Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah sizler haklı çıkarsınız yeşimcim.
bunu okadar çok istiyorum kiii anlatamam .......

kızlar sabahtan beri kıvranıyorum ishal oldum. şimdi de mide bulantısı safhasına geçtim temizlik yaparken üşüttüm herhalde(
haşlanmış patates ve kurukahveden daha etkili bi yöntem bileniniz var mı

kızlar sabahtan beri kıvranıyorum ishal oldum. şimdi de mide bulantısı safhasına geçtim temizlik yaparken üşüttüm herhalde(

karanfill annem bize ishal olunca limon tuzu yuttururdu ve faydasınıda görürdük birde kola içirirdi o çok işime gelirdi bnm valla ..ama kola ne alaka onu bilmiyorum hiç..

ayy geçmiş olsun cnm ishal zordur ya
kuru kahveyi biliyorum bnde bitek o hızlı geçiriyo ama

canlarım nasılsınıuz uzun süeredir yazmıyorum daha doğrusu yazacak konum yok ateş ölçmüyorum takip etmiyorum sadece gün aşıırı ilişki :))geçen iki gün bahar temizliği yaptıö öldüm öldüm :))
umreye de bu cuma sabah gidiyorum inş. şimdi de ziyeretler başladı ablalar abiler amcalar dayılar bayram gezmesi gibi geziyoruz :))
çok girremeyeceğim ama şimdiden söyleyeyim dua listesi hazırlayalım inş. bebişler için isim isim dua edeyim size de inş. Allah kabul etsin:))
duyanlar duymayanlara duyursun listenin başına every seni yazdım :))

tatlım adet günümde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı yani negatif ama mahallede bir sağlık kabininde yaptırdım testi burda alıyorlar hastaneye gidiyormuş sonuçu için... neyse yok dedim ama ateşim düşmüyor aksine her sabah 1 derece yükseliyor yarın için dr. randevum var bakalım ne olacak..

canım benim allah umreni kabul etsin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah tam 7 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor benide dualarından mahrum etme benim ismimide yazarsan çok mutlu olurum...ismim ayşegül:)

canım benim allah umreni kabul etsin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah tam 7 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor benide dualarından mahrum etme benim ismimide yazarsan çok mutlu olurum...ismim ayşegül:)

Allahım daha fazla aratmasın inş. senle bereber bizleri de ekledim canımm

gecmis olsun karanfilcecim bugunumairm daha iyisindir
ben de patatesi biliyorum sadece
bir de bol bol sivi gida tuketmelisin
acil sifalar dilerim

ayyyyyy canimmmmm benimmmm cok tesekkur ederim ne mutlu oldum hayirli ugurlu olsun saglkla git canim, insallah hepimiz hamile kaliriz tez zamanda

GUNAYDIN KIZLAR
Benimki kapida 24 saate geliyorum dedi
Bekliyorum buyursun. beklesem olurum sanki ates gosteriyor iste ama ben bir taktim bir taktim bu ay siz de gordunuz, dpo13u gormeden hamileyim diye tutturuyorum ya aferin bana yani

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım benide yazarmısın bu listeye Allah dualarını kabul etsin inşallah bizede nasip etsin kutsal topraklara gitmeyi

anladım canım inşallah doktordan hayırlı haberler alırsın

karanfil umarım erkenden girersinde bu msjımı görürsün ishale anında kesen ,annemin deyimiyle cirp diye kesen şey pirinç lapasıdır ..yağsız tuzsuz pilav yapıyorsun sadece su ve pirinçle ve 10 dk içinde faydasını görüyorsun cnm..

kızlarrrrrrrrr ya perşembe günü gebelik testinde silik 2 çizgi çıktı cuma daha soluk 2 çizgi çıktı cumartesi koca bir negatif çıktı bugündeh ayaletimsi bir 2. çizgi çıktı ışıkta belli oluyo 30 haziransda adet olmam gerek ve 1 haftadır sürekli bir akıntım var vajinamda sürekli ıslaklık issediyorum ama çamaşırımda hafif sarımsı gibi çok ıslak oluyo yardımcı olun bişey deyin lütfennnnn vücut ısımıda 3 gündür ölçmeye başladım

sabah 07:30 da 16:30 da
23 haziran 36.2 37.1
24 haziran 36.3 37.2
25 haziran 36.4 daha
ama 1 haziranda hastalanmıştım ve 15 haziran yumurtlama günümdü vücudumdada hiç bir değişme yok bu değerler çok düşük demi kızlar

canım dün gece ortadan kaybolduğumda lavobada kusmakla meşguldüm. ben midemi fena üşütmüşüm. zaten akşama kadar midem burktu durdu tabi ishal de yanında. dün kustuğum şey boğazımı asit gibi yaktı yazık mideme. sonra metpamid içtim o rahatlattı ve dün geceden beri uyuyordum.
sağolo bugün de pirinç lapası deneyeyim.

every ve fundurtan canlarım bana tam adlarınızı yazın da öyle dua edeyim

saol canım özelden mesaj attım sana

çok düşük felan diyemeyiz bence çünkü herkesin vücut ısısı başka oluyor.. ama son üç günde yükselmesi iyi bişey .. 15 haziran yumurtlama gününse 10 gün olmuş daha idrar testinde çıkmazki.. o yaptığın testler erken gebelik testi felanmı :44:

canım kötü bir şey yazmak istemezdim, ama ben geçen ay adete 5gün kala ilk silik testi gördüm, sabah daha soluk, diger günde negatifti,da bir diyerki günde adet oldum, sonra 4-5gün boyunca çok_çok silik testler gördüm.bu ay da zaten baya bir adet oldum, ben de kimyasal gebelik olduğunu düşündüm.ama inşallah sen de daha hayırlı bir şey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…