kızlar olmazsa bu hayıt hapını eczacı bir arkadaşım var ona sorup öyle kullanırım. iyi geceler hepinize. cevaplarınız için teşekkürler
bir de prolaktin yüksekliği saç dökülmesi yapıyor mu benim saçlarım çok dökülüyor.
ben de bu ay baktırdıgımda 6.gundu bıtmıstı artık ama yapacak bır sey yoktu baktırdım:)bbana 4.gun de olur demıstı doktorum canım.senın de sorun olmaz sanırım.normalde hep 30 gunu gecerdı benım adetlerım bu hormon dusunce hayatımda ılk kez 28 gunde oldu,ınanamadım.
kızlar olmazsa bu hayıt hapını eczacı bir arkadaşım var ona sorup öyle kullanırım. iyi geceler hepinize. cevaplarınız için teşekkürler
ben de 30 günde bir oluyodum bu hormon yükseldiğinden beri 35-40 gün arasında oluyom.dostinex in yan etkileri falan var mı.ben mide bulantısı baş dönemsi kilo kaybı yapıyor diye duydum ama
ah keske kılo kaybı yapsaydı:)bas donmesı yapıyor canım yanı bana yaptı.ben de gece yatarken aldım rahattım o yuzden.cok etkılı ve agır bır ılac.benım ılk ıctıgım gunlerde mıdemı agrıttoı sonra gectı canım
anladım canım bir de prolaktini yüksek olanlar kilo vermeye karşı dirençli oluyo diyolar ama ben de öle bişey yok
ya ben de de yok oyle bır sey.ben evlenınce bıraz aldım kılo,acıkcası vermek ıcın de hıc ugrasmadım.ben cok zayıftım bır zamanlar ama.
bünyeye göre de değişir tabi etkileri
tabıkı,bazılarını dostınex hıc etkılememıs mesela.benım mıde hassas agrı yapıyordu.tamamen kısıseldır
aslında ben şimdi dua ediyom sorun prolaktin olsun diye.başka bişey çıkmasında
ıns canım ya sonucta tedavısı kolay hanı ve daha cabuk sonuc verıyor.bnm hormonlarım gayet guzel cıktı,rahım de temızmıs,yumurtam da vardı.ıns gelır bu ay bebısım bana ve tum ısteyenlere:)
amin canım benim de prolaktinin üst sınırda olması dışında herşey çok iyi çıktı.
amin canım benim de prolaktinin üst sınırda olması dışında herşey çok iyi çıktı.
senin tüplere bakıldı mı canım?
yok canım bız 5 aydır denıyoruz,meger prolaktın yuksekmıs.dusunce 4. ay kımyasal ,1 ay ara ,bu ay yenıden:)doktor 1 yıl olmadan tedavıye baslamıyoruz dedı.6 ay olmazsa gel tekrar dedı.senın bakıldı mı
benim de daha bakılmadı canım prolaktine bakılacak sonra da eşime sperm testi yapılacak en son tüplere bakılacak.evet canım bir yıl olmadan tedaviye başlanmıyor.kimi bir yıl oldu diyo doktora.ama bence gerek yok.ilk önce doğal yolla beklemek en güzeli diye düşünüyom ben
evet ben de duydum oyle dıyenı.ben de senın gıbı dusunuyorum,dogal yolla olmazsa tabıkı tedavı olmalı.sen ne zamandır ıstıyorsun oldu mu bır yıl?bnm esımı falan hıc hesaba katmadı daha doktor
benim bu ay tam bir yıl oldu canım o yüzden de gittim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?