Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaparsın yaparsın,o kadar da zor diyil ki.bi de senin tablon neden böğle ben onu anlamadım.neden noktaları birleştiren çizgiler yok ki???

bilmiyorumkı normal yaptım işte kızlar ya benım nuradamlanın dedıgı oldu sanırım atesım 36.3tü 36.2 oldu sonra 36.5e cıktı yanı benım catlama oldumu şimdi iyice ates düşüşü olmadan yani tabloma bakarmısınız catlama olmusmu şimdi 15.gün benım 3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com bide benım nıye cizgiler yok ates genelde aynı degerde oldugundanmı?

karanfilce bak yazdıklarıma sende gidince al e mi :)

sağol canım bilgilendirdiğin için ben hiç bilmiyordum bunları
sana bişey socam arkadaşımı aradım teli kapalı o da geleli 3-4 gün olması lazım yorgunluğunu atamamıştır dediler o kadar zor mu Allah bi kolaylık veriyordur değil mi

sonra meryem ana otunu da sürahi içine geceden bi iki dalını koparıp atıyorsun sabah kalktığında acve hurmasını (efendimizin elleriyle diktiği çok değerli bi hurma) 7 tane herbirinde niyet ederek besmele ile yiyorsun ardından geceden yaptığın bu suyu içiyorsun yalnız günde 2 bardaktan fazla içmiyoruz...
bunu da denemeye başladım

canım eyer ateşin 2gün daha böyle giderse,dün çatladın diycez.sen qaliba ateşini doğru giremiyomusun ne,çizgilerin yok senin.deyerlerin aynı olmasıyla hiç bir alakası yok.bence sen bir araşdır,nerde yanliş yapıyorsun.

canım normal cıkan ates degerını gırıyorum bırde onun yanında bır yazı var ya kutucuk discarded yazıyor o kutuyu okeylıcezmı bosmu bırakcaz acaba onunmu yanlıs yapıyorum

ne mutlu sana ne güzel şeyler kullana biliyosun.şifffffa olsun tatlımmmmmm....

meryem ana otunu kadın mı içiyor sadece

muhakkak Allah kolaylığını veriyor ama gerçekten zor bi ibadet ilk mekke mi medineye mi gideceksiniz bilmiyorum ama biz ilk medineye gittik bu sefer medine biraz daha dinlenme yeri zaten oteller mescidi nebeviye yakın oluyor namaz vakitlerine gidiyorsun sonra efendimizi ziyerete giriyorsun o da bayanlara günün belli saatlerine onun haricinde gezilecek yerleri var gezdirirler zaten sizi hurma bahçesine de burda gittik sizde gidin muhakka belki bize yapılan sohbetten size yapılmayabilir ama sen muhakkak sor kasaya vardır bu polenden ...

sonra ihrama girip mekkeye yolculuk yaptık 6-7 saat sürüyor otobüste bu süre içinde ihram yasaklarına uymak zorunluluğun var hocanız anlatır size zaten gider gitmez umre ibadetinizi yaparsınız... kabeyi muazzamaya girerken biraz yürüyorsunuz kabeyi görene kadar o süre içinde kafan yerde yürü kabeyi tam görebilecek kadar ilerlediğiniz de öyle bak o ilk görüş öyle olağanüstü oluyor ki yazarken bile kalbim yerinden çıkacak :) kabeyi ilk görünce yaptığınız duaları kesinlikle geri çevirmem diye buyurmuş Allah bu fırsatı iyi değerlendir :))
bi umrede 10 km ye yakın yürüyorsun günlük yaptığın yürüyüş çok fazla eğer alışık değilsen zorlanırsın o yüzden gitmeden yürü bol bol vücudunu alıştır ... bi de sıcak tabi ama burda dokunduğu kadar orda dokunmuyor sıcak Allah sabrını veriyor :))

bi de kabeyi temizleyen görevliler var onlara bol bol sadaka ver gerçekten ihtiyacı olan insanlar...
orda ki görevliler her seferinde sabır haci sabır diyorlar gerçekten sabretmen gereken çok şey oluyor zorluğuda burda :))
ALLAH şimdiden kabul etsin ama tüm vaktini çok iyi değerlendir az uyku bol ibadet çok vaktini mescitlerde geçir ...

biraz uzun oldu ama anlat anlat bitiremiyor insan :)

bence catlamissin 15.gun ama 3 gun daha bakalim net konusmak icin
hoşbulduk canım napıyonn 2yumoşlu kızz 1 bana versene kızz yumoşunu benım hiç yok

ooo iyice simaricam ama :))
yok kiz nerdeeeee iki yumurtaaa
bir tane dollensin daha ne isterim ama goruyorsun dollenmiyor ki :)

sağolasın canım Allah razı olsun. biz ilk mekkeye gidicez 6 gün mekke 8 gün medine.ihrama havaalanında gircez.
evet bize de umre seminerinde sabır çok önemli diye bahsetmişlerdi. herşey hallolur siz sabırlı olun dediler.
benim işletmelerim var kış boyu yürüdüm ama yaz tatili geleli az yürüyorum. ama çabuk yorulan bi tipim bırakıveririm alışverişi filan yorulursam mesela benim annem ölse bitse de ev işini filan acilse bırakmaz ama ben bırakıveririm.
inşallah orda da dayanabilirim. inşallah hakkıyla yaparız ve Allah umremizi kabul eder.

kızlar bana müsade yine çarşıda işlerim var.. ahh sizler boş boş oturuyorsunuz imknım olsa sizden birini yardıma çağırırdım yanıma
every sen geldin ben gidiyorum görüşürüz canım

kızlar birşeye sinir oluyorum aklıma gelmişken yazayım :) dışardaki bütün hamilelere sinir oluyorum.. Hayır algıda seçicilikmidir nedir önümden geçen 5 insandan 3 ü hamileeee.. ya diyorum bu insanlar nasıl tutturuyo acaba :) gerile gerile yürüyorlar bide sinir olmamak eldemi :)

kızlar merhaba, bu ateş ölçmeye adet başlangıcı girmeden öyle ortadan bi yerden başlamak mümkün değil mi? ...pardon direk de dalmışım topike, bi destur almadan,heyecanıma verin artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…