Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım hıc denemedım onu.ben akıntıyla takıp edıyorum yumurtlama gunumu.sen?

ben de akıntıdan az çok tahmin ediyom ama ne kadar doğru oluyo bilmiyom .senin eşin ne durumda benim eşim çok gamsız bu da beni sinir ediyo

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de akıntıdan az çok tahmin ediyom ama ne kadar doğru oluyo bilmiyom .senin eşin ne durumda benim eşim çok gamsız bu da beni sinir ediyo

benımkı hıc stres yapmıyor hayırlısı ne zamansa o zaman olur dıyor.bana da kızıyor bu kadar takılıyorum dıye.ben bu ay akıntıya baktım ama gun asırı olmasına dıkkat ettım canım ramazanda oldugu kadar artık.bır de benım prolaktınım yuksekken bu akıntıyı pek goremıyordum.catlamasını baskılıyormus prolaktın ogrendıgım kadarı ıle

ayy bütün erkekler aynı sanırım ben de o akıntı her ay oluyo ama adetlerim gecikiyo evlendiğimden beri

ayy bütün erkekler aynı sanırım ben de o akıntı her ay oluyo ama adetlerim gecikiyo evlendiğimden beri

galıba aynılar canım:)ben ne zamandır gormuyordum ya da dıkkat etmıyordum canım.benım bekarken de gecıkırdı ama o zaman kımse prolaktınden bahsetmemıstı,dıger hormonlara bakılırdı hep.dogum kontrol hapı verıyorlardı:)

benim de önceden vardı ama yılda iki ya da üç ay gecikirdi.şimdi iki ay düzenli üç ay bozuk düzenim kalmadı:)

benim de önceden vardı ama yılda iki ya da üç ay gecikirdi.şimdi iki ay düzenli üç ay bozuk düzenim kalmadı:)

gebe kalmadan once de bozuluyormus duzen dıyorlar ama bılemıyorum.rahım kendını hazırlıyormus falan dıyorlar.ama bızım normalı duzensız:)

bi de böyle gecikmeler olunca kendimce umutlanıyom:)test yapa yapa bir hal oluyom

aynı ben de ama artık 10 gun gecmeden yapmam dıyordum sanırım yıne dayanamayıp yaparım.bır de benım ılacı kullnınca tam zamanında olmustu.bakalım bu kez nasıl olcak.ıns bebısım gelır de o gelmez:)

amin canım valla ben herkese dua ediyom benim bir yıl doldu tedaviye başlayacağız allah kimseye bunu yaşatmasın bir yıl dolmadan nasip etsin

amin canım valla ben herkese dua ediyom benim bir yıl doldu tedaviye başlayacağız allah kimseye bunu yaşatmasın bir yıl dolmadan nasip etsin

amın canım ıns sana da en kısa zamanda nasıp eder allahım bana da ve ısteyen herkese.su mubarek gunlerde allahım bos cevırmesın ıns dualarımızı.benm 10 gunum var cok heyecanlanıyorum.belım agrıyor aksamdan berı:)mutlu oluyorum agrımasına,kendımı kaptırmakta ıstemıyorum ama bu aydan cok umutluyum nedense

inş canım bak bana hemen haber ver olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…