Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen ole everycim biz doktor olduk ne yazikki bu konuda

İyi bak cvp vermis hocam yuzumu kara cikartmamis
Saka bi yanada tatlim simdi ne kadar beklemen gerektigini Allah biliyo biliyosunki bunun bi standarti yok ne yaazik ki
En yakin ornek benim canim karsinda bizede ilk baslarda ayni cevaplari yazmisti bizde bekledik iste nerdeyse iki sene olcak iste bizde harekete gectik
Once istanbulda tumlab var orda dna hasar testi yaptirdik onun sonucu guzel cikti ama durum ortada hala cocuk yok
Hocaya mail attim tabi sonucu gelenilirseniz gelin bide burda yaptiralim dedi biz daha ayrintili bakiyoruz dedi
İste simdi ankaradayiz cok sukur esim ornek verdi insallah guzel sonuclar cikar aksamada kaan hocanin muayenehanesine gitcez bu arada ucreti 300 tl
Dna ya da ayni spermiyogram gibi bakiliyo enaz iki gun perhizli olmak lazim mis

Canim siz ne kadardir istiyodunuz onceden sorduysamda kusura bakma okadar cok insanla konusuyoruzki unutuyorum
Bide hangi sehirdesiniz insallah ankaraya yakinsindir

Offf telden yazmakta ne zor yahuuu

canim benim
bir cok erkegin verebilecegi tepkileri vermis bence
erkek icin bu durum kotu kabullenmeleri cok zor
sana dusen o ne derse desin nasil davranirsa davransin, sakinligini korumak, destek olmak ve sakin tavirla durumlari aciklamak
eger sen ustune giderse dallanir budaklanir gercekten
sadece sabretmen gerekn zamndasn siye dusunuyorum
sert de konussa o seni kirmak istediginden degil, bu durumdaki psikolojisinden kaynaklaniyor.
biz kadinlara her zaman oldugu gibi cok gorev dusuyor canim idare etmek zorundasin yoksa iliskinizi bsuna yipratmis olursunuz
sne uzme kendini, doktoruyla konusunca umarim o da anlar ve herseyi kabul eder
bol sanslar!

açıkcası durum ortalama belli iken her şey normal deyip o kadar uzun süre beklemeye sebep olan hekimler varki ...neden kötü sonuçlar tedavi diyen yanlışta hayır bişi yok diyeni normal kabul ediyor bence gerçekten bebek istiyorsa çabalamalı ..
oda bir süre sonra kabul edecektir durumu ..umarım eşini haklı çıkaracak bi gebelik olurda bu konuda tatsızlık uzamadan biter.
dünde ben dönüşte arabada ağlıyrdum aniden tutamadım kendimi ..öncesinde tartışmıştık bizde sonrasında ağlayınca dayanamadı sende ağlasana işe yarar belki

hmm bilgilendiğim iyi oldu bu konuda da :) inşallah güzel haberler alırız hepimiz..

slm.. bence o şuan erkek psikolojisi ile kendine konduramıyor.. ama bize geldiğinde öyle birşey olduğunda neden tedavini olmuyosun derler.. sen şu sıralar sakin ol.. o fevri hareket etmekte haklı biraz.. ama bildiği doktora gitsin onun sonucuna göre başka bir doktora daha gidin.. 1 ya da 2 hekimle olmaz bu iş.. ya sorun vardır ya yoktur. çocuk istiyorsa eğer o zaman sen çocuğumuz olsun istemiyosun yaklaşımlarında bulun sen uğraşmıyosan bende uğraşmıyorum o zaman senin keyfinle hareket edemem de bak nasıl yola geliyo :)
Benim eşimde ilk sperm testini dediğimde 3 gün gitmedi doktora sonra tıpış tıpış gitti.. hızında düşüklük çıktı ama doktor bu engel değil uzun sürebilir hamile kalman dedi.. olsun dedim benim amacım sağlıklı ve olursa eğer kendiliğinden olsun.. hemen olması için bir çabam yoktu.. sonra 4 ay sonra tekrar gitti tıpış tıpış doktor tekrar aynı şeyi söyleyince bu sefer düzelmesi için çarelerine baktı.. 1 hafta midesi bulana bulana keçiboznuzu suyunu içti.. sonra sigarayı bıraktı. şuan böyle devam ediyoruz. ama istemekle alakalı. hatta konuşuyoruz ara sıra internetten nelerin iyi geleceğini araştırmış aferin sana dedim sadece beni uğraştırmıyosun :) yani sana diyeceğim sen tedavi olmuyosan bende uğraşamıcam etraftaki insanların çocuklarına heves et de bak o zaman noluyo :)

ay ınanamıyorum
ıste bak sneın olayını anlatsam sımdı esıme
desemkı bak kaan hoca onlarada basta aynı seyı solemıs
dnayı da yaptırmıslar sonuc guzelmıs ama hala cocuk yokms ortada desem
ya senay yapma allah askına ınanma ole seylere onlar ole oldu dıe bızede olcak dıe bısı yok dııp tum tedavılerı yıne reddeder
vay benım halıme vaaaay
bnm esım ıste ole kızım
ıyı dneıosa ınanlıo kotu denıosa ınanılmıo o dr kotu oluo
ya bı dursa mantıklı bı dusunse anlayacak
bn naısl kı gıttım bı dra kıst var hemde cok buyuk bebk olması mucıze dedıde onun ustune su ankı dra gıttım bu folıkul kıstı onemlı dııl bak gecmıs bıle dedı ıyı seyler soledı
o zaman ılk dr kotu oldu gozunde bzmkı ıyı oldu!!
ama sımdı ne hıkmetse kendı sonuclarına kotu dıınce bnm o ıkıncı dr da kotu oldu bırden bıre
aglamak cozum dııl bacım bnm adama
onn hala anlayamadıgım bı yapısı var
kendıne toz kondurmamak mı dıım ne dıım bılmıorum
ah everycım valla alsında tahmın ettıgım seylerdı ama acaba dedım bnı dusunurde benı uzmemek ıcın bu sefer
farklı tepkıler verırmı kı acaba dedm ama durum zorlanacagımı gosterıo
yıne olan kadınalra oluo ıste..
ayakta durması gereken yıne bız oluoruz

günaydın kızlarrr nasılsınız ben iyi değilim. geçen gece beni bişey ısırmış sivrimi artık neyse.. elim kadar biryer kıpkırmızı oldu yanıyo ve kaşınıyor doktora gittim.. enfeksiyon kapmışım antibiyotik verdi hep beni bulur böyle abuk şeyler

şenayım canım uzun bi süre giremedim geçmişe de bakamadım...
hayırdır ne oldu? eşinin test değerlerini iyi diye yorumlamıştı kızlar...
yeni bi test mi yaptırdınız? testte sorun mu çıktı?

kızlar günaydın

3-4gündür giremedim nete... düşük gerçekleşti... kanamam az az devam ediyo...
çok ağrılı olmadı... ama az az ağrım devam ediyo...

benden haberler bu... geçmiş çooookk birikmiş biri bana anlatsın neler oldu?
şenayın canı sıkkın sanırım? eşiyle alakalı galiba?
zebebek niye tedaviye başladı?
nuradamla hamile mi?
aramızda başka bebek bekleyen var mı?
every neye karar verdi?
bahar epeydir yok ortada, ondan haber var mı? aşılaması ne olmuş?

inek dağa kaçtı mı, sütü içti mi.... gibi oldu ama

gecmis olsun canim tekrar..sanirim bu ay korunacaksin umarim adetin de erken gelir yani normal dongusunde ve calismalara donersin belki
nuradamla adet oldu
yeni hamile haberi yok
sadece yeni gelen arkadaslar var baya bu ara
ben de korunmamaya karar verdim canim esim de buna karar verdi mi tamamdir

gecmis olsun canim
neyse simdi antibiyotik kullanmanda sakinca olmayan bir donemdesin
kullan da hemen gecsin canim elleme kasima bari azmasin

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı.
kızlar bu ateş ölçme yöntemni ben yapamadım sanırım ama eşim ısrarla ölçtürüyor.yumurtlama gününden 1-2 gün öncesini ve bugüne kadarkileri ölçtüm adetimede 10 gün falan var ateş değerlerim şu şekilde:
36,4
37,1
37,0
36,7
36,6
36,6
36,6
36,9 bu değerlere göre gebelik olasılığım var mı sizce?

ayy aynı benimkinin davranışları sinir oluyom bu adamlar böyle yaptığı zaman sen doktordan daha mı iyi bilcen diyo bana sonra doktorun dediğin aksi bişey olduğunda da biz bunlara bukadar para veriyoz nasıl bilmiyolar diyo deli ediyo beni

gecmis olsun canim
neyse simdi antibiyotik kullanmanda sakinca olmayan bir donemdesin
kullan da hemen gecsin canim elleme kasima bari azmasin

ayy nasıl kaşınıyor anlatamam everycim bide alev alev yanıyor .. doğru diyosun içtim 1000 lik antibiyotiği yoksa nasıl içicektim..

sanki dpo 7 sin yani 7 günün daha var.. şimdiden bişey anlaşılmaz ateşten canım.. herşey olabilirr.. son gün aniden bile düşebilir.. bekle 5 gün test yaparsın... inşallah bebiş vardır

inşallah vardır bebiş canım yaa her sabah gözümü açıyorum eşim termometreyle tepemde beliriyor:))Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin

canım çok saol,çok destek oldun bu dönemde bana...
evet ilk ay korunup, 1kere adet olmayı bekleyeceğim,sonra sahalara hızlı bi dönüş yapmak istiyorum
inşallah adet döngüm şaşmaz, güzelce yumurtlarım diyorum...

nuradamladan çok ümitliydim ben, onun için üzüldüm şimdi...
hamile olmamasına da üzüldüm...

sen kendin için en iyisini bilirsin canım...
çok araştırıyosun ve gayet bilgilisin...
siz karı koca istedikten sonra... inşallah tez zamanda gelsin bebek

canım aramıza hoş geldin, çok teşekkür ederim.
amin, inşallah allah hiç birimize yaşatmasın...
artık daha iyiyim...
dpo7 desin, yani yumurtlayalı 7 gün olmuş...
7-9gün içinde adet gelmezse süper
şimdiden bebek var veya yok demek için erken...
çünkü adete 1-2 gün kala hatta bazen tam adet günü düşer ateş...
ilk aylar ben de hiçbişey anlamıyodum ama bikaç ay peşpeşe ölçtükten sonra, insan kendi vücudunu tanıyo...
ve en iyi yine kendin yorumluyosun ateşim iyi ya da adet yakın gibi..
inşallah tez vakitte gelsin güzel haberin

Alalhım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım.Benim de 9 haftalık bir kaybım var kürtaj oldum ilk zamanlar hiç kabullenemedim çok kötüydüm ama acılar hafifliyor bitmiyor ama.Şimdi yeniden bebek düşünüyorum inşallah olur.

canım evet sıkkınım bıraz esım sperm testı yaptırdı morfolojı 2 cıktı hareket eh denecek gıbı
drum bu durumda tedavı sart dedı
esımde kadın dogumcu ne anlar sperm testınden dııp 2 gun once cok ovdugu drumuzu topa tutuyor sımdı
ve tepkılerıyle daha da canımı sıkıyor.
bgn 2 tane urologdan randevu almıs gıtces ıkısınede bakalım ne olacak
oyy canım kıyamam sanaaa
cok gecmıs olsun
kullan ılacını da bı an once gecsın adetınde artık gelsın bı an once aaaa
canım tekrar tekrar gecmıs olsun sana
dedıın gb senınde ımtıhanın buymus
hamıle kalabıldıgın ıcın sukretme zamanı sımdı
1-2 ayı da atlattınmıydı oooh gelsın bebısın saglıkla
zebebek ankaraya unlu bı urologa gıttı esının sperm sonucları ıcın
sperm sonucları ıcın ne yapabılırler nasıl bı tedavı uygulayabılırız dıe danısacaklar ve ınsallah guzel hbrlerle donecekler
nurdamla malesef hamıle dııl canm geldı kırmızıları
zaten o daha cok yenı evlı zaten bıraz daha sabırlı olması gerekıo
every 3 ay korunacak bazen sanırım gaza gelıo bıraksammı korunmayı dıe sankı ole dıılmı every
baharı bende merak edıorum ama malesef kırmızıları gelmıs ve mısafırlerı varmıs cok younmus o yuzden gıremıomus
ıste boleee

hadı ben hazırlanayaım ılk dr randevusu 1.30 da esım gelcek alamya benı
hazırlanayım

amin canım... geçmiş olsun, senin adına üzüldüm, böyle bi tecrüben olduğunu bilmiyodumtekrar yaşamamanı diliyorum bu acıyı...
insan büyük bi şok, büyük bi yıkım yaşıyo ama rabbim veriyo kolaylığını sanırım...
bi şekilde durumu kabullenip, yekrar anne olma hayaline kapılıveriyo insan...
inşallah bebeğin çok bekletmesin seni, sağlıkla gelsin

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki

çok hüzel yükselmiş bu arada ben de dpo 10 dayım

günaydın arkadaşlar..

ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilir böyle oynamalar olabiliyormu?

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com

7. gün ateşin düşmesi önemli değil son günler önemli

eşin hala reddetme aşamasında bu kabullenememe aslında bizde de oluyor
merak etme, çok tepki de gösterme ki direnç göstermesin
benim eşim de çok inattır
onun başka bir rahatsızlığı olmuştu ameliyat dedi 4 doktor
sonunda bir doktora daha gitti o ameliyat demedi ve ona inandı
düşün artık...
2 tane doktora randevu almışsınız bu iyi bir haber aslında dimi
hadi iyi haberlerle gel..

bu arada oli, zebebek, derya ve funda hepinizi okudum aslında
derya, shnay ve funda planınızı okudum çok kıskandım
bu arada cumartesi bursa da pazar izmirdeyim
size selam göndereceğim şehirlerinize geldiğimde
bursa da kim vardı ya hatırlayamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…