esinin doguma girmesi konusu saka mi gercek mi bilmiyorum ama
ben kendim adima oyle birsey asla istemem
en yakin arkadasimin esi girmisti doguma cinsel hayatlarinda cok buyuk problem oldu uzun bir sure
sahsen benim kocam girse hemen etkilenir bu durumdan kesinama ben de istemem zaten o an orda olmasini, sonra gelsin bebisim kucagimda esim bas ucumda sarilalim soyle
kızlar selaam
gecmısı okumadan once bı selam edeyım dedım
yesım kana gıtmıs olemi? bgnde yuksekmı cıkmıs atesı?
fundurtan yavrum sen naptın kırmısılar geldımı? dra gıttınmı?
yokh kuzum gectımı agrıların? bgn bıraz daha ıyımısın?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ne bir adet belirtisi ne bir hamılelık belırtısı var kızlar.
ama bu ay derdım atesımın fena halde benı oynatmasından sonra bırde kocammm
bu ay bnm koca fena halde heyecanlı
sabah cıkmayacak bılıorum hamıle dıılım desemde yıne de test yaptırdı bana. 15 dk sonra sızlerın bazılarının dedıgı gıbı ısıga tutunca gölge gıbı bı cızgı vardı ama sonra 1 saat kdr sonra hanı orda renk dağılımı oluyo ya o dagılmaya basladı karıstı orası anlayamadım bısı.
her lafının bası hamılelıgım bebegımız test vs vs.
bn zaten en bastan ıstemıodum test yapmayı cunku bılıorum ya kadınlık hıssı heralde bebıs yok ama kocam bu ay bı garıp ıste. artık oda en az bnm kadar ıstıo sanırım.
neyse sızler ne dıosunuz atesıme? cok anormal dıılmı 2 gun cok yuksek olupda dun dusuk cıkması bgn yıne cok yukselmesı?
sen diyince de hayal ettim oyle de guzel olur, esim sadece bana bakacak sekilde elimi tutsa ondan guc alsam, o da iyi bir an olurdu herhalde hem de cok guzel olurduayyy inşallah kızz en kısa zmanda gerçkeleşsin hayallerin ..
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ne bir adet belirtisi ne bir hamılelık belırtısı var kızlar.
ama bu ay derdım atesımın fena halde benı oynatmasından sonra bırde kocammm
bu ay bnm koca fena halde heyecanlı
sabah cıkmayacak bılıorum hamıle dıılım desemde yıne de test yaptırdı bana. 15 dk sonra sızlerın bazılarının dedıgı gıbı ısıga tutunca gölge gıbı bı cızgı vardı ama sonra 1 saat kdr sonra hanı orda renk dağılımı oluyo ya o dagılmaya basladı karıstı orası anlayamadım bısı.
her lafının bası hamılelıgım bebegımız test vs vs.
bn zaten en bastan ıstemıodum test yapmayı cunku bılıorum ya kadınlık hıssı heralde bebıs yok ama kocam bu ay bı garıp ıste. artık oda en az bnm kadar ıstıo sanırım.
neyse sızler ne dıosunuz atesıme? cok anormal dıılmı 2 gun cok yuksek olupda dun dusuk cıkması bgn yıne cok yukselmesı?
canım neden olumsuz düşünüyosun belkide eşini içine doğmuştur.. 2 gün sonra testi tekrarlarsınız inşallah daha belirgin bi çizgi görürsünüz
kızlar selaam
gecmısı okumadan once bı selam edeyım dedım
yesım kana gıtmıs olemi? bgnde yuksekmı cıkmıs atesı?
fundurtan yavrum sen naptın kırmısılar geldımı? dra gıttınmı?
yokh kuzum gectımı agrıların? bgn bıraz daha ıyımısın?
bebis yerlesmis olmasin kizzzz
canim belki catladin ates yukselmedi diycem ama sanki testinde koyulasma daha yeni yani bugun catlama ihtimali daha yuksek gibi geldi bana
bugun de yorulun artiktabiki dunku spermler de yasar bir sekilde bulurlr, bugun atlasan yarin iliski olsa yine olur da, sen bilirsin
12. gün çatlamışsın gibi
Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için. Bence de bugün çatlayacağım ben. Belki de dün doğru yapamadım o nedenle çıkmadı. Ovu testi yapmak zor biraz. ilk idrar olmayacak 4 saat tutmuş olacaksın fazla tutarsan yine olmuyor.
senayım hosgeldın
aynı durumdayım cnm ılac alamadıgım ıcın
yatarak hafıfletmeye calısıyorum
sadece wcye kalkıyorum ıste ...
Benı bosverde senın ates massallaah
dpo 13tekı su fırlamaya bakkk
resmen yerlesmıs sankı sıkı sıkı
yarın ne olacak bakalım dpo 14 mu surer senın
teste gelınce ınss o golge dogrudur canım
yarın atesın ıyı olursa tekrarla testı
tekrar cok gecmıs olsun canım
bnm 4 aylık ates ölçme maceramda bır kez 14 gun surdu 2 kez 16. gun adet geldı kuzum. bu ay 4. ay ıste. heralde 16 gun surer yıne.
ya o gölgeye hııc ınanmıyorum ben görmek ıcın zorlanman gerekıo ki görsende hayalmı gercek mı anlamıosun.
bole sankı kendını kandırmak gb oluyo.
ah kocam aaah hıc ıstemıodum ben test yapmak da ıste onun zoruyla... 2 gun bı gecsın bakalımda cumartesıde ates yuksek cıkarsa bakarız bişiler
sagol canım.
16.gun geldıyse genelde dpo 15 suruyo senın
dedıgın gııbı 2 gunun daha var
ıns atesın yuksek cıkar canım test yapıp senlenırım burda
hedefımdekı hamıle sayısına ulasmamız ıcın cok calısmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?