Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yok tatlım ya,ben onu buraya koydumgibi kılmadım.o müşidi bulmak için kılma şekliydi.ben önceleri kıldım bu namazı,2defa ikisinde de hayrını gördüm.bu da üçüncüydü,inşallah kısa zamanda bunun da hayrını görerim.canım,bu namazı ne zaman kılmadan çok nasıl içten kıldığın önemli bence.ben bir kez öğlen,bir kez geçe kıldım.yani önemli olan temiz kalple,içtenlikle kılmaktır.ben sadece namazımı kıldım,içtenlikle duamı ettim,sonra da kocamla falan konuştuk,sonra da uyudum.ama rüya falan görmedim ne yalan söğleyim, ama beklemiyodum da.çünki ben zikr falan etmedim.benim burda koyduğum namaz şekli mürşidi bulmak için kılınan namazdır,ve rüyanda mürşidini görürsün tatlım.

Canım gunaydın.beni tanımadınmı benım Melek sen davet etmişdin..nasılsın canım napıyorsun?görüşmüyeli nasılsın?ben cok hasta oldum 4 gundu bu gun iyiyim..

ay canım benim ne kadar sevindiğimi anlayamazsın,aslında dün arkadaşlık gönderdiyimde aklıma sen geldin ama bir şey yazmayınca.neden hastalandın tatlım?ateş ölçmekle denemek istermisin? bence dene.

kızlar ya bu dpo kaç gün sürer?en azı ve en çoğu ne?

aslında ağrım falan yok... yani vücudumda hiçbi olumsuzluk yok çok şükür ama kan testi öyle demiyo
inşallah...
dpo en az 9 en fazla 16 diye biliyorum ben... ama ateşin gidişatına göre dpo 12-14 gibi test yapabilirsin canım...

Allah razı olsun canım... inşallah iyi haberlerle gelirim...
inşallah adetin gelmez ama gelirse de yeni döngün hayırlı olsun deriz..
her ay yeni umut,unutma

canım çok saol,Allah razı olsun... inşallah iyidir herşey

ay canım benim ne kadar sevindiğimi anlayamazsın,aslında dün arkadaşlık gönderdiyimde aklıma sen geldin ama bir şey yazmayınca.neden hastalandın tatlım?ateş ölçmekle denemek istermisin? bence dene.
teşekkur ederim canım.canım ben ateşler içinde yanıyordum boğazım iltihab olmuşdu.bu ay klomen diye ilaç var
yumurte geliştirıyor onu kullanıyordum ama 3 tane yuta bıldım gerisin atdım baş ağrısı yapıyordu.yurt dişına çıkacaz şimdilik kafamaa bebek takmıyorum yoll uzak yolda bir şey olursa o yzden fazla istemiyorum

teşekkur ederim canım.canım ben ateşler içinde yanıyordum boğazım iltihab olmuşdu.bu ay klomen diye ilaç var
yumurte geliştirıyor onu kullanıyordum ama 3 tane yuta bıldım gerisin atdım baş ağrısı yapıyordu.yurt dişına çıkacaz şimdilik kafamaa bebek takmıyorum yoll uzak yolda bir şey olursa o yzden fazla istemiyorum

NURDAMLA?....burdamısın

sanki çok-çok yakın bir arkadışımı bulmuş gibiyim yani.ben de öğle hamilelik yolunda tam gaz ireliliyorum.burdakı arkadaşlarımın yardımıyla bu ay bu yöntemi deniyorum.sen ne yapıyorsun?sen de bir yenilik varmı?adetin ne zaman?

NURDAMLA?....burdamısın

sanki çok-çok yakın bir arkadışımı bulmuş gibiyim ya.ben de öğle hamilelik yolunda tam gaz ireliliyorum:44:.burdakı arkadaşlarımın yardımıyla bu ay bu yöntemi deniyorum.sen ne yapıyorsun?sen de bir yenilik varmı?adetin ne zaman?

NURDAMLA?....burdamısın

sanki çok-çok yakın bir arkadışımı bulmuş gibiyim ya.ben de öğle hamilelik yolunda tam gaz ireliliyorum:44:.burdakı arkadaşlarımın yardımıyla bu ay bu yöntemi deniyorum.sen ne yapıyorsun?sen de bir yenilik varmı?adetin ne zaman?

Adetim 25 .ama şimdıler yumurtlama günlerimdı fazla takmıyorum.Allah verirse nasıl olursa nasıp eder

burayamı geliyosun tatlım?ne kadar kalıcaksın?geri döndükten sonra ya da burdayken eyer çok kalıcaksan deneye bilirsin.

e bu da güzel şey tatlım.innnnnnnşalllllah test yanlışdır.

gonlumuz seninle canim
umarim hersey yolundadir
uzme kendini doktorunden guzel haber almani gonulden diliyorum

Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için, Bu arada 3 saatlik ölçüm kuralı ne?
Ben her sabah 06:30-07:00 arasında ölçüm yapıyorum.
3 saat bolunmemis uyku olmasi lazim
yani her gun 7de olcuyorsan sabah 6da wcye kalkarsan dolasnirsan falan olmaz
o zaman atesin etkilenebiliyor
yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uykuyla diye ogrendim ben bu topicte

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tblom kızlar
ama rahmimi aşağıya inmiş olarak hissediyorum bence adet gelecek ama bi mucizeyede hayır demem
kendini en iyi sen bilirsin canim
lekelenme dediginde ben cok sevindim hamilelik acisindan dusundum herhalde yerlesme oluyor dedim
sen adetten once olur diyorsun
umidini kaybetme belli olmaz bu isler canim
umarim hamilesindir oli

burayamı geliyosun tatlım?ne kadar kalıcaksın?geri döndükten sonra ya da burdayken eyer çok kalıcaksan deneye bilirsin.
canım oraya gelırsem zaten annem kadın dogumda çalışıyor o bakar bana..canım bilmiyorum bır arkadas hamıle kalmıs yol gıtmış gitdıyı gun düşük yapmiş bende korkuyorum olursa böyle olucandan.2 gunluk yolldu oyalanalım derken gurcustanı falan gezmek istıyoruz 1 kaç gun surer .kendi arabamızla eliyoruz inşeallah.eşim işlerini ayarlasında öyle gelen ayın sonuna anca varırız

benim o dusuk yapanlardan biri de
tam 10 saat otobus yolculugu
sonra dinlendim birgun
ve ertesi gun ucakla yolculuk
daha sonra havaalaninda saatlerce bekleme
ustune bir daha ucak yolculugu
ustune 25 kilo valiz indir kaldir
ve agir el cantasi
ustune gel esinle hergun hergun iliski
sonra -15 derece usu, ayaklarin karnin donsun dolasmaya cik

biliyorum akilsizin tekiyim ama kismetim degilmis ve de bana buyuk ders oldu
eger birsye olmasa ben bu ay doguracaktimmmmmm temmuz bebisim gelecekti

keşke nerde o günler... Belirtilerin hepsi mevcut ısımda yükselme olmayınca umudu kestim bugün 36,8-36,7 çıksaydı yne umutlanırdım ama 36,5 az bnm için hayırlısı every cim yaa napalım rabbim elbet bigün nasip edecek inşallah...
Bu arada dün çok dua ettim..ismini bildikerimi andım bilmediklerimi nickname söledim allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…