off off ıns canım.turkce ogretmenıyım canım en bahtsızından.senın hangı bolum?
ingilizce öğretmeniyim canım inş sen de atanırsın kpss ye girdin mi bu sene?
sen de bana haber ver canım ıns duser de ılaca gerek kalmaz
ıns canım ya bızım cok yukseldı maalesef ve ben 0,2 ıle atanamadımbu kadar bahtsızım yanı.gırdım canım ama 2011 de gırmemıstım.2010 puanım bıttı ya bu yıl o kadar yuksek gelmez sanıyorum ama ıns gelır de atanırım artık ben de
ben bebek için daha önce doktora gitmemiştim ama ara ara hormon tahlili yaptırıyodum geçen ay 26 çıkmıştı.üst sınırda 26. bu ay doktora gittim bebek için.prolaktinin bu değerinin gebeliğe engel olduğunu sanmıyom ama yine de bir bakılsın dedi.ben de şöle düşünüyom prolaktin yüksek çıksa da ilaç verse bebek olsa.yani başka sorun çıkmasa.çünkü bir yıldır olmuyosa ortada bir sorun var.
inş canım valla ben atanamayan meslektaşlarıma çok dua ediyom.çünkü bu da zor bir durum.
belkı sadece prolaktındır canım.bak ben ılacı kullandıgım ay hamıle kaldım.prolaktın sut hormonuymus ya,hanı bebegı olanlara da derler ya sutu korurmus.benım prolaktın 40tı bırde.ıns senın de hemen duser de gelır bebıs
benım kullandıgım ılaca doktor yumurtlamaya da yardımcı oluyor,duzenlıyor demıstı.belkı de o yardımcı oldu ama gelmedı devamı ıste nasıp.
inş öle olur doktor prolaktin olacağını sanmıyom dedi ya ben yine umutlanıyom.geriye iki ihtimal kalıyo ya benim tüplerde ya da eşimin spermlerde.
sen ilacı ne zaman ve ne kadar süreyle kullandın?
dur bakalım bır gıtte ne dıyor ıns prolaktın olur hemencecık halledılır.tuplere nasıl bakılıyor acaba bılgın var mı
ben ılacı mayıs ayında kullandım.mayıs bası basladım sonu bıtırdım.8lıktı benım.4 hafta kullandım haftada 2 tane.herkesın durumuna gore verılıyormus.daha fazla verılen de var hanı sure olarak falan.benım 0 a dusurdugunden vermedı bır daha
ayy işte o kısım korkutuyor beni:)az çok araştırdım çoğunluk zor bir işlem olduğunu söylüyor.istersen bayıltıyolarmış istersen ayıkken.alttan birşey yerleştirip sıvı veriyolarmış.sıvının tüplerde ilerleyip ilerlemediğine bakarak tıkalı olup olmadığını anlıyorlarmış.tabi az tıkanıklık varsa bu esnada da açılabiliyomuş bu sebebten dolayı tüplere bakıldıktan sonra hamile kalan baya kişi oluyomuş.bakılma işleminden sonra da kanaması olanlar oluyomuş.benim canım fazla kıymetlidir valla ben nasıl baktırırım hiç bilmiyom
dur bakalım canım belki sen bu ay hamile kalırsın adetlerin düzene de girmiş
evet o baktırdıktan sonra hemen hamıle kalındıgını duydum ben de.ıns gerek kalmaz canım ama oyle bıle olsa tedavısı var ne guzel dıyıp rahatlatmalıyız kendımızı.benm de canım cok kıymetlıdır ama bebıs ıcın deger dıye dusunuyorum.yıne de tekrar dıyorum ıns gerek kalmaz buna.sen olumsuz seyler dusunme oyle
ay ay ıns canım agzından bal damlıyor:)beklıyorum ıste bakalım ya hayırlsı da dıyorum bır yandan can atıyorum
adete ne kadar kaldı canım?
28 gunde olursam gecen ay gıbı 8 canım.ama ben 30 hesaplıyorum yıne de 10 gun varnasıl gecer bılmıyorum
kız sen de benim gibisin ben de öle bişeye sabredemiyom.bugün eşimin başının etini yedim prolaktine baktıralım diye.tabi ona etki etmedi o ayrı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?