eşimin sonucunu aldık bu 3. test sonucu mayısta yaptırdığı testte hareketli sayımız artmış çok sevindim tam tersi oldu herşey neredeyse çok şükür şu an bi sorun yok sonuçta ama kafamı kurcalayan bişey oldu bizim testler ingilizce viability =canlılık N/A yani belirsiz yazıyor hareketli sperm çok iyi olupta cansızlık böyle belirsiz nasıl olabilir kafam almıyo mayıstaki testte %30 du.sonuçlar şöle;sorunlu olanları yazacağım.
ilk test şubat-mayıs-temmuz
canlılık: %11-%30-N/A
ileri hareketli:%6 -%28-%45
morfoloji: %8 -%31-%36
bu N/A ya kafam takıldı ya maşAllah diğerleri çok iyi olmuş başta immotile(sanırım harekt edemeyn )%90 dı son test %44
20 temmuzda dr randevumuz var eşimle gitcez bakalım ne olcak...ne dicek dr
eşimin sonucunu aldık bu 3. test sonucu mayısta yaptırdığı testte hareketli sayımız artmış çok sevindim tam tersi oldu herşey neredeyse çok şükür şu an bi sorun yok sonuçta ama kafamı kurcalayan bişey oldu bizim testler ingilizce viability =canlılık N/A yani belirsiz yazıyor hareketli sperm çok iyi olupta cansızlık böyle belirsiz nasıl olabilir kafam almıyo mayıstaki testte %30 du.sonuçlar şöle;sorunlu olanları yazacağım.
bu N/A ya kafam takıldı ya maşAllah diğerleri çok iyi olmuş başta immotile(sanırım harekt edemeyn )%90 dı son test %44
tabloya gore adet gelecekmis gibi durmuyor3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın arkadaşlar.. bugünki ateş tablom. tabloya göre yarın olması gerekiyor ama ben pazar gününe kadar bekleyeceğim.
günaydın kızlar
dün akşamüzeri inanılmaz bir kasık ağrısı çektim
insallah u ağrı bebek habercisidir diyede içimden gçirdim.
ayy neydi o öyle en son bu ağrıyı
hamile kaldığım aylarda görmüştüm.
hayırlısı.
tabloya gore adet gelecekmis gibi durmuyor
hadi hayirlisi
sen kendini biliyorsun canim
umarim bebisin habercisidir bu agri
ne kadar kaldi bata ?
ağlayarak yazıyorum ki hastalandım çooook üzgnüüm ne olur bana yardımcı olun sizce doktora mı gideyim yoksa şu ovulasyon testlerinden mi alayım
inşallaaaah.. hadi hayırlısı diyelim.
yalnız 1 haftadır göğüslerim ara ara şişiyor acıyor..
son 3 gündür işyerinde gözümü açamayacak derecede uykum geliyor, görmeniz lazım halimi o derece
birde son 3 gündür inanılmaz bir gaz var karnımda midemde..
amaaaa ben bunları başka belirtilere de yoruyorum..
göğüsler; adet belirtisi uyku ; uykuyu alamama gaz sancısı; üşütme yerlere çıplak ayak basma gibi gibi :)
herşeyi hamileliğe yormamalıyım yoksa kendimi çok dinliyo gibi olmayayım değil mi
ne kadar zaman oldu sen bebek isteyeli?
yipratma kendini
bana sorarsan ben adet gecikmesinden onceki hicbir seyi saymiyorum
aa bir de yerlesme kanamasi olursa hamilelik derim
ama diger seyler yaniltici olabiliyor
umarim sneinkiler hamilelikten kaynaklaniyordur canim
ya tabiki hepsi insanların içinde beslediği umuttan kaynaklanıyor.. Yoksa en belirgin olan adet gecikmesi..
Ben diyorumya bunları hem hamilelik hemde gerçek olabilecek sebeplerine bağlıyorum.. Normalde bu tabloya göre yarın olmam gerekiyor değil mi? ama ben takipte olduğum zamanlarda 32 günde bir adet oluyodum. O yüzden pazar gününe kadar bekleyeceğim :)
ben ce de tatlım,ben de sadece implantasyon kanamasına inanıyorum,çünki son iki aydır bütün belirtileri yaşıyorum.ayrıca her ay üstüne bir artış yaparak.çok komik ve ümit kırıcı ama öğle. biliyorum buu okuduğu zaman insanın sinirleri zıplıyor ama bunlar acı gerçekler...
çok bi zaman olmadı 3 ayımız ama ben hap falan bişey kullanmadım evlenmeden önce test falan yaptırdım bişey çıkmadı
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın arkadaşlar.. bugünki ateş tablom. tabloya göre yarın olması gerekiyor ama ben pazar gününe kadar bekleyeceğim.
[COLOR="#0000FF"
[COLOR="#0000FF"]
sen kendini biliyorsun canim
umarim bebisin habercisidir bu agri
ne kadar kaldi bata ?[/COLOR]
ağlayarak yazıyorum ki hastalandım çooook üzgnüüm ne olur bana yardımcı olun sizce doktora mı gideyim yoksa şu ovulasyon testlerinden mi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?