Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu arada aklıma gelmişken sizlerle paylaşayım. ovulasyon zamanımı ben hissediyorum. bende ve göğüslerimde gerginlik, kasıkta hafif ağrı. servical mucus u çok takip edemiyorum. fakat yumurtam çatladıktan sonra 2-3 gün ağrım devam eder kasıkta( yanma gibi). araştırdım ve yumurta çatladığında dokulara yayılan sıvının bu ağrıya sebep olduğunu öğrendim. belki tespit etmenize yardımcı olur..

evet çok haklısın karanfilcim.belkide dün çatladı ve ateşim yavaş yükselcek.
bundan sonra güzel düşünüyorummm

canım herkesde farklı oluyor bunlar. mesela ben de de herşey biter akıntı sancı ondan sonra çatlar. kişiden kişye değişebilir.

yaşımdan korkuyorum tatlım ya. temmuzda 38 olacağım. hiç düşünmüyordum oysa. eşim çok istiyor. soranlara bile Allah olmayanlara versin diyordum. İsteyince olmuyormuş. çevremde bu sıkıntıları yaşayan çok insan var. Hatta uzağa gitmeye gerek yok. annem 23 sene beklemiş bizi. o yüzden burdaki herkesi çok ii anlıyorum

sence yumurtlamışmıyım tatlım?yklc84 dün yumurtladığımı söylüyor.

canım korkma sen hamile kalabiliyorsun geçen arkadşımın ablası doğum yaptı 42 yaşında ve kazara olmuş bir bebek 4. çocuk. bence hamile kalabilenler için yaşın bi önemi yok.

sence yumurtlamışmıyım tatlım?yklc84 dün yumurtladığımı söylüyor.
canim emin degilim cunku daha olcum lazim
yeteri kadar yukselmemis ama eger yarin ve ertesi gun kademe kademe artisi gorursek dun oldu deriz
ama bence calismayi birakma sen bugun yarin da catlayabilirsin
kesin degil bence su an

canım korkma sen hamile kalabiliyorsun geçen arkadşımın ablası doğum yaptı 42 yaşında ve kazara olmuş bir bebek 4. çocuk. bence hamile kalabilenler için yaşın bi önemi yok.
evet ya olduktan sonra yasin, problemlerin, hicbir seyin onemi yok
40 yas ustu korunurken kazayla hamile kalan cok

kızlar günaydın.
bakın bakalım çatlamışmıyımmmmm
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

slm kızlar bugün adetimin 4.günü doktor kontrolüm vardı.doktor ilaçların etkisinin bu ay daha iyi olduğunu söyledi.sizin aşılamanız kesin tutar gözüyle bakıyordum ama ne yazık ki ihtimal %100 değil dedi.3 ay kendiniz hesap kitap yapmadan çalışmalarınızı sürdürün.ben sizden çok umutluyum yine olmazsa eylülde gelin ciddi bir şekilde yeniden tedavinize başlayalım dedi.yani artık oluruna bırakıyoruz.ne ovulasyon testi ne ateş ölçme kendi halimizdeyiz.inşallah güzel sonuçlanır bu üç ay...

kafani dinlemis olursun canim hesap kitapsiz olmak oyle guzel ki
ve kafani dinledigin bu surecte uzaklasmanla bebisin supriz gibi gelsin gobusune ailenize mutluluk versin insalah bizi habersiz birakma ates olcmesen de canim

buyuk ihtimal ben de yakinda birakicam hepsini korunmamiz gerekecek en az 1 ay eminim kismet

selam kızlar

EVERcim hakkınsa hayırlısı olsun

diğer kızlar siz nasılsınız bakalım

şu ateş ölçme yöntemi naasıl oluyor ya yardımcı olur musunuz.. hiç bir fikrim..her ay adetimin gecıkmesını beklemekten sıkıldım bır de bu yontemı denemek ıstıyorum..

selam canim hosgeldinizzzz
saol canim bakalim bekliyorum adetimi
inşallah gecikmeden gelir de sıkıntı yaşamazsın
şu ateş ölçme yöntemi naasıl oluyor ya yardımcı olur musunuz.. hiç bir fikrim..her ay adetimin gecıkmesını beklemekten sıkıldım bır de bu yontemı denemek ıstıyorum..

canım her sabah6-8 arası yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dijital termometre ile ve en az 3 saatlık uykuyla ölçüyorsun ateşini
adetle başlarsan daha iyi olu
bir yere kaydet değerlerini
ekle buraya yorumlayamaya çalışırız

adetimin 5. günü..35.9
6. günü.. 36.0
7.günü..36.3
8.günü..36.3
9.günü..36.2
10.günü..36.2
11.günü..36.0
12.günü..36.0
13.günü..36.0
14.günü..36.0
15.günü..36.3..)
16.günü..36.2
17.günü..36.5
18.günü..36.5
19.günü..36.3
20.günü..36.3
21.günü..36.5
22.günü..36.5
23.günü..otobüsle seyahat ölçemedim..
24.günü..aynı seyahat
25.günü..36.5
26.günü..36.3
27.günü..36.3...
28. günüm.. yani bu gün ve adet günüm 36.5... nolur bi yorum yapın sabah il idrarımla test yaptım 2. çizgi silikti ama görünüyordu... kan verdim az önce saat 1 de alacam sonucu.. banada dua edin ve yorum yapın lütfen geçmiyor dakikalar...

ne olur bana bişeyler söyleyin neden ateşim adet günümde 3 derece yükseldi ve kan testim 0.1 böyle olupta hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı daha beklemelimiydim kan testi için.. bunları sabah yazmıştım ama test sonucunu alınca hepsini yazdım tekrar... bana yorum yapmanız için

canım benimde adet günümde ateşim yükseliyor bence buna takılma 14. gün yumurtladıysan kanda çıkardı bence :44:

kızlar nabersınızzzz

everycım test negatıs ckmıs uzulme daha vakıt var
adet gelmeden umutsuzluk yok hayırlısı olsn hakkında

karanfılcemmm ve nsbaharımmm asılamanız ıns olumlu olur
dualarım sızınle ıns bebıslerınız bu ay sızlerle olsun
halaylar cekelım

ya kızlar bnm jeton yenı dustu bı yardım edın hele
pzt kan pıhtılasması testı yaptırcam
ama ben coraspırın almaya basladım ya 1 haftadıbu sonucları etkılemesın bıde ya
aklıma geldı bugun almasam mı artık ne yapsam yada etkılemezmı ne yapım ya bılemedım
ya bgne kdr aldıklarım nolcak yada etkılemez mı acaba alsammı kı devam etsem
ıcımden bı ses olcak snkı bu ay dıyo su aspırın ıse yarıyosa ya almazsamda tutunamazsa

ay ben napcam kızlar smdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…