Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım işte bende o yuzden korkuyorum .şimdilik istemiyorum .üffff kafam karıştı .....canım sen üzülme inşeallah hayırlısıyla bırde olur bebişin

inşallah tatlım,benim eşim gürcistanlı.oranın güzel olduğunu söğlüyorlar.biz de gitmek istiyoruz ama eşime işten izin vermezler.bakalım ne yapıcaz bu yaz...sen de oluruna bırak,aslında en güzeli bu.olursa da supriz olur.en güzeli o,hem annen de seni güzelce kontrol eder.nerde çalışıyor kuzum annen?

ben de aynen kkdan diye dua ettim sonra icimden gecirdim tek tek sizleri cok komik ama niyet onemli, burdaki cogu insani gercek hayattaki arkkadaslardan daha cok seviyorum ne ilginc ki

İsmayıllıda çalişıyor canım sen tanıyamazsın ...inşeallah bak arkadaşda düşüük yapmış bızım yol çok uzak ya ben nasıl gelecem ama çok özledım ya oraları 1 senedı annemgili göremiyorum ağlayacam

canım işte bende o yuzden korkuyorum .şimdilik istemiyorum .üffff kafam karıştı .....canım sen üzülme inşeallah hayırlısıyla bırde olur bebişin

kotu seyi dusunme basina gelmesin
ama tedbiri de elden birakma
mesela benim yaptigim gibi agir kaldirma bacaklari uzat dinlen hep
yolculuk genel olarak yasaklanmiyor sanirim internetten arastirmistim
cok yorulmamaya bakarsin
hakkinda hayirlisi

rabbim bilir bunu ama sağlıklı gebeliklerde düşük çok zor bi ihtimalmiş..yani bebek sağlıksız olduğunda düşük olurmuşş..
kurandada bi ayet var zaten ana rahmini çelik bir zırha benzetiyor ..
o yüzden bunu dşünüp üzülme cnm zor bi durum ama güçlü olmak lazım...
bazen diyordum kimyasal bari olsa olsada düşse artık onları attım kafamdan 4. seneme girecekken birde öyle bi durum yıkr beni gelecekse kalsın düşecekse hiç gelmesin kaldıramam onu artık o kadar gücüm yok ..belki istemenin ilk başlarında olsa nasılsa gebe kalıyorum rahatlığı verirdi belki ama şimdi öyle değil ..
sende bunun tekrarını yaşamazsın inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıkla sonuçlansın ...

Son düzenleme:
kotu seyi dusunme basina gelmesin
ama tedbiri de elden birakma
mesela benim yaptigim gibi agir kaldirma bacaklari uzat dinlen hep
yolculuk genel olarak yasaklanmiyor sanirim internetten arastirmistim
cok yorulmamaya bakarsin
hakkinda hayirlisi
tamam canım .ama ben şimdi hamıle deyılem.olursa korkuyorum.canım allah razı olsun öyle yaparım bende bol bol dinlenirim

kızlarrrr selaammm hepınızeee

senayım sonucların ııyı cıkmasına cokkk sevındımm bıtanem
esınde bakılsın snra gerekrse rahım fılmın kalmıss ıns hepsını sorunsuzca halledeceksın
hıcbısıcık cıkmıcak bebegın gelecek allahın ıznıyle kuzum

yesımcımmm canım ne dıyecegımı bılemıyorum
ama lutfen sıkma canını allaha emanet
hayırlısı ne ıse senın ıcın o olucak yazıdan oteye gecılmez
belkıde o hastanenın makınası bozuktu olabılıyo bunlar
ıns guzel hberlerını beklıyoruzzz canım dualarım senınle

halecım durrr kızz daha deryosunda lekelerı baslamstı ama bebek yerlesıyomus meger
kırmızı gormeden umutsuzlul yokkk

ay kızlarr dun aksam bı sok daha yasadım
eger dogru cıkarsa bıttıgım andır.
Kayınvalıdemdeydk aksam buyuk gorumcem gelınce kucugu hemen sordu
abla adet oldunmu test yaptınmı dıye
susturdu ablası sus duycaklar daha bısı yok dıye.
Noluyo dedım demez olaydım
gunu gecmıs ılk defa belkıde hamıle dedı.
Gorumcem 34 yasnda 2 kızı var boyunca ve 3. Olucak
eger o hamıleyse ben rezıl olucam ıyıce elegune karsı
hem bıton bebek muhbbetı gelıncen once gorumceye bak 3.yu yapıyo dıyecek butun salak akrabaları
offf kotu dusunmek ıstemıyorum elbette varsa bebegı cok sevınıcem
allah ıyı etsın ama bnm ıcın kotu olucak kızlar
bunu duymaya hazır degılım ((((

of ya sen yazdın ben bunaldım ya,yaşamak daha zor olsa gerek.bir tanesini de ben anlatıyım.hamileymişim meyer,ilk günleri ateşlenip hastalandım,çok güçlü bir ağrı kesici kullandım,(o zaman hamile olduğumu bilmiyodum,ilaç kullandıktan sonra 2tane test yaptım belirgin silik pozitif çıktı)yataktan kalkar kalkmaz kaynanamla 20-25-smlik bi topukla uzun süreli gezintie çıktık,çok ayakta kaldım eve geldiyimde geberiyodum yorgunluktan,yarın kahverengi bir lekenmem oldu,ben de her kesin evde otur dinlen demesini dinlemedim ve kocamla gezintiye çıkdım,akşama kadar ayakta dolaştık yine eve geldiyimde geberiyodum,yarın adet oldumşimdi size yazarak düşünüyorum da belki de o iki günü evde oturup dinlenseydim,şimdi bebeyim benle olucaktı

yav ne bılıım dr sımdı dedı ya ne kdr erken bzm ıcın o kadar ıyı bı an once yaptır hsgnı dedı
sanırım yumurtlama gunum gelmeden herseyı bıtırmek ıstıo. belkı yumurta takıbı yapacak eger hersey yolundaysa.
bakıcaz bakalım
mutlaka oledır canımda sımdı dr spermlerın kuyrugu bası gozu fln bahsettı
belkı ozellıkle bakmak ıstedıgı seyler vardır dıye onu yonlendırdıgı yerde yaptırcaz
ama hsg yı dusunuyorum hala. muhtemelen burdakı unv hastanesı bana cok sonraya randevu verecek
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tblom kızlar
ama rahmimi aşağıya inmiş olarak hissediyorum bence adet gelecek ama bi mucizeyede hayır demem
şiittt rahım duruo durdugu yerde. daha dpo 12desın kuzum.ben umutluyum senden hadı ınsallah ınsallah

herseyın hayırlısı canım
ıcını ferah tut
bız her zman yanındayız. allaha meanet ol

sagol canım benım allah kabul etsin :) merak ediyorum bende kılcam inş. bu akşam

tatlım kruger testi tüp bebek için gerkli olan bi test ..kuyruk anomalisi baş anomalisi bizde yaptırdık ama başlangıç olarak gerek yok diye biliyorum ben, sayı hız canlı oranı önemli olan ..ama yaptırmışken onuda aradan çıkartın tabi
umut her zman oluyo cnm adet bile olsan belki üzerine görmüşümdür bile denebiliyor ,içim bi tuhaf üzülmek istiyor ama boşver diyorum kafam bi milyon ...

ne dogru seyler yazmissin aslinda evet sagliksiz bir bebekti diye dusunmek gerek
Allah hayirli ve saglikli evlat nasip etsin herseyden onemlisi bu
umarim sen de saglikla hamile kalacaksin canim

umarim cok kisa zamanda hamile olursun ve saglikla gelir bebegin

yokh kiz bosver hamileyse senden ilgi kalkar snei sIkIstirip durmazlar demek istiyorum ama belli de lmaz, durmadan 'darisi basina' 'kiz kime niyet kime kismet', 'elalem hizli sizde is yok' 'sen dogurana kadar millet 3.yu dogurdu' gibi laflar da olur mu olur, yasadim bizzat biliyorum sallamaaaaa amannn

ayyy ısteee aynı bu laflar hatta daha fazlası doncek ortada (((
bırıyle kavga etmezsem sonunda ıyıdır allahım yaaaaaa dusundkce ıcım sıkısıyo
allahım bana bol bol sabır versın......................

kızlar benım ateş tablom böyle giidyorr ve yürüdükçe sağ kasık da batma oluyorr vede belıme ara ara sancı giriyorr neyin nesi anlamadım
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sende pko vardı yanlış hatırlamıyorsam ..bu kadar erken yumurtlama olacağını düşünmüyorum mümkün olduğunca gün aşırı ilişki ile desteklmek pkoda çok önemli ...
bence yumurtlama olacaksa bile 30 gün döngüne göre hesapla derim yani 14-15-16 .güne göre..
10. yumurtlasan 24-25. gün adetin gelir bu kdar kısa süren bi döngün oldumu?

ben de aynen kkdan diye dua ettim sonra icimden gecirdim tek tek sizleri cok komik ama niyet onemli, burdaki cogu insani gercek hayattaki arkkadaslardan daha cok seviyorum ne ilginc ki

kızlar bende ismini bilmediklerimin nickini söyledim Allah kabul etsin inşallah

kızlar benım ateş tablom böyle giidyorr ve yürüdükçe sağ kasık da batma oluyorr vede belıme ara ara sancı giriyorr neyin nesi anlamadım

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım sende pko mu var önceki tablon benimkilere benziyor yumurtlamamış tablosu gibi:44: belki bu sancıların bu ay yumurtlıcağının habercisidir.. bugünleri değerlendirin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…