Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
?
yok canım kalmadım kimyasal kalsan testte çıkıyor bildiğim kadarıyla değil mi?

geçmiş olsun canım inş senin bir yıl dolmadan olur hemen.böle olunca insan çok kasıyo kendini

ıns canım ya ben sımdıden kasıyorum,sanırdım kı hemen olacak,korunduk o kadar sımdı de beklıyoruz olsun dıye.ıns senın de gelır bebısın bekletmeden.zaten yapım strese musayıt

ıns canım ya ben sımdıden kasıyorum,sanırdım kı hemen olacak,korunduk o kadar sımdı de beklıyoruz olsun dıye.ıns senın de gelır bebısın bekletmeden.zaten yapım strese musayıt

ben de çok stresliyim:)evlendim bana dediler doğum kontrol hapı kullan hemen çocuğu napcan.ben dinlemedim hemen çocuk istedim.içime doğmuş herhalde.iyi ki de hemen istemişim.zaten yaşımda 29.sen kaç yıllık evlisin?

benım 24 temmuz bır yıl oldu.subattan berı ıstıyorum bn de canım.26 yasındayım ben de.bn de 1 yıl dolsun dıyodum hep ıste bır yıl doldu

ilişkiden sonra altına yastık koyup 15-20 dakika yatıyorlarmış sen yapıyon mu?ben hiç yapmadım bi de hemen lavaboya gidiyom

benim yaşım daha büyük olduğu için ben hemen istedim:)

ben de canım hep derdım bır yıl evlılıgın tadına varalım dıye ne bılırdım bebeısın ınatcı olacagını:)vardır elbette bır hayır allahım hayırlı zamanda versın ıns bebıslerımızı:)ama cook ıstıyorum artık

ilişkiden sonra altına yastık koyup 15-20 dakika yatıyorlarmış sen yapıyon mu?ben hiç yapmadım bi de hemen lavaboya gidiyom

evet canım yapıyorum yarım saat:)hemen gıtme sen de yat kız,tuvaletınızı mumkunse bıraz tutun dıyorlar bıle.ve banyo ölduruyormus ya onları.bıraz yatın gıtsın ıcerı dıyorlar

evet canım yapıyorum yarım saat:)hemen gıtme sen de yat kız,tuvaletınızı mumkunse bıraz tutun dıyorlar bıle.ve banyo ölduruyormus ya onları.bıraz yatın gıtsın ıcerı dıyorlar

ben de bu ay adetim bitsin öle yapam.ben işte huylu hemen gidiyodum:)))

ben de iki sene önce 26 haftalık hamileyken bebeklerimi kaybettim.senin de rahminde problem oluştu mu?bede yapışıklık oldu parça kaldığ ı için kürtaj olmuştum.laporoskopi oldum ama rahim kalınlığım 6-7 oluyo.2.aşılamaya başlıcam

ben de dıyordum sankı hep oyle mı yapmıs cocugu olanlar dıye ama doktorlar da dıyor oyle yapın bıraz yatın dıye o zaman mantıklı buldum.

ben de dıyordum sankı hep oyle mı yapmıs cocugu olanlar dıye ama doktorlar da dıyor oyle yapın bıraz yatın dıye o zaman mantıklı buldum.

ben de geldim ama sen yoksundoğru canım aslında mantıklı ama ben pek durduğum yerde duramayan bir tip olduğum için hemen kalkıyodum bundan sonra yatcam:))

ben de geldim ama sen yoksundoğru canım aslında mantıklı ama ben pek durduğum yerde duramayan bir tip olduğum için hemen kalkıyodum bundan sonra yatcam:))

burdayım burdayım canım ben de yazdım baktım sen yoktunoyle dolasıyordum kk de ben de.yat yat herkes oyle dıyor.benm de belım agrıyor yatmaktan ama pes etmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…