Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
annemdeydim merak ettim baya birikmiş sayfa var mı güzel haberler every ben bıraktığımda sonuç alacaktın ne oldu fıstık

canım kesin yazdıklarını yanlışlıkla alıntının içine yazmışsındır

bu arada herkese güzel dilekleri için çoook teşekkür ederim beni öyle mutlu ettiniz ki.. every cim ben de seni seviyorum canım hepinizi seviyorum ve sizin de bana olan sevginizi hissetmek çok güzel

:44::44::44::44:
bizi birtek biz gibiler anlar annem bile ablam bile anlayamaz beni o yzden burdayım

öyle deme kuzum ya dur bakalım
aşılamada süreç nasıl oluyor bilmiyorum ama
çatlamasını sağlayıcı bişey yapmadan mı aşılama yapılıyorki
sen ateşe bakma şmdi vücuduna bi işlem yapıldı sonuçta ilaç fln verildiyse ateş etkilenmiş olabilir
belkide çoktan çatladında döllendi de bizde burda boş konuşuyoruzz kimbilirr

inş cnm güzel haberler verelim her birimiz ben bu ay bal tarçın çörek otuda yaptım ya heyecanlıyım bakalım işe yarıyomu
normalde ben max 14 gün fln çatlardım ya bu karışımla belki daha erken çatlamışımdır diye düşünüyorum
bide bi topicte okudum kızın birinin yumurtası oluşmuyomuş kullandıgı ay 5 yumurta görmüş dr bile şaşırmış fln filan
ben şmdi rahatlayıp bıraktım halvetleri ama böyle bi ihtimal olabilir mi acaba devam mı etsek belki başka yumurta yakalarız
neyse zaten ateşten anlaşılır öyle bişi olursa o zmn terakkuza geçeriz

iyice hayalperest oldum ya

ne güzel bi temenni bu ayyy ağzın bal yesin, inşallah canım
bugün dpo12... tablomu değiştirdim canım ya, nisan ayı tablomu da eklemek istedim, mayıs ile haziranı birleştirip 50küsür günlük tablo yaptı...
o yüzden tablomu ekleyemedim ama ateşim 36,8di bu sabah...

dusunme kotu sey
iyi dusun iyi olsun canim ya
her zaman hersye oluyor baksana bir suru ornek var
atesin yuksekse adet de baslamiyorsa senden mutlusu olmasin
umarim hamilesindir

inşallah canım... çok sağol everycim ya
ateşim şu an bile yüksek... inşallah bebek vardır ama pek ümidim yok nedense

ateşin havalardan dolayı yüksek olduğunu sanmam cnm hava ne kadar soğuksa insan ısısı o kadar yükselir yani vcüut üşüdükçe kendini ısıtmaya çalışır

bak bunu bilmiyodum ben
umarım öyledir

ayyy avatar süper
uğurlu gelsin sana, senin bebeiş de annesinin yumurtalıklarına yerleşmiş olsun

yok bebeğim umutsuzluktan değil herşşey belli zaten.
çatlama iğnesine rağmen çatlamadı benim asalak yumurta
ama ben elimden geleni yaptım.bundan sonra uzun bi süre kendime yüklenmeyi düşünmüyorum.
zamana bırakıcam artık.ilaç vs. kullanmam.
sen ilişkiyi bırakma tatlım 2 3 günde bi yapın yinede bellimi olur.

Son düzenleme:

geç yumurtlama olabilir canım...
bu aralar boş durma sakın

canım niye erkenden çökertiyosun ümitlerini?
daha hiçbişey belli değilki...
inşallah olumlu sonuçlar çıkacak...
rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok,unutma...
olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun baharcım

3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bu da benim tablo yanlız yumurta geliştirici iğneyi ne diye işaretliyoruz bulamadım ben de diğer ilaçları tıkladım

ya yeni yumurtladın ya da yumurtlamak üzeresin kuzum, hadi hayırlısı

evet cnm bu günlerde 1,5 gün arayla ilişki olacakmış eşim öyle dedi ateşimi fln soruyor hergn çatlaımçatlıycam deyince öyle bi karar aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…