boyum olmasa yanardim zaten:)
ama kendimi kotu hissediyorum gobek ve basen yaglari var
esim de bugun soyledi
göbek bendede var malesef pko yüzünden spor yapmak lazım düzenli ve akşam 6dan sonra yememek lazım
aksam yemegini 8 bucukta yiyoruz
evet aksam yemedigimde hemen farkediyor ama zor
benim öğle çok göbek basen yok,en sevmediyim yer hani belimle popomun arasında kalan kısım yandan bir azcık fazlaböğle elbiselerde falan bilinmiyor ama,çıplak olduğumda malesef gözümü giriryor...
yan yaglarindan bahsediyorsun sanirim canim
platesle hepsi gider
saga sola egilme hareketleri de yaptin mi tamamdir
senin is kolay
iyi aksamlar kizlar ben geldim
kocami uyuttum isleri hallediyorum buraya bakayim dedim
kızlar yoksunuz.nerelerdesiniz yaaaa.benim de normalde bu saatte burda olmamam gerek ama kocişle bir az tartıştık,onun için burdayım.ama her halde 1azdan uyurum:44:
saatlerimiz hemen hemen yakin birbirine seninle
ama ben gec yatiyorum senden galiba
umarim ciddi degildir
brazdan barisirsiniz
kız kocan uyuyor burda ne işi var senin?git gir kocanın koynuna...tabi bu sıcaklarda mümkünse...
yok ya öğle ciddi bir şey diyil.arkadışlarıyla buluşmuş,eve geç geldi,ben de onun ekmek alıp yemeye gelmesini bekliyodum,tabi telefonla gelemeyeceyini söyleyince nura delirmezmi...ben 11de falan uyuyorum.ama kızken 2de falan uyuyodum,şimdi dayanamıyom.
kızlar eşilerinize folik asiti neden kullanıyorsunuz ve ne kadar
evet canm konusamiyoruz kac gundur
sen yogunsun
aksamlari da giremiyorsun
kendine iyi bak
evet evet oyle oluyor
herkes hamile :)
ama sonucta bilmiyoruz ki onlar ne gibi sureclerden gectiler
yillarca olmayan biri olabilir
bir suru sIkIntI cekmis olabilir, ama su gercek ki hamile kalinca kac ay beklediklerini unutuyorlar
hosgeldin
bu topice bir uzun nickli daha
kizlar keep benim diger topicten arkadasim
en guzeli adet baslangici ya da adet hemen bitince ama simdi de baslayabilirsin
boylelikle genel vucut isin hakkinda genel bilgin olur
hangi atesle adet oluyorsun (bu ay korunuyorsun diye dedim)
hangi atesle yumurtluyorsun gormus oluruz
bence olcmeye basla sen
cidden ya yaniyoruz burda da :)
esim hemen yanimda koltukta uyuyor
o sekilde seviyor uyuyakalmayi
sonra ben uyandiriyorum yataga geciyoruz
11de uyumak cok guzel
en sagliklisi
bende oyle olmak isterdim ama uykum gelmiyor
arada bir olur bosver, ben de hicbir yere gondermem aslinda ama arada arkadaslariyla takilmasina izin veriyorum. ben de deliriyorum evde ama caktirmiyorum
hem yumos zamanlarin yakin kiz alttan alman lazimkocayla kusluk adete yakin zamanda ve adetten hemen sonra olur da ortalarda olmaz
evet canım çok yoruluyorum şu sıralar ramazan gelmeden işlerimi bitirmeye çalışıyorum. akşam da bayılıp kalıyorum.
ama bugün bi arkadaşımla buluştuk bugün alışverişte yanımda biri olsun çok istemiştim. onunla gezdik alış veriş yaptık buranın tek tepesinde çay içtik.. güzeldi..
daha yenisin ilk aylar olur öyle..ilahi kız o kadar güldüm ki...benimki de öyle tatlım,evlendikten bu yana iki kez böyle yaptı,arkaaşlarla buluşup geç geldi,ikisinde de deliriyorum,ama çaktırmamayı da başaramıyorum yani, o konuda hiç iyi diyilim, hemen belli ederim,çıldırdığımı . deme ya bu zamanlarda insan afra-tafra bile yapamıyor.zaten barıştık çoktan.ayrıca bu kocalar kotukta uyumaya bayılıyorlar ha.benimkini de bıraksam uyur ama bilir o en sinir olduğum şeydir.şimdi de banyoda,ben bi iyi geceler demek için girdim.iyi geceler tontişlerim.daha ateşli sabahlara uyanalım...
ne guzel olmustur
yaninda biri olunca islerin de daha kolay biter
hem de cay keyfi tum yorgunlugunuz almistir
tek basina dolasmak zor ya ben bu ara hep oyle yapiyorum ama cooook bunaltici gercekten
ilahi kız o kadar güldüm ki...benimki de öyle tatlım,evlendikten bu yana iki kez böyle yaptı,arkaaşlarla buluşup geç geldi,ikisinde de deliriyorum,ama çaktırmamayı da başaramıyorum yani, o konuda hiç iyi diyilim, hemen belli ederim,çıldırdığımı . deme ya bu zamanlarda insan afra-tafra bile yapamıyor.zaten barıştık çoktan.ayrıca bu kocalar kotukta uyumaya bayılıyorlar ha.benimkini de bıraksam uyur ama bilir o en sinir olduğum şeydir.şimdi de banyoda,ben bi iyi geceler demek için girdim.iyi geceler tontişlerim.daha ateşli sabahlara uyanalım...
bütün erkekler aynı
afedersin tatlım,unutmuşum.niçin görüncen doktora?
he valla turp da neymıs. onlara bebıs olduktan sonra kıloları verme asamasında bakıma sokcas ya hanı kendımızı o zaman yapcaz. sımdı bal corek tarcın kurunun sogan kurunun ve ıncır kurunun zamanı
ınsallah guzel haberlerle gel canım. kıl donmesı ıcınmı yoksa genel mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?