canım benim işler baya bi karmaşık. ben 7 ay önce 7 aylık bebeğimi ölü doğurdum. bir gebelik rahatsızlığı yüzünden hayati tehlikem de vardı. en iyi ihtimalle doğumda rahmini alırız dediler bana. çok şükür mucize eseri sağsalim çıktım ameliyattan. ama sonrasında da bebişi yasakladılar. "bi kere kurtardık bir kere daha kurtaramayız seni, biz izin vermeden bebek yapma" dediler. bekledim. bu ay izin verdi dr. ama bence beni daha fazla bekletemeyeceği için verdi. "aman nasıl olsa bebeği olmaz ben izin vereyim de psikolojisi düzelsin" diye düşündü bence dr.um. çünkü kolay kolay gebe kalamazsın dedi bir de. ama ben hemen bebek istiyorum. şimdiden kürlere, ateş ölçmeye, vsvs bakıyorum ki eylüle tam hazırlıklı olayım. bir de prolaktine stres de sebep oluyormuş ama ben stres yapmayayım da kimler yapsın?? şimdi dört gözle eylülü bekliyorum...
amin canım seninde olur bebişin.benim de bir testte 34 diğerinde 26 çıktı.bu ay tekrar bakılacak doktor bana ilaç vermedi
selam arkadaslar ben de prolaktını gorunce dayanamadım.ben de 3 ay korunmadıgım halde olmadı bebıs,doktora gıdınce prolaktınım yuksek cıktı,40.doktor gebe kalmaya engel oldugunu soyledı.dostınex kullandım 0 a dustu o ay prolaktın ve hamıle kaldım ancak kımyasal gebelıkmıs gıttı bebısım.2 aydır 2 aydır ılac almıyorum ve prolaktınım yukselmıyor sukur.normalden de dusuk.1 ay ara verdım bebıse doktor ıstedı sımdı yenıden basladık hayırlısı bakalım beklıyorum heyecanla.ıns sızın de duser de gelır bebısınız hayırlısı ıle ve saglıkla.
cok degısken bır hormonmus canım bu.ıctıgın ılaclar bıle etkılıyormus,ozellıkle stres onemlı olcude etkenmıs.belkı senınde dusmustur bakılsın bakalım.ama bana adet olunca bakılmalı falan demedı,bıldıgım kadarı ıle bu hormona her an bakılıyor,dıgerlerı gıbı degıl.
ben de stresli bir yapıya sahibim malesef. bir de en son meme kanseri başlangıcı dendi. düşün beni yani!! 28 yaşındayım ama bir kere anneliği hissetmek, bebeğini kaybetmek çoook sabırsızlandırıyor insanı..inş canım hayırlısıyla kavuşursun bebişine bu arada yaş kaç?ben de çok stresli bir yapıya sahibim
ben de öyle biliyorumcok degısken bır hormonmus canım bu.ıctıgın ılaclar bıle etkılıyormus,ozellıkle stres onemlı olcude etkenmıs.belkı senınde dusmustur bakılsın bakalım.ama bana adet olunca bakılmalı falan demedı,bıldıgım kadarı ıle bu hormona her an bakılıyor,dıgerlerı gıbı degıl.
amin canım. çok geçmiş olsun sana da. inşallah bakalım, düşmesini bekliyoruz. ben dostinexi kullanınca düşüyor ama sonrasında geri yükseliyor. dostinex çok zararlı ve ben yüksek dozlarda kullandım malesef. başlarda sütüm gitsin diye, sonra da prolaktin düşsün diye... o yüzden de vermek istemiyor artık dr.um.
ben de stresli bir yapıya sahibim malesef. bir de en son meme kanseri başlangıcı dendi. düşün beni yani!! 28 yaşındayım ama bir kere anneliği hissetmek, bebeğini kaybetmek çoook sabırsızlandırıyor insanı..
umarım hepimizin kolları bir an önce dolar canım. senin yaş kaç?
ben de öyle biliyorum
bana da gebelik için önemli olan değer adetin 2.-3. günü belli oluyo dedi.bir de eşinle birkaç gün muhattap olma dedi.dediğin gibi değişken bir hormonmuş.en basitinden göğsüne çarpılması,ellenmesi bile yükseltebiliyormuş bu hormonu.
evet memeye dokunmak, yüzüstü yatmak hatta kucağında bastırarak kitap vs. taşımak bile yasak dedi dr. bana
bu arada şu ateş ölçme grafiği var ya o nasıl kullanılıyor biliyor musunuz kızlar??
evet memeye dokunmak, yüzüstü yatmak hatta kucağında bastırarak kitap vs. taşımak bile yasak dedi dr. bana
bu arada şu ateş ölçme grafiği var ya o nasıl kullanılıyor biliyor musunuz kızlar??
evet gogusun uyarılması hemen yukseltırmıs.doktor demedı ama cok kısıden duydum ve okudum.benım sorunum adet gecıkmesıydı.onun ıcın gıdınce ogrendım.deger dusunce adetım de duzeldı.bana dıger hormonlar ıcın adetın 2. 3. gunu dedı ama sadece prolaktın ıcın ıstedıgın zaman baktırıldıgını soyledı
amin canım inşallah... ben günde yarım içtim. 2 şişe bitirdim. allah bir an önce isteyen herkesin önce göbüşünü, sonra da kucağını doldursun inşallahhh...sagol canım sana da cok cok gecmıs olsun.ben 8 lık kullandım haftada 2 kez.sukur dustu.2 aydır da yukselmedı ıns yukselmez.stres cok etkılıyormus canım ya benım de yapım cok streslı maalesef.evet yan etkısı coktu,basdonmelerı falan gece yatmadan aldım ben de.ıns sızın de duser bır daha da yukselmez.hayıt hapını ben de cok duydum ama burda da okudum bılmıyorum acıkcası.ıns gerek kalmaz da duser sızınkıde.mubarek gunlerde dua edelım bırbırımıze ıns:)
cümlemizin gönlüne göre olsun inşallah...benim de 29.inş canım allah gönlüne göre verir
bana da her zaman bakılır ama en doğru sonucu adetin 2.-3. günü verir dedi.ben de o yüzden bekliyom doktorun istediği gibi olsun diye.bende de adet gecikmesi var
anladım canım tabıkı doktorun daha ıyısını bılır.benım adetım cok gecıkmıstı ben o zaman baktırıp ogrenmıstım.hanı cınsı munasebet falan etkılıyormus ya belkı o yuzden 2,3. gun daha ıyı sonuc verıyordur.
belki de gerçi adetimin 3. günü yarın tam da hafta sonuna denk geldi.ben 4. günü baktırmış olcam ama artık öle olsun:)
belki de gerçi adetimin 3. günü yarın tam da hafta sonuna denk geldi.ben 4. günü baktırmış olcam ama artık öle olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?