bahar vücutta yavaş ilerleyen şeylerden biri de hormonlardır. şimdi yumurta çatlayacak, progesteron salgılanacak, progesteron ateşi arttıracak derken zaman geçebilir. 1 gün daha bekle ateşin yükselmezse o zaman çatlamadığını düşünürsün. ben her zaman ff in çizgiyi çektiğinden 1 gün öncesinin de önemli olduğunu düşünürüm. çünkü belki de o zaman çatlıyor ve anca yükseliyordur diye.. ilişkilerde de iki günde de olmasına dikkat ederim.
kızlar bu arada aklıma gelmişken sizlerle paylaşayım. ovulasyon zamanımı ben hissediyorum. bende ve göğüslerimde gerginlik, kasıkta hafif ağrı. servical mucus u çok takip edemiyorum. fakat yumurtam çatladıktan sonra 2-3 gün ağrım devam eder kasıkta( yanma gibi). araştırdım ve yumurta çatladığında dokulara yayılan sıvının bu ağrıya sebep olduğunu öğrendim. belki tespit etmenize yardımcı olur..
eşinin değerlerine baktırdınız mı gerçi bi problem olsa aralıkta hamile kalmazdın
bu arada hemen hamile kalan ben demişsin daha ne olsun canım kalmışsın ya işte hemen. sen senelerce beklemediğin için bunu geç sanıyorsun ama bence yine de hemen kalıyorsun canım
daha yeni yumurtlamışsın sen, 1gün olmuş henüz...
beklemen gereken en az 10gün var
yaşımdan korkuyorum tatlım ya. temmuzda 38 olacağım. hiç düşünmüyordum oysa. eşim çok istiyor. soranlara bile Allah olmayanlara versin diyordum. İsteyince olmuyormuş. çevremde bu sıkıntıları yaşayan çok insan var. Hatta uzağa gitmeye gerek yok. annem 23 sene beklemiş bizi. o yüzden burdaki herkesi çok ii anlıyorum
canim emin degilim cunku daha olcum lazimsence yumurtlamışmıyım tatlım?yklc84 dün yumurtladığımı söylüyor.
evet ya olduktan sonra yasin, problemlerin, hicbir seyin onemi yokcanım korkma sen hamile kalabiliyorsun geçen arkadşımın ablası doğum yaptı 42 yaşında ve kazara olmuş bir bebek 4. çocuk. bence hamile kalabilenler için yaşın bi önemi yok.
slm kızlar bugün adetimin 4.günü doktor kontrolüm vardı.doktor ilaçların etkisinin bu ay daha iyi olduğunu söyledi.sizin aşılamanız kesin tutar gözüyle bakıyordum ama ne yazık ki ihtimal %100 değil dedi.3 ay kendiniz hesap kitap yapmadan çalışmalarınızı sürdürün.ben sizden çok umutluyum yine olmazsa eylülde gelin ciddi bir şekilde yeniden tedavinize başlayalım dedi.yani artık oluruna bırakıyoruz.ne ovulasyon testi ne ateş ölçme kendi halimizdeyiz.inşallah güzel sonuçlanır bu üç ay...
selam kızlar
EVERcim hakkınsa hayırlısı olsun
diğer kızlar siz nasılsınız bakalım
inşallah gecikmeden gelir de sıkıntı yaşamazsınselam canimhosgeldinizzzz
saol canim bakalim bekliyorum adetimi
şu ateş ölçme yöntemi naasıl oluyor ya yardımcı olur musunuz.. hiç bir fikrim..her ay adetimin gecıkmesını beklemekten sıkıldım bır de bu yontemı denemek ıstıyorum..
inşallah gecikmeden gelir de sıkıntı yaşamazsın
canım her sabah6-8 arası yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dijital termometre ile ve en az 3 saatlık uykuyla ölçüyorsun ateşini
adetle başlarsan daha iyi olu
bir yere kaydet değerlerini
ekle buraya yorumlayamaya çalışırız
adetimin 5. günü..35.9
6. günü.. 36.0
7.günü..36.3
8.günü..36.3
9.günü..36.2
10.günü..36.2
11.günü..36.0
12.günü..36.0
13.günü..36.0
14.günü..36.0
15.günü..36.3..)
16.günü..36.2
17.günü..36.5
18.günü..36.5
19.günü..36.3
20.günü..36.3
21.günü..36.5
22.günü..36.5
23.günü..otobüsle seyahat ölçemedim..
24.günü..aynı seyahat
25.günü..36.5
26.günü..36.3
27.günü..36.3...
28. günüm.. yani bu gün ve adet günüm 36.5... nolur bi yorum yapın sabah il idrarımla test yaptım 2. çizgi silikti ama görünüyordu... kan verdim az önce saat 1 de alacam sonucu.. banada dua edin ve yorum yapın lütfen geçmiyor dakikalar...
ne olur bana bişeyler söyleyin neden ateşim adet günümde 3 derece yükseldi ve kan testim 0.1 böyle olupta hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı daha beklemelimiydim kan testi için.. bunları sabah yazmıştım ama test sonucunu alınca hepsini yazdım tekrar... bana yorum yapmanız için
adetimin 5. günü..35.9
6. günü.. 36.0
7.günü..36.3
8.günü..36.3
9.günü..36.2
10.günü..36.2
11.günü..36.0
12.günü..36.0
13.günü..36.0
14.günü..36.0
15.günü..36.3..)
16.günü..36.2
17.günü..36.5
18.günü..36.5
19.günü..36.3
20.günü..36.3
21.günü..36.5
22.günü..36.5
23.günü..otobüsle seyahat ölçemedim..
24.günü..aynı seyahat
25.günü..36.5
26.günü..36.3
27.günü..36.3...
28. günüm.. yani bu gün ve adet günüm 36.5... nolur bi yorum yapın sabah il idrarımla test yaptım 2. çizgi silikti ama görünüyordu... kan verdim az önce saat 1 de alacam sonucu.. banada dua edin ve yorum yapın lütfen geçmiyor dakikalar...
ne olur bana bişeyler söyleyin neden ateşim adet günümde 3 derece yükseldi ve kan testim 0.1 böyle olupta hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı daha beklemelimiydim kan testi için.. bunları sabah yazmıştım ama test sonucunu alınca hepsini yazdım tekrar... bana yorum yapmanız için[/QUtest sonucunu merakla bekliyorum buraya da yaz lütfenOTE]
selam kızlar
EVERcim hakkınsa hayırlısı olsun
diğer kızlar siz nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?