allah kabul etsin canım ben hacet namazı kılamadım ama namaz kıldım bol bol yasın ve dualar okudum hepimiz için dua ettim allah kabul eder inş. hacet namazını bu gece kılmak istiyorum canım her hangi bir saati var mı? sen rüya gördün mü peki
Canım gunaydın.beni tanımadınmı benım Melek sen davet etmişdin..nasılsın canım napıyorsun?görüşmüyeli nasılsın?ben cok hasta oldum 4 gundu bu gun iyiyim..
seni çok iyi anlıyorum.ben de öğleyim,dpo larda hep kendimi hamile gibi his ediyorum,ama sonu bir kaç aydır iyi olmuyor.bu ay yine öğle,doğru kendimi geçen aylardakı gibi felaket dinlemiyorum ama,insan yine de umutlanıyor.
aslında ağrın falan yoksa iyi bir şey ola bilir.inşallah,testte yanlışlık vardır.doktorunda bunu tasdikler de hepimiz mutlu oluruz.
kızlar ya bu dpo kaç gün sürer?en azı ve en çoğu ne?
yok cnm bnm bnm adetim lekelenmeyle başlar ve o lekeler gelmeye başladı tam söküldüğü gün düşer aniden ..ve 36,5 la adet olduğum bi çok ay var hayırlısı olsun ya napalım olmadıysa olmadı...
yeşimcim dualarımız seninle ..kötüyü çağırma güzel olacak de..güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
canım keşke tahlil yalnış olsada bebeğin iyi olsa.. ama her durumada hazırlamalısın kendini.. maalesef bazı şeyler bizim elimizde değil.. Akşama netleşir herşey.. dualarım seninle..
benim 17. gün geliyor normalde.. yani dpo 16 diyebiliriz sanırım :44: daha geç olmaz heralde emin değilim :44:
teşekkur ederim canım.canım ben ateşler içinde yanıyordum boğazım iltihab olmuşdu.bu ay klomen diye ilaç varay canım benim ne kadar sevindiğimi anlayamazsın,aslında dün arkadaşlık gönderdiyimde aklıma sen geldin ama bir şey yazmayınca.neden hastalandın tatlım?ateş ölçmekle denemek istermisin? bence dene.
teşekkur ederim canım.canım ben ateşler içinde yanıyordum boğazım iltihab olmuşdu.bu ay klomen diye ilaç varay canım benim ne kadar sevindiğimi anlayamazsın,aslında dün arkadaşlık gönderdiyimde aklıma sen geldin ama bir şey yazmayınca.neden hastalandın tatlım?ateş ölçmekle denemek istermisin? bence dene.
NURDAMLA?....burdamısın
NURDAMLA?....burdamısın
NURDAMLA?....burdamısın
Adetim 25 .ama şimdıler yumurtlama günlerimdı fazla takmıyorum.Allah verirse nasıl olursa nasıp edersanki çok-çok yakın bir arkadışımı bulmuş gibiyim ya.ben de öğle hamilelik yolunda tam gaz ireliliyorum:44:.burdakı arkadaşlarımın yardımıyla bu ay bu yöntemi deniyorum.sen ne yapıyorsun?sen de bir yenilik varmı?adetin ne zaman?
teşekkur ederim canım.canım ben ateşler içinde yanıyordum boğazım iltihab olmuşdu.bu ay klomen diye ilaç var
yumurte geliştirıyor onu kullanıyordum ama 3 tane yuta bıldım gerisin atdım baş ağrısı yapıyordu.yurt dişına çıkacaz şimdilik kafamaa bebek takmıyorum yoll uzak yolda bir şey olursa o yzden fazla istemiyorum
aslında ağrım falan yok... yani vücudumda hiçbi olumsuzluk yok çok şükür ama kan testi öyle demiyo
inşallah...
dpo en az 9 en fazla 16 diye biliyorum ben... ama ateşin gidişatına göre dpo 12-14 gibi test yapabilirsin canım...
Allah razı olsun canım... inşallah iyi haberlerle gelirim...
inşallah adetin gelmez ama gelirse de yeni döngün hayırlı olsun deriz..
her ay yeni umut,unutma
canım çok saol,Allah razı olsun... inşallah iyidir herşey
yeşimmm canımm nasılsın
kızlarrr deryoşşş fundurtannnn
gonlumuz seninle canimöncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için...
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti, nete falan girmedim...
rabbim her birimizin duasını kabul etsin inşallah... özellikle ŞENAYcım yazdıklarını okurken gözlerim doldu... rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben beklemedeyim,akşam 5te randevum var...
tekrar tahlil yaptıracağım, belki o tahlil sonucu yanlıştır diye... (umut fakirin ekmeği)
en başından beri Allahtan hep hayırlısını istedim...
Hakkımda hayırlısını ver dedim, gebeliğin sonlanması gereken bi durum varsa üzülmemem gerekiyo bu durumda...
ama elimde değil çok üzülüyorum
yumurtlamadan sonra adet gelene kadar bile kendimi hamile sanıp, o düşünceyle ortalarda dolanırdım....
üstelikl bu ay hamilelik tescillendi...
bu durumda ne kadar heveslenip kendimi kaptırdığımı siz anlayın...
kendimi içten içe anneliğe hazırlamışım demekki...
ama yapacak bişey yok, doktor ne derse o...
3 saat bolunmemis uyku olmasi lazimTeşekkür ederim canım yardımcı olduğun için, Bu arada 3 saatlik ölçüm kuralı ne?
Ben her sabah 06:30-07:00 arasında ölçüm yapıyorum.
kendini en iyi sen bilirsin canim381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tblom kızlar
ama rahmimi aşağıya inmiş olarak hissediyorum bence adet gelecek ama bi mucizeyede hayır demem
canım oraya gelırsem zaten annem kadın dogumda çalışıyor o bakar bana..canım bilmiyorum bır arkadas hamıle kalmıs yol gıtmış gitdıyı gun düşük yapmiş bende korkuyorum olursa böyle olucandan.2 gunluk yolldu oyalanalım derken gurcustanı falan gezmek istıyoruz 1 kaç gun surer .kendi arabamızla eliyoruz inşeallah.eşim işlerini ayarlasında öyle gelen ayın sonuna anca varırızburayamı geliyosun tatlım?ne kadar kalıcaksın?geri döndükten sonra ya da burdayken eyer çok kalıcaksan deneye bilirsin.
canım oraya gelırsem zaten annem kadın dogumda çalışıyor o bakar bana..canım bilmiyorum bır arkadas hamıle kalmıs yol gıtmış gitdıyı gun düşük yapmiş bende korkuyorum olursa böyle olucandan.2 gunluk yolldu oyalanalım derken gurcustanı falan gezmek istıyoruz 1 kaç gun surer .kendi arabamızla eliyoruz inşeallah.eşim işlerini ayarlasında öyle gelen ayın sonuna anca varırız
inşallah akşam iyi haberle gelecekselam canım.. hoşgeldin.. ne olsun yeşime üzülüyoz.. keşke korktuğumuz şey olmasa
gonlumuz seninle canim
umarim hersey yolundadir
uzme kendini doktorunden guzel haber almani gonulden diliyorum
3 saat bolunmemis uyku olmasi lazim
yani her gun 7de olcuyorsan sabah 6da wcye kalkarsan dolasnirsan falan olmaz
o zaman atesin etkilenebiliyor
yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uykuyla diye ogrendim ben bu topicte
kendini en iyi sen bilirsin canim
lekelenme dediginde ben cok sevindim hamilelik acisindan dusundum herhalde yerlesme oluyor dedim
sen adetten once olur diyorsun
umidini kaybetme belli olmaz bu isler canim
Umarim hamilesindir oli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?