Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok saol arkadaşım hyiç bir bilgim yok benim bu konuda ilk gebeliğim olcak daha ama en iyisi yarın bidaha kan vermek yükselişine bi bakalım bide sağ yumurtalığımda ağrı var bitanem benim

benim de ilk gebeliğim canım ve ben de çok bilgili değilim...
sağolsunlar burdaki arkadaşlar hem moral hem bilgi verdiler bana...
ufak ağrılardan korkma... benim geçen hafta kasıklarım çok çok ağrıdı ama bişey olmadı çok şükür...
sen lekelerinin rengini takip et ve sakın kötü şeyler düşünme...
ben sadece dikkatli ol dedim, sakın panik yapma

Günaydın kızlaarrr ben dün akşam gittim sonunda doktora baktı çatlamamış yumurtam felan yokmuş.. bende zaten pko vardı ondan olmuş.. yani pkonun dışında büyük kist felan yok heralde olsa söylerdi :44: bir iğne verdi adeti getirtecek.. bide 15-25 günleri arasında kullanılcak bi ilaç verdi..bu ay doktor takibi olmucak.. hamile kalsan bile bu ilaç etki etmez dedi.. ondan sonraki ayda tekrar klomen deneyip olmasza film isticem dedi..yani durum bu :26: bu adetten sonrki günler için bu yumurtaları geliştiricek bi kür felan varmı onu deneyeyim bari bu ay :44:

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tamam canım çok saol ALLAH RAZI OLSUN VALLA SENDEN

ALLAH razı olsun arkadaşım RABBİM tüm isteyenlere nasip eder inşallah

fundacım bebek yok ama olsun,en azından sorun yok...
sorun olmamasına çok sevindim...
inşallah en yakın zamanda gelir bebişin

tamam canım çok saol ALLAH RAZI OLSUN VALLA SENDEN

amin canım,hepimizden razı olsun...
ben seni korkuttuğumu düşünüp çok tedirgin oldum...
inan niyetim seni panikletmek değil, sadece dikkatli olman konusunda uyarmaktı...
ben geçen hafta çok üzüldüm, kimse aynı şeyi yaşasın istemem...
rabbim herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve inşallah olmayanlara tez vakitte nasip etsin

çok saol arkadaşım hyiç bir bilgim yok benim bu konuda ilk gebeliğim olcak daha ama en iyisi yarın bidaha kan vermek yükselişine bi bakalım bide sağ yumurtalığımda ağrı var bitanem benim

canım yaşim sanada söylüyorum.hg sizlerin düşük değil önemli olan bu değerin.
düzenli olarak yükelmesi ve glen aıntı kırmızı ve yuğun olmazsa
korkmayın.bende dış gbelik geçirdim.
birincisi 5 haftalıktım hala kese görünmemişti ve birden
kanamam başlamıştı.2.dış gebeliğimdede
yine 6 haftalıktı kese vardı ama yanlış yerdeydi.
yine ben anlamamıştım.normal adet gibi kanmam olmuştu
yani demem şu ki kendinizi takip edin. değerlerinizi 2 güne bir
baktırın.

yokkk kııızzzz tedirgin olma yarın bidaha gitcem kan vermeye 2 gün geçmiş oluyo ya aradan bakalım ne kasar atmış neyse kızlar ben çıkıyorum misafirim geliyomuş biraz temizlik yapayım hamileyim die ellemiyodum ama ayıp olur şimdi sonra görüşürük kızzzzl<rrrrr:))))))))

canım sana çok geçmiş olsun.. Allah bi daha yaşatmasın...
siz olmasaydınız napardım ben geçen hafta...
sizin sayenizde hem moral buldum hem bilinçlendim...
bugün değerimi öğrenir öğrenmez yine damlarım yanınıza

çok güzzel hamilesin hayırlı olsun
sonraki mesajlarında akıntılar için endişelenmişsin üzülme geçecektir

çok umutlanmıştık ama önümüzdeki aylarda gelir bebeğin inşallah

ayy heyecanla bekleyeceğiz
çok iyi olacağından eminim

şimdi 4 gebemiz olmuş oldu galiba
hepberaber, paytak, ykilic, ayseeonur
ben bu konuyu takip etmeye başladım başlayalı 4 oldu

canım hayırlı olsun gebeliğin ne güzel bi süpriss maşşallah sana
Allah bizlerede bugünleri göstersin inşallah

daha da artıcak sayımız inşallah

canım beninm nerelerdeydin ya...resmen bebeyini bulup bisi unutmuşsun yaaa.hayin dom-dom.ben hep seni aradım ama şükür sonunda mutlu haberle geldin.tebrik ederim kuzum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.sen dil altındanm&#601; ölçüyodun tatlım?hadi belirtilerini bizimle paylaşırmısın..

bayanlar kayınvalidemlere gitmek
için valiz hazırlıyorum.sizleri antepten
takip etmeye çalışacağım.yumoş günleri insallah evimdeyim.
ehh malum çalışmalara devam. insallah güzel haberler
bir birini akip eder.hepinizi öpüyorum.

iyi yolculuklar kuzummmmm

iyi yolculuklar okkesa donusun muhtesem olsun
fundurtan herseyin yolunda olmasina cok sevindim kist falan da yok cok iyi canim

yani canım herzamanki polikistik durum var işte :44: iğnemi oldum sabah bakalım adet nezaman gelecek :44: bir hafta on gün dedi doktror çok uzun yaaa öff pöff sanki çok zamanım varmış gibi kayıyorda kayıyor yaş oldu 30

merhaba kıuzucuklar.kızlar benim belim ağrıyor ya.ayakta çok durduğumda,eğildiğimde, bi yere yaslanmadan oturduğumda ff-ye göre dpo5teyim.nerdeyde 4gündür böğle,sanki git-gide daha da ağrıyor.neden ola bilir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…