evet canm konusamiyoruz kac gundurkızlar bana müsade yine çarşıda işlerim var.. ahh sizler boş boş oturuyorsunuz imknım olsa sizden birini yardıma çağırırdım yanıma
every sen geldin ben gidiyorum görüşürüz canım
evet evet oyle oluyorkızlar birşeye sinir oluyorum aklıma gelmişken yazayım :) dışardaki bütün hamilelere sinir oluyorum.. Hayır algıda seçicilikmidir nedir önümden geçen 5 insandan 3 ü hamileeee.. ya diyorum bu insanlar nasıl tutturuyo acaba :) gerile gerile yürüyorlar bide sinir olmamak eldemi :)
hosgeldinkızlar merhaba, bu ateş ölçmeye adet başlangıcı girmeden öyle ortadan bi yerden başlamak mümkün değil mi?
everycım 15.gün catladıysam ogün aksamı ılıskıye gırmıstık yanı dün bugün ara verıp yarın tekrar gırsek bır fayda olurmu yoksa yumurta atıldımı artık vücuttan yumurtlamadan sonra ıilışkının faydası yokmu
hoşbulduk, teşekkürler canımhosgeldin
bu topice bir uzun nickli daha
kizlar keep benim diger topicten arkadasim
en guzeli adet baslangici ya da adet hemen bitince ama simdi de baslayabilirsin
boylelikle genel vucut isin hakkinda genel bilgin olur
hangi atesle adet oluyorsun (bu ay korunuyorsun diye dedim)
hangi atesle yumurtluyorsun gormus oluruz
bence olcmeye basla sen
everycım 15.gün catladıysam ogün aksamı ılıskıye gırmıstık yanı dün bugün ara verıp yarın tekrar gırsek bır fayda olurmu yoksa yumurta atıldımı artık vücuttan yumurtlamadan sonra ıilışkının faydası yokmu
hoşbulduk, teşekkürler canımhosgeldin
bu topice bir uzun nickli daha
kizlar keep benim diger topicten arkadasim
en guzeli adet baslangici ya da adet hemen bitince ama simdi de baslayabilirsin
boylelikle genel vucut isin hakkinda genel bilgin olur
hangi atesle adet oluyorsun (bu ay korunuyorsun diye dedim)
hangi atesle yumurtluyorsun gormus oluruz
bence olcmeye basla sen
hoşbulduk, teşekkürler canımölçmeye başladım bu sabah ama fertilityfriend'e kaydolurken son mens. tarihini istiyor, düşük tarihini mi girsem acaba yoksa hamilelik öncesindekini mi
kızlar bir az oturdum baktım sizden haber yok,ben de pilates yaptım.yani bu gün yapmaya başladım,sanki bir az kilo aldım.hem çok halsiz,yorgun oluyorum,pilates bana bu konuda hep yardımcı olmuştur.hep yaptığımda faydasını gördüm.şiddetle tafsiye ederim tontişlerim...
sağolasın canım Allah razı olsun. biz ilk mekkeye gidicez 6 gün mekke 8 gün medine.ihrama havaalanında gircez.
evet bize de umre seminerinde sabır çok önemli diye bahsetmişlerdi. herşey hallolur siz sabırlı olun dediler.
benim işletmelerim var kış boyu yürüdüm ama yaz tatili geleli az yürüyorum. ama çabuk yorulan bi tipim bırakıveririm alışverişi filan yorulursam mesela benim annem ölse bitse de ev işini filan acilse bırakmaz ama ben bırakıveririm.
inşallah orda da dayanabilirim. inşallah hakkıyla yaparız ve Allah umremizi kabul eder.
sifa olsun canim sana
bebegin tez zamanda gelsin insallah
spor gibisi var miiiiiiiben cok seviyorum
hem zayifladim saniyorum ama fazlam cok benimyapmam lazim ama iste korkuyorum ya bebek varsa birsye olursa diye :44:
sen böyle söyleyince bende ilacımı içmediğimi hatırlıyorumm :18::18: Allahım bana akıl fikir ihsan eylee
bence catlamissin 15.gun ama 3 gun daha bakalim net konusmak icin
ooo iyice simaricam ama :))
yok kiz nerdeeeee iki yumurtaaa
bir tane dollensin daha ne isterim ama goruyorsun dollenmiyor ki :)
boyun ve kilon kaç tatlım?bakalım senin fazla anlayışın neymiş...
tartim bozuldu o yuzden kilomu bilmiyorum coook uzun zamndir bkmadim. boyum 1.70
boyun iyiymiş kuzum.Benim boyum 1.64,kilom 63falan her halde,ama 60oldunmu rahat oluyorum.yani daha zayıf olmadım hiç,en zayıf 56kilo oldum,o da martta düyün zamanımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?