Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aksam yemegini 8 bucukta yiyoruz
evet aksam yemedigimde hemen farkediyor ama zor

benim öğle çok göbek basen yok,en sevmediyim yer hani belimle popomun arasında kalan kısım yandan bir azcık fazlaböğle elbiselerde falan bilinmiyor ama,çıplak olduğumda malesef gözümü giriryor...

kızlar yoksunuz.nerelerdesiniz yaaaa.benim de normalde bu saatte burda olmamam gerek ama kocişle bir az tartıştık,onun için burdayım.ama her halde 1azdan uyurum:44:

benim öğle çok göbek basen yok,en sevmediyim yer hani belimle popomun arasında kalan kısım yandan bir azcık fazlaböğle elbiselerde falan bilinmiyor ama,çıplak olduğumda malesef gözümü giriryor...

yan yaglarindan bahsediyorsun sanirim canim
platesle hepsi gider
saga sola egilme hareketleri de yaptin mi tamamdir
senin is kolay

iyi aksamlar kizlar ben geldim
kocami uyuttum isleri hallediyorum buraya bakayim dedim

Son düzenleme:

yan yaglarindan bahsediyorsun sanirim canim
platesle hepsi gider
saga sola egilme hareketleri de yaptin mi tamamdir
senin is kolay

iyi aksamlar kizlar ben geldim
kocami uyuttum isleri hallediyorum buraya bakayim dedim

kız kocan uyuyor burda ne işi var senin?git gir kocanın koynuna...tabi bu sıcaklarda mümkünse...

saatlerimiz hemen hemen yakin birbirine seninle
ama ben gec yatiyorum senden galiba

umarim ciddi degildir
brazdan barisirsiniz

yok ya öğle ciddi bir şey diyil.arkadışlarıyla buluşmuş,eve geç geldi,ben de onun ekmek alıp yemeye gelmesini bekliyodum,tabi telefonla gelemeyeceyini söyleyince nura delirmezmi...ben 11de falan uyuyorum.ama kızken 2de falan uyuyodum,şimdi dayanamıyom.

11de uyumak cok guzel
en sagliklisi
bende oyle olmak isterdim ama uykum gelmiyor

arada bir olur bosver, ben de hicbir yere gondermem aslinda ama arada arkadaslariyla takilmasina izin veriyorum. ben de deliriyorum evde ama caktirmiyorum

hem yumos zamanlarin yakin kiz alttan alman lazim kocayla kusluk adete yakin zamanda ve adetten hemen sonra olur da ortalarda olmaz

kızlar eşilerinize folik asiti neden kullanıyorsunuz ve ne kadar

bu konudan ben bahsetmistim
benden baska esine folik asit veren var mi bilmiyorum ama ben acikliyim
burda doktor esin de kullansin dedi ve internetten arastirdim
sperm uzerinde olumlu etkileri cok fazla
dna bozukluklarini tamir edici ozelligi var ve eger internetten aramaya 'folik asit -sperm' yazarsan bir suru olumlu baslik cikiyor
spermleri yuzde 15 araninda kalitelendiriyor gibi..
ben de esime bahsettim eskiden de soylemistim zaten ama icmiyordu
simdi zaman gecti ya baya icmeyi kabul etti
aksamlari biraz zorlayarak da olsa 3 mg iciriyorum sirf folik asit

evet canım çok yoruluyorum şu sıralar ramazan gelmeden işlerimi bitirmeye çalışıyorum. akşam da bayılıp kalıyorum.
ama bugün bi arkadaşımla buluştuk bugün alışverişte yanımda biri olsun çok istemiştim. onunla gezdik alış veriş yaptık buranın tek tepesinde çay içtik.. güzeldi..

ilahi kız o kadar güldüm ki...benimki de öyle tatlım,evlendikten bu yana iki kez böyle yaptı,arkaaşlarla buluşup geç geldi,ikisinde de deliriyorum,ama çaktırmamayı da başaramıyorum yani, o konuda hiç iyi diyilim, hemen belli ederim,çıldırdığımı .deme ya bu zamanlarda insan afra-tafra bile yapamıyor.zaten barıştık çoktan.ayrıca bu kocalar kotukta uyumaya bayılıyorlar ha.benimkini de bıraksam uyur ama bilir o en sinir olduğum şeydir.şimdi de banyoda,ben bi iyi geceler demek için girdim.iyi geceler tontişlerim.daha ateşli sabahlara uyanalım...

ne guzel olmustur
yaninda biri olunca islerin de daha kolay biter
hem de cay keyfi tum yorgunlugunuz almistir
tek basina dolasmak zor ya ben bu ara hep oyle yapiyorum ama cooook bunaltici gercekten

daha yenisin ilk aylar olur öyle..
sonra hiç sallamazsın bu durumu
sonuçta onları da arada koyuvermek lazım çok sıkmak iyi değildir. ama ilk aylar bunu başarmak zor.

ne guzel olmustur
yaninda biri olunca islerin de daha kolay biter
hem de cay keyfi tum yorgunlugunuz almistir
tek basina dolasmak zor ya ben bu ara hep oyle yapiyorum ama cooook bunaltici gercekten

ben hep kendim gezerim alışveriş yaparken çok aramayı sevmem çok inceleyenle de alışveri,şe çıkmam başta annem ama bugün işlerimiz hep yolunda yürüdü aşağı yukarı aynı yerlerde işimiz oldu hem onun hem benim işim vardı özlemişşiz hem sohbet ettik hem işlerimizi bitirdik.
taa ilkokuldan beri arkadaşım uzağa atanmıştı.

bütün erkekler aynı

aaa sizin kocalar da mi oyle
benimki tv izlerken uyumayi cok sever
ben de onun saatinde uyuyamiyorum nete giriyorum
sonra kaldiriyorum yataga geciyoruz her gun oyle
iyi geceler nuradamla sana da atesli gunler

afedersin tatlım,unutmuşum.niçin görüncen doktora?

Canım jiletten sonra bi şeyler çıktı da korktum onu göstercektim. Neyseki kıl dönmesiymiş :)

Her ikisine de baktı canım ya. Çok şükür bu muhtemelen kıl dönmesi enfeksiyon kapmış ama geçer dedi. Bir de kiste baktı ve beni çok korkuttu. Bu çikolata kisti değil hemen düzene git tümor belirteçlerine baktır ve dopler ultrason çektir dedi. Apar topar gittim. 500TL verdim Çok şükür çikolata kisti çıktı. Buna da şükredeceğim aklıma gelmezdi ama daha beterlerinin de olabileceğini anladım.

Kistin boyu malesef sandığımızdan büyükmüş. 4x3 cm çıktı. Doktor bu kadar büyük kiste yumurtlama olmaz dedi ama çatır çatır oluyor. Bugün 8. gün ve 11 mm çapında folikül var. Ama bunu adetliyken görmeliyim belli olmaz başka bir kist mi yumurtamı dedi. Fakat ben zaten adetin ilk günü gitmiştim ve orda yoktu. Bu kesin yumurta. Hem yumurta olmasa her ay ateşim böyle düzgün yükselir mi, her ay ovu testi pozitif çıkar mı? Beni telaşlandırıyorlar ama vaz geçtim valla 3-4 ay denemeye devam edeceğim. Muayene olmaktan bıktım. Hayattan soğudum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…