bu ateş topiği bugün beni istemiyor sanırım daha önce sana bişiler yazmıştım msj gitmedi sonra ne kadar uzun yazsamda 15 karakter olmalı dedi şimdide son sayfayı göremiyorum..
bnmde ateşim yerlerde cnm hiç olmadığı kadar bende havaların ısınmasına bağlamıştım ..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com iki gün üst üste 36,0 -36,1 olduğunu görmemiştim
canım kesin yazdıklarını yanlışlıkla alıntının içine yazmışsındır
bu arada herkese güzel dilekleri için çoook teşekkür ederim beni öyle mutlu ettiniz ki.. every cim ben de seni seviyorum canımhepinizi seviyorum ve sizin de bana olan sevginizi hissetmek çok güzel
off kuzu yaaa benim aşılama boşa gitti işte
çatlasaydım şaşardım zaten.şimdi bana koca bi kistten başka bişey kalmıycak bu aşılamadan.
sende çatlamışsın hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınn ttatlımmm
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu da benim tablo yanlız yumurta geliştirici iğneyi ne diye işaretliyoruz bulamadım ben de diğer ilaçları tıkladım
annemdeydim merak ettim baya birikmiş sayfa var mı güzel haberler every ben bıraktığımda sonuç alacaktın ne oldu fıstık
yaaa evet aslında bunu yapmak istemiyorum çnkü olmayınca kendimi kötü hissediyorum umut verdim diye
ama ne bileyim içimden bi ses olumlu düşünmemiz gerektigini söylüyo o nedenle gizleyemedim :)
off daha çok var 10 gün yaa bekle bekle nereye kdr
yrn sabahın da stresi var bakalım testlerim sorunsuzca olur inş
dpo kaçtasın canım, tablonu koysana merak ettim
sancıya takılma everynin dedigi gibi oluyor
ateşin güzel olduguna göre inş bu bebegin ayak sesleridir :)
dusunme kotu sey
iyi dusun iyi olsun canim ya
her zaman hersye oluyor baksana bir suru ornek var
atesin yuksekse adet de baslamiyorsa senden mutlusu olmasin
umarim hamilesindir
ateşin havalardan dolayı yüksek olduğunu sanmam cnm hava ne kadar soğuksa insan ısısı o kadar yükselir yani vcüut üşüdükçe kendini ısıtmaya çalışır
kızlar bu da benim tablo yanlız yumurta geliştirici iğneyi ne diye işaretliyoruz bulamadım ben de diğer ilaçları tıkladım
büyümüşsünüz maşallah
Ohhh ruh halime uygun bir avatar buldum sonunda. Degistir degistir buna karar verdim. Sevdim de bunu :))
Yokh testlerinin sonuclari cok iyi cikar umarim, aman doktoruna soylemeyi unutma aspirin kullandigini ne olur ne olmaz sonuclar etkilenir. Bir de kan pihtilasmasi testinin aciklamasi kagitta yazinca kisaltmasini burda yazar misin unutmazsan. Ben de kontrol icin gittigime doktoruma soyliyim isteyeyim bu testten.
öyle deme kuzum ya dur bakalım
aşılamada süreç nasıl oluyor bilmiyorum ama
çatlamasını sağlayıcı bişey yapmadan mı aşılama yapılıyorki
sen ateşe bakma şmdi vücuduna bi işlem yapıldı sonuçta ilaç fln verildiyse ateş etkilenmiş olabilir
belkide çoktan çatladında döllendi de bizde burda boş konuşuyoruzz kimbilirr
inş cnm güzel haberler verelim her birimiz ben bu ay bal tarçın çörek otuda yaptım ya heyecanlıyım bakalım işe yarıyomu
normalde ben max 14 gün fln çatlardım ya bu karışımla belki daha erken çatlamışımdır diye düşünüyorum
bide bi topicte okudum kızın birinin yumurtası oluşmuyomuş kullandıgı ay 5 yumurta görmüş dr bile şaşırmış fln filan
ben şmdi rahatlayıp bıraktım halvetleri ama böyle bi ihtimal olabilir mi acaba devam mı etsek belki başka yumurta yakalarız
neyse zaten ateşten anlaşılır öyle bişi olursa o zmn terakkuza geçeriz
iyice hayalperest oldum ya
canım aşılaman olmuş Allahım inşallah umreye bebeğinle gitmeyi nasip eder
ayyy avatar süper
uğurlu gelsin sana, senin bebeiş de annesinin yumurtalıklarına yerleşmiş olsun
bu ateş topiği bugün beni istemiyor sanırım daha önce sana bişiler yazmıştım msj gitmedi sonra ne kadar uzun yazsamda 15 karakter olmalı dedi şimdide son sayfayı göremiyorum..
bnmde ateşim yerlerde cnm hiç olmadığı kadar bende havaların ısınmasına bağlamıştım ..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com iki gün üst üste 36,0 -36,1 olduğunu görmemiştim
off kuzu yaaa benim aşılama boşa gitti işte
çatlasaydım şaşardım zaten.şimdi bana koca bi kistten başka bişey kalmıycak bu aşılamadan.
sende çatlamışsın hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınn ttatlımmm
annemdeydim merak ettim baya birikmiş sayfa var mı güzel haberler every ben bıraktığımda sonuç alacaktın ne oldu fıstık
evet cnm bu günlerde 1,5 gün arayla ilişki olacakmış eşim öyle dedigeç yumurtlama olabilir canım...
bu aralar boş durma sakın
canım niye erkenden çökertiyosun ümitlerini?
daha hiçbişey belli değilki...
inşallah olumlu sonuçlar çıkacak...
rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok,unutma...
olumsuz düşünmeiyi düşün iyi olsun baharcım
ya yeni yumurtladın ya da yumurtlamak üzeresin kuzum, hadi hayırlısı
meds yazan yerde hcg var cnm aşılamada ilşikiyi işaretlediğimiz yerde ıuı yazan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?