geç yumurtlama olabilir canım...
bu aralar boş durma sakın
canım niye erkenden çökertiyosun ümitlerini?
daha hiçbişey belli değilki...
inşallah olumlu sonuçlar çıkacak...
rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok,unutma...
olumsuz düşünmeiyi düşün iyi olsun baharcım
ya yeni yumurtladın ya da yumurtlamak üzeresin kuzum, hadi hayırlısı
ben de bayıldım söylemeyi unutmuşum
ben de ondan şüphendim durdum ama o çatlatma iğnesidir herhalde demiştim. şimdi pruegenlerin yerine onu mu işaretliycez.
kızlar sabahtan beri kıvranıyorum ishal oldum. şimdi de mide bulantısı safhasına geçtim temizlik yaparken üşüttüm herhalde(
haşlanmış patates ve kurukahveden daha etkili bi yöntem bileniniz var mı
kızlar sabahtan beri kıvranıyorum ishal oldum. şimdi de mide bulantısı safhasına geçtim temizlik yaparken üşüttüm herhalde(
hangi gün hangsini kullandıysan onu gir..
geç yumurtlarsan geç dölleme olabildiği için öyle deniyor canım.. mesela hep 14. ünde yumurtluyosun diyelim ama bu ay 20. gün yumurtladın bu durumda 6 gün ileri atmış olursun anladınmıama sen bu ay çatlatma iğnesi olmuşsun sanırım.. bu durumda sende geç döllenme olmaz heralde:44: test yaptınmı dicem ama çatlatma iğnesi testi yanıltıyor canm çünkü içinde beta hcg var.. yani idrar testini pozitif çıkartıyor.. kan vermen en mantıklısı bence.
canlarım nasılsınıuz uzun süeredir yazmıyorum daha doğrusu yazacak konum yok ateş ölçmüyorum takip etmiyorum sadece gün aşıırı ilişki :))geçen iki gün bahar temizliği yaptıö öldüm öldüm :))
umreye de bu cuma sabah gidiyorum inş. şimdi de ziyeretler başladı ablalar abiler amcalar dayılar bayram gezmesi gibi geziyoruz :))
çok girremeyeceğim ama şimdiden söyleyeyim dua listesi hazırlayalım inş. bebişler için isim isim dua edeyim size de inş. Allah kabul etsin:))
duyanlar duymayanlara duyursun listenin başına every seni yazdım :))
canım benim allah umreni kabul etsin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah tam 7 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor benide dualarından mahrum etme benim ismimide yazarsan çok mutlu olurum...ismim ayşegül:)
gecmis olsun karanfilcecim bugunumairm daha iyisindirkızlar sabahtan beri kıvranıyorum ishal oldum. şimdi de mide bulantısı safhasına geçtim temizlik yaparken üşüttüm herhalde(
canlarım nasılsınıuz uzun süeredir yazmıyorum daha doğrusu yazacak konum yok ateş ölçmüyorum takip etmiyorum sadece gün aşıırı ilişki :))geçen iki gün bahar temizliği yaptıö öldüm öldüm :))
umreye de bu cuma sabah gidiyorum inş. şimdi de ziyeretler başladı ablalar abiler amcalar dayılar bayram gezmesi gibi geziyoruz :))
çok girremeyeceğim ama şimdiden söyleyeyim dua listesi hazırlayalım inş. bebişler için isim isim dua edeyim size de inş. Allah kabul etsin:))
tatlım adet günümde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı yani negatif ama mahallede bir sağlık kabininde yaptırdım testi burda alıyorlar hastaneye gidiyormuş sonuçu için... neyse yok dedim ama ateşim düşmüyor aksine her sabah 1 derece yükseliyor yarın için dr. randevum var bakalım ne olacak..
canım benide yazarmısın bu listeyeAllah dualarını kabul etsin inşallah bizede nasip etsin kutsal topraklara gitmeyi
karanfil umarım erkenden girersinde bu msjımı görürsün ishale anında kesen ,annemin deyimiyle cirp diye kesenşey pirinç lapasıdır ..yağsız tuzsuz pilav yapıyorsun sadece su ve pirinçle ve 10 dk içinde faydasını görüyorsun cnm..
every ve fundurtan canlarım bana tam adlarınızı yazın da öyle dua edeyim
kızlarrrrrrrrr ya perşembe günü gebelik testinde silik 2 çizgi çıktı cuma daha soluk 2 çizgi çıktı cumartesi koca bir negatif çıktı bugündeh ayaletimsi bir 2. çizgi çıktı ışıkta belli oluyo 30 haziransda adet olmam gerek ve 1 haftadır sürekli bir akıntım var vajinamda sürekli ıslaklık issediyorum ama çamaşırımda hafif sarımsı gibi çok ıslak oluyo yardımcı olun bişey deyin lütfennnnn vücut ısımıda 3 gündür ölçmeye başladım
sabah 07:30 da 16:30 da
23 haziran 36.2 37.1
24 haziran 36.3 37.2
25 haziran 36.4 daha
ama 1 haziranda hastalanmıştım ve 15 haziran yumurtlama günümdü vücudumdada hiç bir değişme yok bu değerler çok düşük demi kızlar
kızlarrrrrrrrr ya perşembe günü gebelik testinde silik 2 çizgi çıktı cuma daha soluk 2 çizgi çıktı cumartesi koca bir negatif çıktı bugündeh ayaletimsi bir 2. çizgi çıktı ışıkta belli oluyo 30 haziransda adet olmam gerek ve 1 haftadır sürekli bir akıntım var vajinamda sürekli ıslaklık issediyorum ama çamaşırımda hafif sarımsı gibi çok ıslak oluyo yardımcı olun bişey deyin lütfennnnn vücut ısımıda 3 gündür ölçmeye başladım
sabah 07:30 da 16:30 da
23 haziran 36.2 37.1
24 haziran 36.3 37.2
25 haziran 36.4 daha
ama 1 haziranda hastalanmıştım ve 15 haziran yumurtlama günümdü vücudumdada hiç bir değişme yok bu değerler çok düşük demi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?