siz heveslendiriyorsunuz valla beni :)
bakalim sonuc ne olacak
ben atesi olcmeye devam edeyim yarin belli olur zaten
senin de bekleme surecin hayirli olsun sabir diliyorum sana herseyden once ve sonunda da mujde
kızlar ateşim çok güzel gidiyor, hatta önceki aylara oranla tavan yaptı,bu beni umutlandırmıştı ki bugün çok şiddetli ağrım başladı...
ben adet olacağım zaman genital bölgede ağrım olur... aynen o ağrı var şu an...
bu ay da olmadı demekki
yüksek ateş de havalardan dolayı sanırım, beni yanılttı, sizi de yanıltmasın
canım mesajın moral verdi bana çok teşekkür ederim...
ama ağrım öyle şiddetliki hamilelik değilde düşük falan yapacak gibi...
yani bebek olsa bile bu ağrıya dayanır mı?
keşke söylediğin arkadaş gibi olsammm
ateşim çok yüksek ama ağrım da öyle
Ohhh ruh halime uygun bir avatar buldum sonunda. Degistir degistir buna karar verdim. Sevdim de bunu :))
Yokh testlerinin sonuclari cok iyi cikar umarim, aman doktoruna soylemeyi unutma aspirin kullandigini ne olur ne olmaz sonuclar etkilenir. Bir de kan pihtilasmasi testinin aciklamasi kagitta yazinca kisaltmasini burda yazar misin unutmazsan. Ben de kontrol icin gittigime doktoruma soyliyim isteyeyim bu testten.
yaaaaaa deli olucam
dedilerki fesleğen olan yere sivri sinek gelmez al balkonuna koy diye
iyi dedim gittim fesleeğen aldım balkonda yanıbaşımda duruyor
ve vücudumda şuan sayabildigim 10 yerden ısırık var
bu nasıl iştir yaaaaaaaaaaa
inş canım güzel çıkar bide onları beklemenin stresi olacak
10 güne anca kan pıhtılaşması genetiklerde 1 ayı buluyomuş
eşimde gelemicek ztn onada sinir oldum izin alamam sabah izinden yeni dönüyoum diyo
halbuki onunda kan vermesi lazımdı...
doktora sölicem dedigin gibi belkide ne salaksın sen git haftaya gel fln der :)))))
tamam canım hayırlıısyla bi alayım şu sonuçları elime hemencik söylicem
test isteminde trombofili paneli diyo bu pıhtılaşma testi için ama tabi içerigi detayı ne bilmiyorum.
kızlar ateşim çok güzel gidiyor, hatta önceki aylara oranla tavan yaptı,bu beni umutlandırmıştı ki bugün çok şiddetli ağrım başladı...
ben adet olacağım zaman genital bölgede ağrım olur... aynen o ağrı var şu an...
bu ay da olmadı demekki
yüksek ateş de havalardan dolayı sanırım, beni yanılttı, sizi de yanıltmasın
hemen actim google, feslegen ve siv..yaziyordum devami cikti, balkonda bahcede feslegen sivrisinek kovucu diye :)
ise yaramiyor demek
ama kokusu mis ya
annemin balkonundakini egilip egilip kokluyordum tatildeyken cok severim kokusunu :)
ateşin havalardan dolayı yüksek olduğunu sanmam cnm hava ne kadar soğuksa insan ısısı o kadar yükselir yani vcüut üşüdükçe kendini ısıtmaya çalışır
ayy demek ondan benim kışınki tablolarım pek ateşliydi
yaz geldi bünye güneşi gördü 2 aydır maşallah diplerde geziyo ateş :)))))
dengemiz bozuldu kizlar ya :)
esim sigara icmeye balkona cikiyor ve her sigara icmeye baslamadan once 'ic ic spermlerin mayissinlar' diyorum
bugun de o takiliyor bana 'benim spermler de yolda dur bir sigara yakalim arkadas diyip yavas yavas gidiyorlar takila takila herhalde ondan ulasamiyorlar' diyor
aramizda sakalasmaya basladik artik
ustune bir de disari bebek falan gorunce benimkinin surati dusuyor ve 'bebekleri hiiicc sevmiyorum, bakmayin bana yaaa diye sesleniyor bebeklere' durum vahim :)
bu ateş topiği bugün beni istemiyor sanırım daha önce sana bişiler yazmıştım msj gitmedi sonra ne kadar uzun yazsamda 15 karakter olmalı dedi şimdide son sayfayı göremiyorum..
bnmde ateşim yerlerde cnm hiç olmadığı kadar bende havaların ısınmasına bağlamıştım ..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com iki gün üst üste 36,0 -36,1 olduğunu görmemiştim
ayy demek ondan benim kışınki tablolarım pek ateşliydi
yaz geldi bünye güneşi gördü 2 aydır maşallah diplerde geziyo ateş :)))))
inşallah cnm artık çatlasın geç bile kaldı..ne yazdımm hatırlamıyorum ama testle ilgili bişilerdi sen yazmışsın zatenhehehee
bnde çok vicdan azabı duyuyorum ya
kendim de içiyorum bide bu dönemlerde artırıyorum iyice sıkıntıdan düşünmekten
snra kızıyorum kendime
aaaa uyuz kk ya bak sen
niye öyle yapmışkii ne yazmştın kız bana :)
bu teoriyi sevdim yavrum ya bnde dövünüp duruyodum ateşim artmıyoo diye
senin yımırta yakın sanırım yükseliş başlıyor gibi
hadi bakalım inş fazla bekletmez gelir halecim
heey maşşallaah az önce ateşimi ölçeyim bi dedim 37,3 çktı
havale geçiricem az kalmış
Sbh ölçünce nedense 36,6 yı geçmiyo ama uyuzzz
inşallah cnm artık çatlasın geç bile kaldı..ne yazdımm hatırlamıyorum ama testle ilgili bişilerdi sen yazmışsın zaten
akşam yüksek çıkıyo cnm bendede 36,5 sabah 36,0 olyo
[baharım sanırım çatlamamışsın ama yarın öbürgün fırlar ateşin
öyle gözüküyor hadi inşş hayırlısı olsunnnnn döllensin şu yımırta
bu ateş topiği bugün beni istemiyor sanırım daha önce sana bişiler yazmıştım msj gitmedi sonra ne kadar uzun yazsamda 15 karakter olmalı dedi şimdide son sayfayı göremiyorum..
bnmde ateşim yerlerde cnm hiç olmadığı kadar bende havaların ısınmasına bağlamıştım ..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com iki gün üst üste 36,0 -36,1 olduğunu görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?