Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün gittiğim prof eşin kesinlikle keçi boynuzu kürü yapsın ve sperm sonuçlarında problem varsa proxeed kullansın dedi. Keçi boynuzu morfolojiyi de düzeltiyormuş

Bence bu ay çok şey öğrendik

1- ateş yükselse de çalışmaya devam

2- erkeklerin de vitamine (b6-folik asit) ihtiyacı var

3- kürler işe yarıyor

eşimin sonucunu aldık bu 3. test sonucu mayısta yaptırdığı testte hareketli sayımız artmış çok sevindim tam tersi oldu herşey neredeyse çok şükür şu an bi sorun yok sonuçta ama kafamı kurcalayan bişey oldu bizim testler ingilizce viability =canlılık N/A yani belirsiz yazıyor hareketli sperm çok iyi olupta cansızlık böyle belirsiz nasıl olabilir kafam almıyo mayıstaki testte %30 du.sonuçlar şöle;sorunlu olanları yazacağım.
ilk test şubat-mayıs-temmuz
canlılık: %11-%30-N/A
ileri hareketli:%6 -%28-%45
morfoloji: %8 -%31-%36
bu N/A ya kafam takıldı ya maşAllah diğerleri çok iyi olmuş başta immotile(sanırım harekt edemeyn )%90 dı son test %44
20 temmuzda dr randevumuz var eşimle gitcez bakalım ne olcak...ne dicek dr

canim merhaba sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim degerlerde artis varmis, o zaman gelsinnnnnn bebissssss

günaydın kızlar
dün akşamüzeri inanılmaz bir kasık ağrısı çektim
insallah u ağrı bebek habercisidir diyede içimden gçirdim.
ayy neydi o öyle en son bu ağrıyı
hamile kaldığım aylarda görmüştüm.
hayırlısı.

günaydın tatlım maşallah çok iyi görünüyor.. Sonuçları artırmak için bir şey yaptınız mı?

canım çok sevindim

sabır bak herşey düzeliyor.şimdi sıra bebişte

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın arkadaşlar.. bugünki ateş tablom. tabloya göre yarın olması gerekiyor ama ben pazar gününe kadar bekleyeceğim.
tabloya gore adet gelecekmis gibi durmuyor
hadi hayirlisi

sen kendini biliyorsun canim
umarim bebisin habercisidir bu agri
ne kadar kaldi bata ?

ağlayarak yazıyorum ki hastalandım çooook üzgnüüm ne olur bana yardımcı olun sizce doktora mı gideyim yoksa şu ovulasyon testlerinden mi alayım

tabloya gore adet gelecekmis gibi durmuyor
hadi hayirlisi

ne kadar kaldi bata ?

inşallaaaah.. hadi hayırlısı diyelim.
yalnız 1 haftadır göğüslerim ara ara şişiyor acıyor..
son 3 gündür işyerinde gözümü açamayacak derecede uykum geliyor, görmeniz lazım halimi o derece
birde son 3 gündür inanılmaz bir gaz var karnımda midemde..
amaaaa ben bunları başka belirtilere de yoruyorum..
göğüsler; adet belirtisi uyku ; uykuyu alamama gaz sancısı; üşütme yerlere çıplak ayak basma gibi gibi :)

herşeyi hamileliğe yormamalıyım yoksa kendimi çok dinliyo gibi olmayayım değil mi

bana sorarsan ben adet gecikmesinden onceki hicbir seyi saymiyorum
aa bir de yerlesme kanamasi olursa hamilelik derim
ama diger seyler yaniltici olabiliyor
umarim sneinkiler hamilelikten kaynaklaniyordur canim

bana sorarsan ben adet gecikmesinden onceki hicbir seyi saymiyorum
aa bir de yerlesme kanamasi olursa hamilelik derim
ama diger seyler yaniltici olabiliyor
umarim sneinkiler hamilelikten kaynaklaniyordur canim

ya tabiki hepsi insanların içinde beslediği umuttan kaynaklanıyor.. Yoksa en belirgin olan adet gecikmesi..
Ben diyorumya bunları hem hamilelik hemde gerçek olabilecek sebeplerine bağlıyorum.. Normalde bu tabloya göre yarın olmam gerekiyor değil mi? ama ben takipte olduğum zamanlarda 32 günde bir adet oluyodum. O yüzden pazar gününe kadar bekleyeceğim :)

ben ce de tatlım,ben de sadece implantasyon kanamasına inanıyorum,çünki son iki aydır bütün belirtileri yaşıyorum.ayrıca her ay üstüne bir artış yaparak.çok komik ve ümit kırıcı ama öğle. biliyorum buu okuduğu zaman insanın sinirleri zıplıyor ama bunlar acı gerçekler...

yok yok ben alışkınım bu duruma ve rahatımda.. olursamda napalım canım hayırlısı herşeyin :) bir dahaki ay deneriz bizde :)

günaydın tontişlerim.nasılısınız?umarım bu gün iyi bir gün olur.ama merve ilk kötü haberi verdi.ama ya ismini unuttum kızlardan biri iyi sonuçlar almış kocası için,9ay da kendisi için iyi haber almış,ve çok şükür haline şükr ediyor.benim de günüm yoğun,akşam 6da nışana gitcem,o yüzden bir az çabuk kalktım,işlerimi bitirdim,soğan kürümü hazırladım,ılımasını bekliyorum.onu içip banyo yapıcam,kollarıma ağda yapıcam,sonra kuaföre gidicem sonra da malum nişan,kocamın akrabası.ilk defa onlarla bir ortamda olucam,inşallah güzel geçer de sıkılmam,kociş gitmiyor da ben kaynanayla gitcem.:44:

nuradamla merhaba

hani diyordun ya bebek dusunurken kendimizi salmayalim diye
iste sana pratik bilgi, bugun kendime bakim gunum

tirnaklarin parlak ve beyaz olmasi icin:
1.limon dilimleriyle suyu bir kap icerisine alip, tirnaklarini icinde bekletiyorsun. tirnaklarinin uzerindeki lekeleri yok ediyor tirnaklarini canlandiriyor.
2. sonra normal dis macunuyla tirnaklarina masaj yapiyorsun, bu da beyazlastirma etkisi gosteriyor.

çok bi zaman olmadı 3 ayımız ama ben hap falan bişey kullanmadım evlenmeden önce test falan yaptırdım bişey çıkmadı

kız yoksa sende mi benim gibi evlenip hemen çocuk yapmakmı istiyosun.ama bunda ağlanıcak bir şey yok ki tatlım,en azından doktora gitmişsin,hiç bir problem yok.benim daha bir şey varmı bilmiyorum ama ağlamak falan yok yani...sen de rahat ol canım.burdakı kızlar bizi keser valla,onlar kaç aydır,bazıları yıl oldu uğraşıyor...

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın arkadaşlar.. bugünki ateş tablom. tabloya göre yarın olması gerekiyor ama ben pazar gününe kadar bekleyeceğim.

canımbenim yumoş gününden sonraki 15 günüm adet günüm
olur.bencede sn pazar gününnü bekle.
adet günün 32.gün gibi geldi bana.

[COLOR="#0000FF"
[COLOR="#0000FF"]
ne kadar kaldi bata ?
[/COLOR]

batıma 8 gün kaldı.geçen gebeliklerimdede
böyle olmuştu. heveflenmek istemiyorum ama
elimizde değil.

ağlayarak yazıyorum ki hastalandım çooook üzgnüüm ne olur bana yardımcı olun sizce doktora mı gideyim yoksa şu ovulasyon testlerinden mi alayım

yeni ay yeni umut.sıkma canını bak bizler kaç aydır deniyoruz.
kafana takılıyorsa doktora git.ama doktorlar 1 sene olmazsa gelin diyorlar.
bilemiyorum atalım. üzme hayırlı bir aya giriyoruz. dualarını eksik etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…