hayatta hersey olabilir canim gercekten
ama ben kendimi adet olmaya cok hazirladim
ben de snein atesle ilgili yorum yapacaktim
bence de catlamis gibisin
atesini de olc bakma esin okusun sana karanfilcenin dedigi gibi
yoksa icin icini yer catlamis miydim atesim akcti acaba diye bilirim o duyguyu
ya bazen düşünüyorum caba ateş ölçerek yanlışmı yaıyorum diye.
çünkü bi kaç gün önceden düşmeye başlayınca adetin 2.gününe kadar 3 4 gün kendimizi yiyip bitiriyoruz
ama ateş ölçmesek adet gelicek ve öyle anlıycaz ve sadece o gün üzülücez.
doğru diyorsun canım içim içimi yer zaten
yarınlık yeminimi bozuyorum.
ya ben hayatimda ilk defa 26 gunde adet oldum o da gecen ay, yani cok erken bir donguydu benim icin
hic beklemiyordum tabi
ates de olcmedim takip de yapmadim neyse ailemin yanina gittim tatilde
o gun beklenmedik sekilde kanamayi gorunce ne oldugunu anlamadim daha zaman vardi hatta onceki ay 34 diye ben minimum 30 gunde gelir diyordum :)
soka girdim herhalde bebis yerlesiyor dedim baktim kan golu basliyortamam normal adet oluyorum dedim
ama hic uzulmedim bir yonden belki dogru anlik uzuntu olur olursa
ama bir de kendini o duruma onceden hazirlamak var benim su an yaptigim gibi, ates olcmesem ve bu ayki kan testini saymasam,hala hamile oldugumu dusunebilirdim mesela
aa bir de tabi her sabah stresle ates olcmek var
yani hem olumlu hem olumsuz yonleri var ben bu ikilemde kaliyorum hep, tamam olcmiycem bu ay diyorum ama yine basliyorum
canım yemin bozmanın bazı sorumlulukları var ama benden sölemesi. ben o yüzden yemin etmem hiçya bazen düşünüyorum caba ateş ölçerek yanlışmı yaıyorum diye.
çünkü bi kaç gün önceden düşmeye başlayınca adetin 2.gününe kadar 3 4 gün kendimizi yiyip bitiriyoruz
ama ateş ölçmesek adet gelicek ve öyle anlıycaz ve sadece o gün üzülücez.
doğru diyorsun canım içim içimi yer zaten
yarınlık yeminimi bozuyorum.
ama sonuçta test yapılan kişi kendisiydi.
aman herneyse yaaa ben unuttum onları çünkü onlarda bizi unuttu.
bizi unutanı hemen siliyorum hafızadan.
canım yemin bozmanın bazı sorumlulukları var ama benden sölemesi. ben o yüzden yemin etmem hiç
bi daha hiç gelmedi mi??
hiç gelecek gibi durmuyor tatlım maşallah
test yaptınmı hiç.en fazla 17 sürüyor sanırım ama senin öncekiler kaç sürüyordu onları baz almalısın.
çünkü dpo genelde değişmiyor
hic adte gelecek gibi durmuyor bence de
keske gelmese canim
Merhaba kızlar! Ben tatilden döndüm. Hepinizi çok özledim
Grafiklerinize baktım. Yeni hamiş haberimiz yok sanırsam. Fundurtan'dan umutluyum. Nasılsınız bakalım başka?
Hııı bu arada ben tüplü dalış kursuna katıldım ve sertifika aldım. Artık bir yıldızlı dalgıç oldum
deryoooooşşşşşşşş
anaaaambiliyorum kuzum, ama ben nedense çocuk istiyorum.24yaşındayım, eşimle de 6yıldır birlikdeyik, o kadar gezdik tozduk,1-1mizi o kadar iyi tanıyoruzki, artık aşkımızın meyvesini büyütmek istiyoruz.hem ben kendimi çok hazır his ediyorum.onun için 1an önce bebiş istiyorum.
kız cok da anormal bı dususluk dııl bugunku yaaartık geliyor sanırımbekle bekle tablonun uzunluğuna bak
My]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
insallah bebısımtesekkurler canim yorumun icin
ne yalan soyliyim ben de kendimden inanilmaz umitliydim
esim de doktorum da benden umitliydi
bir ihtimal dedim sonra da ama adet geliyor olsun ne yapalim bir dahaki aya insallah :)
oooh vıplıgın hayırlı olsun canımanaaaa ff bana 5 günlük vip verdibak şu işe bide bugün test yap diyo hamileysemde 2 marta doğum yazıyo
ooyyyy masallahhhselam kızlarrr
ay cok moralım bozuk
sabah gıttk hastaneye
once dedıler esın kendı urolojıden rand alsın ona burdan test yapamayız
ıyı o soku atlattık derken
genetık laboratuarına ındım kadına kagıdı verdım bana dedıgı
28 aralık saat 9 a yazıyorum randevunuzu bu tarıhte gelıp kan vereceksınız
sonucuda 2 2,5 ay snra alıyosunuz
ben dıyım mart sız deyın nısan
kufredıp kactım ordan
bu ne terbıyesızlık delırdım ya
gıdıp ozelde yaptırıcam parası neyse
yeter ya dalga gecıyyo benle sankı
suratının ortasınaa bı yumruk gomesım geldıkı
esım ceke ceke cıkardı dısarı....
valla trakya seyahatım boyunca gırebıldıgım her arada tablomu paylasıp 14. gunmu 16. gunmu dıye ıkılemımı bıldırdım amadaha gelmedi ama heran gelebilir dpo 16 bugünkız sahidende test öyle yaptı bana ama hayatımın ilk net çift çizgisini görmüş oldum keşke resmini çekeydim ne bileyim kaybolucağını senin tabloda buz dağı yapmış bugün
ayy canım yaaa ınsallah hayırlısı oluryok canım yasmin kullancam. eğer hamile olmazsam adetin ilk günü başlıycam 21 gün sonra bırakmıycam gidebildiği kadar gitcekböle işte. geleceğime yakın bırakınca adet olunuyormuş.
dün yapıldı canım aşılama beklemeye geçtik.
karanfilceee
iyilestin mi?
naber kizlar
bir kalip cikolata yedim simdi:)gece gece adet geliyor yarin
hosgeldin canim uzun zaman oldu konusmayaliMerhaba kızlar! Ben tatilden döndüm. Hepinizi çok özledim
Grafiklerinize baktım. Yeni hamiş haberimiz yok sanırsam. Fundurtan'dan umutluyum. Nasılsınız bakalım başka?
Hııı bu arada ben tüplü dalış kursuna katıldım ve sertifika aldım. Artık bir yıldızlı dalgıç oldum
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar günaydııın
nasıl heyecanlı nasıl mutlu uyandım bu sabaha anlatamam
yahu ateşime bi bakın şaşkınlık içerisindeyim
düşük düşük derken şu son gunlerde resmen tavan yaptı.
ben aslında hııc oralı dııldım hamıleyım dıye kendımı bıle dınlemıodum
bıde malum leylegı havada gorme mısalı her sabah baska sehırde uyanıorum bu ara:) trakyadan dondum dunde kocamla onun antalyaya kadar uzanan ıs seyahatıne cıktım. su anda ıspaartadayım aksama antalyada:) o calısıyor ben gezıyorumyaşasın kötuluk
neyse neysee yaa lutfen bana bı yorum yapın ben drdakı 14. gunku 18 mmlıkk yumurtayı baz alarak ve ffınde ılk basta cızdıgı 14. gundenmı baslamalıyım dpoları saymaya yoksa ffın sonradan degıstırdıgı 16. gundenmı?
yanı ben dpo kactayım sızce?
14. gunde olmalıydı cızgı dersenız dpo 13 deyım bugun ve atesıme bakılırsa test yapmam sart
vay vaaaayy ben ne yapayım sımdı kızlaaar?
Gunaydin Kizlar
Benim tipik ornek tabloma bakin kizlar daha mens isaretlemedim, ozellikle yeni gelenler icin ornek olabilecek bir tablo. Beni onumuzdeki ay tutun ne olur test mest yaptirmayin bana dpo13u bekletin olur mu
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hakıkaten ornek bır tablo
yok yok ben kararlıyım bu ay tutucam senı test mest yok dpo 13den sonra.cezalısın sen
bu arada everycım sence ben su an dpo kactayım? yanı cızgı dogru yerdemı? 14. gune cekmıstı once hatta 14. gun de dr da da yumurtamı gormustuk dr sabaha karsı bu atılır demıstı ve nıtekım bıze 15. gun ve 16. gun ılıskı oncermıstı
bununla bırlıkte ovu testım 15. gun de pozıtıftı
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar günaydııın
nasıl heyecanlı nasıl mutlu uyandım bu sabaha anlatamam
yahu ateşime bi bakın şaşkınlık içerisindeyim
düşük düşük derken şu son gunlerde resmen tavan yaptı.
ben aslında hııc oralı dııldım hamıleyım dıye kendımı bıle dınlemıodum
bıde malum leylegı havada gorme mısalı her sabah baska sehırde uyanıorum bu ara:) trakyadan dondum dunde kocamla onun antalyaya kadar uzanan ıs seyahatıne cıktım. su anda ıspaartadayım aksama antalyada:) o calısıyor ben gezıyorumyaşasın kötuluk
neyse neysee yaa lutfen bana bı yorum yapın ben drdakı 14. gunku 18 mmlıkk yumurtayı baz alarak ve ffınde ılk basta cızdıgı 14. gundenmı baslamalıyım dpoları saymaya yoksa ffın sonradan degıstırdıgı 16. gundenmı?
yanı ben dpo kactayım sızce?
14. gunde olmalıydı cızgı dersenız dpo 13 deyım bugun ve atesıme bakılırsa test yapmam sart
vay vaaaayy ben ne yapayım sımdı kızlaaar?
inşalllllllllllah en büyük duan kabul olur tatlımmmmmmmm
kızzzzzzllarrrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili vermeye gidiyorum dayanamıcam 3 gün var adetime çıkar mı sizce doğru sonuç???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?