Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pervanecim, sana iyi ümreler diliyorum.Allah kabul etsin.dualarını eksik etme.bir de isminden dolayı soruyorum sen azerimisin?

everycim bugün daha iyiyim canım ama dün gece çıkardım yaktı yaktı midem asit olmuş meğer. metpamid içtim ondan sonrasını hatırlamıyom uyumuşum çünkü.
herzamanki karanfil işte bünyem hiç sağlam değil. kendime çok çok dikkat etmeliyim ben de tam adamıyım yani.
ben çatladım sanırım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Rabbim aşılamam hayırlara vesile olsun hayırlısıyla sağlıkla huzur ve mutlulukla bana bebeğimi getirsin. amin..

canım benim ben adet günümde test yaptım silik te olsa 2. çizgiyi gördüm çok mutlu oldum ve hemen sağlık kabinine koştum kan verdim tabikide 0.1 negatif ve hala adet olmadım 2 gün geçti ama ateşimde her gün yükseliyor ne testlere neden ateşe inanamıyorum hem ateş yükselirse gebelik deniyor benim her gün 1 derece yükseliyor benda salaklaştım...

aşılaman hayırlı olsun kuzum.şu hastalanman hiç iyi olmamış.ben ilaç kullanmanın iyi olmadığını duymuştum.tabi ne ilacı kullandığı da bilmiyorum.inşallah doktoruna sormuşsundur.

evet kuzum ya, şu testler insanı bunaltıyir.valla insanlar test falan yapmıyor, bekliyor, adet günü test yapıyor, silik bile çksa hamileyim diyor, ve hiç yanılmıyor.adet günü de ne güzel geçiyor.sanki şu bozuk testler bizim için ayarlanmış.ben 3aydır evliyim, yaklaşık 30tane test kullanmışımdır,7sinde silikleri görmüşümdür(hani sana anlattığım ayda),gebelik belirtilerini yaşamışımdır, fakat hala hamile falan deyilim.bu ayda ateşimi ölçüyorum.ama genel ateşim 35lerde.tabloma bakarsan görürsün.bu ayda kafamı bunla meşkul ediyorum, acaba 35normalmi diye.ne olurduki herkesin gibi 36larda olsaydı da en azından bu konuda rahat olaydım.ooooooof of

aşılaman hayırlı olsun kuzum.şu hastalanman hiç iyi olmamış.ben ilaç kullanmanın iyi olmadığını duymuştum.tabi ne ilacı kullandığı da bilmiyorum.inşallah doktoruna sormuşsundur.

sağol canım.. aşılama esnasında ilaç kullanımı mı zararlı??
doktorumm antibiyotik de verdi ama kullanmam için. bi zararın olsa vermezdi sanırım dimi.. ama hamilelik için diyosan daha bişey olmaz canım daha rahme bile yerleşmedi. ki baktım netten benim attığım ilacı hamileler de kullanıyomuş.
ama gerçekten iyi olmadı tam aşılama günü şöyle huzurlu huzurlu olmak varken ama bu da Allah tan napcaz..

evet kuzum ya, şu testler insanı bunaltıyir.valla insanlar test falan yapmıyor, bekliyor, adet günü test yapıyor, silik bile çksa hamileyim diyor, ve hiç yanılmıyor.adet günü de ne güzel geçiyor.sanki şu bozuk testler bizim için ayarlanmış.ben 3aydır evliyim, yaklaşık 30tane test kullanmışımdır,7sinde silikleri görmüşümdür(hani sana anlattığım ayda),gebelik belirtilerini yaşamışımdır, fakat hala hamile falan deyilim.bu ayda ateşimi ölçüyorum.ama genel ateşim 35lerde.tabloma bakarsan görürsün.bu ayda kafamı bunla meşkul ediyorum, acaba 35normalmi diye.ne olurduki herkesin gibi 36larda olsaydı da en azından bu konuda rahat olaydım.ooooooof of

kız daha 3 aylık evlisin ne acelen var

evet canım ya erken gebelik testi perşembe günü yaptığım dbest die bi marka cuma cumartasi pazar yaptıklarımda laboquick die bi marka ikisininde hassasiyeti 20ml sabah ölçtüğüm ateşler mi önemli yoksa ilisidemi çünkü 7:30 la 16:30 arasında baya fark var

kızlar nolur bana bişey söyleyin kafayı yedim 2 gündür 17 gün önce ovitrello çatlatma iğnemi vurdum ama ne zaman çatladı bilmiyorum.. normalde 28 günde adet olurum hiç şaşmaz ve bu gün 30. günüm hala olmadım ben 28. günde yani cumartesi günü idrarda test yaptım 2. çizgi çıktı bi ümitle kan testi yaptırdım tabiki 0.1 negatif ama adetimin ilk gününden bu tarafa ateşimi ölçüyorum her gün yükseliyor ateş tablomu daha öncede yazmıştım tekrar bi bakın ve bana bi yorum yapın nolur...bu günde sağ kasığımda inceden ara ara bi sızı var normalde göğüslerim şişer di ama hiç bişey yok delirecem yaa...

adetimin 5. günü ateşim 35.9
6. günü..36.0
7. günü..36.3
8.günü..36.3
9.günü..36.2
10.günü..36.2
11.günü..36.0
12.günü..36.0
13.günü..36.0 çatlatma iğnesi

14.günü..36.0
15.günü..36.3
16.günü..36.2
17.günü..36.5
18.günü..36.5
19.günü..36.3
20.günü..36.3
21.günü..36.5
22.günü..36.5
23.günü.. ölçemedim
24.günü.. ölçemedim
25.günü..36.5
26.günü..36.3
27.günü..36.3
28.günü..36.5 normalde adet olmam gereken gün...
29.günü..36.5
30.günü..36.6....
lütfen sizce bu nee

Son düzenleme:

canım benim baktım tablona haklısın bende aynı durumdayım allah yardımcımız olsun bak ateş tablomu yazdım aşağıya bazen acaba kanda erkenmi yaptırdım diyorum ama ..neyse yarın dr. randevum var bakalım ne olacak

bence güzel bi şey test yapsana

bence sen kendini bunaltıyorsun 3 aylık evlisin ve 30 tane test kullanmışın ...
biraz evliliğin tadını çıkar bunlarla kendini kasma evlilik çocuk yapmak için değilki önce bi eşler biribrinin tadını çıkarsın

Son düzenleme:
canım benim yazımı baştan okurmusun :)

direk tablona baktım bende bence bi kaç güne adetin gelmezse kan testni tekrrla çatlatma iğnesi olalı 17 gün olmuş ..normalde iğneden 16. günde adet gelir ...
tablona bkınca hamiş tablosu gibi çatlaman 16. gün olmuş ...ff tablosuna dökersen çizgiyi zaten tablon kendi çeker daha rhat olursun...ama umarım gerek kalmaz başka bi tablo yapmana..

ben o ff tabloyu bilmiyorum nasıl yapılıyor ne işe yarıyor aydınlatırsan sevinirim cahilliğimin affına sığınıyorum...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…