canım işte bende o yuzden korkuyorum .şimdilik istemiyorum .üffff kafam karıştı .....canım sen üzülme inşeallah hayırlısıyla bırde olur bebişinbenim o dusuk yapanlardan biri de
tam 10 saat otobus yolculugu
sonra dinlendim birgun
ve ertesi gun ucakla yolculuk
daha sonra havaalaninda saatlerce bekleme
ustune bir daha ucak yolculugu
ustune 25 kilo valiz indir kaldir
ve agir el cantasi
ustune gel esinle hergun hergun iliski
sonra -15 derece usu, ayaklarin karnin donsun dolasmaya cik
biliyorum akilsizin tekiyimama kismetim degilmis ve de bana buyuk ders oldu
eger birsye olmasa ben bu ay doguracaktimmmmmm temmuz bebisim gelecekti
canım oraya gelırsem zaten annem kadın dogumda çalışıyor o bakar bana..canım bilmiyorum bır arkadas hamıle kalmıs yol gıtmış gitdıyı gun düşük yapmiş bende korkuyorum olursa böyle olucandan.2 gunluk yolldu oyalanalım derken gurcustanı falan gezmek istıyoruz 1 kaç gun surer .kendi arabamızla eliyoruz inşeallah.eşim işlerini ayarlasında öyle gelen ayın sonuna anca varırız
keşke nerde o günler...Belirtilerin hepsi mevcut ısımda yükselme olmayınca umudu kestim bugün 36,8-36,7 çıksaydı yne umutlanırdım ama 36,5 az bnm için hayırlısı every cim yaa napalım rabbim elbet bigün nasip edecek inşallah...
Bu arada dün çok dua ettim..ismini bildikerimi andım bilmediklerimi nickname söledim allah kabul etsin
İsmayıllıda çalişıyor canım sen tanıyamazsın ...inşeallah bak arkadaşda düşüük yapmış bızım yol çok uzak ya ben nasıl gelecem ama çok özledım ya oraları 1 senedı annemgili göremiyorum ağlayacaminşallah tatlım,benim eşim gürcistanlı.oranın güzel olduğunu söğlüyorlar.biz de gitmek istiyoruz ama eşime işten izin vermezler.bakalım ne yapıcaz bu yaz...sen de oluruna bırak,aslında en güzeli bu.olursa da supriz olur.en güzeli o,hem annen de seni güzelce kontrol eder.nerde çalışıyor kuzum annen?
canım işte bende o yuzden korkuyorum .şimdilik istemiyorum .üffff kafam karıştı .....canım sen üzülme inşeallah hayırlısıyla bırde olur bebişin
benim o dusuk yapanlardan biri de
sonra dinlendim birgun
ve agir el cantasi
tamam canım .ama ben şimdi hamıle deyılem.olursa korkuyorum.canım allah razı olsun öyle yaparım bende bol bol dinlenirimkotu seyi dusunme basina gelmesin
ama tedbiri de elden birakma
mesela benim yaptigim gibi agir kaldirma bacaklari uzat dinlen hep
yolculuk genel olarak yasaklanmiyor sanirim internetten arastirmistim
cok yorulmamaya bakarsin
hakkinda hayirlisi
benim o dusuk yapanlardan biri de
sonra dinlendim birgun
ve agir el cantasi
Canım hacet namazını zamanı yok genelıkle akşam kılınır dilek diliyorsun ve kılıyorsun ben hep niyyet edip klarım ...allah namazlarınızı duallarınızı kabul etsın...Aminn
yav ne bılıım dr sımdı dedı ya ne kdr erken bzm ıcın o kadar ıyı bı an once yaptır hsgnı dedıcanım bana sorarsan önce eşin kendi testini yaptırsın ona göre hareket edersin
bende hemen hsg çektirenlerdenin ama anestezili çektirdim o konularda çok korkağımdır çok acır diye
ama şimdi pişmanım diyebilirim çünkü sorun eşimde gözüküyor ben herşeye baktırdım bi problem yok çok şükür
aslında eşiminde fazla bi sorunu yok ama işte Rabbim vermiyo demekki kısmet
tabi yine sen bilirsin canım seni yanlış yönlendirmek istemem bi bakımada yaptırdım sonuçta kafamda soru işareti kalmadı
ama kesinlikle önce eşine baktır
mutlaka oledır canımda sımdı dr spermlerın kuyrugu bası gozu fln bahsettıhsg de dayanılmaycak bi ağrı yok 10 sn lik bi ağrı anlık yani...
helede işin ehli yaparsa hiçbişi hissetmezsin bence tabi tıkanıklık olanlarda biraz sorun yaşanabiliyor..
ben üni hastanesinde ücretsiz yaptırdım spermiyogramlarımızı da ünide yaptrdık en ufak detayına kadar iki sayfalık bilgi verdiler..özzelde yaptırdığımızda sonuçlarımız pek sağlıklı çıkmamıştı bizde açıkcası ..
hormonların normal çıkmasına sevindim cnm ...hsgnide çektir çünkü tüplerde hafif yapışıklık fln varsa oda açılıyo yani spermcanlara otoban hazırlamış olursun
şiittt rahım duruo durdugu yerde. daha dpo 12desın kuzum.ben umutluyum senden hadı ınsallah ınsallah381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tblom kızlar
ama rahmimi aşağıya inmiş olarak hissediyorum bence adet gelecek ama bi mucizeyede hayır demem
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için...
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti, nete falan girmedim...
rabbim her birimizin duasını kabul etsin inşallah... özellikle ŞENAYcım yazdıklarını okurken gözlerim doldu... rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben beklemedeyim,akşam 5te randevum var...
tekrar tahlil yaptıracağım, belki o tahlil sonucu yanlıştır diye... (umut fakirin ekmeği)
en başından beri Allahtan hep hayırlısını istedim...
Hakkımda hayırlısını ver dedim, gebeliğin sonlanması gereken bi durum varsa üzülmemem gerekiyo bu durumda...
ama elimde değil çok üzülüyorum
yumurtlamadan sonra adet gelene kadar bile kendimi hamile sanıp, o düşünceyle ortalarda dolanırdım....
üstelikl bu ay hamilelik tescillendi...
bu durumda ne kadar heveslenip kendimi kaptırdığımı siz anlayın...
kendimi içten içe anneliğe hazırlamışım demekki...
ama yapacak bişey yok, doktor ne derse o...
yok tatlım ya,ben onu buraya koydumgibi kılmadım.o müşidi bulmak için kılma şekliydi.ben önceleri kıldım bu namazı,2defa ikisinde de hayrını gördüm.bu da üçüncüydü,inşallah kısa zamanda bunun da hayrını görerim.canım,bu namazı ne zaman kılmadan çok nasıl içten kıldığın önemli bence.ben bir kez öğlen,bir kez geçe kıldım.yani önemli olan temiz kalple,içtenlikle kılmaktır.ben sadece namazımı kıldım,içtenlikle duamı ettim,sonra da kocamla falan konuştuk,sonra da uyudum.ama rüya falan görmedim ne yalan söğleyim, ama beklemiyodum da.çünki ben zikr falan etmedim.benim burda koyduğum namaz şekli mürşidi bulmak için kılınan namazdır,ve rüyanda mürşidini görürsün tatlım.
yav ne bılıım dr sımdı dedı ya ne kdr erken bzm ıcın o kadar ıyı bı an once yaptır hsgnı dedı
sanırım yumurtlama gunum gelmeden herseyı bıtırmek ıstıo. belkı yumurta takıbı yapacak eger hersey yolundaysa.
bakıcaz bakalım
mutlaka oledır canımda sımdı dr spermlerın kuyrugu bası gozu fln bahsettı
belkı ozellıkle bakmak ıstedıgı seyler vardır dıye onu yonlendırdıgı yerde yaptırcaz
ama hsg yı dusunuyorum hala. muhtemelen burdakı unv hastanesı bana cok sonraya randevu verecek
şiittt rahım duruo durdugu yerde. daha dpo 12desın kuzum.ben umutluyum senden hadı ınsallah ınsallah
herseyın hayırlısı canım
ıcını ferah tut
bız her zman yanındayız. allaha meanet ol
ne dogru seyler yazmissin aslinda evet sagliksiz bir bebekti diye dusunmek gerekrabbim bilir bunu ama sağlıklı gebeliklerde düşük çok zor bi ihtimalmiş..yani bebek sağlıksız olduğunda düşük olurmuşş..
kurandada bi ayet var zaten ana rahmini çelik bir zırha benzetiyor ..
o yüzden bunu dşünüp üzülme cnm zor bi durum ama güçlü olmak lazım...
bazen diyordum kimyasal bari olsa olsada düşse artık onları attım kafamdan 4. seneme girecekken birde öyle bi durum yıkr beni gelecekse kalsın düşecekse hiç gelmesin kaldıramam onu artık o kadar gücüm yok ..belki istemenin ilk başlarında olsa nasılsa gebe kalıyorum rahatlığı verirdi belki ama şimdi öyle değil ..
sende bunun tekrarını yaşamazsın inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıkla sonuçlansın ...
umarim cok kisa zamanda hamile olursun ve saglikla gelir bebeginof ya sen yazdın ben bunaldım ya,yaşamak daha zor olsa gerek.bir tanesini de ben anlatıyım.hamileymişim meyer,ilk günleri ateşlenip hastalandım,çok güçlü bir ağrı kesici kullandım,(o zaman hamile olduğumu bilmiyodum,ilaç kullandıktan sonra 2tane test yaptım belirgin silik pozitif çıktı)yataktan kalkar kalkmaz kaynanamla 20-25-smlik bi topukla uzun süreli gezintie çıktık,çok ayakta kaldım eve geldiyimde geberiyodum yorgunluktan,yarın kahverengi bir lekenmem oldu,ben de her kesin evde otur dinlen demesini dinlemedim ve kocamla gezintiye çıkdım,akşama kadar ayakta dolaştık yine eve geldiyimde geberiyodum,yarın adet oldumşimdi size yazarak düşünüyorum da belki de o iki günü evde oturup dinlenseydim,şimdi bebeyim benle olucaktı
ne dogru seyler yazmissin aslinda evet sagliksiz bir bebekti diye dusunmek gerek
Allah hayirli ve saglikli evlat nasip etsin herseyden onemlisi bu
umarim sen de saglikla hamile kalacaksin canim
umarim cok kisa zamanda hamile olursun ve saglikla gelir bebegin
yokh kiz bosver hamileyse senden ilgi kalkar snei sIkIstirip durmazlar demek istiyorum ama belli de lmaz, durmadan 'darisi basina' 'kiz kime niyet kime kismet', 'elalem hizli sizde is yok' 'sen dogurana kadar millet 3.yu dogurdu' gibi laflar da olur mu olur, yasadim bizzat biliyorumsallamaaaaa amannn
kızlar benım ateş tablom böyle giidyorr ve yürüdükçe sağ kasık da batma oluyorr vede belıme ara ara sancı giriyorr neyin nesi anlamadım
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de aynen kkdan diye dua ettim sonra icimden gecirdim tek tek sizleri cok komik ama niyet onemli, burdaki cogu insani gercek hayattaki arkkadaslardan daha cok seviyorum ne ilginc ki
keşke nerde o günler...Belirtilerin hepsi mevcut ısımda yükselme olmayınca umudu kestim bugün 36,8-36,7 çıksaydı yne umutlanırdım ama 36,5 az bnm için hayırlısı every cim yaa napalım rabbim elbet bigün nasip edecek inşallah...
Bu arada dün çok dua ettim..ismini bildikerimi andım bilmediklerimi nickname söledim allah kabul etsin
kızlar benım ateş tablom böyle giidyorr ve yürüdükçe sağ kasık da batma oluyorr vede belıme ara ara sancı giriyorr neyin nesi anlamadım
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
derrryooooooooşşşşşşşş
ne ediyn kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?