Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya bazen düşünüyorum caba ateş ölçerek yanlışmı yaıyorum diye.
çünkü bi kaç gün önceden düşmeye başlayınca adetin 2.gününe kadar 3 4 gün kendimizi yiyip bitiriyoruz
ama ateş ölçmesek adet gelicek ve öyle anlıycaz ve sadece o gün üzülücez.
doğru diyorsun canım içim içimi yer zaten
yarınlık yeminimi bozuyorum.

ya ben hayatimda ilk defa 26 gunde adet oldum o da gecen ay, yani cok erken bir donguydu benim icin
hic beklemiyordum tabi
ates de olcmedim takip de yapmadim neyse ailemin yanina gittim tatilde
o gun beklenmedik sekilde kanamayi gorunce ne oldugunu anlamadim daha zaman vardi hatta onceki ay 34 diye ben minimum 30 gunde gelir diyordum :)
soka girdim herhalde bebis yerlesiyor dedim baktim kan golu basliyor tamam normal adet oluyorum dedim
ama hic uzulmedim bir yonden belki dogru anlik uzuntu olur olursa
ama bir de kendini o duruma onceden hazirlamak var benim su an yaptigim gibi, ates olcmesem ve bu ayki kan testini saymasam,hala hamile oldugumu dusunebilirdim mesela
aa bir de tabi her sabah stresle ates olcmek var
yani hem olumlu hem olumsuz yonleri var ben bu ikilemde kaliyorum hep, tamam olcmiycem bu ay diyorum ama yine basliyorum

demekki bağımlılık yapıyor canım.ne yapalım girdik bi kere bu yola.dönüşümüz yok.
öğrenmenin de sınırı yok derler en çok bunu bu gebelik konusunda anladım.aman napalım sağlık olsun

Merhaba kızlar! Ben tatilden döndüm. Hepinizi çok özledim

Grafiklerinize baktım. Yeni hamiş haberimiz yok sanırsam. Fundurtan'dan umutluyum. Nasılsınız bakalım başka?

Hııı bu arada ben tüplü dalış kursuna katıldım ve sertifika aldım. Artık bir yıldızlı dalgıç oldum

canım yemin bozmanın bazı sorumlulukları var ama benden sölemesi. ben o yüzden yemin etmem hiç
ama sonuçta test yapılan kişi kendisiydi.
aman herneyse yaaa ben unuttum onları çünkü onlarda bizi unuttu.
bizi unutanı hemen siliyorum hafızadan.

bi daha hiç gelmedi mi??

canım yemin bozmanın bazı sorumlulukları var ama benden sölemesi. ben o yüzden yemin etmem hiç

bi daha hiç gelmedi mi??

evet canım biliyorum oruç tutmam yada sadaka vermem gerekecek.napalım sonucuna katlanıcam yada boşvericem ölçmeyeceğim.ne olursa olsun deyip.
evet gelmedi hatta gebeliğini çok sonra söylemişti bize kalp atışını falan duyupta söyledi.o yüzden ona kırılmıştık.aman neyse giden gider kalan sağlar bizimdir.
kimler geldi geçti.hepsi gitti.gün olacak sıra bizede gelecek bizim boynumuz bükük kalmayacak inşallah allahın izniyle.

hiç gelecek gibi durmuyor tatlım maşallah
test yaptınmı hiç.en fazla 17 sürüyor sanırım ama senin öncekiler kaç sürüyordu onları baz almalısın.
çünkü dpo genelde değişmiyor

hııı demek dpo değişmiyorsa yarın gelcek demektir :44: çünkü geçen ay dpo 17 de olmuşum :26:

hic adte gelecek gibi durmuyor bence de

keske gelmese canim

evet keşke gelmese canım ama gelir o gelirrr dün test yapmıştım çıkmadı çünkü bişey

Hoşgeldin
ne güzel tatilini yaptın eğlendin dinlendin.
Gitmeden önce benim tablomu hatırlarsan sabit bir şekilde gidiyordu. son 3 günde hayaller suya düştü.
dalış ne güzel ya

9ay canım hoşgeldin umarım tatilin güzel geçmiştir.
hadi bakalım şu gebelik işine bi derinden dal

deryoooooşşşşşşşş

canımmm nasılsınnn
kac gunlerdır seferı oldugumdan detayları kacırıyorum
bebıın kesesını gordunmu ıyısın dımııı

everycımmm cnm sagol guzel dıleklerın ııcın
ıns dogru dusunuyoruzdur bgnde solumda ufak sıızılar oldu
bıde oyle hareketlı bı dondeyımkı bol yuzme bol yuruyus
bu tempoya tutunursa helal olsbn dıcem hehehe
aa hıcc onemsemıyorm herseyı yapıyorum valla bgne kdr dıkkat ettmdr noldu
bnm bu gogus yanma smdıye kdr yanıltmadı benı
ıcten ıe korkuyosamda umutlandım yıne bu yuzden.

Ins senınde o 2. Yumurtan dollenmıstır de gec olupta snra cıkar
adet fln gelmez yaaaa..
Telden gırdıgım ıcın bu ff tablolarını acmıyo delı ettı benı
goremıyom o yzden yaa dstumu yksa atesın ıns yarın fırlar

senınde ısın zor baska ulkede hersey baska usul
bnmde ne hastane ne dr goresım var artık ınanırmısınızzz
yıldım yanı yıne bugune sukur

anaaaam
kız sen bu kadar erken baslarsan bu olaylara gecmek bılmez bu cıle
emın ol bızler 1 yıldır denıoruz ve bu bebk olayı basladıgından berı evlılıgımızın seyrı degıstı
tahmın edıorum kı bunu yasayan sadece ben degılımdır bır cogumuz da oyle
evlılık bambaska bısı ya flortede benzemıyo hıc
sen bence sımdılık oluruna bırak ve evlılıgın tadını cıkar kuzum
artık geliyor sanırım bekle bekle tablonun uzunluğuna bak

My]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
kız cok da anormal bı dususluk dııl bugunku yaa
zaten genel olarak bole seyretmıs
dur bakalım kırmızıları gormeden bısı demeyelım
tesekkurler canim yorumun icin
ne yalan soyliyim ben de kendimden inanilmaz umitliydim
esim de doktorum da benden umitliydi
bir ihtimal dedim sonra da ama adet geliyor olsun ne yapalim bir dahaki aya insallah :)
insallah bebısım
ama ben sahsen sana daha dpo 7lerdeyken test yapmayı yasaklıyorum:)
anaaaa ff bana 5 günlük vip verdi bak şu işe bide bugün test yap diyo hamileysemde 2 marta doğum yazıyo
oooh vıplıgın hayırlı olsun canım
ınsallah tez zamanda orda yazan dogum gunu gercek olur
ooyyyy masallahhh
valla benı esım bıle cekemezdı heralde
koparırdım orda kıyametı
nasıl bı mantık arkadasım bu yaa
ya bu turkıyedekı sıstemı hııc anlamıcamm
ben bır gun bas agrısından ölüodum acıl gıttım ankarada unv hastanesıne
bana 6 ay sonraya emar vermıstı
hıc yorum yapılası dııl su devlet hastanelerı unıversıteler... tam bır rezıllık
valla trakya seyahatım boyunca gırebıldıgım her arada tablomu paylasıp 14. gunmu 16. gunmu dıye ıkılemımı bıldırdım ama
burda baskalarına yorum yapamadıgımdan mıdır nedır bılmıorum kımse sallamamıs benı
senden baska kımse yorum yapmamaıs tabloma((
ayy canım yaaa ınsallah hayırlısı olur
butun dualarımız senınle
yuregını ferah tut emı
hıc umutsuz olma bu surec dee
karanfilceee
iyilestin mi?

naber kizlar
bir kalip cikolata yedim simdi:)gece gece adet geliyor yarin

oooh afıyet olsun tatlım yarasınn :))

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar günaydııın
nasıl heyecanlı nasıl mutlu uyandım bu sabaha anlatamam
yahu ateşime bi bakın şaşkınlık içerisindeyim
düşük düşük derken şu son gunlerde resmen tavan yaptı.
ben aslında hııc oralı dııldım hamıleyım dıye kendımı bıle dınlemıodum
bıde malum leylegı havada gorme mısalı her sabah baska sehırde uyanıorum bu ara:) trakyadan dondum dunde kocamla onun antalyaya kadar uzanan ıs seyahatıne cıktım. su anda ıspaartadayım aksama antalyada:) o calısıyor ben gezıyorum yaşasın kötuluk

neyse neysee yaa lutfen bana bı yorum yapın ben drdakı 14. gunku 18 mmlıkk yumurtayı baz alarak ve ffınde ılk basta cızdıgı 14. gundenmı baslamalıyım dpoları saymaya yoksa ffın sonradan degıstırdıgı 16. gundenmı?

yanı ben dpo kactayım sızce?
14. gunde olmalıydı cızgı dersenız dpo 13 deyım bugun ve atesıme bakılırsa test yapmam sart

vay vaaaayy ben ne yapayım sımdı kızlaaar?

hosgeldin canim uzun zaman oldu konusmayali
hayirli olsuns ertifikanin ne guzel ya eglenceli sey dalis
benim asla yapamadigim :)

vayyyyyy kiz donusun muhtesem oldu gelsin bebisin bu atesle de gelmis gibi canim insallah hamilesindir

ben de ysagina uyucam, dpo13te atese bakmadan test mest yok soz dogrusu bu zaten cunku ates beklesem zaten dusecekmis

hakıkaten ornek bır tablo
yok yok ben kararlıyım bu ay tutucam senı test mest yok dpo 13den sonra.cezalısın sen
bu arada everycım sence ben su an dpo kactayım? yanı cızgı dogru yerdemı? 14. gune cekmıstı once hatta 14. gun de dr da da yumurtamı gormustuk dr sabaha karsı bu atılır demıstı ve nıtekım bıze 15. gun ve 16. gun ılıskı oncermıstı
bununla bırlıkte ovu testım 15. gun de pozıtıftı

net birsye diyemiyorum canim olcumlerin tam degil aradakiler olsaydi emin olurduk, su an tablona gore 14,gun derim ama eger pozitifi ovulasyon testinde 15.gun gorduysen, ertesi gun ya da 17,gun sabah da catlamis olabilir, ama doktorunun dedigi dogrdur yani kafani cok karistirma bence bekleyelim 2 gun daha ates nasil

canım bana sormamışsın ama bende yorum yapayım dedim
ovu.testinde artıyı gördükten sonra çatlar benimki ama herkeste aynı olmayabilir ayrıca ff nin çizgileride doğru oluyo genel olarak yani
tablon çok güzel görünüyo
bana sorarsan hiç kendini strese sokma 3 gün daha bekle test için
şimdi negatif çıkıcak ondan sonra acaba erken mi yaptım deyip kendini üzüceksin gereksiz yere

inşallah gebesindir çok beğendim tablonu

kızzzzzzllarrrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili vermeye gidiyorum dayanamıcam 3 gün var adetime çıkar mı sizce doğru sonuç???????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…