Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mehaba kızlar kayınvalidem dıarı
çıktı firsattan istifade.

yeşim nasılsın sanırım bu gün doktora gideceksin.
insallah hayırlı haberlerle gelirsin.

shnayyy test sonuçların iyi çıkmış
buna sevindim.canım bende rahim filmi çektirdim.
araştırma hastanesinde beş kuruş para vermedim.
ha ağrısı oldu.ben biraz dayanıklıyımdır dayandım ağrıya hatta doktora dedimki bağırabilirmiyim tabi
sen bilirsin demişti açık olan tarafa ilacı sıkınca ağrıdı ağrıdığı için üzülmedim.bu açık olduğunu gösterdi.
sağ tarafım ağrımadı çünkü açık değil.yani canım sen bilirsin devler ücret almıyor.
çektirmen iyi olur.
için rahatlar.

olim tablon iyi gidiyor bence.daha ortalamanın altına düşmemişsin.

nuradamla dua için çok teşekkür ederim.bende sizlere dua ettim.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

ben kaçar.sizleri takip etmeye çalışacağım.öpüyotum hepinizi.

mesela BADE TDK ya göre içki demek
aşıkların içtiği aşk şarabı diyor
gayet hoş bence

rüya grdüm bir gün geçenlerde
doğum yamışım kızım olmuş büyümüş biraz
adını da BADE koymuşum maviş gözlü hafif esmer tenliydi

mesela BADE TDK ya göre içki demek
aşıkların içtiği aşk şarabı diyor
gayet hoş bence

canım isim arıyorsun negüzel.
rabbim bana ikincisini nasip
edertse kız olursa zeynep.erkek olursa ömer,ahmet.
ben pek sevmiyorum ilginç isimleri.
oğlumun adı ali.çok seviyorum.önemli olan anlamı.

canım isim arıyorsun negüzel.
rabbim bana ikincisini nasip
edertse kız olursa zeynep.erkek olursa ömer,ahmet.
ben pek sevmiyorum ilginç isimleri.
oğlumun adı ali.çok seviyorum.önemli olan anlamı.

Allah bağışlasın oğlunu
ben de anlamdan ziyade söylenişe ve kulağa hoş gelişine bakıyorum

benım oglumun adı emır kızım olursa uyumulu olsun dıye ece veya nehir düşünüyorum ece sımını cok sevıyorum bende hem kısa hem söylenısı güzel anlamıda kralıce demek ya hos bence ben e harfıne takılmıs durumdayım ben ebru oglum emır e kız olursa oda ece olsun dıyorum

muşmulamı ehehe..
almira yı biliyorum ben eski bir türk prensesisin ismi diye duymuştum bende taaa bu oğuzlardan fln gelen diye :44:
bade ismi güzel derya bencede
derya sana bişi sorcam sen gebelik testi yaptınya 2 tane silikte olsa çizgi hiçmi çıkmadı sende birde kan testin kaç çıkmıştı?

emir ve ece
bu ara ikisi de cok popular isimler
bundan birkac yil once de emir yine cok sevilen bir isimdi ve tanidik bircok kisinin oglunun adi emir
ben de cok seviyorum iki ismi de
umarim gonlune gore olur en kisa zamanda

birde çocukken kulağa hoş gelen isimler ...yetişkin bir kadın olunca hoş durmayacak isimlerde çok..ecrin ceylin ceren .....gibi..

kızlar yaptım ben takvımı dün yanlıs yapmısım sanırım sımdı urda yumurtayı catlıycak günü gösterıyorya ogün dogrumu şimdi atese göre degerlendırmıcekmıyız bırde catlamadan öncesı günlerde cıcek resmı gıbı bır resım avr ya o nedemek?

evet canım pkoluyum ben geçen ay 28.günde adet oldum bu ay 22günde adet oldum hayırlısı artık ne diyeyeim :)

canım sende pko mu var önceki tablon benimkilere benziyor yumurtlamamış tablosu gibi:44: belki bu sancıların bu ay yumurtlıcağının habercisidir.. bugünleri değerlendirin canım..

evet canım pko var bende geçen ay 28,günde adet oldum buay 22günde en iyisi ben gün aşırı devam edeyim :) sagol

musmula demene çok güldüm yaa aynen iyi benzetme yapmıssın valla

neyse sorumun cvpını kendım buldum bu formda malesef eskıler kaynasmıs sohbet kendı aralarında yenı gelenlerın sorularına npek cvp vermek ıstemıyr kımse

doktorun verdiği bi ilaç felan varmı pko için. yada yumurta takibi yaptırdınmı hiç :26:

canım ben 2010 ocak ayı pko oldugumu ögrendım hemen yumurta takıbı yaptırdım klomnen kullandım sabah akşam 5 gün ama yumurtlama olmadı sonra eşimde varıkosel cıktı amelıya oldu doktrolar aşılama dedım doğum kontrol hapı kullanmadan adet göremiyordum bazen 65 günde falan adet görüyordum 2012 ocak ayı tekrar yumurta takıbı yaptırdım günde 1tane 7 gün klomen kullandım yine yumurtkama olmadı göbek var bende biraz 65 kıloyla doktor agittim doktorum zayıfla göbeği erit dene olmaza gel belkı zayıflayınca olur dedı dahada gitmedim ama son 4aydır maşallah düzenli adet oluyorumm ama 4 aydırda hayıt kapsülü içiyorum ilk ay 33 günde adet oldum 2,ay 32 gün 3,ay 28 gün 4,ay 22 günde ve 2senedirde glukofen kullanıyorum sabah akşam 1000mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…