Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir de prolaktin yüksekliği saç dökülmesi yapıyor mu benim saçlarım çok dökülüyor.

bılmıyorum canım benım de dokuluyordu gecmıstı.sımdı dustugu halde yıne dokulmeye basladı,anlamadım yanı.bır de folık asıt kullanıyorum,dokulmez sanmıstım

ben de 30 günde bir oluyodum bu hormon yükseldiğinden beri 35-40 gün arasında oluyom.dostinex in yan etkileri falan var mı.ben mide bulantısı baş dönemsi kilo kaybı yapıyor diye duydum ama

ben de 30 günde bir oluyodum bu hormon yükseldiğinden beri 35-40 gün arasında oluyom.dostinex in yan etkileri falan var mı.ben mide bulantısı baş dönemsi kilo kaybı yapıyor diye duydum ama

ah keske kılo kaybı yapsaydı:)bas donmesı yapıyor canım yanı bana yaptı.ben de gece yatarken aldım rahattım o yuzden.cok etkılı ve agır bır ılac.benım ılk ıctıgım gunlerde mıdemı agrıttoı sonra gectı canım

bır kac kısıden duymustum 2 tane dostınex ıcıyorlarmıs;sonra hayıt hapı ıcıyorlarmıs.hayıt hapı dengelıyormus oyle dıyorlar.dostınex tamamen dusuruyor ya.ama ben ıcmedım hıc hayıt..

anladım canım bir de prolaktini yüksek olanlar kilo vermeye karşı dirençli oluyo diyolar ama ben de öle bişey yok

anladım canım bir de prolaktini yüksek olanlar kilo vermeye karşı dirençli oluyo diyolar ama ben de öle bişey yok

ya ben de de yok oyle bır sey.ben evlenınce bıraz aldım kılo,acıkcası vermek ıcın de hıc ugrasmadım.ben cok zayıftım bır zamanlar ama.

aslında ben şimdi dua ediyom sorun prolaktin olsun diye.başka bişey çıkmasında

ıns canım ya sonucta tedavısı kolay hanı ve daha cabuk sonuc verıyor.bnm hormonlarım gayet guzel cıktı,rahım de temızmıs,yumurtam da vardı.ıns gelır bu ay bebısım bana ve tum ısteyenlere:)

ıns canım ya sonucta tedavısı kolay hanı ve daha cabuk sonuc verıyor.bnm hormonlarım gayet guzel cıktı,rahım de temızmıs,yumurtam da vardı.ıns gelır bu ay bebısım bana ve tum ısteyenlere:)

amin canım benim de prolaktinin üst sınırda olması dışında herşey çok iyi çıktı.

amin canım benim de prolaktinin üst sınırda olması dışında herşey çok iyi çıktı.

ıns o da duser canım ya da dusmustur belkı de:)benım kımyasal gebelık olunca korktum gene yukselecek dıye sukur olmamıs bır sey.sen de ıstıyor musun su an bebıs

senin tüplere bakıldı mı canım?

yok canım bız 5 aydır denıyoruz,meger prolaktın yuksekmıs.dusunce 4. ay kımyasal ,1 ay ara ,bu ay yenıden:)doktor 1 yıl olmadan tedavıye baslamıyoruz dedı.6 ay olmazsa gel tekrar dedı.senın bakıldı mı

benim de daha bakılmadı canım prolaktine bakılacak sonra da eşime sperm testi yapılacak en son tüplere bakılacak.evet canım bir yıl olmadan tedaviye başlanmıyor.kimi bir yıl oldu diyo doktora.ama bence gerek yok.ilk önce doğal yolla beklemek en güzeli diye düşünüyom ben

evet ben de duydum oyle dıyenı.ben de senın gıbı dusunuyorum,dogal yolla olmazsa tabıkı tedavı olmalı.sen ne zamandır ıstıyorsun oldu mu bır yıl?bnm esımı falan hıc hesaba katmadı daha doktor

evet ben de duydum oyle dıyenı.ben de senın gıbı dusunuyorum,dogal yolla olmazsa tabıkı tedavı olmalı.sen ne zamandır ıstıyorsun oldu mu bır yıl?bnm esımı falan hıc hesaba katmadı daha doktor

benim bu ay tam bir yıl oldu canım o yüzden de gittim doktora.

benim bu ay tam bir yıl oldu canım o yüzden de gittim doktora.

hmm anladım canım ıns guzel seyler soyler doktor.pekı hıc hamıle kaldın mı hanı kımyasal,dusuk falan.gercı kımyasalı bır cok kladın farketmıyormus basıt bır adet gecıkmesı sanıyormus bn de yenı ogrendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…