Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YEŞİM kendine dikkat et.
seni korkutmak istemem ama
değerlerin düşük geldi.
evde sakın yanlız kalma. yannında mutlaka birileri olsun.

ortalamanın üstündesin hala
son iki gün kalmış. insallah hamilesindir.

karanfilce bence daha günün gelmemiş.bana mı öyle geliyor.
hemen umutsuzluga düşme

bu arada kandiliniz mubarek olsun.bu ay son olsun hepimiz
hayırlısıyla sağlıklı hamiş olalım.
ben kayınvalidelerdeyim.aradfa uğrarım.öptüm hepinizi

doktoru aradım bugün ya da ayrın gel dedi...
gelişmeyen bi gebelik olabilir dedi..
yarın gidicem

canım korkmaa sakın olucağın önüne geçemeyiz zaten.. bence bugün gitseydin keşke doktora erteleme :26:

Canım ben daha yeniyim burada, ff yi de daha yeni kullanıyorm. Grafiği oluşturdum ama paylaşamıyorum bi türlü...

tablonun altında share diye bi kutucuk var.. orda altta http ile yazan yeri buraya kopyalayıp yapıştırman gerekiyor...

kızlar tahlil sonucum geldi... değerim 652...
yani 5 günde sadece 523den 652ye çıkmış...
ne diyosunuz?
doktor randevum yarın...

değerin çok yükselmemiş ama korkma bazen tahlil yapan merkezlerde hatalar olabilir örnek olarak ayşe yi alabilirsin bi yer sıfır diyor bir kaç gün sonra başka bi merkezdedeğer 160 larda ..senin için umarım sorun yoktur herşey yolundadır..kötüyü düşünme ve onu çağırma rabbim herşeyin en iyisini bilir...

Ben Plebisit, kızlar adresimi başka bir PC'de açık unutmuşum, gelince yeniden bir hesap açmak zorunda kaldım.
Bu arada cevap vererek bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
3d6c24 Ovulation charts on FertilityFriend.com

doktoru aradım bugün ya da ayrın gel dedi...
gelişmeyen bi gebelik olabilir dedi..
yarın gidicem

Canım inşallah yarın herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin. Mubaret kandil gününde senin için de dua edeceğim.

Kızlar lütfen siz de beni unutmayın. Allah hepimize tez zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah.

kəzlar burda saat 23:15.ben güzelce hacet namazımı kıldım,hepimizin hayırlı,sağlıklı evlat annesi olmamızı diledim Allahımdan. İnanın bunu o kadar içten diledimki gözyaşlarımı tutamadım.Allah dualarımızı kabul etsin.Bizi hayırlı insanlara yakın edip,içimizi iyilikle,hoşgörüyle donatsın.Hepimize hayırlı,bilinçli anne olmayı en önemlisi Allaha layık İNSAN yetişdirmeyi nasip etsin.Hepinizin kandili kutlu olsun,bu gecenin rahmeti üzerinize yağsın kızlar.öoüyorum hepinizi.iyi geceler.yarınımız daha güzel olsun...

tesekkur ederim canim guzel dileklerinin icin ve bizler icin de dua ettigin icin
dualarin kabul olsun insallah iyi uykular sana

Sharing> view
Sonra adres cubugundaki adresi kopyala yapistir buraya canim
19.gun catlamissin dogru gecen gun ben orayi atlamisim

Sharing> sonra altlara dogru view diye biyer var orayi tikla
Sonra adres cubugundaki adresi kopyala yapistir buraya canim
19.gun catlamissin dogru gecen gun ben orayi atlamisim

Son düzenleme:
kızlar bende yapayım dedım grafık beceremedım nasıl yapıldııg hakkında bılgı verebılırmısınız bunun türkcesı yokmu?anladıgım kadarıyla son adetımı falan yazdım tablo cıktı fakat bugün adetımın 2.günü ben günler ılerledıkce ölctükce nasıl yazıcam o tabloya nereyı tıklıycam bırde sızlere sorum ölccez ya atesı yumurtlama günü düşmesı alzım atesın ben adetın 10-12-14-16-18.günlerı genelde ılıskıye gırıyoruz dıyelım ölctüm ates 17.gün düştü 16.günde olası günler dye gırdık ılıskıye o atesın düştüğü 17.aksamıda gırcezmı yoksa gün asırı ılıskı dıye ertesı günümü bewklıcez ozman kacırrımıyız yumurtlamayı

selam kızlar
yoktum 2 gundur buralarda. kayınpederımı hastahaneye yatırdık. ıdrar yolları tıkandı gecenlerde prostattan amelıyat olmustu sımdıde tıkanıklık olmus. acıl amelıyat dedıler.
onunla ugrasıyorduk.
bu arada dun adetın 3. gunu geregınce hormon testı ıcın kan vermıstım bgn sonuclarımı aldım dra da gıttım
ostrojen prolaktın fsh lh progesteron serbes t2*t3 tsh ıste ne varsa hepsıne bakıldı
sonucların hepsı allahıma sukur normal aralıklarda
drum de cok begendı. fsh ıcın hatta bu yumurta rezervlerını gosterıo senın degerıne gorede rezervlerın cok ıı dedı.
ammmmaaaaa
hormonalrın ıyı ama bebek gelmekte ınat edıosa sıra rahım fılmı yanı hsg cektırmeye geldı dedı
ne kadar erken o kadr ıyı dııp bana adetmım bıter bıtmez hsgnı cektır dedı.
sımdı bu hsg olayıo gerdı benı malesef hem maddı hem manevı.
yav arkadas anestezı ıstıosam 450 ıstemıosam 300 tl dıolar ya
dayanabılırmıyım acaba anestezısız bılemedım. bu arada kruger yontemı ıle esımden spermıyogram bırde swiming up mı ne ole bı tetkık ıstedı ondn.. yönlendırdıgı yer 120 tl ıstıo bu testlere. cok ayrıntılı baktırıo. tamda ısten cıktım anasını satayım nassı yapacagız bılmem.
bı sekılde yapılacak ama tabı.

ozlellıkle ızmırlı arkıdıslerrr funda ve deryaa
varmı bacım bıldıgınız azcık daha az tuzlu bı yer su hsgyı ceken?
bıde cektırmıs olan bayanlar ne dıosunuz anestezısız yaptırsam dayanabılırmıyım?

EVERY
bıtanem 3 ay bebek calısmalarına ara vermıssın. kendı saglıgın herseyden onemlı. lutfen kendını hıc kasma. sakında tedavın bıtmeden baslama calısmalara. kullandıgın ılac bebısıne zarar vermesın mazaallah. dılerım 3 ayın sonunda hem tam anlamıyla ıyılesmıs olursun hemde bebısın 4. ayda hemen gelır.

KARANFIL
kuzum az kaldı senınde tablonun sonuclanmasına. cok beklemıcez senden guzel haberler almak ıcın ne guzel :) bnm olsa ohooo dpo 16da adet oluom zaten gecde yumurtluom bekle bekle gecmıo anasını satayım. sızın ne guzel ya kısa kısa ben 2. dönguyu bıtırırken sız 3u döngüyü yarılamıs oluodunuz.
allahım hakkında hayırlısı neys eonu versın ıns.

OLİMBERA
tatlım allahtan umut kesılmez. sen daha dur bakalım. havalar degısık. hıc gecen aylarla karsılastırma sen bu aykı tablonu. ınsallah bebgın senınledır. o olmadı yaptıracagınız 3. asılamayla yeserecek umutlarımız ıns:)

YOKH
kuzuu naber yaa? oncelıkle sunu solemek ıstıorum. o gorumcenın kafasında kıvılcım cıkartasım geldı surte surtee. ya bunlar zevkmı alıo arkadas ya? bende 3 gelının görumcesıyım ama hıc de bole dıılım daha cok her hallerınden anlıyor ve her konuda moralman yanlarında olmanın daha dogru oldugunu dusunuyorum. gıcık sey. sen sallama bacım onu ve onun gb olanalrı. bebısın gelınce bole burnun havada gobusunle toslucan onlaraa
tıroıdınle ılgılı yazdıkalrını okudum. cok bılgım yok tatlım ama acıkcası bı hanım yazmıs uzun uzadıya hatta su anda hamıle 32 haftalık kızı olcak. oda funda ve sen gb aynı sıkıntıyı cekıomus. ama bak bebısı cok yakında onunla ıns. omur boyu ılac kullanmaya gelınce onuda dert etme ya bı sure sonra ztn alıskanlık halıne glır o. farzetkı bebek korunması ıcın hergun dogum kontrol hapı kullanıosun. o kısıler nasıl alısıyolar. sızlerın ıyı olması ıcın bu gerekıosa bu olacak arkadasım. ama bebek ıcın hıc uzulme sen. o hanım gayet de ıyı ornek sıze.

FUNDA
tatlım sonunda dra gıdebılmıssın. kıst mıst olmadıgına cok sevındım kuzum. hepberaber pkolumuydu ya? ben mı yanlıs hatırlıorum. eger oleyse bak bebısı yolda dıyecektım sana. bu arada yumoslar ıcın bı dunya kur var kzıalrda bahsetmıs zaten hadı sen onlara basla kuzu. ınsallah klomenle yada o kurlerle gelısen yumosların tez zamanda dollenır.

YKILIC
tatlım hersey allahtan. degerlerını en ıyı drlar yorumlar. sonuc her ne olursa olsun su yonden dusun: hamıle kalabılıyorsun cok sukur. ınsallah bebegın senınle kalır ama bı sıkıntı varsada ısyan etmeden bu tatlı maceraya devam tatlım. bu arada bende senı ve buradakı herkesı cok sevıorum

ORKIDE
kuzum masallah pek guzel gıdıo tablon. guzel haberler getır bıze ıns.

ZEBEBEK NURDAMLA 9AY NAZ AYSEONUR YOKH EVERY KARANFIL HEPBERABER OLIMBERA ORKIDE YKILIC NAZLIM FUNDURTAN REZENE ECRIN ve su an ıcın adı aklıma gelmeyen tum KK arkadaslarım
rabbım mubarek kandıl gecesınde ettıgınız tum duaları kabule tsın. bır dahakı kandıl gunune kadar gececek 1 yılkı kaderlerımız cok guzel yazılsın ve ıcındede bır tane melek olsun hepımız ıcın. guzel ısler saglıklar huzurlar mutluluklar la dolu olsun omrunu ınsallah

Son düzenleme:
Merhaba Kizlar

Kiz Shnaay gozlerim seni arar oldu kac gun Gecmis olsun bahsettigin kisiye acil sifalar dilerim.

Benim tablo paylasasim var kizlar ya 10.gun oldu artik korunmamaya baslamam gerek tehlikeli gunler basladi cakisiyorum sizlerle bu mevzularda

Kızlar bu ovulasyon grafiği gerçekten doğruyu yansıtıyor mu? Yani grafik şu gün yumurtan çatladı dediğinde gerçekten de 14 gün sonra adet oldunuz mu? Eğer doğruysa bizim son ilişki 16 .gündü, yumurtada 19. gün çatlamış(
Eğer doğruysa bu çok güzel bir yöntemmiş, kim bulduysa Allah razı olsun. Ovulasyon testine para vermeye gerek yok o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…