teşekkürler kızlar desteğiniz için biraz duygusalım şu an ağlayarak yazıyorum ama artık düşünmek istemiyorum hiç bişey,çok yoruldum akışına bırakıcam herşeyi bundan sonra ihmal etmiycem sağlığımı ben bunu önceden aldırsaydım ,belki böyle olmuycaktı ,önce hep duyardım şu organm alındı falan diye ama çok üzüldüm acı bişeymiş Rabbim yaşatmasn kimseye...inşALLah bundan sonra 2 yumurtalığa ve 1 tüpüme bişey olmaz aminnnn
evet cnm basit kist altı cmlik kist ihmale gelmezmiş canım ,normalde 20-25 dk lık dedi süreye dr ama işler karışınca 2 saat sürmüş.ağrılarım vardı biaz ama böla çok can yakıcı değil ,narkozu atamadım o kötü yaptı baş dönmesi,kulak çınlaması,balgam vs.şimdi düne göre biraz iyiyim ,dönüşlerde,oturup kalkerken ,yardımla kalkıyorum.eğilemiyorum yatark yazıyorum şimdi
adetliyken yapılmasının sebebi ne canım?
doktora gidicektim benide 3.gününde çağırdı,nasıl olucak korkuyorum
dün lakoroskopi oldum kistleri alcaklardı,sağ tüpümüde almış dr ,eşim söylemedi eve dönerken söyledi,dünya başıma yıkıldı.sınavım bitmedi benm.ne yapcam şimdi tüpşişmiş,ve şekli bozulmuş,kist dolamış etrafını ,sol tüpte enfeksiyon kapmış, onu temizlemiş,onuda sarmış kist,tüp ikiye bükülmüş onu düzeltmiş,saçakları yumurtalığa bakmıyomuş.sonuç bu morAl sıfır.şans iyice düştü.
öptüm hepinizi Allaha emanet olun
bende istiyorumm.. üstelik bide benim bebek odam hazır sankii.. küçük odamıza fazla raflar vardı onları asmıştık.. bende oyuncak hastasıyımdır.. bütün oyuncaklrı oralara dizdim.. duvarlara etiketler vardı ayı winnie felan onları yapıştırdım.. bi baktım iyice bebek olası olmuş odası var kendi yok bebeğimin
aklıma takıldı kızlar sizde sorayım dedım ben bu ay 2hazıranda adet oldum sonra adetımın 18,günü kahve leke geldi ve çok az pembe akıntım oldum yerşelme diye umut ettik fakat sonra adetimin 22 günü tekrar adet oldum(4 gün sürdü az yogun değil ) üstüne görme falan olmuş olabılırmıyım aklıma takıldı acaba böyle bir şansım var mı:26:
dün lakoroskopi oldum kistleri alcaklardı,sağ tüpümüde almış dr ,eşim söylemedi eve dönerken söyledi,dünya başıma yıkıldı.sınavım bitmedi benm.ne yapcam şimdi tüpşişmiş,ve şekli bozulmuş,kist dolamış etrafını ,sol tüpte enfeksiyon kapmış, onu temizlemiş,onuda sarmış kist,tüp ikiye bükülmüş onu düzeltmiş,saçakları yumurtalığa bakmıyomuş.sonuç bu morAl sıfır.şans iyice düştü.
selamlar güzel bayanlar bu ateş ölcme yönteminde dijital ateşölcer mi şart
ben en az 8 yıldır hıc jılet kullanmıyorum hep sesunun sırlı ılık agdasını kullanıyorumbu agda isi cok zor ya
ya da ben arada sirada agda yaptigim geri kalan zamanlarda jilet kullandigim icin zorlaniyorum bilmiyorum
ama buyuk dert bu ozl bolge temizligi cidden canim aciyorr
bıtanem cok cok coook gecmıs olsundün lakoroskopi oldum kistleri alcaklardı,sağ tüpümüde almış dr ,eşim söylemedi eve dönerken söyledi,dünya başıma yıkıldı.sınavım bitmedi benm.ne yapcam şimdi tüpşişmiş,ve şekli bozulmuş,kist dolamış etrafını ,sol tüpte enfeksiyon kapmış, onu temizlemiş,onuda sarmış kist,tüp ikiye bükülmüş onu düzeltmiş,saçakları yumurtalığa bakmıyomuş.sonuç bu morAl sıfır.şans iyice düştü.
yaa kuzum sormaÇok şükür. Teşekkürler canım haber verdiğin için. Ben de sana bakmak için gelmiştim. İçim rahatladı. İnşallah böyle yükselere devam eder.
Şenay ya neden yapmadın bir test daha. Seni de çok merak ediyorum
gecmısı hıııc dusunme sen sımdıteşekkürler kızlar desteğiniz için biraz duygusalım şu an ağlayarak yazıyorum ama artık düşünmek istemiyorum hiç bişey,çok yoruldum akışına bırakıcam herşeyi bundan sonra ihmal etmiycem sağlığımı ben bunu önceden aldırsaydım ,belki böyle olmuycaktı ,önce hep duyardım şu organm alındı falan diye ama çok üzüldüm acı bişeymiş Rabbim yaşatmasn kimseye...inşALLah bundan sonra 2 yumurtalığa ve 1 tüpüme bişey olmaz aminnnn
cokkkk acıktımmmmmm esımde gelmedı daha
smdı yastıkları yıyıvercem yaaaaav
sorma kahvaltıyla duruyorum
oda 2 dılım ekmekle az peynır yedım saat 10 da
neysekı esım aradı gelıcem yarım saat sonra kemere goturcem sneı yemege dedı
bısı sorcam kızlar
bzm hepberaberın hamıle kaldıgı ay adet olcam galıba kasıklarım agrıodu dedıgını hatırlıorum olemıydı?
oyleyse hatırlayanınız varmı ara ara mı agrıodu yoksa baya sancılı adet agrısımıydıu?
bısı sorcam kızlar
bzm hepberaberın hamıle kaldıgı ay adet olcam galıba kasıklarım agrıodu dedıgını hatırlıorum olemıydı?
oyleyse hatırlayanınız varmı ara ara mı agrıodu yoksa baya sancılı adet agrısımıydıu?
bzmkı tatıl dııl de ısteoohhhhh ne guzelllll
afıyet seker olsun yarasın ınss o guzel havada
tatıl cok guzel bısey ya ye ıc yat yehhhuuuu
tabı onu bıde kocana sormak lazım
bnmkı gelmeden bayılmazsam ıns gorecem bakalım bana ne geelecek
yemekten snra kahve ıcmeye ckma hakkımı kullanmak ıstıyorum bnde
ztndaraldım evde buuuhhuuuu
ya bnm gunduz 1 saat kadar yokladı kasıkalrımıvalla son y gun fln agrıyo deyıp duruyodu
bıde lekelerı baslamstı o ztn normaldede once lekeyle baslıyodu
bıldıgın adet agrısıymıs yanı
sende nası bı agrı var bakım
kızlarrrrr doktordan geldik şimdi
kalbini duyduk bebişin çok şükür.
nasıl atıyor var ya güp güp güp güp hiç durmadan
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
7+2 günlük olmuşuz nası olduysa:26:
doğum 13 şubata geldi
doktor her şey güzel dedi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
kız sen kocanla ıs yapmıomuydun?
kendı işiniz sanmiştım ben?
bide meslektasız dımı bız?
varmı kımyager acıgınız? bakınız ben basum yanı
odası oldugu gıbı o odayı dolduracak bı melegınde olacak yakında tatlım
gönulden ınanıorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?