Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben senin tablonu goremiyorum dun de gorememistim
bende bu yontem dogru cikiyor ve ne zaman catladigimi goruyorum gercekten de dpo13 bitiyor ve dpo14te adet oluyorum
umarim senin icin de dogru olur, eger saglikli olcumler yaptiysan gercegi gosteriyor ama kimi kadinlarda yumurtlamadan sonra isi artisi iki gunu bulabiliyormus bu demek oluyor ki catlama bitiyor ve ertesi gun degil de obur gun ates yukseliyor ve bu durumda yaniltici olabilir
o yuzden en iyi sen bu ay kendini gormus olursun ve senin icin de dogru sonuc veriyor mu gormus olursun
ve iliskileri duzenlemede de sana yardimci olur bu yontem
ama mutlaka yataktan kalkmadan hergun ayni saatte, en az 3 saatlik olcum kurallarina uymalisin dogru sonuclar icin

amin canım çok saol duan için
canım şu hormon sonuçlarını yazarmısın merak ettim kendimiykiyle karşılaştırcam da

Son düzenleme:

canım bana sorarsan önce eşin kendi testini yaptırsın ona göre hareket edersin
bende hemen hsg çektirenlerdenin ama anestezili çektirdim o konularda çok korkağımdır çok acır diye
ama şimdi pişmanım diyebilirim çünkü sorun eşimde gözüküyor ben herşeye baktırdım bi problem yok çok şükür
aslında eşiminde fazla bi sorunu yok ama işte Rabbim vermiyo demekki kısmet
tabi yine sen bilirsin canım seni yanlış yönlendirmek istemem bi bakımada yaptırdım sonuçta kafamda soru işareti kalmadı
ama kesinlikle önce eşine baktır

günaydın kızlaaarrrrrr

canım öncelikle geçmiş olsun.. biz daha ne sperm ne film hiçbişey yapmadık.. ama doktor gelecek ayda olmazsa onlara geçeceğiz dedi.. hatta ben kocam için gelecek ayı beklemek istemiyorum açıkçası.. sonuçta onların işi daha kolay acısız bende yer bakmayı düşünüyordum bu aralar sen sordun.. anestezi konusunda bişey diyemicem.. çünkü bazı bayanlar çok bi acısı yok diyor bende bilemiyorum ki :44: asıl bu sperm analizi kaç para acaba.. bizim burda iş yerine yakın ege doğum evi var.. ben bikez oraya gitmiştim.. orda erkekler için bir doktor vardı sperm analizi yapıyordu hastane çokta ucuzdu diye hatırlıyorum en iyisi kocişi gene oraya götürmek :44: ozaman lab tadilattamıydı neydi yapmamışlardı.. bide bu analiz için en geç 5 gün en erken 2 günmü ne öyle bi kural var.. bizim 5 günü geçtiği içinde yaptırmamış olabiliriz.. tembeliz bi ayol

yaa canım neden açılmadığını anlamadım:44: dur birazdan sana resimli anlatayım bari

gerçi sanki sende böyle bişey yapmışsında yine de olmamış gibi bi his var içimde :44: yani sanki paylaşmaya kapalıymış gibi.. öyle bi seçenek varmıki acaba :26:

günaydın kızlarr dün gece hacet namazı kılan varmı merak ettim

Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için, Bu arada 3 saatlik ölçüm kuralı ne?
Ben her sabah 06:30-07:00 arasında ölçüm yapıyorum.

hsg de dayanılmaycak bi ağrı yok 10 sn lik bi ağrı anlık yani...
helede işin ehli yaparsa hiçbişi hissetmezsin bence tabi tıkanıklık olanlarda biraz sorun yaşanabiliyor..
ben üni hastanesinde ücretsiz yaptırdım spermiyogramlarımızı da ünide yaptrdık en ufak detayına kadar iki sayfalık bilgi verdiler..özzelde yaptırdığımızda sonuçlarımız pek sağlıklı çıkmamıştı bizde açıkcası ..
hormonların normal çıkmasına sevindim cnm ...hsgnide çektir çünkü tüplerde hafif yapışıklık fln varsa oda açılıyo yani spermcanlara otoban hazırlamış olursun

allah kabul etsın canımm rüya gördün mü?

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için...
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti, nete falan girmedim...
rabbim her birimizin duasını kabul etsin inşallah... özellikle ŞENAYcım yazdıklarını okurken gözlerim doldu... rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

ben beklemedeyim,akşam 5te randevum var...
tekrar tahlil yaptıracağım, belki o tahlil sonucu yanlıştır diye... (umut fakirin ekmeği)

en başından beri Allahtan hep hayırlısını istedim...
Hakkımda hayırlısını ver dedim, gebeliğin sonlanması gereken bi durum varsa üzülmemem gerekiyo bu durumda...
ama elimde değil çok üzülüyorum

yumurtlamadan sonra adet gelene kadar bile kendimi hamile sanıp, o düşünceyle ortalarda dolanırdım....
üstelikl bu ay hamilelik tescillendi...
bu durumda ne kadar heveslenip kendimi kaptırdığımı siz anlayın...
kendimi içten içe anneliğe hazırlamışım demekki...
ama yapacak bişey yok, doktor ne derse o...

seni çok iyi anlıyorum.ben de öğleyim,dpo larda hep kendimi hamile gibi his ediyorum,ama sonu bir kaç aydır iyi olmuyor.bu ay yine öğle,doğru kendimi geçen aylardakı gibi felaket dinlemiyorum ama,insan yine de umutlanıyor.
aslında ağrın falan yoksa iyi bir şey ola bilir.inşallah,testte yanlışlık vardır.doktorunda bunu tasdikler de hepimiz mutlu oluruz.

evet tatlım,ben kıldım.hem de bol-bol dua ettim,hepimiziçin.ya sen?

allah kabul etsin canım ben hacet namazı kılamadım ama namaz kıldım bol bol yasın ve dualar okudum hepimiz için dua ettim allah kabul eder inş. hacet namazını bu gece kılmak istiyorum canım her hangi bir saati var mı? sen rüya gördün mü peki

ateşin hiç fena değil kuzum ya... dpo12desin, inşallah yarın falan gelmez...

yok cnm bnm bnm adetim lekelenmeyle başlar ve o lekeler gelmeye başladı tam söküldüğü gün düşer aniden ..ve 36,5 la adet olduğum bi çok ay var hayırlısı olsun ya napalım olmadıysa olmadı...
yeşimcim dualarımız seninle ..kötüyü çağırma güzel olacak de..güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

Canım hacet namazını zamanı yok genelıkle akşam kılınır dilek diliyorsun ve kılıyorsun ben hep niyyet edip klarım ...allah namazlarınızı duallarınızı kabul etsın...Aminn

canım keşke tahlil yalnış olsada bebeğin iyi olsa.. ama her durumada hazırlamalısın kendini.. maalesef bazı şeyler bizim elimizde değil.. Akşama netleşir herşey.. dualarım seninle..

kızlar ya bu dpo kaç gün sürer?en azı ve en çoğu ne?

benim 17. gün geliyor normalde.. yani dpo 16 diyebiliriz sanırım :44: daha geç olmaz heralde emin değilim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…