Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayanlar resmen doğum sancısı gibi sancı çekiyorum.
2 dakka duruyo sonra tekrar başlıyo.gigerek sıklaşıyo.
off yarın adet geliyo.

korkulcak bişey yok canım.. evet daha iyi görülüyor sanırım.. doktorların işi bu onlar için bişey farketmiyor bence

ya ne bileyim canım ya,zaten normal muayeneyi zor oluyorum bu nasıl olcak bilmem,adetimin gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum,utanıyorum yaaaa:18:

Son düzenleme:
deryosuuummmmmm
massaaalllaaah bebegıne
rabbım ıns kucagına alcagın gunlerıde gostersın saglıkla
darısıda bızlerın basına kuzularrrrrrrr

deryosuuummmmmm
massaaalllaaah bebegıne
rabbım ıns kucagına alcagın gunlerıde gostersın saglıkla
darısıda bızlerın basına kuzularrrrrrrr

aminnnn bugun yine duygusallastim, ferihada korayin ogluna bakisi sahnesinde esimin de benim de gozlerimiz doldu

ne guzel canim kalp atislarini duymussun saglikla buyusun bebisin

ne güzel tebrik ederim. darısı bizlere
7+2
sen kaç hesaplamıştın?
nasıl anladı doktor ultrason da mı ölçüyor haftasını

merhaba kizlar

ben bugun doktora gidiyorum, umarim hersey yolundadir, tiyo alicam bir de bizlere

umarim dondugumde okkesa ve shnaay bombayi patlatmis olur

evet everycim ff nin dediği oldu.
bugün adet günü olarak gösteriyordu.
ve adet oldum.bu sıcaklarda ateşim düşmez.
diyordum ama dibe vurdu.dünden kendimi hazırlamıştım ama
içimi boşaltmak için yinede ağladım şimdi rahatım.
arkadaşlar gün içerisinde ben örneğin bir saat birşey
yemeden içmeden uzanarak tv izliyorum.
ateşimi ölçüyorum.yarın ki ateşim hakkında bana haber veriyor.
dün ikindi zamanı ateşim 37.0 idi akşam bu 36.8 e düştü
gece yatmak için 11 gibi yine dinlenerek ölçtüm
36.6 oldu ve dedim sabah ateş düşecek nitekim öyle oldu
okadar sıcak havada 0,3 lük düşüşü sabah ölçtüm ve tuvalate kalktım.
ve anında adetim geldi.bu ff hiç yanılmıyor.yani bende yanılmadı.
bir oğlum var çok şükür.ve çooook mutluyum eşimi seviyorum.
dünyadaki en anlayışlı saygın biriyle evlenmişim.5 yıllık evliliğim
süresince bir kez olsun kalbimi kırmış değil.birbirimize aşığız.
tek istediğim mutluluğuma bir çocuk daha katarak arttırmaktı.
ne diyeyim bu mutluluğun bir sınavı olmalıydı.eşime hep bunu söylüyordum.
bir snavımız olacak ve ınavımız çocuk oldu.çok şükür kendimize yetecek kadar
paramız, bankaya borçlu olsakta bir evimiz.,arabamız var.çokşükür sağlıklıyız.
ama sınavımın çocuk değilde. kaynana dırdırı olmasını isterdim.ama kaynananam annemden iyi.
artık kısa keseyim.anlıcanız bayanlar.bu bizim mutluluk sınavımız atlatırsak ne mutlu bize.
başınızı ağrıttım.şimdi bugün kafa dığıtmalıyım.oğluşumu denze götürücez. öptüm.
http://www.fertilityfriend.com/home/3c4345

Son düzenleme:

tatlım benim adet olduğuna üzüldüm.ama bir olun olduğunu bilmiyodum, onu da öğrendim çok mutlu oldum.helemutluluk hikayense suppperbence bunun farkında olmak ve şükr etmek çok güzel bir şey.Allah olmayan herkese nasip etsin

ne mutlu sana kuzum.darısı heppppimizin başına...

Canim uzulme sana sanslisin bir cocugun var bizde o da yok diycem ama gunaha girmek istemiyorum mutlaka rabbimin bildigi var
Bende ayni senin gibi dusunuyorum cok mutluyuz cok sukur herseyimiz var en onemlisi en buyuk zenginlik olan saglimiz yerinde
Bende kendi kendime diyorum ki hicbi insanin hayati dort dortluk olamaz bu dunyada Rabbimin sinavi bu bize Diyorum cunku mutlaka biseyler eksik olmali
Umarim sinavi basariyla geceriz
Allaj tum bekleyenlere sabir versin

kuzucuklarım, benim ateş bu gün düşmedi.13 ve 14 cü güne eggwhite girdim tablomu böğle yaptı, çok olmasada sanırım az bir az eggwhite görmüştüm.size bir sorum var eggwhite önceleri az, sonra arta bilirmi? yoksa hep aynı mı oluyor?bir de aynı günde hem sticky hem eggwhite olması mümkünmü?
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba kizlar tekrar
tam 6 ay sonra yeniden utrasona girdim ve cok cok sukur hersey yolunda, rahim duzgun, yumurtaliklar temiz, cok sevindim baya korkuyordum dusukten sonra uzun sure doktora gitmedim diye...
sonra alttan bakti adetim bitmisti kontrolden sonra adet basladi yine ama alttan baktiginda da bir sorun yok dedi.

bunun haricinde cok sukur hamile olmamissin bu ay yoksa bu virusle dusuk yapardin dedin, kesinlikle korunacaksin dedi.:44: molluskum dedikleri virusu yok etmeleri icin esimle birlikte pazartesi doktora gidecegiz ve tamamen iyilesmeden cocuk yapmak yasak. onceden bu virus var miydi bilmiyorum ama onceki dusuk de buna mi bagli diye dusunuyor insan...
asil mevzu su: ben bu ay cok umitliydim cunku 7.ay olacakti ve ilki de 6.aydan sonra gelmisti, bazen diyorum aman korunmasam sanki bebek oluyor mu, ama bir bakariz olur mu olur bu ay tutar ve bu virusle yeniden kotu sey olabilir.. yani bir ay kadar bebek dusuncesine uzagim sanirsam, ki umarim obur aya korunmayi birakmis olurum temizleniriz de..
kismet ne diyelim.

Son düzenleme:
nuradamla tesekkurler canim dusundugun icin tablon hakkinda pek yorumum yok simdi tam anlamadim ama akinti durumu karisik biraz, dedigin gibi aklini karistirabiliyor insanin.
okkesa ne guzel mutlu bir evliligin, iyi bir kaynanan, anlayisli bir kocan, ve bir de oglun var!! bence hepsi super seyler ve akisina birakirdim ben olsam, cunku ikinci cocugun ustune dustugun icin belki nazlaniyor ama normal hayatina devam etsen belki supriz gibi gelecek ikinci bebegin de

zavallı ffnin de aklı karıştı bak.canım, ben okessanın yerinde olsam ikinci çocuğun üstüne bu kadar düşmezdim.ilki çabucak sağlıklı olsun da,ikinci de ne zaman olursa.önemli olan kadının bir kere doğurması, sonrası gelir inşallah.senin adına da çok ama çok sevindim, bir probleminin olmaması müthiş bir şey.peki çocuk neden olmuyomuş kuzum?sebep neymiş?görüyomusun, iyiki hamile kalmamışsın, yoksa bir düşük daha yaşayıp kahr oluctın. problemini ortadan kaldır ve sağlıkla hamile kal inşallah.ya shanay nerdeki?gelse de bombayı patlatsa.bende bu gün yataktan kaltığımdan bi miğde bulantısı var ya.miğdemi üşüttüm acaaba ya.....:44:

anladigim kadariyla benim cocuk hemen olmuyor, duzenli iliski ve yumurtlama donemi hergun iliski ama olmuyor, ilkinde de birkac ay sonra gelmisti, mevzu simdi bu virus olunca baska konu konusamadik ama firsatini bulunca sorucam ayrintili tiyolari o zaman alicam nasilsa daha gorusucez yakin zamanda sIk sIk

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonlarıı sabah dayanamayıp test yaptım tabıkıde negatıf cıktı en azından içimde bişey kalmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…