Kızlar bu ovulasyon grafiği gerçekten doğruyu yansıtıyor mu? Yani grafik şu gün yumurtan çatladı dediğinde gerçekten de 14 gün sonra adet oldunuz mu? Eğer doğruysa bizim son ilişki 16 .gündü, yumurtada 19. gün çatlamış(
Eğer doğruysa bu çok güzel bir yöntemmiş, kim bulduysa Allah razı olsun. Ovulasyon testine para vermeye gerek yok o zaman...
ZEBEBEK NURDAMLA 9AY NAZ AYSEONUR YOKH EVERY KARANFIL HEPBERABER OLIMBERA ORKIDE YKILIC NAZLIM FUNDURTAN REZENE ECRIN ve su an ıcın adı aklıma gelmeyen tum KK arkadaslarım
rabbım mubarek kandıl gecesınde ettıgınız tum duaları kabule tsın. bır dahakı kandıl gunune kadar gececek 1 yılkı kaderlerımız cok guzel yazılsın ve ıcındede bır tane melek olsun hepımız ıcın. guzel ısler saglıklar huzurlar mutluluklar la dolu olsun omrunu ınsallah
selam kızlar
yoktum 2 gundur buralarda. kayınpederımı hastahaneye yatırdık. ıdrar yolları tıkandı gecenlerde prostattan amelıyat olmustu sımdıde tıkanıklık olmus. acıl amelıyat dedıler.
onunla ugrasıyorduk.
bu arada dun adetın 3. gunu geregınce hormon testı ıcın kan vermıstım bgn sonuclarımı aldım dra da gıttım
ostrojen prolaktın fsh lh progesteron serbes t2*t3 tsh ıste ne varsa hepsıne bakıldı
sonucların hepsı allahıma sukur normal aralıklarda
drum de cok begendı. fsh ıcın hatta bu yumurta rezervlerını gosterıo senın degerıne gorede rezervlerın cok ıı dedı.
ammmmaaaaa
hormonalrın ıyı ama bebek gelmekte ınat edıosa sıra rahım fılmı yanı hsg cektırmeye geldı dedı
ne kadar erken o kadr ıyı dııp bana adetmım bıter bıtmez hsgnı cektır dedı.
sımdı bu hsg olayıo gerdı benı malesef hem maddı hem manevı.
yav arkadas anestezı ıstıosam 450 ıstemıosam 300 tl dıolar ya
dayanabılırmıyım acaba anestezısız bılemedım. bu arada kruger yontemı ıle esımden spermıyogram bırde swiming up mı ne ole bı tetkık ıstedı ondn.. yönlendırdıgı yer 120 tl ıstıo bu testlere. cok ayrıntılı baktırıo. tamda ısten cıktım anasını satayım nassı yapacagız bılmem.
bı sekılde yapılacak ama tabı.
ozlellıkle ızmırlı arkıdıslerrr funda ve deryaa
varmı bacım bıldıgınız azcık daha az tuzlu bı yer su hsgyı ceken?
bıde cektırmıs olan bayanlar ne dıosunuz anestezısız yaptırsam dayanabılırmıyım?
selam kızlar
yoktum 2 gundur buralarda. kayınpederımı hastahaneye yatırdık. ıdrar yolları tıkandı gecenlerde prostattan amelıyat olmustu sımdıde tıkanıklık olmus. acıl amelıyat dedıler.
onunla ugrasıyorduk.
bu arada dun adetın 3. gunu geregınce hormon testı ıcın kan vermıstım bgn sonuclarımı aldım dra da gıttım
ostrojen prolaktın fsh lh progesteron serbes t2*t3 tsh ıste ne varsa hepsıne bakıldı
drum de cok begendı. fsh ıcın hatta bu yumurta rezervlerını gosterıo senın degerıne gorede rezervlerın cok ıı dedı.
ammmmaaaaa
hormonalrın ıyı ama bebek gelmekte ınat edıosa sıra rahım fılmı yanı hsg cektırmeye geldı dedı
dayanabılırmıyım acaba anestezısız bılemedım. bu arada kruger yontemı ıle esımden spermıyogram bırde swiming up mı ne ole bı tetkık ıstedı ondn.. yönlendırdıgı yer 120 tl ıstıo bu testlere. cok ayrıntılı baktırıo. tamda ısten cıktım anasını satayım nassı yapacagız bılmem.
bıde cektırmıs olan bayanlar ne dıosunuz anestezısız yaptırsam dayanabılırmıyım?
ben senin tablonu goremiyorum dun de gorememistim
bende bu yontem dogru cikiyor ve ne zaman catladigimi goruyorum gercekten de dpo13 bitiyor ve dpo14te adet oluyorum
umarim senin icin de dogru olur, eger saglikli olcumler yaptiysan gercegi gosteriyor ama kimi kadinlarda yumurtlamadan sonra isi artisi iki gunu bulabiliyormus bu demek oluyor ki catlama bitiyor ve ertesi gun degil de obur gun ates yukseliyor ve bu durumda yaniltici olabilir
o yuzden en iyi sen bu ay kendini gormus olursun ve senin icin de dogru sonuc veriyor mu gormus olursun
ve iliskileri duzenlemede de sana yardimci olur bu yontem
ama mutlaka yataktan kalkmadan hergun ayni saatte, en az 3 saatlik olcum kurallarina uymalisin dogru sonuclar icin
selam kızlar
onunla ugrasıyorduk.
ammmmaaaaa
kəzlar burda saat 23:15.ben güzelce hacet namazımı kıldım,hepimizin hayırlı,sağlıklı evlat annesi olmamızı diledim Allahımdan. İnanın bunu o kadar içten diledimki gözyaşlarımı tutamadım.Allah dualarımızı kabul etsin.Bizi hayırlı insanlara yakın edip,içimizi iyilikle,hoşgörüyle donatsın.Hepimize hayırlı,bilinçli anne olmayı en önemlisi Allaha layık İNSAN yetişdirmeyi nasip etsin.Hepinizin kandili kutlu olsun,bu gecenin rahmeti üzerinize yağsın kızlar.öoüyorum hepinizi.iyi geceler.yarınımız daha güzel olsun...
günaydın kızlarr dün gece hacet namazı kılan varmı merak ettim
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tblom kızlar
ama rahmimi aşağıya inmiş olarak hissediyorum bence adet gelecek ama bi mucizeyede hayır demem
seni çok iyi anlıyorum.ben de öğleyim,dpo larda hep kendimi hamile gibi his ediyorum,ama sonu bir kaç aydır iyi olmuyor.bu ay yine öğle,doğru kendimi geçen aylardakı gibi felaket dinlemiyorum ama,insan yine de umutlanıyor.öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için...
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti, nete falan girmedim...
rabbim her birimizin duasını kabul etsin inşallah... özellikle ŞENAYcım yazdıklarını okurken gözlerim doldu... rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben beklemedeyim,akşam 5te randevum var...
tekrar tahlil yaptıracağım, belki o tahlil sonucu yanlıştır diye... (umut fakirin ekmeği)
en başından beri Allahtan hep hayırlısını istedim...
Hakkımda hayırlısını ver dedim, gebeliğin sonlanması gereken bi durum varsa üzülmemem gerekiyo bu durumda...
ama elimde değil çok üzülüyorum
yumurtlamadan sonra adet gelene kadar bile kendimi hamile sanıp, o düşünceyle ortalarda dolanırdım....
üstelikl bu ay hamilelik tescillendi...
bu durumda ne kadar heveslenip kendimi kaptırdığımı siz anlayın...
kendimi içten içe anneliğe hazırlamışım demekki...
ama yapacak bişey yok, doktor ne derse o...
evet tatlım,ben kıldım.hem de bol-bol dua ettim,hepimiziçin.ya sen?
Canım gunaydın.beni tanımadınmı benım Melek sen davet etmişdin..nasılsın canım napıyorsun?görüşmüyeli nasılsın?ben cok hasta oldum 4 gundu bu gun iyiyim..kızlar ya bu dpo kaç gün sürer?en azı ve en çoğu ne?
ateşin hiç fena değil kuzum ya... dpo12desin, inşallah yarın falan gelmez...
Canım hacet namazını zamanı yok genelıkle akşam kılınır dilek diliyorsun ve kılıyorsun ben hep niyyet edip klarım ...allah namazlarınızı duallarınızı kabul etsın...Aminnallah kabul etsin canım ben hacet namazı kılamadım ama namaz kıldım bol bol yasın ve dualar okudum hepimiz için dua ettim allah kabul eder inş. hacet namazını bu gece kılmak istiyorum canım her hangi bir saati var mı? sen rüya gördün mü peki
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için...
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti, nete falan girmedim...
rabbim her birimizin duasını kabul etsin inşallah... özellikle ŞENAYcım yazdıklarını okurken gözlerim doldu... rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben beklemedeyim,akşam 5te randevum var...
tekrar tahlil yaptıracağım, belki o tahlil sonucu yanlıştır diye... (umut fakirin ekmeği)
en başından beri Allahtan hep hayırlısını istedim...
Hakkımda hayırlısını ver dedim, gebeliğin sonlanması gereken bi durum varsa üzülmemem gerekiyo bu durumda...
ama elimde değil çok üzülüyorum
yumurtlamadan sonra adet gelene kadar bile kendimi hamile sanıp, o düşünceyle ortalarda dolanırdım....
üstelikl bu ay hamilelik tescillendi...
bu durumda ne kadar heveslenip kendimi kaptırdığımı siz anlayın...
kendimi içten içe anneliğe hazırlamışım demekki...
ama yapacak bişey yok, doktor ne derse o...
kızlar ya bu dpo kaç gün sürer?en azı ve en çoğu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?