günaydın kızlar...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryoşum dularımda olacaksın sen vve bütün herkz..
every 3 ay koruncakmışsın belkide bu sana iyi gelecektir..bebek düşüncsi olmadan yaşamayı çok özledim ben inan..
evet canım moral yüksek devam et inşallah..
canım ateş umrumda değil son 3 gün olmadan bişey belli olmaz ama ne bileym bi değişiklik arıyom arıyomm her zamanki gibi bi değişiklik yokmesela deryanın tam yerleşmede kanama olmuştu her ne kadar adet olacağını düşünse de o en büyük belirtiyi bence..
senin yazdıklarını aratsın bulur forumda daha çok olmamıştı tarifi vereli dur ben bi arıyım
ben hazır bisküvi gofret börek çörek çok sevmiyorum canım çekince evde yapıyorum hem bereketli hem daha güzel bence..
afiyet olsun simitleriniz
bu arada everycim ben yeniden maydonoz ekmiştim ya o da çabuk çıktı şaşırdım önceki 2 haftada zor çıkmıştı şimdiki 1 hafta 10 günde çıkmaya başladı demek ki zamanlara göre de değişebiliyor..
inşallah ben gidene kadar kurumazlar:18:
doktoru aradım bugün ya da ayrın gel dedi...
gelişmeyen bi gebelik olabilir dedi..
yarın gidicem
Canım ben daha yeniyim burada, ff yi de daha yeni kullanıyorm. Grafiği oluşturdum ama paylaşamıyorum bi türlü...
kızlar tahlil sonucum geldi... değerim 652...
yani 5 günde sadece 523den 652ye çıkmış...
ne diyosunuz?
doktor randevum yarın...
canım korkmaa sakın olucağın önüne geçemeyiz zaten.. bence bugün gitseydin keşke doktora erteleme :26:
tablonun altında share diye bi kutucuk var.. orda altta http ile yazan yeri buraya kopyalayıp yapıştırman gerekiyor...
Ben Plebisit, kızlar adresimi başka bir PC'de açık unutmuşum, gelince yeniden bir hesap açmak zorunda kaldım.
Bu arada cevap vererek bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
3d6c24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
doktoru aradım bugün ya da ayrın gel dedi...
gelişmeyen bi gebelik olabilir dedi..
yarın gidicem
kəzlar burda saat 23:15.ben güzelce hacet namazımı kıldım,hepimizin hayırlı,sağlıklı evlat annesi olmamızı diledim Allahımdan. İnanın bunu o kadar içten diledimki gözyaşlarımı tutamadım.Allah dualarımızı kabul etsin.Bizi hayırlı insanlara yakın edip,içimizi iyilikle,hoşgörüyle donatsın.Hepimize hayırlı,bilinçli anne olmayı en önemlisi Allaha layık İNSAN yetişdirmeyi nasip etsin.Hepinizin kandili kutlu olsun,bu gecenin rahmeti üzerinize yağsın kızlar.öoüyorum hepinizi.iyi geceler.yarınımız daha güzel olsun...
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3d6c24">My Ovulation Chart</a>
Oldu mu?
Sharing----->Setup------->Link (Tek bir tane link var o da açmıyor diyorsunuz.)
Grafiğimi burada yayımlam için izleyeceğim yolu buraya kopyalabilir misiniz arkadaşlar.
Benim yukarda yaptığım gibi...
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3d6c24">My Ovulation Chart</a>
Oldu mu?
Sharing----->Setup------->Link (Tek bir tane link var o da açmıyor diyorsunuz.)
Grafiğimi burada yayımlam için izleyeceğim yolu buraya kopyalabilir misiniz arkadaşlar.
Benim yukarda yaptığım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?