dpo 12de yerlesme olurmu hıc be yavrum..
hadı oldu dıleım herlade bı kasık agrısı falan olmalıydı o gun ama tık yok
helekı memısler oyle nazlı nazlı nadıren agrıyorlarkı onları yoklamaktan sapıga cıkacak adım
anacım hedef sayıya senınde katkılarını beklıoruz ınsallah.
hşc hatırladım kadarıyla cok hanelı bı sayıydı o ya hadı bakalım nasıl olacaksaa
yesım hamıle dımı kızz bence kesın artık
o silik cızgı yuksek ates ve adet gecıkmesı on numara
bakgöruomusun yesımde daha yenı basladıydı 2-3 ay mı ne oldu ateı deneyelı
every hep derdı yenı baslayanlar genelde 2-3 ayda hamıle kalıo ugurlu gelıo bu yontem ve topık dıe
ama maaalesef ben o sanslılardan olamaduuum. yesıme nasıpmıs masallah
senın kacıncı aydı kız bu ay atese baslayalı?
ya ne var bılıomuusn
daha oncekı aylar kaba karaltıya atese gore falan tahmını yapıordk ılıskılerı ama yınede fena halde umudum oluyordu. her ay sonunda umutla bekle bekleee sonra hep fooos
ama bu ay gayet de dr kontroluyle fazlasıyla dogru zamanda ılıskıler oldu hatta kacırmamak ıcın fazlasıyla oldu
dıger aylara bakarsan aslında bu ay cok umutlu olmam gerek ama sanırım artık ıcım sogudu.ben gecen ay hungur şakır aglamıstım adetım gelınce sanıırm o son nokta oldu
ıyıce bosalttım kendımı belkıde o gözyaslarıyla
ıste bundanmıdır bılmem böle o kadar emınkı içimdeki şenay bebek olmadıgnaa
ama su var kııı
ınanılmaz mutsuzum bılıomusn. cunku esım o kdr heveslı kı..abım bıle ya...o ki bole seyler ayıptır cok konusulmaz erkeklerle kadınlar modunda bırıyken o bıle sordu kız bısı varmı yoksa bu ay dıye. o gözlerındekı ısıltıyı unutamıyorum. bırde annem.. havuza denıze cok gırıp durma azcık dıkkat et bakalım sen gunun gelene kadar hoplayıp zıplama beklıorum ben bu ay senden bısıler dedı dun telde
sımdı gelde hıc bısı olmamıs gb davran
su an bıle sulandım yaa.
arkadas nasıl bı sınav bu?
kızlar sabah çamaşırımda kahverengi lekelenmeler oldu...
kasık ağrım da aynen devam ediyo...
değerim 392 çıktı... gebelik var ya da yok diyemem dedi doktor...
lekelenme ve kasık ağrın beni korkutuyo dedi,
alttan ultrasonla kontrol etti, istemedim ama ısrar etti, başka türlü anlayamayız dedi...
dış gebelikten şüphelendi
yarın tekrar test istedi, eğer değerlerin yükselirse pazartesi tekrar gel dedi
ama değerim yükselmezse tehlike var demekmiş...
çok korkuyorum
alttan ultrasonla kontrol etti, istemedim ama ısrar etti, başka türlü anlayamayız dedi...
çok korkuyorum
çok korkuyorum
canım okadar iyi anlıyorum ki seni.. ve eminim bu topicte yazan herkesde çok iyi anlıyor, çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.. benimde geçen ay ilaçla 3 tane yumurtam oldu.. be-nim üççç ki çoğu ay yumurta bile olmaz.. heralde dedim busefer olur.. okadar hevesliydim ki birde ilaçlardan göğüslerim acıyordu.. ki benim göğüsüm bile hiç acımazgeçen ayda olmayınca ümidim benimde azaldı. 3 yumurt ile olmazsa bu sefer olma ihtimali olan tek yumurtaylamı oluck diyorum kendi kendime.. nitekim bu ay baksana adet bile ortada yok okadar üzülüyorum ki.. ama bi yandanda bi okadar dinginlik vr içimde aynı senin anlattığın gibi içim soğumuş gibi geçen aydan sonra..
benimde annem ilk zamanlar her aradığında sorardı bebek yokmu diye.. bende her teli kpttığımda ağlardım. eşimde çok kızıyodu sanırım anneme söylendi bikez.. bidaha annem sormaz oldu.. bu ay bide akrabamıza fal baktırmışlar kadın funda hamile ama kendisi bile bilmiyor demiş.. bana söylememşiler yoksa birde umutlanırsam diye.. kardeşim ağzıdan kaçırdı.. etrafındakilerinde senden beklentileri olduğunu duyunca daha bi üzülüyor insan
çok korkuyorum
seni ve shnayı takipteyim canım doktorlar her zaman en olumuszunu söylerler sen moralini yüksek tut allaha yalvar hayırlısını dile kendini üzme şuan gebelik var lekelenme yerleşmeden de olabilir bu dönemlerde çoğu gebelikte oluyo allah sana ve eşine bağışlasın evladını ben 2 evladımı kaybettim herkes için dua ediyorum dün yeniden denemeye başladık 1 senede 2 evladım gitti ama asla umudumu kaybetmedim yoksa yaşanmaz bu hasretle sabır et dua et inşallah senin için herşey güzel olur
Canım korma şimdiden. Benim son günlerde 2 tane yakın arkadaşım hamile kaldı ve ikisinde de normalde adet olacakları günde sancı vardı. Sen en iyisi için dua et. İçini ferah tut. Her şey yolunda olacak Allah'ın izniyle. Değerin çok güzel.
canım üzülme inşallah korktuğu gibi değildir.. bebişin seninledir. peki doktor lekelenme için hemen progestan mı ne ondan vermedimi.. çoğu kadında oluyo bu lekelenme şimdi.. arkadaşıma hemen iğne vermişlerdi gün aşırı vurunmak için. inşallah dış gebelik değildir.. içini ferah tut. herşey olucağına varır sen duanı et yeter canım..
canım ben medikla parka gittim cumartesi günü özel klinikte 500 dedikleri testleri 74 liraya yaptırdım protein s c mthfr tiroid hormonu hepsini 74 e yaptırdım bu protein s c mthfr pıhtılaşmayla ilgili testler sende oraya gidebilirsin güven tıp da bana 750 dediler bi test daha vardı yarın bende üniversiyete gidicem bakalım nolcak sana ne kadar zaman verdiler sonuçlar için
yaaa ınanmıyorum baktıda ne anladı smdı hala belırsız yollamıs senı
serefsızz demee de dur smdı
hem lekelenmesı var hem vajınal bakıyo ya
cok sınırlendım suanda
bunun dıs gebelıkle ne ılgısı var allahaskına yaa cahılmı bu doktor
degerın gayet guzel yesımcım bak sacmalama
deryanında oldu lekelenmesı
bnm arkadasım 7 ayında hala oluyo lekelenmesı
bu bı krıter degıl dıs gebelıksebebı hıc degıl
sana ılk testınde aklına bunu sokan doktorun bende beynıne .okayım
o doktora bı daha gıtme ve lutfen ıcını rahat tut
yat dılen agır ıs yapma ılıskı yapma
2 gun somra katlanan degerını goreceksın.
Progestan bıle vermemıstır o mal dr sana..
Ay saka gıbı ya...
Allah yardımcın olsun canım..çok zor günler geçirmişsin ama ne mutlu sana ki isyan etmemişsin, umudunu kaybetmemişsin...
inşallah rabbim tez zamanda doldurur kucağını...
güzel dileklerin için çok saol,inşallah hayırlısıyla gelir bebeğim...
ben de ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum...
kızlar çok teşekkür ederim ilginize...
değerim iyi mi kötü mü bilmiyorum, bu konuda hiç fikrim yok...
ultrasonda göremediği için korktu doktor...
ya çok ufak ya da dış gebelik dedi...
inşallah hakkımda hayırlısı olsun diyorum...
seni ve shnayı takipteyim canım doktorlar her zaman en olumuszunu söylerler sen moralini yüksek tut allaha yalvar hayırlısını dile kendini üzme şuan gebelik var lekelenme yerleşmeden de olabilir bu dönemlerde çoğu gebelikte oluyo allah sana ve eşine bağışlasın evladını ben 2 evladımı kaybettim herkes için dua ediyorum dün yeniden denemeye başladık 1 senede 2 evladım gitti ama asla umudumu kaybetmedim yoksa yaşanmaz bu hasretle sabır et dua et inşallah senin için herşey güzel olur
Allah yardımcın olsun canım..çok zor günler geçirmişsin ama ne mutlu sana ki isyan etmemişsin, umudunu kaybetmemişsin...
inşallah rabbim tez zamanda doldurur kucağını...
güzel dileklerin için çok saol,inşallah hayırlısıyla gelir bebeğim...
ben de ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum...
kızlar çok teşekkür ederim ilginize...
değerim iyi mi kötü mü bilmiyorum, bu konuda hiç fikrim yok...
ultrasonda göremediği için korktu doktor...
ya çok ufak ya da dış gebelik dedi...
inşallah hakkımda hayırlısı olsun diyorum...
yeşim drunu degıstırmen konusunda ısrar edesım var sana yaaa
sımdı bır arkadasımla gorustum oda deryanın (yokh) dedıgını soledı bak
dıs gebelıkle ne alası var bu belırtılerın dedı. ayrıca sana hıc bısı yapmadan pazartesıya kdr bekletmesı sacmalık
bence sana su anda tutunmayı saglayıcı bısı vermelıydı
ykilinc canım korkacak bişey yok yerleşirken kanama olur.
dpo kaçtaydın?
ateşin nasıldı. yarından sonra bi daha test ver 2 ye katlanır Allahın izniyle
Canım Allah sana sabır versinn.. nur içinde yatsın evlatların.. tez zamanda Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah..
canım çok küçük olduğu için görememiş olabilir.. bence değerin güzel.. inşallah yarına daha da artarama şu progestan mevzuu kafamı karıştırdı vermedimi :44:.. hangi doktora gittin sen hangi ildeydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?