verin de resimleriyle koyup anlatın lüfen.vallaha sevap işlersiniz ha, benim gibi bilmeyenleri bilgilendirirsiniz. bir sorum daha olucak. cinsel ilişki sonrasında, yani sabahı akıntılar oluyor ya hani bu yumurtlama günlerinde onun spemr ya da eggwhite olduğunu nasıl anlıycam?nasıl ayırt ediyorsunuz?kusura bakmayın ama anlamak zorundayım.hem belki de benim gibi anlamayan kaç kişi var da sormaya utanıyor.

bildiyiniz şöyle güzel anlatan bi site varsa onu yazın da oradan da okuyayım.ben bulamadım da

ya ben bekarken falan anneme 'anne karnim agriyor'dedigimde, adet ortasi mi diye soraradi evet dedigimde yumurtluyorsundur ondan diyordu, seffaf uzayan akintin var mi diye soruyordu :) o yuzden ben bu seyleri cok oncelerden ogrendim ve kendimi gozlemliyordum hep zaten gozlemlemesem de akinti ister istemez insanin dikkatini cekiyor, ama sen internetten biraz daha arastirip oku canim daha iyi olur snein icin cunku burada tecrube konusuyor ve herkesin tecrubesi de birbirinden farkli olabiliyor.

ertesi gun sperm gelebiliyor haklisin ama o yumurtlama akintisindan farkli birsey oyle seffaf ve uzayan bir akinti degil, anlatmasi zor canim:44:

canım öncelikle ilişkiden sonra gelen akıntı beyaz ve yapışkan bişey oluyor ve daha katı oluyor.
yumurtlama günlerine yakın olansa aynen dediğin gibi yumurtanın akı.ama tabi bu dışarı çıkmayadabilir
yani o akıntı içerde oluyor ve parmakla alın diyor.ben hiç yapmadım çünkügenelde dışarı geliyor.
stickyde evet yumurtanın içindeki beyaz şey gibi yapışkan.hatta onunla ilişkiden sonra gelen benziyor

every canım tablon gerçekten çok güsel sen o kantestine fazla güvenme çok erken yaptırdın çünkü.
bazen bebeğin yerleşmesi 10gğnü bulabiliyor.haa o idrar testlerinede güvenme çünkü kanda çıkmadıysa onlarda yanlıştır
aama umudu kesmek için henüz erken.birde acaba dedim 18.gün çatlama olmuş olabilirmi.

kızlar karanfil şu anda aşılama için çabalıyor hastanede.
dualarımız onunla olsun inşallah sorunsuz ve acısız atlatsın
sonuçta güsel olsun inşallahhhhh

işte ben o sticky ile ilişkiden sonra geleni ayırt edemiyom yaaaaaa.ama anladığım kadarıyla, bu o kadar da önemli deyil önemli eggwhite gelmesi.bende de geliyor galiba.

galiba anladım bir azcık.şimdi ben eggwhite görmeye başladım.bu ne demek oluyor?yumurtladımmı, yumurtluycammı?

ben yumurtlama günlerimi böğle de his ede biliyorum.başka günlerde cinsel ilişki sırasında ilk dakikalarda acı oluyor.ama bu günlerde sadece ilk saniyelerde acıyor, sonra çok rahat oluyor.yani bence bu günler yumurtlama günlerim ola bilir.tablom da böğle.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…