Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok geçmiş olsun canım bak herşeyde varmıs hayırr hadı hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun canım bak herşeyde varmıs hayırr hadı hayırlısı olsun
saol canim gercekten oyle bir an once kurtulalim bunlardan, bu doktorla yumurta takibi de yaparim hersey yoluna girince..

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonlarıı sabah dayanamayıp test yaptım tabıkıde negatıf cıktı en azından içimde bişey kalmadı :))
olsun canim aklina takilip duruyordu
simdi onune bakarsin en azindan
sen iyi degerlndir yumurtlaman duzene girmis gelsin bebisssss

deryaaaa senin adına nası mutlu oldum bilemezsin...
ne şahane bi duygudur o kim bilir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benim önce keseyi, sonra içinde bebeği görmem lazım kii kalp atışını bekleyeyim...

canım ne mutlu sana ki sorunun ne olduğunu buldun ve artık çözüme odaklandın...
Allah korusun hamile kalıp virüs yüzünden düşürseydin tekrar 3ayına malolacaktı...
inşallah virüsten hayırlısıyla kurtulup sahalara geri dönecek ve golü atacaksın kuşum

insallah canim, kocis de bir tedavi olsun kurtulalim moralimizi yuksek tutucam, esim de yanlis anlamasin diye iyi destek olmam lazim, sonra onu da gaza getiririm, artik gelsin bebis derim

tatlım üzülme ya, nasılsa bu tür kanamaların normal olduğunu bir kaç kişiden duyduk, ama tabi seni anlıyorum, korku işte.sana bir şey sorucam.göz bebeklerin büyümüdü tatlım?ben bunun da bir hamilelik belirtisi olduğunu duydum da...

hadı hayırlısı olsun canım benım.evet yaa bu günleri iyi değerlendirmem lazım hayırlısı 2günde 1olsada olur herhalde dimi

insallah canim, kocis de bir tedavi olsun kurtulalim moralimizi yuksek tutucam, esim de yanlis anlamasin diye iyi destek olmam lazim, sonra onu da gaza getiririm, artik gelsin bebis derim

every cim çok geçmiş olsun,
inşallah kısa sürede güzelce tedavini olup kurtulursun şu virüsten
herşeyde bi hayır var işte hep neden neden diyoruz ya bi yerlerden bi ebep çıkıyor.
allah başka büyük çaresiz dertler vermesn hiçbirimize inşallah canım.
bebişinde saglıkla gelsin sana en kısa zmnda inşallah

every cim çok geçmiş olsun,
inşallah kısa sürede güzelce tedavini olup kurtulursun şu virüsten
herşeyde bi hayır var işte hep neden neden diyoruz ya bi yerlerden bi ebep çıkıyor.
allah başka büyük çaresiz dertler vermesn hiçbirimize inşallah canım.
bebişinde saglıkla gelsin sana en kısa zmnda inşallah

şenay naptı acaba yaa gelmemiş hiç
acaba ateşi yüksek çıktıda kan vermeye flnmı gitti bu kız
bi gelip haber etseeee :26:

sağol canım benim... inşallah normaldir kaç gün oldu azar azar devam ediyo..
göz bebeğime hiç dikkat etmedim canım... renkli kısım mı büyürmüş?

canım kırmızıya dönmüyorsa yogun degilse korkma.
kan testini bgn tekrarlamıcakmıydın sen ne önerdi yeni gittiğin doktor
inş haftaya sende kesecigini göreceksin

Son düzenleme:
canım kırmızıya dönmüyorsa yogun degilse korkma.
kan testini bgn tekrarlamıcakmıydın sen ne önerdi yeni gittiğin doktor
inş haftaya sende kesecigini göreceksin

pembe renkli ve çok çok az... lekeliyo sadece...
her gün kan verirsen de stres yaşarsın dedi... pazartesi vercem bi de çarşamba...

offf hamileyim diye sevinemiyorum bile...
bu belirsizlikler çok canımı sıkıyo...

bencede o kdr strese gerek yok
pzt verdıkten snra bı daha gerek kalmıcak bak gor
ztn cok guzel cıkacagı ıcın bıkac gun snra kesenı goreceksın
yaaa nıye sevınemıyosun sacmalama bı sorun yokkı suanda
o aptal dr un dedklerını tamamen unut senle alakası yok
lutfen tadını cıkar artıkkkk

saol tatlim
evet oyle dusunuyorum ben de
zamani degil demek ki bebisin engel cikiyor dedigin gibi
ama dusunuyorum da bilmesem onemsemesem hamile kalsam Allah korusun yeniden dusuk
karsima iyi bir doktor cikti da sahipleniyor beni yol gosteriyor insallah boyle devam eder.

ya bir de bu ay tabloya basladim ama birinci gunden ve karar vermistim duzenli olcecektim her gun ve hamis tablom olacak bu diyordum kendimecok inaniyordum 7.ayda hamile klacagima ama insallah korunmayi birakinca hic ama hic beklemem ilk aydan hamile kaldim derim sizlere bir anda gecmisteki sIkIntilari unutur ilk geceden hamile kaldim muhabbeti yapanlar gibi olurmusum, siz de beni topar tutarmissiniz saka bir yana tablo mablo olmayacak bari olcmiyim artik anlami olmiycak

hani o gözün içinde bir yuvarlak,bi de içinde siyah bölüm var ya.qaliba o büyürmüş:44:.ben de nette okumuştum,hem de bir kaç yerde.hadi bak ta söğle bize.

hani o gözün içinde bir yuvarlak,bi de içinde siyah bölüm var ya.qaliba o büyürmüş:44:.ben de nette okumuştum,hem de bir kaç yerde.hadi bak ta söğle bize.

kiz takilma oyle seylere

ben de cok takildim ilk aylar biliyorum ama bosver aldatiyor onlar

ben de kirpiklerime bakardim kivriliyor mu diye, hamilelikte hormonlardna kivriliyor diye okumustum kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…