merhaba kizlar tekrar
tam 6 ay sonra yeniden utrasona girdim ve cok cok sukur hersey yolunda, rahim duzgun, yumurtaliklar temiz, cok sevindim baya korkuyordum dusukten sonra uzun sure doktora gitmedim diye...
sonra alttan bakti adetim bitmisti kontrolden sonra adet basladi yineama alttan baktiginda da bir sorun yok dedi.
bunun haricinde cok sukur hamile olmamissin bu ay yoksa bu virusle dusuk yapardin dedin, kesinlikle korunacaksin dedi.:44: molluskum dedikleri virusu yok etmeleri icin esimle birlikte pazartesi doktora gidecegiz ve tamamen iyilesmeden cocuk yapmak yasak. onceden bu virus var miydi bilmiyorum ama onceki dusuk de buna mi bagli diye dusunuyor insan...
asil mevzu su: ben bu ay cok umitliydim cunku 7.ay olacakti ve ilki de 6.aydan sonra gelmisti, bazen diyorum aman korunmasam sanki bebek oluyor mu, ama bir bakariz olur mu olur bu ay tutar ve bu virusle yeniden kotu sey olabilir.. yani bir ay kadar bebek dusuncesine uzagim sanirsam, ki umarim obur aya korunmayi birakmis olurum temizleniriz de..
kismet ne diyelim.
saol canim gercekten oyle bir an once kurtulalim bunlardan, bu doktorla yumurta takibi de yaparim hersey yoluna girince..çok geçmiş olsun canım bak herşeyde varmıs hayırr hadı hayırlısı olsun
olsun canim aklina takilip duruyordugünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonlarıı sabah dayanamayıp test yaptım tabıkıde negatıf cıktı en azından içimde bişey kalmadı :))
kızlarrrrr doktordan geldik şimdi
kalbini duyduk bebişin çok şükür.
nasıl atıyor var ya güp güp güp güp hiç durmadan
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
7+2 günlük olmuşuz nası olduysa:26:
doğum 13 şubata geldi
doktor her şey güzel dedi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
deryaaaa senin adına nası mutlu oldum bilemezsin...
ne şahane bi duygudur o kim bilir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benim önce keseyi, sonra içinde bebeği görmem lazım kii kalp atışını bekleyeyim...
merhaba kizlar tekrar
tam 6 ay sonra yeniden utrasona girdim ve cok cok sukur hersey yolunda, rahim duzgun, yumurtaliklar temiz, cok sevindim baya korkuyordum dusukten sonra uzun sure doktora gitmedim diye...
sonra alttan bakti adetim bitmisti kontrolden sonra adet basladi yineama alttan baktiginda da bir sorun yok dedi.
bunun haricinde cok sukur hamile olmamissin bu ay yoksa bu virusle dusuk yapardin dedin, kesinlikle korunacaksin dedi.:44: molluskum dedikleri virusu yok etmeleri icin esimle birlikte pazartesi doktora gidecegiz ve tamamen iyilesmeden cocuk yapmak yasak. onceden bu virus var miydi bilmiyorum ama onceki dusuk de buna mi bagli diye dusunuyor insan...
asil mevzu su: ben bu ay cok umitliydim cunku 7.ay olacakti ve ilki de 6.aydan sonra gelmisti, bazen diyorum aman korunmasam sanki bebek oluyor mu, ama bir bakariz olur mu olur bu ay tutar ve bu virusle yeniden kotu sey olabilir.. yani bir ay kadar bebek dusuncesine uzagim sanirsam, ki umarim obur aya korunmayi birakmis olurum temizleniriz de..
kismet ne diyelim.
insallah sen de goreceksin cok kisa zamanda canim
canım ne mutlu sana ki sorunun ne olduğunu buldun ve artık çözüme odaklandın...
Allah korusun hamile kalıp virüs yüzünden düşürseydin tekrar 3ayına malolacaktı...
inşallah virüsten hayırlısıyla kurtulup sahalara geri dönecek ve golü atacaksın kuşum
insallah canim, kocis de bir tedavi olsun kurtulalim moralimizi yuksek tutucam, esim de yanlis anlamasin diye iyi destek olmam lazim, sonra onu da gaza getiririm, artik gelsin bebis derim
saol canim gercekten oyle bir an once kurtulalim bunlardan, bu doktorla yumurta takibi de yaparim hersey yoluna girince..
olsun canim aklina takilip duruyordu
simdi onune bakarsin en azindan
sen iyi degerlndir yumurtlaman duzene girmis gelsin bebisssss
insallah canim, kocis de bir tedavi olsun kurtulalim moralimizi yuksek tutucam, esim de yanlis anlamasin diye iyi destek olmam lazim, sonra onu da gaza getiririm, artik gelsin bebis derim
tatlım üzülme ya, nasılsa bu tür kanamaların normal olduğunu bir kaç kişiden duyduk, ama tabi seni anlıyorum, korku işte.sana bir şey sorucam.göz bebeklerin büyümüdü tatlım?ben bunun da bir hamilelik belirtisi olduğunu duydum da...
sağol canım benim... inşallah normaldir kaç gün oldu azar azar devam ediyo..
göz bebeğime hiç dikkat etmedim canım... renkli kısım mı büyürmüş?
canım kırmızıya dönmüyorsa yogun degilse korkma.
kan testini bgn tekrarlamıcakmıydın sen ne önerdi yeni gittiğin doktor
inş haftaya sende kesecigini göreceksin
pembe renkli ve çok çok az... lekeliyo sadece...
her gün kan verirsen de stres yaşarsın dedi... pazartesi vercem bi de çarşamba...
offf hamileyim diye sevinemiyorum bile...
bu belirsizlikler çok canımı sıkıyo...
every cim çok geçmiş olsun,
inşallah kısa sürede güzelce tedavini olup kurtulursun şu virüsten
herşeyde bi hayır var işte hep neden neden diyoruz ya bi yerlerden bi ebep çıkıyor.
allah başka büyük çaresiz dertler vermesn hiçbirimize inşallah canım.
bebişinde saglıkla gelsin sana en kısa zmnda inşallah
sağol canım benim... inşallah normaldir kaç gün oldu azar azar devam ediyo..
göz bebeğime hiç dikkat etmedim canım... renkli kısım mı büyürmüş?
hani o gözün içinde bir yuvarlak,bi de içinde siyah bölüm var ya.qaliba o büyürmüş:44:.ben de nette okumuştum,hem de bir kaç yerde.hadi bak ta söğle bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?