Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
everycım 15.gün catladıysam ogün aksamı ılıskıye gırmıstık yanı dün bugün ara verıp yarın tekrar gırsek bır fayda olurmu yoksa yumurta atıldımı artık vücuttan yumurtlamadan sonra ıilışkının faydası yokmu

kızlar bana müsade yine çarşıda işlerim var.. ahh sizler boş boş oturuyorsunuz imknım olsa sizden birini yardıma çağırırdım yanıma
every sen geldin ben gidiyorum görüşürüz canım
evet canm konusamiyoruz kac gundur
sen yogunsun
aksamlari da giremiyorsun
kendine iyi bak

evet evet oyle oluyor
herkes hamile :)
ama sonucta bilmiyoruz ki onlar ne gibi sureclerden gectiler
yillarca olmayan biri olabilir
bir suru sIkIntI cekmis olabilir, ama su gercek ki hamile kalinca kac ay beklediklerini unutuyorlar

kızlar merhaba, bu ateş ölçmeye adet başlangıcı girmeden öyle ortadan bi yerden başlamak mümkün değil mi?
hosgeldin
bu topice bir uzun nickli daha
kizlar keep benim diger topicten arkadasim
en guzeli adet baslangici ya da adet hemen bitince ama simdi de baslayabilirsin
boylelikle genel vucut isin hakkinda genel bilgin olur
hangi atesle adet oluyorsun (bu ay korunuyorsun diye dedim)
hangi atesle yumurtluyorsun gormus oluruz
bence olcmeye basla sen

yumurta atildiktan sonra 12-24 saat yasiyor diye biliyorum
ama bak ne olacagi belli olmaz ates yukseldi diye birakmamak lazim
bu duruma da tam 2 ornek var bu ay, benim de ates yukseldi ama catlama sonra oldu
o yzuden garanti olsun bence biraz daha degerlendir sen
15,gunku zaten tam zamaninda olmus tuttar insallah
oncesinde varsa onlar da iyi
zaten gun asiri iliski diyorlar bugun ara versen de olabilir herhalde ama sen bilirsin

hoşbulduk, teşekkürler canım ölçmeye başladım bu sabah ama fertilityfriend'e kaydolurken son mens. tarihini istiyor, düşük tarihini mi girsem acaba yoksa hamilelik öncesindekini mi

bu duruma da tam 2 ornek var bu ay, benim de ates yukseldi ama catlama sonra oldu
zaten gun asiri iliski diyorlar bugun ara versen de olabilir herhalde ama sen bilirsin

hoşbulduk, teşekkürler canım ölçmeye başladım bu sabah ama fertilityfriend'e kaydolurken son mens. tarihini istiyor, düşük tarihini mi girsem acaba yoksa hamilelik öncesindekini mi

kızlar bir az oturdum baktım sizden haber yok,ben de pilates yaptım.yani bu gün yapmaya başladım,sanki bir az kilo aldım.hem çok halsiz,yorgun oluyorum,pilates bana bu konuda hep yardımcı olmuştur.hep yaptığımda faydasını gördüm.şiddetle tafsiye ederim tontişlerim...

canım benim ne söylüyoruz,adete kadar ilişkiye devam bence,gün aşırı,ya da 2günde bir yap....

spor gibisi var miiiiiii ben cok seviyorum
hem zayifladim saniyorum ama fazlam cok benim yapmam lazim ama iste korkuyorum ya bebek varsa birsye olursa diye :44:

6 gün az bi gün canım bizde 8 gün kalmıştık mekke de az olduğu için çok iyi değerlendirmeye çalışıyorsun daha fazla umre yapayım tavaf yapayım diyorsun pes edilmiyor inş. canım merak etme gücünün son noktasına kadar çabalıyorsun zaten sonra medine de d,nlenirsin hep bunu düşün evime dönünce zaten yatarım geeleri gündüzleri biraz daha sabır de bırakmazsın inş.
Allah kabul etsin inş. gelmeden bi daha ne zaman gideriz diye düşünmeye başlayacaksın sende :)

bence catlamissin 15.gun ama 3 gun daha bakalim net konusmak icin

ooo iyice simaricam ama :))
yok kiz nerdeeeee iki yumurtaaa
bir tane dollensin daha ne isterim ama goruyorsun dollenmiyor ki :)

şımar canım şımarrr yaa bak benım 1 yumurtam bıle yokk tavuklar bile yumurtluyorr ben hala yumurtlayamadım yaaa inş.bu mübarek ay sana uğurlu gelir canım benim

kızlar bı aktara gıttık durumumuzu anlattık bıze bı macun onerdı bırde caksır suyu.
burda bır ıkı kısıden duymustum. aldık da daha genıs bılgı edınsem ıyı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…